Ben de eklemezsem çatlarım vallahi
Hemen beni de ekleyin bakalım
yine lekeler geldi canım sıkıldı
Ben de eklemezsem çatlarım vallahi
Hemen beni de ekleyin bakalım
süper annesin dimi
bende hiç saygıda kusur etmem sevgimide çok belli ederim mesafelide deilimdir hatta tüm aile deil tüm sülale beni tanıdıkça sevdi ama bu bencillik beni delirtior
şimdi ağlıordum bunları yazarken babam aradı o adam bnm babam şarkısını dinletti meyhanedeymiş bnmde babam böledir işte içmeden sevgisini gösteremez şarkıyı dinledim iyice sinirlerim bozuldu anlarsın bu şarkıyla seni ne çok sevdiğimi dedi halbuki çok sıcak ilişkilerimiz yoktur iyice çöktüm duygusal olarak bildiğiniz hıçkıra hıçkıra ağlıorum ama kocam ne yapıorr hiç aşkım noldu bana küsmüsün dedi hayır dedim bitti bu kdr yani ayy gerçekten sinirlerim bozuldu nyaa ne gece of
Evveettttt o benimmmmm
Ay ben bi an seni tanıyamadım diye mesaj attım ama tanıdım şimdi
bende hiç saygıda kusur etmem sevgimide çok belli ederim mesafelide deilimdir hatta tüm aile deil tüm sülale beni tanıdıkça sevdi ama bu bencillik beni delirtior
şimdi ağlıordum bunları yazarken babam aradı o adam bnm babam şarkısını dinletti meyhanedeymiş bnmde babam böledir işte içmeden sevgisini gösteremez şarkıyı dinledim iyice sinirlerim bozuldu anlarsın bu şarkıyla seni ne çok sevdiğimi dedi halbuki çok sıcak ilişkilerimiz yoktur iyice çöktüm duygusal olarak bildiğiniz hıçkıra hıçkıra ağlıorum ama kocam ne yapıorr hiç aşkım noldu bana küsmüsün dedi hayır dedim bitti bu kdr yani ayy gerçekten sinirlerim bozuldu nyaa ne gece of
ay bende görmek istiyorum.....
buldum esrayı
canım benim hele ki seninki tam saçmalıkk,sonuçta bi anne oğlunu hiç düşünmez mi ne bilim,o düşünmicekse kim düşünicek,normlde size karışması lazım ayağınızı yorganınızaa göre uzatın,sizin de artık bi çocuğunuz olucak gideriniz olucak diye,ama eşin iyi yapmış bi yerde,önemli bi ihtiyacı olur tabiki ilk bizler yardımcı oluruz ailemize onlarda bize ama öbür türlü iş biraz değişiyo,o zmn eşinin tavrı çok yerinde olmuş canım bnmm melisinin eşi de bu tarz konuşursa belki onlarda anlarlar
Hemen ekle hemen bekliyoruummmmm:87:
Evveettttt o benimmmmm
Ay ben bi an seni tanıyamadım diye mesaj attım ama tanıdım şimdi
ekledim canım
off özelden msj atamıyorum kızlar 10 dk olayı var ya adımı açıklamakta bi sakınca yok ben Derya akalp Başaran
babalar genelde böyledir çok ulu orta yaşayamazlar sevgilerini, onu en iyi sen tanırsın bak ne iyi etmiş de aramış seni, hatta senin üzgün olduğunu anlamış sanki sesini duymak isteyip ben buradayım demiş aslında.bende hiç saygıda kusur etmem sevgimide çok belli ederim mesafelide deilimdir hatta tüm aile deil tüm sülale beni tanıdıkça sevdi ama bu bencillik beni delirtior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?