2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz
2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz
Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş hesabı Meliscim, arkadaşının, kendi zevklerinden vazgeçmek zorunda kalacağı için cocuk yapma cesareti yok zannedersem, sana da böyle aksettirmiş durumu. Giren kulağının yanındaki kulaktan çıksıııın gitsin, boşveeeeeeeeeeer. bebeğin doğunca sevmeye gelir şimdi o "AY NE TATLIIIII". o zaman da sen dersin sen benim bebeğimi sevme git konser dinle diye.
o arkadaşa bir laf ederdim ama burası müsait ortam değil sen anladın onu
yaşamayan anlamaz tatlım bende evde sigara içirmiyorum gelen aşağı apartman kapısına çıkıyor gıcık oluyorlardır ama tıııııııınnnnn....bebeğim benden bile kıymetli...
arada senin kocana kursamı göndersem bnmkini zekidir kolay öğreniiirrr hiç yormazzz eşini
allahım bizzz sarı boyalılar napcaz bilmiorum böleee
kızlar ben doktora çıkıyorum dua edin nolur inş. güzel haberlerle gelirim
güzel haberlerle gelin iyşallah
kızlar ben doktora çıkıyorum dua edin nolur inş. güzel haberlerle gelirim
aryamina hatayın neresindensin??
gözün aydın ayşegülcüm bebiş iyiymiş gerisi önemli değil maşallah bebişimize
beni de alıııııınnnnnn :81:
Melis sen niye böyle konuşan bi insan için güzel canını sıkmaya tenezzül ettin ki bebişim? Boşveeeeerrr o yaşamasın bu güzellikten mahrum kalsın. Benim en uyuz olduğum insan tiplerindendir bunlar bi evlenen insana ayy manyak mıyım ne evlenicem hayatımı yaşarım diyenler var ki onlar 40 yaşından sonra çok komik oluyorlar etraflarında evlenecek kimse kalmadığı için depresyonları tavan yapıyor yalnızlıktan..Bir de ay hiç çocuk derdiyle uğraşamam ne öyle viyak viyakçılar var onların ağzının ortasına vurasım geliyor benim..Ya çocuktan aileden güzel ne var ki şu dünyada..Parayla alamıyorsun işte bu kadar özel ve güzeller..Bilmiyorum bunlar benim fikirlerim ama iyiki evliyim iyiki hamileyim onlar için herşeyimi feda ederim herşeyimden vazgeçerim ben...
ces su olayını hatırlattığın iyi oldu ama benim randevu sabah 9da geceden içmeye başlamam lazım ozaman..teşekkürler..farketmiyor. bişiler yiyip gidersen bebegin daha hareketli olur, ense kalınlığı icin dogru pozisyonu yakalama sansi artar. bir de bol su ic ki idrar torban dolu olsun bebegini daha net görürsün böylece doktor da zorlanmaz.
Teşekkürler canım..evet gerekmiyor canım.
süper hareketli olursa pipisimi var kıtısı mı var onuda görürükkkkfarketmiyo canım ben yemek yedim sonra gittim bebek ne yapıcağını şaşırmıştı tok olunca çok hareketli oluyorlar aklında olsun
canım sabah ilk randevuyu aldım sabah 9da 12 haftadan sonra iyice kafayı yedim galiba ben randevu alırken bile istatistik yapıyorum haftasonu olmasın kalabalık olur haftaiçi öğlen olmasın yorgun olur derken sabah ilk randevuyu aldım ama adam birde tersinden kalkarmışşşşşaç tok farketmiyormuş saat kaçta randevun aç kalma boş yere
ben aslen tarsuslu eşim iskenderunlu.. 4 yıldır hatayın bir köyünde çalışıyorum reyhanlıya giderken yoksa hataylımısın sen
ces su olayını hatırlattığın iyi oldu ama benim randevu sabah 9da geceden içmeye başlamam lazım ozaman..teşekkürler..
:
Rica ederim. saat 8'de kalkıp icmeye baslasan yeter bence.
evet canım iskenderunluyum bendeee.ahh şimdi yaz mevsimlerini yaşıyorsunuz daha şimdiden.ailem orda.bende yeni geldim adapazarına.eşimin iş değişikliğinden dolayı geldik ay çok özledimm
Cess
benim ikili testim çekilirken doktor lütfen tuvalet ihtiyacınız varsa karşılayınız dedi,
bende olur deyip gittim vc ye...)) ona rağmen kıpır kıpırdı.:44:
Cess
benim ikili testim çekilirken doktor lütfen tuvalet ihtiyacınız varsa karşılayınız dedi,
bende olur deyip gittim vc ye...)) ona rağmen kıpır kıpırdı.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?