damlacım yanlış hatırlamıyorsam pilates yapıcam doktoruma sorup falan diyordun sordun mu acaba doktoruna bende istiyorum ama yapar mıyım acaba diorum.ağırlaşmaya başlayınca zorsunurum kesin
çok şekersiniz siz yaaa.ama katılıyorum damlaya kordon olabilir melisim.benim kuzenimin 5.ayına kadar erkek demişlerdi en son baktırdıklarında kız çıkmıştı
ayy melis konuş konuş hatta çok iyi bi krem hiç bi yerin çatlamıycak hatta çatlayan yerlerin bile düzelicek de, kocam gelince yazdıklarını okutiim bendmlonr dan mustelanın fiyatını duyunca pişman oldum sanırım ama ahh ahhh sabırsız ben git hmn aç kremi sür heryerine,şimdi geri de veremem ezcaneye ,amannn canım saolsun dimiiii melisssss
sevall vee damllaaa damlanın dr u daha kordonla pipiyi ayırt edemiorsa bıraksın o dr uuuu dandik dr muşşş oooçocuk pipisinide göstermiş ne yapocak içerde daha fazla pankartmı hazırlıcak ben erkeğim diye
bende öğürmeler başladıııı canımm yinee ilaçlar sayesxinde kusmuorum ama bulantıllar ve öğürmeler bitirior birde kabızlıkta 3. hafta içindeyim rekordayım sanırım büyük abdest yerine kustuğum için sanırım böle oldum
taklacı güvercine gelince bende geçen hafta gördüğümde şenlik vardı içerde çk mutluydu kendilerii eller kollarr ayyy tatlı balımmm
senin canın eşinin kesesi saolsunnn allahh bereket versinnn allah daha çoğunu ona versin ahahahahhh
akşam damardan gir ama sakın bikini giycemde çatlağım olmasınn deme deki bebeğimiz beni öle görünce korkmasın senin ilgini kay betmektense para kaybederim çok korkuorum beni beğenmiceksin diye de başlaa ağlamaya tememmmiiiii
dikkatimi bişi çekti bu plates yapcam diyen 2 kişi damla ve sevali ben gördüm kızlarr
ikiside 40 41 kilo civarındalar ben gibi pehlivanlardanda maşallah hiç ölee konular çıkmıorrr ne rahatız yaa
dikkatimi bişi çekti bu plates yapcam diyen 2 kişi damla ve sevali ben gördüm kızlarr
ikiside 40 41 kilo civarındalar ben gibi pehlivanlardanda maşallah hiç ölee konular çıkmıorrr ne rahatız yaa
hahahah yok 30 kiloo 55 kiloydum en sonn sen kilo veriyosun ben homini gırtlak yemek yiyorum yavru kusummmSevali görmedim ben yorum yapamıyoreee Sevaal beni niye eklemedin de bu cadı Melisi ekledin sen :76:
hatta abartıyım ben şöyle iç gıcıklayıcı bişey alıyım üstüme , diyim aşkımm bi krem aldım aman Allah ım sanki krem diil iksir iksirrr ,beni baştan yarattı resmen zaten o sırada parayı filan sormaz bende sormadığı için söylemem abi
böyle olacağımıza oluruzzzz
önümüzdeki ay ekstre kesilip kocam görene kadarrrrrr ooo, deli zmn kazanırımmmilham kaynağım oldun melissssscimm
Mymeellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ölee nie işe gidiorsun gittin falan yazdım diye kızıormusunnn banaa kızdıysan özür dilerim ama ben seni üzülürken görünce ççok fena oluorum beni az çok çözmüşsündür ben öle ah cnmmm diyemiorum bodozlama soruna dalıorum kendim yaşıor gibi çünkü sizleri önemsiorum bebişlerimizi çok çok önemsiorum sen böle kanamalara üzüldükçee içim gidior yakında deiliz eldende bişi gelmior direk korumaya geçiorum kırılma bana tamammı kendini üzmede nazlımız daha çok üzülür biz ne yaşarsak onlar içerde aynısının katbe kat fazlasını yaşarmışş
canımmmm 3.hafta içinde olman çok iyi değil.bağırsaklarını tembelliğe alıştırmaaa.eninde sonunda yemek yemeye başlıcaksın canım.doktoruna danış lütfen.bağırsak tembelliği iyi değil.
hatta abartıyım ben şöyle iç gıcıklayıcı bişey alıyım üstüme , diyim aşkımm bi krem aldım aman Allah ım sanki krem diil iksir iksirrr ,beni baştan yarattı resmen zaten o sırada parayı filan sormaz bende sormadığı için söylemem abi
böyle olacağımıza oluruzzzz
önümüzdeki ay ekstre kesilip kocam görene kadarrrrrr ooo, deli zmn kazanırımmmilham kaynağım oldun melissssscimm
bak bak bak neler yazıyorlar utanmadan kocamız yok bizim herhalde yanımızda Allah allah özendirmeyin insanıbende mustelayı sürüp sürüp pijamayı çekiyorum ohhh
hahahah yok 30 kiloo 55 kiloydum en sonn sen kilo veriyosun ben homini gırtlak yemek yiyorum yavru kusummmSevali görmedim ben yorum yapamıyoreee Sevaal beni niye eklemedin de bu cadı Melisi ekledin sen :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?