2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım yanlış hatırlamıyorsam pilates yapıcam doktoruma sorup falan diyordun sordun mu acaba doktoruna bende istiyorum ama yapar mıyım acaba diorum.ağırlaşmaya başlayınca zorsunurum kesin

sordum canım.ilk 3 ay yok dedi doktor ondan sonrası için hamileler için olanı uygun olur dedi.Ben platesten vazgeçtim normalde oturduğum sitenin spor salonu var plateste var ama hamileler için henüz yokmuş dışarıdaki spor salonuna para vermek işime gelmiyor.Bende yüzmeye karar verdim onu da sordum yüzebilirsin sakınca yok dedi sadece havuzun iyi temizlenmiş olmasına dikkat et dedi.

çok şekersiniz siz yaaa.ama katılıyorum damlaya kordon olabilir melisim.benim kuzenimin 5.ayına kadar erkek demişlerdi en son baktırdıklarında kız çıkmıştı

sevall vee damllaaa damlanın dr u daha kordonla pipiyi ayırt edemiorsa bıraksın o dr uuuu dandik dr muşşş ooo çocuk pipisinide göstermiş ne yapocak içerde daha fazla pankartmı hazırlıcak ben erkeğim diye

senin canın eşinin kesesi saolsunnn allahh bereket versinnn allah daha çoğunu ona versin ahahahahhh

akşam damardan gir ama sakın bikini giycemde çatlağım olmasınn deme deki bebeğimiz beni öle görünce korkmasın senin ilgini kay betmektense para kaybederim çok korkuorum beni beğenmiceksin diye de başlaa ağlamaya tememmmiiiii

sevall vee damllaaa damlanın dr u daha kordonla pipiyi ayırt edemiorsa bıraksın o dr uuuu dandik dr muşşş ooo çocuk pipisinide göstermiş ne yapocak içerde daha fazla pankartmı hazırlıcak ben erkeğim diye

ben sana ne diyim Allah seni hep güldürsün bebişimmm

dikkatimi bişi çekti bu plates yapcam diyen 2 kişi damla ve sevali ben gördüm kızlarr

ikiside 40 41 kilo civarındalar ben gibi pehlivanlardanda maşallah hiç ölee konular çıkmıorrr ne rahatız yaa

canımmmm 3.hafta içinde olman çok iyi değil.bağırsaklarını tembelliğe alıştırmaaa.eninde sonunda yemek yemeye başlıcaksın canım.doktoruna danış lütfen.bağırsak tembelliği iyi değil.

hatta abartıyım ben şöyle iç gıcıklayıcı bişey alıyım üstüme , diyim aşkımm bi krem aldım aman Allah ım sanki krem diil iksir iksirrr ,beni baştan yarattı resmen zaten o sırada parayı filan sormaz bende sormadığı için söylemem abi

böyle olacağımıza oluruzzzz

önümüzdeki ay ekstre kesilip kocam görene kadarrrrrr ooo, deli zmn kazanırımmm ilham kaynağım oldun melissssscimm

dikkatimi bişi çekti bu plates yapcam diyen 2 kişi damla ve sevali ben gördüm kızlarr

ikiside 40 41 kilo civarındalar ben gibi pehlivanlardanda maşallah hiç ölee konular çıkmıorrr ne rahatız yaa

hahahah yok 30 kiloo 55 kiloydum en sonn sen kilo veriyosun ben homini gırtlak yemek yiyorum yavru kusummm Sevali görmedim ben yorum yapamıyoreee Sevaal beni niye eklemedin de bu cadı Melisi ekledin sen :76:

plates sağlıklı melis....şimdi öyleler ama ilrde büyük faydasını görecekler.....

Mymeellllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ölee nie işe gidiorsun gittin falan yazdım diye kızıormusunnn banaa kızdıysan özür dilerim ama ben seni üzülürken görünce ççok fena oluorum beni az çok çözmüşsündür ben öle ah cnmmm diyemiorum bodozlama soruna dalıorum kendim yaşıor gibi çünkü sizleri önemsiorum bebişlerimizi çok çok önemsiorum sen böle kanamalara üzüldükçee içim gidior yakında deiliz eldende bişi gelmior direk korumaya geçiorum kırılma bana tamammı kendini üzmede nazlımız daha çok üzülür biz ne yaşarsak onlar içerde aynısının katbe kat fazlasını yaşarmışş

hahahah yok 30 kiloo 55 kiloydum en sonn sen kilo veriyosun ben homini gırtlak yemek yiyorum yavru kusummm Sevali görmedim ben yorum yapamıyoreee Sevaal beni niye eklemedin de bu cadı Melisi ekledin sen :76:

ay hiç gülesim yoktu

bak bak bak neler yazıyorlar utanmadan kocamız yok bizim herhalde yanımızda Allah allah özendirmeyin insanı bende mustelayı sürüp sürüp pijamayı çekiyorum ohhh

canım öyle deme ne varsa onlarda var beni görmek istersen bi armut düşün aha da ben oyum,üstüm yok altım ohhhh :84: 9 ay sonra neye benziycem bilmiyorum,ben pilatesi beceremem topun üstüne oturcam derken yere filan düşerim,sakarım biraz
yaz gelsin sen çamlıcadan ben burdan çıkarız yürüyüşe ümraniye girişinde buluşuruzz napalımm

kız yok ne kızması....moralim yerine geldi...okudukça....
senin yazdıklarına çok gülüyorum....iyiki varsın tatlım benim...
cinsiyet belli olsun ozaman seninle işim var nıhahaha

yok canım o kadar da değil yani.evet damlayı bende gördüm o bendende zayıf.ama benim vücudum kilo almaya meyilli bide kilo aldığımda ilk yüzüm alıyor sinir oluyorum.isterseniz yüz yarışması yapalım ilerleyen zamanlarda en şişman yüz diyee işte ben birinci olurum

canımmmm 3.hafta içinde olman çok iyi değil.bağırsaklarını tembelliğe alıştırmaaa.eninde sonunda yemek yemeye başlıcaksın canım.doktoruna danış lütfen.bağırsak tembelliği iyi değil.

ya dr onun içinde ilaç vermişti ama ilk bir haftadan sonra bir daha işime yaramadı herhalde vücut onada bağışıklık kazandı ikiliye gideceğim dr a sorarım olmazsan ptesi

itina ile taktik verilir melekcimmm:82:

bak bak bak neler yazıyorlar utanmadan kocamız yok bizim herhalde yanımızda Allah allah özendirmeyin insanı bende mustelayı sürüp sürüp pijamayı çekiyorum ohhh

yaaa öyle damlaacımm en güzeli seninki şuan,koca yok hesap verme derdi yokkk güzel ve bakımlı olma sorunu hiç yokk,benimki şuan yaptığım şeyi sıvamak için tamamennn şuan eşofmanım dizleri yarıya kadar sıvanmış üstümde aakasız bi hırka,önümde yediğim elmanın çöpü,sizle muabbet etmek varkenn kim takar suan süslenmeyi

ahanda ekledim senii.bende 49 kiloyum şimdik.bakalım kaçla son bulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…