bilmiorumki outlet mağazası diye fiyat farkı olabilir bunu ebebek yayınla dior yayınlıorum puan kazanmak için umut dünyası belki hediye çeki kazanırım diye
ahahahah harikasın yaaaa valla olabilir mantık güzel çünkü bak ben bunu duydumm hayatta çiğköfte yemem buarada etsiz yiyorsun dimi aman dikkat
Kızlar Begüm nerelerde kaç gündür yok ben merak ettim bilgisi olan var mı?
evet evet etsiz yiyorum ,böyle bıyıklı falan çıkacak bence benimki,o kadar iddalıyım
evet evet etsiz yiyorum ,böyle bıyıklı falan çıkacak bence benimki,o kadar iddalıyım
Canlarım iyi pazarlar diliyorum hepinize.. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Şu an hissettiklerimi yazmam imkansız zaten ekranı zor görüyorum çünkü sürekli ağlıyorumAğlamak istemiyorum bebeğimi düşünüyorum ama elimde değil tabi. Hep böyle olur gittikten sonra ilk ve son 2 hafta kabus gibi geçer. Ama şimdi hormonların da etkisiyle daha bi zor oldu ayrılmak. Zaten havaalanına bile gidemedim babam götürdü yoksa bırakamazdım kocamı.. inşallah zaman su gibi akıp geçer hem yavrularımıza hem de ben kocacığıma kavuşurum...Yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız
bende bugün son yazdıklarına baktım hani bişi dedide bizmi atladık diye ama yok facenizde falan yokmuu
Damlacığım,Allah kavuştursun canım,zaman su gibi geçsin inşallahh
Bana eşim yedirmiyo çiğ köfteeee. kim nasıl yapmış bilemeyiz ki diyo yedirmiyyooooo. ben de son care gecen gün bol nar ekşili kısır yaptım yedim eh azıcık benzedi tadı çiğ köfteye.
Bana eşim yedirmiyo çiğ köfteeee. kim nasıl yapmış bilemeyiz ki diyo yedirmiyyooooo. ben de son care gecen gün bol nar ekşili kısır yaptım yedim eh azıcık benzedi tadı çiğ köfteye.
yaşamayan anlamaz tatlım bende evde sigara içirmiyorum gelen aşağı apartman kapısına çıkıyor gıcık oluyorlardır ama tıııııııınnnnn....bebeğim benden bile kıymetli...
Aman diyimdaralıyolar sonra da bağırıyolar bizim haftasonu öyle oldu. eşim bana bağırdı tabi önce ben bağırdım ilgisiz adam falan diye sonra bi anda ağlamaya başladım adamcağız dondu kaldı. Ama nasıl ağlıyorum böle salya sümük şıçraya şıçraya kolonya su falan getirdi sarıldı ben hayvanım tamam falan dedi ben de böle süt dökmüş kedi gibi sokuldum sarıldım falan çok kötüyüm yaaa
....umarım hepiniz iyisinizdir???
dün randevum vardı doktorda 11+1 olmuş bebişim 4bucukda boyu olmuş....
ikili test yapıldı birde... inşallah herşey yolundadır sonuclarım haftaya kaldı ama sizler gibi ense kalınlıgı ile ilgili birşey demedi??sadece herşey yolunda oldugunu ve bir problem olmadıgını söyledi.
birde gebelik paketi diye birşey yaptırmamı istedi kan felan alındı ve idrar aldılar.
gözün aydınnnn canım,maşallah
Kızlar Begüm nerelerde kaç gündür yok ben merak ettim bilgisi olan var mı?
kızlar yaaaaa, canım kısır ve çiğköfte çekti aşkolsunnnnnnnnnnnn
Ceyda Düvenci, 2010 yılının ilk aylarında hamile kalmış, ancak bebeğini kaybetmişti.
Hamileliğinin beşinci ayında doktorlarının tavsiyesi üzerine riskli dönemi hastanede yatarak geçiren Düvenci hamileliğinin 32’inci haftasında bebeğini kucağına aldı.
Florance Nightingale hastanesinde Mehmet Ergez’in gerçekleştirdiği doğum sonrasında hem Düvenci’nin hem de bebeğin sağlığının iyi olduğu haberi geldi. 44 cm, 2 kilo dünyaya gelen bebeğe Melisa adı verildi. Bebek erken doğum olmasından dolayı bir süre hastanede kalacak.
çok mutlu oluorum bebeklerine kavuşan anneleri görünce zor oldu ama çok şükür şağlıklı bir kızı olduuuu ceyda düvencinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?