2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyice kaynatmışsınız valla takip edemiyorum şuanda.birazdan aranıza katılcammmmm

sana hiç yakışıyomu bu ruh hali,çabbukk kendine gel bakiim,biz seni böyle mi tanıdık heee
hayatım sinirlerinin bozulması çok doğal zaten şuan herşeye alınıyoruz bide böyle bi durum yaşaman bozdu moralini ama bence kalk ağlamak yerine önce bi sakinleş daha sonra da güzel güzel eşine bize söylediklerini söyle,eminim sana hak vericek ve hatalı davrandığını anlayacaktırr..

buarada babanın aramasına bayıldımm,gözlerim doldu resmen,babamı arıycammm bendeee çok seviyom nen senin diycemm :2:

ah bu hamilelik hormanları meliscim ağlama ya bebişini düşün o da etkinir yazık erkeklerde böyle işte bazen farketmiyorlar bizi

kızlar şöyle genele yazayım melis'in ve damla'nın birkaç fotoğrafını gördüm çok beğendim maşallahları var ama diğer arkadaşlarımı sadece onlaylarken gördüm çok fazla yoğunlaşamadım, üst üste telefonlar geldi, yarın uzun uzun bakarım arkadaşlarım kimlermiş.
ama şunu söyleyebilirim ki hiç yabancılık çekmedim sanki hep bildiğim simalar gibi.
o da burda paylaşımlarımızın sıcaklığından kaynaklanıyor olsa gerek.

aaaaa melis bebeğini düşün lütfen bugün ağlama günümüzdeyiz sanırım boşver.....

Ya ben ilk defa görüyorum böyle anne..bide eşim tek çocuk babası da küçükken vefat etmiş..Annesinin bizden başka kimsesi yok. Biz her ay düzenli olarak para yolluyoruz zaten ona az bi para da değil..Kendisi de çalışıyor ufacık yerde tek başına yaşıyor ama hiçbir zaman para yettiremiyoruz..Ona göre kocam çok para kazanıyor versin e zaten veriyoruz da bütün maaşımı vericez sana..Bizimde daha evimiz yok para biriktirmemiz lazım.Ben para vermekten de gocunmuyorum analık hakkıdır helal olsun ama oğluna sevgi göstermeyip ayın 1i oldu mu sabah 9 da araması parayı yollayın demesi falan beni deli ediyor..

üzme kendini bitanem bu insanları değiştirmek malesef mümkün değil.Baban da sevgisini gösteremiyor belli ki..Olsun sevdiğini bilmekte güzel.Üzme o güzel canını senn hadi sen bizim neşe kaynağımızsın olmaz böyle bebişimmmm

benim eşim ciddi konularda suar sadece konu sulandırma ve gırgır şeylerde konuşur
yani yıllardır konuşuruz sadece susar en fazlaa ennn ennnnnn fazla haklısın der hayatta birine bu böle demez eşimin en yakın arkadaşı bizim üzerimize sağlam bir kredi borcu yıktı mesela ya arasana diorum eşim hamile böle böle masrafım var ödeyemiorum krediyi vs desene bana cevabı okdr samimi olamam artık yahuu üzerine okdr krediyi çekerken samimiydinizde iş karının hamile kalmasına gelincemi samimiyetiniz bitti yani anlayın bnm eşim pasiftir

babalar genelde böyledir çok ulu orta yaşayamazlar sevgilerini, onu en iyi sen tanırsın bak ne iyi etmiş de aramış seni, hatta senin üzgün olduğunu anlamış sanki sesini duymak isteyip ben buradayım demiş aslında.
kocanı da hoşgör, onlar da bazen dengesiz ve vurdumduymaz davranabiliyorlar. ben de o kadar kötü ve stresli bir gün geçirdim bu kadar evhamlı olduğum için fırça yedim..o da en az benim kadar stres yaptı ama rahatlayınca bana diş gösterdi. ben de hiç takmadım takmamaya da kararlıyım.
azıcık anlayış çok zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…