2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ikili test sırasında 4d'ye bi çevirdi görüntüyü,eşimle ben şok,böyle kollarıyla yüzünü ovuşturma gibi hareketler yapıyo,bacakları kafaya kadar uzatıyo,çok güldürdü bizi.Ben hiç 4d beklemiyordum çok şaşırdım görüntüye..

artık bünyem kaldırmıyor...yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum........

sizi de üzüyorum özür dilerim

yaşadıklarını yaşamayacaksın Allahın izniyle o günler geride kaldı..Biz burada birbirimizin üzüntülerini ve sevinçlerini paylaşmak için varız kuzucum.Gerekirse beraber ağlarız beraber güldüğümüz gibi..Sen güzel şeyler düşün hiiiiiç bişeycik olamayacak doğuncada poposunu ısırıcaz onun anneyi böyle korkuttuğu için

muhasebeciyim ben....masada benim işim...her şey benim elimde..ben olmadan olmuyor....inşallah benimde her şey yolunda gider

artık bünyem kaldırmıyor...yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum........

sizi de üzüyorum özür dilerim

Canım öyle düşünme sonuçta burda paylaştıkça rahatlıyorsundur...Elbette paylaş dertleş bizlerle,kendini böyle daha iyi hissedersin ama kendini yıpratma önemli olan bu....haklısın kafana takmakta üzülmekte,rahatlamak istiyorsan ağla ama kendini lütfen çok yıpratma...Allahtan hayırlısını iste bol bol dua et sana güç versin diye,herşeyin iyi olması için....Bizimde dualrımız seninle inan bize...

ah keşke..öyle hasretim ki...görecekmiyi o günleri...

Puikocum gözün aydınnn,maşallah bişeyi yokmuş minişinin

drum bana da verdi canım kendisi de kullanmış iyi gelmiş ben de alamadım fiyatından ebat olarak da küçük 9 ay yetseydi alacaktım gittim lokmah hekime karışım aldım onu da süremiyorum çünkü çok katı

bana doktor mustela verdi 2 tanesine 140 civarı ödedim 1 tanesi 2 ay gidiyormuş bu arada aldığımda kampanya vardı 2 alana 1 hediye ettiler. 3 tanesini 140 a almış oldum.

canım ben 69 a aldım nette bakdığımda 58 diyodu fiyatına ama çalışıtııım için evde olmuyorum eve gelir ulaşamamam bide ne zmn ulaşır bilemem diye eczaneden aldım ben,sen yine bi bak netten isteren burda mustela alan bi arkadaş vardı bialana bi bedava diyodu ona da bi bak istersen belki o daa uygundur..bide bunu tek başına kullanırsak 9 ay bitene kadar göçeriz onun için en yakın zamanda bide bebe yağı alıcam ben,en azından takviye olur diye düşünüyorum

sağlıklı olsunda cinsiyetini bilmeyeyim canım.....tek düşündüğüm sağlığı

mymelcim yaşadığın şeyler çok zor,her birimizde en ufak bi değişiklik olsa ödümüz patlıyo dolayısıyla senin yaşadıklarını tahmin edebiliyoruz ama sen sıkıntı yapma,bolbol dua et,bizde burda dua ediyoruz sana işalah en yakın zmnda yaşadığın lekelenmeler geçer ve sağlıkla sıhhatle 9 ay soyunda kavuşursun bebeğineee,sen içini ferah tutmaya çalış canmm

inşallah.allahım herkese versin bana da...

çokteşekkür ederim iyiki varsınız

[

mymelcim yaşadığın şeyler çok zor,her birimizde en ufak bi değişiklik olsa ödümüz patlıyo dolayısıyla senin yaşadıklarını tahmin edebiliyoruz ama sen sıkıntı yapma,bolbol dua et,bizde burda dua ediyoruz sana işalah en yakın zmnda yaşadığın lekelenmeler geçer ve sağlıkla sıhhatle 9 ay soyunda kavuşursun bebeğineee,sen içini ferah tutmaya çalış canmm[/QUOTE]

inşallah canım inşallah

benimde önce 2boyutlu siyah beyazla baktı sonra 4B ile baktı bende beklemiyordum...çok şekerdi aynen elleri yüzü kolları belli oluyor..eline ağzına götürüyor yana dönüyor..bi ara popoyu hava dikti zaten o zman fark etti doktor amca pipiyi:)))Bütün ultrasonu cd ye çekti verdi dün akşamdan beri izleyip seviyorum ezberledim artık:)))çok güzel bi duygu yaaa allah tamamına erdirsin olmayanlarada verir inşaşşah....

Çok çok geçmiş olsun,dinlenince herşey yoluna girecektir,progesteron da durdurur zaten

sen konuşmaa bakkiiiimmm senin dr un erkek olabilir dediiii bitti o işşşşş

muhasebeciyim ben....masada benim işim...her şey benim elimde..ben olmadan olmuyor....inşallah benimde her şey yolunda gider

ablamda meslektaşınmış ama kızı 2.5 yaşında kariyere ara verdi seninde yolunda gidecek inş.dua et.kendinden daha kötülerini düşün halimize şükredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…