asi,özge,melekk benide melisten ekleyin kızlar
melis sende fb lisinnnn,bravooo
maşallah melis ne kadar güzelmişsin
ekledim canımözge sana da arkadaşlık istediği gönderdim..sanırımm
bende ekledimm damlasss melisssss ikinize de maşallahhhh yahuu
eveetttt hattaa biz kocişimlee tribünde tanıştıkkkk
eveetttt hattaa biz kocişimlee tribünde tanıştıkkkk
listemdeki tek damla damladırrrr eşi benzeri yokturrr bitanedir o bitaneeee
kızlar melisten bir bölümünüzü ekledimm
damla çok tatlı düğün fotolar......
şimdi bakmak fırsat oldu...
seval çok tanıdık bi yüzün var hiç yabancı gelmedin ayrıca sen de çırpı gurubundansın :) yazışırken çok farklıydı şimdi görünce daha çok pekişti her şey
Kizlar selam,
Benim artik pantolonlarim dar geliyor.Hamilelik pantolonlari da bol gelir dediler.Bir arkadas bana soyle birsey verdi-link asagida-Artik pantolonlarimi dugmesi acik giyiyorum,bir de bunu takiyorum.pantolonlarim artik dusmuyor da,sikmiyor da.belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler icin ben yine de tavsiye etmek istedim.bunun baska yerlerde duz renk olani da vardir muhakkak.
Desenli Belt www.e-gebe.com
yag olarak da ben "weleda hamilelik yagi" kullaniyorum.Tr.de var mi bilmiyorum ama TLye cevirirseniz 25TL yapiyor.Eger orda da varsa tavsiye ederim.Kullanan bir arkadasim var,catlak olmamis onda hamilelikte.Soylediklerinize bakilirsa sizin kullandiginiz yaglarin fiyati ucmuuus.
canım benim çok sağol bende tek tek bakıyorum şimdi herkese..Ay ne güzel oldu artık yazışırken yüzünüzü de canlandırabilicem
kız ben de bi tek sen varsın ben de görmek istiyorum kızzlar bana da msj atın ekleyim
merak içindeyim
seval çok tanıdık bi yüzün var hiç yabancı gelmedin ayrıca sen de çırpı gurubundansın :) yazışırken çok farklıydı şimdi görünce daha çok pekişti her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?