2011 eylül anneleri

aa iyi bari cevap gelmiş o zaman madem dmlonr un dediği gibi alt alta yazalım bilgileri hazır tablo gelince de ona geçiriveririz hızlıca.

rumuz, yaş, şehir, boy, kilo, sat, gebelik haftası olabilir bilgiler olarak.başka ne olabilir sizce kızlar?

schatzi tablo derken msj altlarındaki ticker'larımı kastetmiştin acaba?bebek haftalarını gösteren hani

Diğer topikler şöyle yapmış canım:

nick
tahmini doğum tarihi
kilo
güncel notlar

Aslında konuyu biz açmış olsaydık ilk mesaja eklerdik ama konuyu başkası açtığı için
bu imkansız maalesef..

simdilik bunu yaptim profesyonel olani gelince iptal ederiz unuttuklarim veya yazmadiklarim varsa ekleyelim.

NICK SAT
schatzi87.......................25 kasim
sevgiso..........................25 kasim
sebatt...........................26 kasim
dmlonr..........................27 kasim
kalbimiz....................... 27 kasim
esrant.......................... 28 kasim
lithium84...................... 28 kasim
nehirinannesi..................28 kasim
scuba ............................????

Eline sağlık canım..

Kızlar soda bebeğin kemik gelişimi için çok önemli diye okudum.
Doğru mudur acaba,ben hiç içmem:26:

eline sağlı canım süper.aşktutkunu vardı bir de ebrumoda diğer topikten.ebrunun 28 kasım aşktutkununa bakayım eski msjlardan

Kızlar soda bebeğin kemik gelişimi için çok önemli diye okudum.
Doğru mudur acaba,ben hiç içmem:26:

alla alla ben de gebelikte maden suyu ve sodadan biraz uzak durulması gerektiğiniokumuştum yanılmıyorsam canım.ben asitli hiçbir şey içemiyorum kola gazoz soda...

alla alla ben de gebelikte maden suyu ve sodadan biraz uzak durulması gerektiğiniokumuştum yanılmıyorsam canım.ben asitli hiçbir şey içemiyorum kola gazoz soda...

Ben de uzak duruyorum ama şimdi okuyorum da
herkes maden suyu için diyor,anlamadım ben de:44:
doktora sormak lazım en iyisi..

dmlonr caım aşk tutkunu 5 ocakta adet olmam lazım normalde yazmış.ama sat belirtmemiş.topiğe dönünce sorarız artık onada

schatzi canım

daisypath diye bir site var oraya gir.ordan tickerını oluşturması çok kolay zaten.gerçi site ingilizce türkçeye cevriliyor mu bilmiyorum.sonra onu profilde bir yer vardı oraya hazırladığımız linki koyuyorduk.ben de biraz zor yaptım.sen dene istersen yapamazsan ben yardımcı olurum sana ama şu an yemek hazırlamam lazım kızlarr

Hımm neler var menüde

NICK............................ SAT
schatzi87.......................25 kasim
sevgiso..........................25 kasim
sebatt...........................26 kasim
dmlonr..........................27 kasim
kalbimiz....................... 27 kasim
esrant.......................... 28 kasim
lithium84...................... 28 kasim
nehirinannesi..................28 kasim
scuba ............................????
ebrumoda.......................28 kasim

Ben de uzak duruyorum ama şimdi okuyorum da
herkes maden suyu için diyor,anlamadım ben de:44:
doktora sormak lazım en iyisi..

kizlar maden suyunu doktorlar veriyor ozellikle mide bulantisi icin iyi oluyormus hem de hazmetmeyi kolaylastiriyor ben boyle biliyorum yine de doktora sorariz..

Hımm neler var menüde

valla sebzeli mantar sote yapıverdim vok tavada.yanına da tavuk çöp şiş.haftada 1-2 kez beyaz et veya balık yememiz lazımmış.bir de brokoli salatası.bu salatayı tavsye ederim kızlar.biliyorsunuz brokoli ve rokada folik asit var ben normalde brokoli salatası söyle yaparım tavsiye de ederim gün menülerimde vazgeçilmezdir:) tavuk gögüs kısmını haşlıyorsun kip kip doğruyorsun sonra başka tencerede beraber haşlanmış brokoli ve havuçları az suda haşlıyorsun yağsız olarak.bunları da soğuyunca doğruyorsun.brokoliler çiçek çiçek olursa daha hoş olur doğrarken.sonra da zevke göre mısır taneleri bol roka ve de ince doğranmış çiğ salçalık kırmızı biber.zeytinyağı,limon suyu tuz ve muhakkak nar ekşisi koyuyorsunuz.süper oluyor.hem çok sağlıklı.şu an tavuk olduğu için bensadece brokoli,roka ve kırmızı biber koydum kızlar.

kizlar maden suyunu doktorlar veriyor ozellikle mide bulantisi icin iyi oluyormus hem de hazmetmeyi kolaylastiriyor ben boyle biliyorum yine de doktora sorariz..

Hımm anladım canım.
Biz de soralım doktorumuza,faydalıysa neden olmasın..
Ben şimdi araştırıyorum neler yenmeli,içilmeli diye.
Gerçi çoğunu biliyorum ama gene de araştırmakta fayda var

Ne güzel bir tarif bu böyle canım,ellerine sağlık..
Aklımda bulunsun,mutlaka yaparım.
Çok seviyorum zaten brokoliyi
Ama ben genelde ya yoğurt sarımsaklı ya da limonlu yerdim..

Hımm anladım canım.
Biz de soralım doktorumuza,faydalıysa neden olmasın..
Ben şimdi araştırıyorum neler yenmeli,içilmeli diye.
Gerçi çoğunu biliyorum ama gene de araştırmakta fayda var

bende oyleyim canim ne faydaliysa yemege calisiyorum. normalde sut hic sevmem ama her aksam iciyorum, sigarayi zaten ogrendigim gun biraktim. kahve, cay, bitki cayi hic icmiyorum. bu arada maydonozdan uzak durun doktorum da soyledi dusuk riskini arttiriyormus. Ben cok severim ama yemiyorum simdi. Birde bitki caylarindan uzak dur dedi sadece ihlamur da sorun yok sanirim.Adacayi, rezene bunlari icme dedi doktor. Hatta kutu meyva suyunu bile icme dedi en iyisi taze sikilmis meyve suyu. Mevsim de musait ben hergun portakal,mandalina,nar,kivi,muz karisimi yapip iciyorum. Daha dogrusu esim hazirliyor :) kalorisi yuksektir eminim ama benim zaten kiloya ihtiyacim oldugundan sorun olmuyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…