aa iyi bari cevap gelmiş o zaman madem dmlonr un dediği gibi alt alta yazalım bilgileri hazır tablo gelince de ona geçiriveririz hızlıca.
rumuz, yaş, şehir, boy, kilo, sat, gebelik haftası olabilir bilgiler olarak.başka ne olabilir sizce kızlar?
schatzi tablo derken msj altlarındaki ticker'larımı kastetmiştin acaba?bebek haftalarını gösteren hani
schatzi tablo derken msj altlarındaki ticker'larımı kastetmiştin acaba?bebek haftalarını gösteren hani
simdilik bunu yaptim profesyonel olani gelince iptal ederiz unuttuklarim veya yazmadiklarim varsa ekleyelim.
NICK SAT
schatzi87.......................25 kasim
sevgiso..........................25 kasim
sebatt...........................26 kasim
dmlonr..........................27 kasim
kalbimiz....................... 27 kasim
esrant.......................... 28 kasim
lithium84...................... 28 kasim
nehirinannesi..................28 kasim
scuba ............................????
Kızlar soda bebeğin kemik gelişimi için çok önemli diye okudum.
Doğru mudur acaba,ben hiç içmem:26:
alla alla ben de gebelikte maden suyu ve sodadan biraz uzak durulması gerektiğiniokumuştum yanılmıyorsam canım.ben asitli hiçbir şey içemiyorum kola gazoz soda...
schatzi canım
daisypath diye bir site var oraya gir.ordan tickerını oluşturması çok kolay zaten.gerçi site ingilizce türkçeye cevriliyor mu bilmiyorum.sonra onu profilde bir yer vardı oraya hazırladığımız linki koyuyorduk.ben de biraz zor yaptım.sen dene istersen yapamazsan ben yardımcı olurum sana ama şu an yemek hazırlamam lazım kızlarr
Ben de uzak duruyorum ama şimdi okuyorum da
herkes maden suyu için diyor,anlamadım ben de:44:
doktora sormak lazım en iyisi..
Hımm neler var menüde
kizlar maden suyunu doktorlar veriyor ozellikle mide bulantisi icin iyi oluyormus hem de hazmetmeyi kolaylastiriyor ben boyle biliyorum yine de doktora sorariz..
valla sebzeli mantar sote yapıverdim vok tavada.yanına da tavuk çöp şiş.haftada 1-2 kez beyaz et veya balık yememiz lazımmış.bir de brokoli salatası.bu salatayı tavsye ederim kızlar.biliyorsunuz brokoli ve rokada folik asit var ben normalde brokoli salatası söyle yaparım tavsiye de ederim gün menülerimde vazgeçilmezdir:) tavuk gögüs kısmını haşlıyorsun kip kip doğruyorsun sonra başka tencerede beraber haşlanmış brokoli ve havuçları az suda haşlıyorsun yağsız olarak.bunları da soğuyunca doğruyorsun.brokoliler çiçek çiçek olursa daha hoş olur doğrarken.sonra da zevke göre mısır taneleri bol roka ve de ince doğranmış çiğ salçalık kırmızı biber.zeytinyağı,limon suyu tuz ve muhakkak nar ekşisi koyuyorsunuz.süper oluyor.hem çok sağlıklı.şu an tavuk olduğu için bensadece brokoli,roka ve kırmızı biber koydum kızlar.
Hımm anladım canım.
Biz de soralım doktorumuza,faydalıysa neden olmasın..
Ben şimdi araştırıyorum neler yenmeli,içilmeli diye.
Gerçi çoğunu biliyorum ama gene de araştırmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?