2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz

farketmiyo canım ben yemek yedim sonra gittim bebek ne yapıcağını şaşırmıştı tok olunca çok hareketli oluyorlar aklında olsun

2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz

aç tok farketmiyormuş saat kaçta randevun aç kalma boş yere

iviitttt ölee diyiimmm

ben içimden baya bir ettimm sezennnnn

allahım bizzz sarı boyalılar napcaz bilmiorum böleee

sarıya boyanınca vazgeçmek gerçekten çok zor oluyor.bide diplerden koyu koyu uzuyorlar çirkin duruyor.artık idare edicez ne yapalım ben 2 renge düşsem iyi şuanda 3 rengim uyuz kuaför yüzünden bu hale geldim şimdi tek düşüncem 2 renge geri dönmek

ya birde şu model vardır bnm çevremded bundan bikaç tane var çok koparım

tatile gidiorum amaannn hayatta gitmem otele ne salaklık off tatile git dön bintane çamaşır çıksın hopppp eşi tatil için para ayarlarr herkesten öncde koşar

2 ayy evlilikmi iğrenç der ama çevresindeki tüm erkelerle evlenmek için kırk takla atar

vb...

farketmiyor. bişiler yiyip gidersen bebegin daha hareketli olur, ense kalınlığı icin dogru pozisyonu yakalama sansi artar. bir de bol su ic ki idrar torban dolu olsun bebegini daha net görürsün böylece doktor da zorlanmaz.
ces su olayını hatırlattığın iyi oldu ama benim randevu sabah 9da geceden içmeye başlamam lazım ozaman..teşekkürler..
evet gerekmiyor canım.
Teşekkürler canım..
farketmiyo canım ben yemek yedim sonra gittim bebek ne yapıcağını şaşırmıştı tok olunca çok hareketli oluyorlar aklında olsun
süper hareketli olursa pipisimi var kıtısı mı var onuda görürükkkk
aç tok farketmiyormuş saat kaçta randevun aç kalma boş yere
canım sabah ilk randevuyu aldım sabah 9da 12 haftadan sonra iyice kafayı yedim galiba ben randevu alırken bile istatistik yapıyorum haftasonu olmasın kalabalık olur haftaiçi öğlen olmasın yorgun olur derken sabah ilk randevuyu aldım ama adam birde tersinden kalkarmışşşşş

ben aslen tarsuslu eşim iskenderunlu.. 4 yıldır hatayın bir köyünde çalışıyorum reyhanlıya giderken yoksa hataylımısın sen

evet canım iskenderunluyum bendeee.ahh şimdi yaz mevsimlerini yaşıyorsunuz daha şimdiden.ailem orda.bende yeni geldim adapazarına.eşimin iş değişikliğinden dolayı geldik ay çok özledimm

kan testleri için açlık gerekmior sezencim bu sabah sordum bende hatta burda biri usg içinde çikolata yiyp girdim bebeğim hoppidi oynadı demişti bnde öle yapcam

sezii seni korkutmak istemem ama bende seninle aynı şeyleri düşünerek cumartesi ilk randevuyu almıştım sanki banada tersmiş gibi geldi iyi bir doktor oldugunu bildigim için pek takmadım ama sende öyle yap hiiiç üstüne alınma

Rica ederim. saat 8'de kalkıp icmeye baslasan yeter bence.

Cess
benim ikili testim çekilirken doktor lütfen tuvalet ihtiyacınız varsa karşılayınız dedi,
bende olur deyip gittim vc ye...)) ona rağmen kıpır kıpırdı.:44:

evet canım iskenderunluyum bendeee.ahh şimdi yaz mevsimlerini yaşıyorsunuz daha şimdiden.ailem orda.bende yeni geldim adapazarına.eşimin iş değişikliğinden dolayı geldik ay çok özledimm

hatay bir haftadır yagmurlu ama iskenderunda çok iyiymiş ne zaman geleceksin izin falan vardır iyşallah

Cess
benim ikili testim çekilirken doktor lütfen tuvalet ihtiyacınız varsa karşılayınız dedi,
bende olur deyip gittim vc ye...)) ona rağmen kıpır kıpırdı.:44:

abladım ama idrar torbası dolu olsun dememin sebebi bebek kıpırdamasın diye degil. idrar torbası şiş olursa ultrason daha net gösteriyo. Doktorunu anlamadım ben cunku bu benim yorumum degil 16. haftaya kadar karından ultrasonda idrar torbası dolu istiyo doktorlar. internette de oyle yazıyo. ben su içmeden gitmiştim doktorum keske bol su icip gelseydin cok zorlandım ultrasonda dedi. Ha belki vajinal ultrason yapması gerekebilir diye o yuzden tuvalete git demistir cunku o zamanda boş olması lazımmış idrar torbasının.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…