sormadınmııııı pekiiii gözükmüormu dedi hiçmi yorum yapmadı
:))))))))bende yerim onun pipisini:))))Allah hayırlısını versin....benim eşim kız çok istiyordu...benim için fark etmiyordu açıkçası 1,5 yıl aradan sonra ilaç tedavisiyle olunca hiç aklımdan geçmedi kız erkek diye..ama eşimin ailesinde erkek torun hepsi...o yüzden kız diye deliriyorlar...eşim için kız olsa diyordum...ama olsun çok şükür allaha, yakışıklı bi oğlum olacak inşallah...sağlıklı olsunda Allahtan başka bişy istemem....
inşallah ama midem acıorr yani yanma bulanma ağrı deil bildiğin acıyor bu akşam üstünden beri iyice kötüleştim eşim aşağıya indi illa sende gel dedi evde yemek kokusu bilmemne beni iyice mahvetti eve geldim öğürme falan derken çok bitkinim şimdii ağlıcam sinirimden
canım ben 69 a aldım nette bakdığımda 58 diyodu fiyatına ama çalışıtııım için evde olmuyorum eve gelir ulaşamamam bide ne zmn ulaşır bilemem diye eczaneden aldım ben,sen yine bi bak netten isteren burda mustela alan bi arkadaş vardı bialana bi bedava diyodu ona da bi bak istersen belki o daa uygundur..bide bunu tek başına kullanırsak 9 ay bitene kadar göçerizonun için en yakın zamanda bide bebe yağı alıcam ben,en azından takviye olur diye düşünüyorum :
Wayyy iyi pahalıymış harbiden...9 ay boyunca battık desenize:)))ben geçen gün kakao yağı aldım 2 kere sürdüm zor oluyor biraz yağlı yağlı:)))krem alayım diyordum...bu gidişle hem kakao yağı hem kremi beraber kullanırım bir gün onu bi gün diğerini:)))
Benim ikili test sırasında 4d'ye bi çevirdi görüntüyü,eşimle ben şok,böyle kollarıyla yüzünü ovuşturma gibi hareketler yapıyo,bacakları kafaya kadar uzatıyo,çok güldürdü bizi.Ben hiç 4d beklemiyordum çok şaşırdım görüntüye..
canımm rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin sannnaaa
iyi akşamlar kızlarrrrrr bende geldim,herseferinde geçmişi okurdum ama bu sefer baya ilerlemişsiniz okuyamadım benumarım herkes iyidirrrrrr
buakşam eczaneye uğradım lierac krem aldım,baya pahalıymış ama yaa fiyatı duyunca şok oldum yok kalsın diyemedimmbakalım kocam eve gelince ne diyecekk aanızda bu kremi kullanan yada daha önce kullanış olan biri varmıı,yoksa ben boşu boşuna akşam akşam kazık mı yedim :97::97:
selam kızlar..bugun ikili yaptırdım cok sukur bebegimiz iyi, sağlıklı..ve erkek..
hıhhhhkordondu o bikereee :84::84:
canım ben 69 a aldım nette bakdığımda 58 diyodu fiyatına ama çalışıtııım için evde olmuyorum eve gelir ulaşamamam bide ne zmn ulaşır bilemem diye eczaneden aldım ben,sen yine bi bak netten isteren burda mustela alan bi arkadaş vardı bialana bi bedava diyodu ona da bi bak istersen belki o daa uygundur..bide bunu tek başına kullanırsak 9 ay bitene kadar göçerizonun için en yakın zamanda bide bebe yağı alıcam ben,en azından takviye olur diye düşünüyorum :
Wayyy iyi pahalıymış harbiden...9 ay boyunca battık desenize:)))ben geçen gün kakao yağı aldım 2 kere sürdüm zor oluyor biraz yağlı yağlı:)))krem alayım diyordum...bu gidişle hem kakao yağı hem kremi beraber kullanırım bir gün onu bi gün diğerini:)))
evet hytm aynen öyl yapmak gerekicek ama bak bi önceki sayfada dmlonr yazmış belki gözünden kaçmıştır o mustela almış aldıığnda 2 alana bi hediye olduğu için 3 tanesine 140 tl ödemiş baya uyuna almış yani,kampanya devam ediyosa bi araştırıp ondan alabilirisn aslında,ben merak edip hmn açtımsürdüm kremi,kolay emiliyo iyi gibi sanırım umarım faydalı da olur çatlamaz göbüşlerimizz :26: ben kapmaynanın devam ettiğini bilsem ve tabi kremi hmn açmasaydım geri verir mustela alırdım ama geçti artık napalım,canım saolsun
çok şekersiniz siz yaaa.ama katılıyorum damlaya kordon olabilir melisim.benim kuzenimin 5.ayına kadar erkek demişlerdi en son baktırdıklarında kız çıkmıştı
canım çok iyi bir krem olduğunu duydum ama fiyatını duyunca vazgeçtim açıkcası allaha ve bebeyağına emanetim
maşallah canım benim yaa elleriyle yüzünü ovuşturmasını yerim ben onun ya.masum melekler hepsi.
evet hytm aynen öyl yapmak gerekicek ama bak bi önceki sayfada dmlonr yazmış belki gözünden kaçmıştır o mustela almış aldıığnda 2 alana bi hediye olduğu için 3 tanesine 140 tl ödemiş baya uyuna almış yani,kampanya devam ediyosa bi araştırıp ondan alabilirisn aslında,ben merak edip hmn açtımsürdüm kremi,kolay emiliyo iyi gibi sanırım umarım faydalı da olur çatlamaz göbüşlerimizz :26: ben kapmaynanın devam ettiğini bilsem ve tabi kremi hmn açmasaydım geri verir mustela alırdım ama geçti artık napalım,canım saolsun
evet canım okudum...sağolasın bilgilendirmen için....umarım kampanyası devam ediyordur sorarım öyle alırım artık..
Sordum gözükmüyor dedi,heryerini de gördük halbuki,taklacı güvercin olduğu için önden arkadan yandan heryerden gördük
Bi de melis benimki deli gibi hareketli upuzun bacakları var devamlı oynuyo onlar,diyorum bunun hareketli olması mı bukadar bulandırıyor beni.Çünkü sabahın köründe kaldırdı kusmaya,hadi gidelim teste dermiş gibi.
kızlar musteladaki 2 al 1 öde kampanyası devam ediyormuş liearac yerine mustela alın bi defada 140 vermek zorlamazsa hamilelik boyunca bi daha krem almanıza gerek kalmayacaktır. Bu arada mustela 150 mg lierac 100 mg aklınızda olsun lierac daha pahalıya geliyor.
[evet canım okudum...sağolasın bilgilendirmen için....umarım kampanyası devam ediyordur sorarım öyle alırım artık..
ediyormuş canım internetten baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?