2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay yok artık sen anlattıkca inanamıyorum resmen damla.yetinmiyi bilmiyo demekki,belkide kıskanıyo, "oğluna sevgi göstermeyip ayın 1i oldu mu sabah 9 da araması parayı yollayın demesi" şurada koptum zaten,dediğin gibi bu nisanlar kolay kolay değişmez,onun için en güzeli arada bi mesafe olması,herkesin kndine göre bi hayatı,ihtiyaçları var ztn yardım ediyoruz diyosun pes yani yorum yapamıyorum gerçektenn

meliscim haklısın sinirlenmekte ama şuan sakin olmaya bak ve eşinin bazı yönlerini değiştirmeye çalışman lazım her nakadar değiştirmek yanlış bişey olsa da.artık siz bir ailesiniz bebiş herşeyden önce gelmeli.belki de bebiş olduktan sonra herşey değişecektir sabret.gönlünü ferah tuttt

meliscim takılma böyle şeylere dikkat et...bebeğinin tadını çıkar benim eşimde para mevzularında vurdumduymazdır...ne paralarımız gitti....ben umursamıyorum...sende umursama canım...zor biliyorum ama...

bende ekledim bende ekledim
benimde adım hasret olan

Hımm ben de bu kim demiştim

evet hayatım fotoğrafını bile beğendim esracım yaa buarada dikkatimi çekti ortak arkadaş olarak senle bende üfürükten prenses var sende mi o bloğu takip ediyosunn merak ettimm

Aaa evet canım,çok da severim üslubunu.
Bu sitedeki derinss üfürükten prenses

valla kusura bakmayın kızlar böle biri deilimdir ama toplayıp toplayıp birdende üstüste gelince patladım sinirimden neyse bu gece ağlıyımda bitsinnn bari cidden bugün ne tuhaf bir gün oldu çoğumuz için

damla seni çok iyi anlıorum ama hani diorki insan tek başına okutmuş vs ben daha önce laf arasında sölemiştim bnm kayınpeder en küçük oğlunu kayınvalidede ortancayı sever eşim en büyüktür 16 yaşından itibaren istanbula şutlanmıştır ve tamamen anneanne ve dayılara teslim edilmiştir hatta tanıyan herkes bunu bu şekilde söler

bense ayrı bir anne baba çocuğuyum allah razı olsun sorunlu büyümedim ama çok sağlıklı ilişkilerimizde olmadı ailemle uzun zaman önce anneden sonrada babadan uzak kaldım ama hamileliğimde ilginç bir birleşme oldu aramızda birde evlenirken olmuştu allah razı olsun düğün nişan takı ev herşeyime koştular eşimin ailesini binkere ceplerinden çıkardılar hatta biz kız aldık resmen

en küçük ve komiği evden sandık çıkarken sandığa eşimin dayısı ve kardeşi oturdu onlar parayı aldılar ordan anlayınn ya durumu

şimdide esasında hepsine kızgındım çünkü hamile kaldım bu kdr kötü oldum her ay gelen kayınvalidem gelmedi babamı yılda 2 3 kez görürüm zaten ama oda gelmedi 15 tatil oldu kardeşlerimi getirmedi hadi o erkek diorum kendi düşüncesiyle bana yük olmamak için getirmedi
annemde 2.5 ay gelmedi en son ben iyice fenalaşıp delirince geldi ama şimdi her hafta gelip çamaşırımı ütümü halledior allah razı olsun.

birde işin şu yanı var ne eşim ne eşimin ailesi bebek için tek katkıda bulunmazlarken bnm annem babam ayrı ayrı puset bebek arabası park yatak kıyafet vs... birsürü şeyi aldılar bile bunlar beni okdr herkesten soğutuorki anlatamam

kızlar çok heyecenlı sizleri tanımak kalkamıyorum pc başından valla herkes karıştı şuan ben de

melis çok haklısın...ağla içini boşalt.
ne denirki inan tıkandım valla

aaaaaa tamam canım

burda ki isim ordakiylefarkl olunca insan zorlanıyo anlamakta tabi dimi ben herkesi çıkardım bu budurdedim,tuttu

meliscim herkesin dediği gibi eşinin yapısınıda anlattın,en mantıklısı şuan senin için kendini düşünmen,herkes nasılsa sende öyle ol o halde,herşeyden öbce hem kendine hem karnındaki bebişine yazık

kızlar çok heyecenlı sizleri tanımak kalkamıyorum pc başından valla herkes karıştı şuan ben de

sana cok hak veriyorum heyecanlandım bende cok ama süpermiş böyle daha yakından tanımak bendede herkes karıştı daha tam fırsat bilebulamadım fotolara bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…