2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah yok 30 kiloo 55 kiloydum en sonn sen kilo veriyosun ben homini gırtlak yemek yiyorum yavru kusummm Sevali görmedim ben yorum yapamıyoreee Sevaal beni niye eklemedin de bu cadı Melisi ekledin sen :76:

herkes beni seviooorrr herkes beni seviooooorrrr:82: listemde 2 seval var sarışın aşırı zayıf olan tanırsın zaten sen gibi yaşam sınırında ben ne kadr zayıflasamda boyum kısa kemikler iri hep bir tosuncuk modundayım

kızlar az önce size bir dalmışım ki adam gelmiş karşımda oturuyor.bi yandan sohbet ediyoruz.15 dkka falan geçti diyor ki ben yemek yemedim haa diyor.aklım başımdan gitmiş yahu.adamı bile unuttum şimdiden

ay yerim seni yaa elmanın çöpüne çok güldüm

ay siz nerden görüyonuz birbirinizi kıskandım ama..........

facebook bebişim sende varsa seni de görelim bi salın bakalım şöylee

plates sağlıklı melis....şimdi öyleler ama ilrde büyük faydasını görecekler.....

yok yokkk diorumki zaten 40 kilo civarı ikiside

bense 65.5 le hamile kaldım hiç azğıma spor yürüyüş gibi kelimeleri almadım bunlar 40 kilo iken yapıorlar diorum

temem yürüyelimmm valla sen armutt ben bir bütünümm ananas gibimi karpuz gibimi diyim benzetecek bir meyva bile bulamadım

bak bak bak neler yazıyorlar utanmadan kocamız yok bizim herhalde yanımızda Allah allah özendirmeyin insanı bende mustelayı sürüp sürüp pijamayı çekiyorum ohhh

ay ben gülüyorum koca bana bakıyor deli mi ne diyordur valla iyi ki varsınız yaa :) boşver damlacım sende her akşam pijama partisi yap evde

var kız ben de zayıf değilim haaa özelden atarım

yolla bebişim ekleyelim seni de

ay ben gülüyorum koca bana bakıyor deli mi ne diyordur valla iyi ki varsınız yaa :) boşver damlacım sende her akşam pijama partisi yap evde

bende bi yandan kocamla konuşuyorum kızlar kafam karışıyo adama cvp veremiyorum ben kaçıyorum sevalcim ekliyorum şimdi
hadi öptüm canlarım iyi geceler

itina ile taktik verilir melekcimmm:82:

yaa sorma sende olmasan napar burası melisss,iyiki varsın iyiki burdasınnn beee

melekcim çok güldüm yaaa eşofmanlar niye yarıya kadar bence bacak şovu yapcamsın sen bu gece eşineeee..valla benimkide arada bakıyor bana azıcık ona ilgi göstereyim diye bekliyor yazıkk

kızlar face grubu mu kuruldu

hayıırrr o yasak facesi olmayan çok kişi var çünkü dağılmak istemioruzs sadece facesi olanlar özelden mesaj atıorlar eklioruz birbirimizi sende varsa msj atsana cnm ekleyelim bana msj at ben kızlara haber veririm bu derus diye faceden

yolla bebişim ekleyelim seni de

bende bi yandan kocamla konuşuyorum kızlar kafam karışıyo adama cvp veremiyorum ben kaçıyorum sevalcim ekliyorum şimdi
hadi öptüm canlarım iyi geceler

hasret giderin canım.aşkınız daha da alevlenir bu güzel ayrılıklardaaa,iyi geceler

yaaa öyle bir geçer zaman ki başladı ama bizim dana teledünya sürekli donuor oturma odası ve mutfaktanda tiksindiğim için izleyemiorummmmm oralardada kaldımmı dizisiz offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84:

melekcim çok güldüm yaaa eşofmanlar niye yarıya kadar bence bacak şovu yapcamsın sen bu gece eşineeee..valla benimkide arada bakıyor bana azıcık ona ilgi göstereyim diye bekliyor yazıkk

yok hayatım nerdeeee,şu kazık yediğim liarac zıkkımını süriyim dedim dizleri sıvadım,sonra o kadar para verdik hepsini bacaklarım emsin,eşofmana geçmesin diye indirmedim yarım saattir böyle oturuyorum sanırımmm
arada bi ilgi göster ama iyidir ilgi,kaçmasın kocalarımız bi yere,oymayalım gözlerini sonra dimi dur sen,bunu da okutiim ben bnmki gelince..iyice korksun gözü,bizimki kafayı yemiş herşeyi yapma sınırına gelmiş desin,işine gitsinnn gelsinnn

aa melis iyi hatırlattın du açıyım bende tv yi

tamam canım gönderdim mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…