2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa canım bnm çok şaşırdım sinirlendim yani eşinin ailesi sonuçta ama bu kadarına pes gerçekten,beni maça götür diye arıyosa koysun cebine maş biletini yemek yol parasını gitmek isteyen oysa sonuçta maliyetine kendi katlansın,sonuçta hepimiz ailelerimize yardımcı oluruz ama bu keyfi bişey,dediğin gibi kızmakla haklısın sanırım,sen hasanede yatma sonra git ayakkabı al bilet al,bence burda sen değil eşin biraz hatalı,o da napsın nasıl hyr desin ailesine kardeşine ama en azından müsait bi zmnda uygun bi dille senin durumunu anlatıp hastaneler çok pahalı çok giderimiz olucak tarzında konuşsun yoksa bunun önüne geçilmez sanırım,Allah yardımcınız olsunnn ne bilim şaşırdm valla

canım sinir bozucu bir durum ama sen sinirlerini bozma eşine anlat bu durumu bakalım ne dicek

kuzummmmm bebek o işteeee ben daha önce 2 defaaa hissettim birinde yüzüstü yatmıştım diğerindede sırtüstü yatmıştım dümdüz yine hissettim dr uma sordum bebeğin o işte dedi

Süper o zaman süper süper süper

hoşgeldin nasılsın bakalım?????
bizlerde facede birbirimizi ekledik :) seninde varmı varsa verirsen senide ekleyelim cok süpermiş böyle

İyiyim canım,sen nasılsın?
Hımmf ace var hatta ilk ben çıkarmıştım

hoşgeldin canımmm nasılsınn bebiş nasıll keyifler yerindemi bakalımm ??

Biz çok iyiyiz melekcim,annemler burdaydı,gittiler şimdi..
Siz nasılsınızzz

ay kızlar....görmek hakkatten çok güzel

melis sen tam tahmin ettiğim gibisin

Evet bizde de var bi tane böylesi..Kayınvalidem böyledir anlatsam ağzınız açık kalır. Oğlunu yolunacak kaz gibi görür hayatı paradır ne kadar yollasak memnun olmaz. Sürekli borç yapar biz öderiz yine yapar..Artık eşimde rest çekti çocuğumuz oluyor masrafımız çok oluyo daha dikkatli harcama yap dedi bakalım ben inanmıyorum pek takıcağına..Evlenirken bi çeyrek altın bile takmadı bana..Ama yapıcak bişi yok eşimin annesi sonuçta saygıda yine de kusur etmiyorum yerimde başkası olsa suratına bakmaz onun ama ben öyle biri değilim tabi bide eşimin hatırı çok büyük..

ya ben eşime çok söylüorum yok yazlık yaptırılcak para yok araba yenilencek para bnm annem tek kadın okdr maadi yönden sıkışıkki şuanda kadıncağız taa antalyaya taşınıor orda çalışcak burdaki evide kiraya veririm dior bunlar bir kere annen nasıl napıo diye sormazlar bile ve kendi yaşlı teyzesinede bakıor annem eşim annemle görüşmüor ok haklıda konusunda ama eskidende bu böleydi annem bize verir alırdı evlenirke çoğu şeyi annem yaptı bunlar ellerini ceplerine atmadılar şimdide ilk çocuk anneannesi yapacak herieyi diorlar yüzsüzler geçen gece yatakta sinirleirm boşaldı eğer bri daha bana öle derlerse ve sende susarsan cidden sonuçları çok kötü olur dedim eşim okdr rahatki sen bana kıyamazsın dedi uyudu

yani bizim çocuğumuz olacak evimiz çok sorunlu bir sürü masrafımız var bişiye ihtiyacınız var mı diyeceklerine habire aptal saptal istekler ayy delirdim gece gece

meliscim sinirlenmekte çok haklısın ama bebeğine yazık.
sen nerden arttırsam da doğumda ve sonrasında elimde para tutsam diyorsun ailenin düşüncesilziğine bak.
az önce konuşuyorduk sen kremden kıısıyorsun, doktorundan vazgeçiyorsun karşılığı bu olmamalı.
hani eşin ısrarla çağırsa bile onların düşünüp bir dahaki sefere demeleri lazım.
ama bak onlar havalarında sen de burda kendini yediğinle kalacaksın o yüzden takmamaya çalış. çünkü taksan da değişen bir şey olmayacak.

canım benim hele ki seninki tam saçmalıkk,sonuçta bi anne oğlunu hiç düşünmez mi ne bilim,o düşünmicekse kim düşünicek,normlde size karışması lazım ayağınızı yorganınızaa göre uzatın,sizin de artık bi çocuğunuz olucak gideriniz olucak diye,ama eşin iyi yapmış bi yerde,önemli bi ihtiyacı olur tabiki ilk bizler yardımcı oluruz ailemize onlarda bize ama öbür türlü iş biraz değişiyo,o zmn eşinin tavrı çok yerinde olmuş canım bnmm melisinin eşi de bu tarz konuşursa belki onlarda anlarlar

bende hiç saygıda kusur etmem sevgimide çok belli ederim mesafelide deilimdir hatta tüm aile deil tüm sülale beni tanıdıkça sevdi ama bu bencillik beni delirtior

şimdi ağlıordum bunları yazarken babam aradı o adam bnm babam şarkısını dinletti meyhanedeymiş bnmde babam böledir işte içmeden sevgisini gösteremez şarkıyı dinledim iyice sinirlerim bozuldu anlarsın bu şarkıyla seni ne çok sevdiğimi dedi halbuki çok sıcak ilişkilerimiz yoktur iyice çöktüm duygusal olarak bildiğiniz hıçkıra hıçkıra ağlıorum ama kocam ne yapıorr hiç aşkım noldu bana küsmüsün dedi hayır dedim bitti bu kdr yani ayy gerçekten sinirlerim bozuldu nyaa ne gece of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…