gunaydın oncelıkle guzel hamılelerımızı tebrık edıyorum.5 ocakta reglı olmam lazım erken gebelık testı yaptım 2 tane ve cıft cızgıyı gordum.saskınım ama hıssedıyordum nedense.benım goguslerım cok cok sıstı ve dokunamıyorum sızlıyor.ayrıca bukadar erken normalmı bılmıyorum ama yıyeceklerı asırı duskunlestım bekleyemıyorum yerkende heyecanlandıgımı farkettım.kasıgıma batarlar gırıyordu ozellıkle agır bısı kaldırdıgımda veya ıteledıgımde ınsallah kesın sonucumu bu hafta ogrenıcem ve ınsallah eylul annesı olarak devam ederım
benim bebiş te annesi gibi başak olcak eşimde bende bebeğimiz de eylül doğumlu olcaz inşallah
yaaaaa süperrr hihihihi ilk seninki gösterdi desene.senin sat kaçtı canım?vay bee amma tesadüf olmuş eylül ayına denk gelmesi bebişin ne mutlu size.tabi belli olmaz gerçi bakarsın sabırsızlanır ağustos a gelir hehehe
hayırlı olsun keseyi galiba ilk sen gördün inşallah bu hafta bizde güzel haberler vercez yaşasın hepimiz başak burcuyuz
gunaydın oncelıkle guzel hamılelerımızı tebrık edıyorum.5 ocakta reglı olmam lazım erken gebelık testı yaptım 2 tane ve cıft cızgıyı gordum.saskınım ama hıssedıyordum nedense.benım goguslerım cok cok sıstı ve dokunamıyorum sızlıyor.ayrıca bukadar erken normalmı bılmıyorum ama yıyeceklerı asırı duskunlestım bekleyemıyorum yerkende heyecanlandıgımı farkettım.kasıgıma batarlar gırıyordu ozellıkle agır bısı kaldırdıgımda veya ıteledıgımde ınsallah kesın sonucumu bu hafta ogrenıcem ve ınsallah eylul annesı olarak devam ederım
selam kizlar bende geldimmmmm :) Allah im hayirlisiyla sihhatli saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhhh optum hepinizi
hoşgeldiiinn kalbimiz:)) ya ne kadar çoğaldık.çok mutlu oldum.seninde sat 28 kasım mı?ticker ında 5 hafta 1 gün yazıyor da..
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.sat25 kasım yani 5+3 günlük hamileyim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak inş.ilk hamileliğim bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtajla sonlandı.şimdiki gebeliğimde öyle olacak diye aklımız çıkıyor.bişey olsa gidecek adamakıllı hastane yok burda.eşimin tayini yüzünden şırnaktayız.bide kan uyuşmazlığımız var napacaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?