hahahah yok 30 kiloo 55 kiloydum en sonn sen kilo veriyosun ben homini gırtlak yemek yiyorum yavru kusummmSevali görmedim ben yorum yapamıyoreee Sevaal beni niye eklemedin de bu cadı Melisi ekledin sen :76:
yaaa öyle damlaacımm en güzeli seninki şuan,koca yok hesap verme derdi yokkk güzel ve bakımlı olma sorunu hiç yokk,benimki şuan yaptığım şeyi sıvamak için tamamennnşuan eşofmanım dizleri yarıya kadar sıvanmış üstümde aakasız bi hırka,önümde yediğim elmanın çöpü,sizle muabbet etmek varkenn kim takar suan süslenmeyi
ay siz nerden görüyonuz birbirinizi kıskandım ama..........
plates sağlıklı melis....şimdi öyleler ama ilrde büyük faydasını görecekler.....
ay siz nerden görüyonuz birbirinizi kıskandım ama..........
ay yerim seni yaa elmanın çöpüne çok güldüm
facebook bebişim sende varsa seni de görelim bi salın bakalım şöylee
temem yürüyelimmm valla sen armutt ben bir bütünümm ananas gibimi karpuz gibimi diyim benzetecek bir meyva bile bulamadımcanım öyle deme ne varsa onlarda var beni görmek istersen bi armut düşün aha da ben oyum,üstüm yok altım ohhhh :84: 9 ay sonra neye benziycem bilmiyorum,ben pilatesi beceremem topun üstüne oturcam derken yere filan düşerim,sakarım biraz
yaz gelsin sen çamlıcadan ben burdan çıkarız yürüyüşe ümraniye girişinde buluşuruzz napalımm
bak bak bak neler yazıyorlar utanmadan kocamız yok bizim herhalde yanımızda Allah allah özendirmeyin insanıbende mustelayı sürüp sürüp pijamayı çekiyorum ohhh
var kız ben de zayıf değilim haaa özelden atarım
var kız ben de zayıf değilim haaa özelden atarım
ay ben gülüyorum koca bana bakıyor deli mi ne diyordur valla iyi ki varsınız yaa :) boşver damlacım sende her akşam pijama partisi yap evde
itina ile taktik verilir melekcimmm:82:
vala yalan diil,saçımı başımı anlatmadım bile canım benim üstünkörü geçtim beni şuaralar bi görseniz iyi kocan var senin dersiniz,pis olma ve tembellik konusunda zmnla yarışıyorum sanki
temem yürüyelimmm valla sen armutt ben bir bütünümm ananas gibimi karpuz gibimi diyim benzetecek bir meyva bile bulamadım
biz böyle güzeliz meliss,kendimize has bi havamız var bizim,hem en mutlu insanlar hafifff kilolu olan insanlardırrr,bide can boğazdan gelir ,biz doğru olanız boşverr,emiinimm:97:
yaaa öyle damlaacımm en güzeli seninki şuan,koca yok hesap verme derdi yokkk güzel ve bakımlı olma sorunu hiç yokk,benimki şuan yaptığım şeyi sıvamak için tamamennnşuan eşofmanım dizleri yarıya kadar sıvanmış üstümde aakasız bi hırka,önümde yediğim elmanın çöpü,sizle muabbet etmek varkenn kim takar suan süslenmeyi
kızlar face grubu mu kuruldu
yolla bebişim ekleyelim seni de
bende bi yandan kocamla konuşuyorum kızlar kafam karışıyo adama cvp veremiyorum ben kaçıyorum sevalcim ekliyorum şimdi
hadi öptüm canlarım iyi geceler
melekcim çok güldüm yaaa eşofmanlar niye yarıya kadarbence bacak şovu yapcamsın sen bu gece eşineeee..valla benimkide arada bakıyor bana azıcık ona ilgi göstereyim diye bekliyor yazıkk
yaaa öyle bir geçer zaman ki başladı ama bizim dana teledünya sürekli donuor oturma odası ve mutfaktanda tiksindiğim için izleyemiorummmmm oralardada kaldımmı dizisiz offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84:
yaa sorma sende olmasan napar burası melisss,iyiki varsın iyiki burdasınnn beee
vala yalan diil,saçımı başımı anlatmadım bile canım benim üstünkörü geçtim beni şuaralar bi görseniz iyi kocan var senin dersiniz,pis olma ve tembellik konusunda zmnla yarışıyorum sanki
biz böyle güzeliz meliss,kendimize has bi havamız var bizim,hem en mutlu insanlar hafifff kilolu olan insanlardırrr,bide can boğazdan gelir ,biz doğru olanız boşverr,emiinimm:97:
kızlar bizde mutluyuz.ama şu doğrudur ki aldığım 2 kiilo kemiklerimin batmasını engellemiş şimdiden.adam demek ki şikayetçiymiş.biraz özel oldu ama napim.biz 3G modasına uyuyoruz şekerler.3 tane G büyüyenler
hayıırrr o yasak facesi olmayan çok kişi var çünkü dağılmak istemioruzs sadece facesi olanlar özelden mesaj atıorlar eklioruz birbirimizi sende varsa msj atsana cnm ekleyelim bana msj at ben kızlara haber veririm bu derus diye faceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?