2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sormadınmııııı pekiiii gözükmüormu dedi hiçmi yorum yapmadı

Sordum gözükmüyor dedi,heryerini de gördük halbuki,taklacı güvercin olduğu için önden arkadan yandan heryerden gördük
Bi de melis benimki deli gibi hareketli upuzun bacakları var devamlı oynuyo onlar,diyorum bunun hareketli olması mı bukadar bulandırıyor beni.Çünkü sabahın köründe kaldırdı kusmaya,hadi gidelim teste dermiş gibi.

canımm rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin sannnaaa

Bugün nasıl oldun peki,nolcak bu halimiz yaaaa

maşallah canım benim yaa elleriyle yüzünü ovuşturmasını yerim ben onun ya.masum melekler hepsi.

canım çok iyi bir krem olduğunu duydum ama fiyatını duyunca vazgeçtim açıkcası allaha ve bebeyağına emanetim

kızlar musteladaki 2 al 1 öde kampanyası devam ediyormuş liearac yerine mustela alın bi defada 140 vermek zorlamazsa hamilelik boyunca bi daha krem almanıza gerek kalmayacaktır. Bu arada mustela 150 mg lierac 100 mg aklınızda olsun lierac daha pahalıya geliyor.

çok teşekkür ederim kızlar....

allahım bebeğimi yazmışsa bana kucağıma almayı nasip ettiyse ne olursa olsun göreceğim....
bir süprizle bana geldi..allahım süprizimi bozmasın....

canım çok iyi bir krem olduğunu duydum ama fiyatını duyunca vazgeçtim açıkcası allaha ve bebeyağına emanetim

ayy melis konuş konuş hatta çok iyi bi krem hiç bi yerin çatlamıycak hatta çatlayan yerlerin bile düzelicek de, kocam gelince yazdıklarını okutiim ben dmlonr dan mustelanın fiyatını duyunca pişman oldum sanırım ama ahh ahhh sabırsız ben git hmn aç kremi sür heryerine,şimdi geri de veremem ezcaneye ,amannn canım saolsun dimiiii melisssss

[

bende öğürmeler başladıııı canımm yinee ilaçlar sayesxinde kusmuorum ama bulantıllar ve öğürmeler bitirior birde kabızlıkta 3. hafta içindeyim rekordayım sanırım büyük abdest yerine kustuğum için sanırım böle oldum

taklacı güvercine gelince bende geçen hafta gördüğümde şenlik vardı içerde çk mutluydu kendilerii eller kollarr ayyy tatlı balımmm

şimdi netten bide mustela siparişi versem acaba kocam ne der banaaaa,ahahahaaaaa

damlacım yanlış hatırlamıyorsam pilates yapıcam doktoruma sorup falan diyordun sordun mu acaba doktoruna bende istiyorum ama yapar mıyım acaba diorum.ağırlaşmaya başlayınca zorsunurum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…