2011 eylül anneleri

gunaydın oncelıkle guzel hamılelerımızı tebrık edıyorum.5 ocakta reglı olmam lazım erken gebelık testı yaptım 2 tane ve cıft cızgıyı gordum.saskınım ama hıssedıyordum nedense.benım goguslerım cok cok sıstı ve dokunamıyorum sızlıyor.ayrıca bukadar erken normalmı bılmıyorum ama yıyeceklerı asırı duskunlestım bekleyemıyorum yerkende heyecanlandıgımı farkettım.kasıgıma batarlar gırıyordu ozellıkle agır bısı kaldırdıgımda veya ıteledıgımde ınsallah kesın sonucumu bu hafta ogrenıcem ve ınsallah eylul annesı olarak devam ederım

senin de hayırlı olsun canım çizgilerin :) bu belirtiler hamilelikle ilgili ama ben diğer kızlara da söylüyorum kendinizi fazla dinlemeyin sonra işin içinden çıkamazsınız psikolojik olarak vücudunuzdaki her değişikliği kafanıza takmayın sonra acabalar çoğalır bırakın herşey kendi halinde ilerlesin ve sizlere tavsiyem 4. aydan önce fazla kilo almamaya dikkat edin çünkü bebişler 6-7. aydan sonra kilo almaya başlıyorlar onlar 300-400 gr. gelirken biz bi bakıyoruz 8-10 kilo almışız bile test edildi onaylandı tarafımdan

bendede onaylandı cnm 3 yasında bır oglum var benım sımdı ıkıncı olcak 25 yasındayım ılk oglumu 34 haftalıkken dogurdum 15 kıloyla doguma gırdım 46 kıloyla hamıle kalmıstım sımdı 50 kıloyum benım yerıme bebek alsın ıstıyorum

ooo tecrübeli bi hamişsin yani valla bu sefer ben ilk seferinde yaptığım hataları yapmak istemiyorum kilo konusunda özellikle benim dr. um bana çok kızıyordu bir ayda 2 kilo alsam neler ederdi ama çok seviyordum onu kulakları çınlasın. Bana son aylarımda bi daha istiyormusun demişti bende yok almim alanada mani olmim demiştim oda bana zaten herkes öle sölüyor bi bakıyorum 2 sene sonra hepsi teker teker yeniden geliyo demişti haklıymış kadın ben 12 kilo almıştım bu sefer neler olur bilmiyorum ozaman birde folik asit kullanmıştım oda çok iştah açıyor o yüzden ilk aylarda 4 5 kilo almıştım şimdi verirmi bilmiyorum hafta ortası ilk muayenemi olmak istiyorum

nehırınannesı vallahı yasayıp gormek lazım cnm ben oyle yapıcam cokta kasmak ıstemıyorum sadece yemedıgım yıyeceklerı azda olsa tatmak ıstıyorum

bende ilk hamileliğimde hiç aşermemiştim nedense eşimden de hiç birşey istemedim ama şimdi kök söktürcem ona bi iki ay sonra karpuz istersem hiç şaşırmasın

evet canım ağustos sonu da olabilir satım 25 kasım dı ultrason kağıdında 27 ağustos yazıyo internet te 1 eylül 3 eylül hayırlısı bakalım senin sat kaç?

hayırlı olsun keseyi galiba ilk sen gördün inşallah bu hafta bizde güzel haberler vercez yaşasın hepimiz başak burcuyuz

saol canım galiba öyle oldu darısı sizin başınıza ama doktor vajinal bakcaktı bende meraktan bakın dedim yoksa daha iki hafta beklicektim bizde babası terazi ama eylülde doğmuş sende mi başaksın yoksa?

hayırlı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin benim de iştah çok açıldı bulantı da olmayıncı acıkınca bulantı oluyo öyle olunca da baya bi yiyorum farkında olmadan galiba bu gidişle bebişim bana çok kilo aldırcak vermesi nasıl olcak onu düşünmeye başladım şimdiden kadın milleti işte:44:

aşktutkunu tbrk ederim!haberi erkenden almışsın.umarım doğrulanır doktor tarafından da sen de aramıza katılırsın.demek 25 yaşında 2.çocuk olacak:)vayy süper.sen neredensin?çalışıyor musun?

selam kizlar bende geldimmmmm :) Allah im hayirlisiyla sihhatli saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhhh optum hepinizi

bende herhangi bir aşerme vs yok.ama ben normalde de az ve sık yiyen bir insan olduğum için sık sık yemeye devam ediyorum.ekmek yok denecek kadar tüketiyorum.çünkü ekmek yersem tıkanıyorum bu sefer yemekleri yiyemiyorum.tam anlamıyla bir salata delisiyim.farklılık olarak daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.en basitinden artık cips,kızartma,gibi şeyleri yemiyorum.sütten ve meyvelerden hoşnut olmamama rağmen her gün yemeye çalışıyorum artık.bir gece meyve yiyorum 1 gece süt içiyorum.

selam kizlar bende geldimmmmm :) Allah im hayirlisiyla sihhatli saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhhh optum hepinizi

hoşgeldiiinn kalbimiz:)) ya ne kadar çoğaldık.çok mutlu oldum.seninde sat 28 kasım mı?ticker ında 5 hafta 1 gün yazıyor da..

hoşgeldiiinn kalbimiz:)) ya ne kadar çoğaldık.çok mutlu oldum.seninde sat 28 kasım mı?ticker ında 5 hafta 1 gün yazıyor da..

hosbuldum canimm, Allah bereket versin daha cogalalim insallah Allah her isteyene nasip etsin, bizlerede saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh.

benim sat 27 kasim cnm evet 5 hafta 1 gun diyo senin 28 mi ?

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.sat25 kasım yani 5+3 günlük hamileyim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak inş.ilk hamileliğim bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtajla sonlandı.şimdiki gebeliğimde öyle olacak diye aklımız çıkıyor.bişey olsa gidecek adamakıllı hastane yok burda.eşimin tayini yüzünden şırnaktayız.bide kan uyuşmazlığımız var napacaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun.....

benim 28 kasım kalbimiz ama bende de 5 artı 1 diyor.yaa zaten ben bu hesap işinden bişey anlamadım:))ünlü bir doktorun websitesinde de 5+0 ile 5+6 arasını 6.hafta olarak kabul ediyor.neyse doktorumuz söyler artık..sen keseyi görebildin mi?

hogeldin schatzi.allah kucağına almayı nsaip etsin bu kez inşallah.asker eşisin herhalde.kan uyuşmazlığı dikkat edilmesi gereken bir konu canım.tedbirini alırsan birşey olmaz korkma.ailen nereli doğum zamanı olmazsa orda olup daha donanımlı bir hastanede bu konuyu çözebilirsiniz.yaş ve kilo kaç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…