Ya ben ilk defa görüyorum böyle anne..bide eşim tek çocuk babası da küçükken vefat etmiş..Annesinin bizden başka kimsesi yok. Biz her ay düzenli olarak para yolluyoruz zaten ona az bi para da değil..Kendisi de çalışıyor ufacık yerde tek başına yaşıyor ama hiçbir zaman para yettiremiyoruz..Ona göre kocam çok para kazanıyor versin e zaten veriyoruz da bütün maaşımı vericez sana..Bizimde daha evimiz yok para biriktirmemiz lazım.Ben para vermekten de gocunmuyorum analık hakkıdır helal olsun ama oğluna sevgi göstermeyip ayın 1i oldu mu sabah 9 da araması parayı yollayın demesi falan beni deli ediyor..
üzme kendini bitanem bu insanları değiştirmek malesef mümkün değil.Baban da sevgisini gösteremiyor belli ki..Olsun sevdiğini bilmekte güzel.Üzme o güzel canını senn hadi sen bizim neşe kaynağımızsın olmaz böyle bebişimmmm
Ekledim tatlım
ya ben eşime çok söylüorum yok yazlık yaptırılcak para yok araba yenilencek para bnm annem tek kadın okdr maadi yönden sıkışıkki şuanda kadıncağız taa antalyaya taşınıor orda çalışcak burdaki evide kiraya veririm dior bunlar bir kere annen nasıl napıo diye sormazlar bile ve kendi yaşlı teyzesinede bakıor annem eşim annemle görüşmüor ok haklıda konusunda ama eskidende bu böleydi annem bize verir alırdı evlenirke çoğu şeyi annem yaptı bunlar ellerini ceplerine atmadılar şimdide ilk çocuk anneannesi yapacak herieyi diorlar yüzsüzler geçen gece yatakta sinirleirm boşaldı eğer bri daha bana öle derlerse ve sende susarsan cidden sonuçları çok kötü olur dedim eşim okdr rahatki sen bana kıyamazsın dedi uyudu
yani bizim çocuğumuz olacak evimiz çok sorunlu bir sürü masrafımız var bişiye ihtiyacınız var mı diyeceklerine habire aptal saptal istekler ayy delirdim gece gece
Melek canım ekleştik sanırsam biz değil mi:26:
benim eşim ciddi konularda suar sadece konu sulandırma ve gırgır şeylerde konuşur
yani yıllardır konuşuruz sadece susar en fazlaa ennn ennnnnn fazla haklısın der hayatta birine bu böle demez eşimin en yakın arkadaşı bizim üzerimize sağlam bir kredi borcu yıktı mesela ya arasana diorum eşim hamile böle böle masrafım var ödeyemiorum krediyi vs desene bana cevabı okdr samimi olamam artık yahuu üzerine okdr krediyi çekerken samimiydinizde iş karının hamile kalmasına gelincemi samimiyetiniz bitti yani anlayın bnm eşim pasiftir
bende ekledim bende ekledim
benimde adım hasret olan
evet hayatım fotoğrafını bile beğendimesracım yaa buarada dikkatimi çekti ortak arkadaş olarak senle bende üfürükten prenses var sende mi o bloğu takip ediyosunn merak ettimm
kızlar face de eşli isim olan kim tanıyamadım....
bnm hayatımmmm
Hımm ben de bu kim demiştim
Aaa evet canım,çok da severim üslubunu.
Bu sitedeki derinss üfürükten prenses
biri daha var onuda ben cıkarmadım oda eşli g bizim kılzardan baş harfi eşinin s ile başlıyor soyadıda k ile bu kim tam olarak vermek istemedim isimleribnm hayatımmmm
biliyorum biliyorum hytm,ben kendisiyle farklı bi bloktan da arkadaşım,dünya tatlısıdırr yaa o,sende görünce de çok şaşırdımm
valla kusura bakmayın kızlar böle biri deilimdir ama toplayıp toplayıp birdende üstüste gelince patladım sinirimden neyse bu gece ağlıyımda bitsinnn bari cidden bugün ne tuhaf bir gün oldu çoğumuz için
damla seni çok iyi anlıorum ama hani diorki insan tek başına okutmuş vs ben daha önce laf arasında sölemiştim bnm kayınpeder en küçük oğlunu kayınvalidede ortancayı sever eşim en büyüktür 16 yaşından itibaren istanbula şutlanmıştır ve tamamen anneanne ve dayılara teslim edilmiştir hatta tanıyan herkes bunu bu şekilde söler
bense ayrı bir anne baba çocuğuyum allah razı olsun sorunlu büyümedim ama çok sağlıklı ilişkilerimizde olmadı ailemle uzun zaman önce anneden sonrada babadan uzak kaldım ama hamileliğimde ilginç bir birleşme oldu aramızda birde evlenirken olmuştu allah razı olsun düğün nişan takı ev herşeyime koştular eşimin ailesini binkere ceplerinden çıkardılar hatta biz kız aldık resmen
en küçük ve komiği evden sandık çıkarken sandığa eşimin dayısı ve kardeşi oturdu onlar parayı aldılar ordan anlayınn ya durumu
şimdide esasında hepsine kızgındım çünkü hamile kaldım bu kdr kötü oldum her ay gelen kayınvalidem gelmedi babamı yılda 2 3 kez görürüm zaten ama oda gelmedi 15 tatil oldu kardeşlerimi getirmedi hadi o erkek diorum kendi düşüncesiyle bana yük olmamak için getirmedi
annemde 2.5 ay gelmedi en son ben iyice fenalaşıp delirince geldi ama şimdi her hafta gelip çamaşırımı ütümü halledior allah razı olsun.
birde işin şu yanı var ne eşim ne eşimin ailesi bebek için tek katkıda bulunmazlarken bnm annem babam ayrı ayrı puset bebek arabası park yatak kıyafet vs... birsürü şeyi aldılar bile bunlar beni okdr herkesten soğutuorki anlatamam
aaaaaa tamam canım
kızlar çok heyecenlı sizleri tanımak kalkamıyorum pc başından valla herkes karıştı şuan ben de
biri daha var onuda ben cıkarmadım oda eşli g bizim kılzardan baş harfi eşinin s ile başlıyor soyadıda k ile bu kim tam olarak vermek istemedim isimleri
kızlar çok heyecenlı sizleri tanımak kalkamıyorum pc başından valla herkes karıştı şuan ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?