2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiorumki outlet mağazası diye fiyat farkı olabilir bunu ebebek yayınla dior yayınlıorum puan kazanmak için umut dünyası belki hediye çeki kazanırım diye

ay çok tatlısın ya melis inşallah hediye çeki kazanırsın o zaman dualarım seninleee.bide serdar ın la karşı karşıya oturup çay içersin inşallah

evet evet etsiz yiyorum ,böyle bıyıklı falan çıkacak bence benimki,o kadar iddalıyım

Bana eşim yedirmiyo çiğ köfteeee. kim nasıl yapmış bilemeyiz ki diyo yedirmiyyooooo. ben de son care gecen gün bol nar ekşili kısır yaptım yedim eh azıcık benzedi tadı çiğ köfteye.

Damlacığım,Allah kavuştursun canım,zaman su gibi geçsin inşallahh

bende bugün son yazdıklarına baktım hani bişi dedide bizmi atladık diye ama yok facenizde falan yokmuu

Allah allah belki tatile falan gitmişlerdir kötü bişey düşünmeyelim..Face kullanmıyomuş daha önce konuşmuştuk olsa işe yarardı şimdi

Damlacığım,Allah kavuştursun canım,zaman su gibi geçsin inşallahh

amin canım çok teşekkür ederim

yaşamayan anlamaz tatlım bende evde sigara içirmiyorum gelen aşağı apartman kapısına çıkıyor gıcık oluyorlardır ama tıııııııınnnnn....bebeğim benden bile kıymetli...

tabiki bebişlerimiz daha kıymetli bende olsam evde hayatda icirmem kimseye oysakı bende kullanırdım ama şimdi o kadar nefret ediyorumki anlatması imkansız.....hattda gecen arkadaşlar bizi evine cagırdı bende eşime dedimki gitmeyelim onlar püfür püfür sıgara iciyor karı koca hak verdi eşimde
artık onlar ne düşünür bilmem ama ne yapayım aaaaaa bebişime zarar veremem.

bende dün akşam eşimle atışdım birden aglayı verdim durmuş sırıtıyor bende gülme dedim keşke sen yerimde olsanda benim yaşadıklarımı anlasan ama nerde sonra inat ettim.eşimde bozuldu gitti yatmaya sonra bende o inat ayrı odada yattım gitmedim yanına gecenin bir saatı yanıma gelmiş beni kaldırıyor canım felan filan kalk hadi burda üşürsün bende kalktım odaya gittim.öglen eve gelince bana ne dese gece seni kaldırınca baktımki göbişin kendini belli etmiş yani bebegimiz gülesim geldi sonra....kocişlerimiz bazen düşünemiyorlar bazı şeyleri

gözün aydınnnn canım,maşallah

Ceyda Düvenci, 2010 yılının ilk aylarında hamile kalmış, ancak bebeğini kaybetmişti.

Hamileliğinin beşinci ayında doktorlarının tavsiyesi üzerine riskli dönemi hastanede yatarak geçiren Düvenci hamileliğinin 32’inci haftasında bebeğini kucağına aldı.

Florance Nightingale hastanesinde Mehmet Ergez’in gerçekleştirdiği doğum sonrasında hem Düvenci’nin hem de bebeğin sağlığının iyi olduğu haberi geldi. 44 cm, 2 kilo dünyaya gelen bebeğe Melisa adı verildi. Bebek erken doğum olmasından dolayı bir süre hastanede kalacak.

çok mutlu oluorum bebeklerine kavuşan anneleri görünce zor oldu ama çok şükür şağlıklı bir kızı olduuuu ceyda düvencinin

amanınn 5.aydan sonra hastanede mi yatmış ben mi yanlış anladım? Allah analı babalı büyütsün minik bi kız gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…