2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bir damla ekledim şimdi ama melisde bir damla vardı sanırım dogru damlayı eklemişimdir

damla çok tatlı düğün fotolar......
şimdi bakmak fırsat oldu...

Kizlar selam,

Benim artik pantolonlarim dar geliyor.Hamilelik pantolonlari da bol gelir dediler.Bir arkadas bana soyle birsey verdi-link asagida-Artik pantolonlarimi dugmesi acik giyiyorum,bir de bunu takiyorum.pantolonlarim artik dusmuyor da,sikmiyor da.belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler icin ben yine de tavsiye etmek istedim.bunun baska yerlerde duz renk olani da vardir muhakkak.

Desenli Belt www.e-gebe.com

yag olarak da ben "weleda hamilelik yagi" kullaniyorum.Tr.de var mi bilmiyorum ama TLye cevirirseniz 25TL yapiyor.Eger orda da varsa tavsiye ederim.Kullanan bir arkadasim var,catlak olmamis onda hamilelikte.Soylediklerinize bakilirsa sizin kullandiginiz yaglarin fiyati ucmuuus.

seval çok tanıdık bi yüzün var hiç yabancı gelmedin ayrıca sen de çırpı gurubundansın :) yazışırken çok farklıydı şimdi görünce daha çok pekişti her şey

sevall döverim seniii çabbukk kilo al bakiim biraz pilatesi bırak biz yapalım da hakkını verelimm bariii

derus seni tanıyamdım ben sen de zel msj atsana banaaa

gerçekten çok iyiymiş fiyatı

canım benim çok sağol bende tek tek bakıyorum şimdi herkese..Ay ne güzel oldu artık yazışırken yüzünüzü de canlandırabilicem

kız ben de bi tek sen varsın ben de görmek istiyorum kızzlar bana da msj atın ekleyim
merak içindeyim

yok kızlarr fotojeniğimdir ama allah var çok nadir kötü çıkarım fotolarda

mesela eşimin ailesi beni hiç istemedi hiç beğenemediler şimdi severler ama ne iyi kız ne candan kız modunda bir kere bile ne güzel dememişlerdir ama diğer gelinlerin her özelliği övülür beğenilir yani öle görenlerin güzel kız dediği cinsten biri hiç olmadım

zaten sinirlerim yine tepeme geldi şimdi kayınvalideleri aradık napıosunuz diye küçük kayınbirader eşimi tele istedi eşimde bnde eyvah dedik yine bişi isticek

balıkesirde oturuorlar sölemiştim ve şöle bir huyları vardır otobüsle gelirler buraya hangisi olursa olsun ama tek yön alırlar asla dönüş bileti almazlar eşim alsın diye okdr küçüktür hesapları yani neyse kayınbirader abi beni fener bursa maçına götür dedi eşimde tmm dedi ben delirdim tabi

1- martta doğum günü ve hediyesini aldık çünkü onlardan birine hediye alınmazsa dünyayı başımıza yıkarlar ama bnm aileme ben hep gerek yok masraf olmasın diyip aldırmam birtek ufak kardeşlerimin doğum günlerinde hediye alırız oda mesela bu sene ikisini 30 liraya hallettim ben

neyse

2- maç bileti kargo parası ile 70 lira çarp ikiye 140 tl ben gelmem gerek yok okdr masrafa dedim.

3- yol parası yollanacak toplan 70 tl

4- burdaki yol yemek harcamaları en az 100 tl çünkü gezmek isticek ve yemek isticek helali hoş olsun

5- her geldiğinde ayakkabı aldırır bizim gibide deildir mutlaka marka ister en az 150 tl

6- arkadaşıma gitcem diye tutturur ve kayınpederler cebinde 5 kuruşsuz yollarlar hep abisi 50 tl verir

7- eksik kırtasiye masrafları karşılanır eksikleri alınır

8- dönüşte harçlık ister zaten her ay 50 tl yollanır birde böle aralarda geldiğinde bnm bildiğim 100 fazlası varsa eşimin vicdanına kalmış

toplayalım fazlalıkları alınan hediyeyi düşelim ettimi bize 3günlük maliyeti 500 600 tl

bnm çocuğuma bişi alınmıor ben 3 kuruş için ne çatlak kremi ne bişi hiçbir fazla masrafa girmiorum ben dr bir gece hastanede kal dediği halde para gitmesin masrafımız çok diye sadece 5 6 saat kalıp eve dönüorum ama karşılığı bu deliriorum ya birkere paranız var mı bu kız doğum yapcak bişiye ihtiyacınız varmı yok
çok sinirim bozuldu ya bu kdr enayi yerine konmak bnm aileme hiç gibi davranmak eşimde aileside bunu yapar pes yaacidden pes

kız ben de bi tek sen varsın ben de görmek istiyorum kızzlar bana da msj atın ekleyim
merak içindeyim

senin mesaj kutun dolu bebişim bi boşalt onu.Bide benim bugün arkadaş olduklarımın hepsi bizim kızlar ekleyebilirsinn profilimden.Melisle bugün arkadaş olmadık ama listemde tek Melis var onu da ekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…