hosbuldum canimm, Allah bereket versin daha cogalalim insallah Allah her isteyene nasip etsin, bizlerede saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh.
benim sat 27 kasim cnm evet 5 hafta 1 gun diyo senin 28 mi ?
ya bu arada tablo yapacaktık noldu o iş.baya çoğaldık herkesin bilgilerini akılda tutmak zor oluyor.
hogeldin schatzi.allah kucağına almayı nsaip etsin bu kez inşallah.asker eşisin herhalde.kan uyuşmazlığı dikkat edilmesi gereken bir konu canım.tedbirini alırsan birşey olmaz korkma.ailen nereli doğum zamanı olmazsa orda olup daha donanımlı bir hastanede bu konuyu çözebilirsiniz.yaş ve kilo kaç bu arada
hoşbulduk lithium.allahım hepimize nasip eder inş.öğretmen eşyim canım.kan uyuşmazığının önemini biliyorum çok dikkat etmem gerektiğinide ama dediğim gibi burda adam akıllı bi hastane yok.ailem konyada.yaşım 23 kilom 53
hoşbulduk lithium.allahım hepimize nasip eder inş.öğretmen eşyim canım.kan uyuşmazığının önemini biliyorum çok dikkat etmem gerektiğinide ama dediğim gibi burda adam akıllı bi hastane yok.ailem konyada.yaşım 23 kilom 53
dmlonr ya biz bir tablo yapsak olmuyor mu illa bir yerden izin mi almak lazım.bir arkadaş izin istedim haber bekliyorum moderatörden demişti ama esrant mıydı
evet canim esra haber bekliyodu bilmiyorum ki yapsak nasil olur? Boyle cok karisiyor ama istersen bu aksama kadar bekleyelim cvp gelmezse biz yapalim ne dersin?
aramiza hosgeldin canimbende de kan uyusmazligi var gerekli onlemler alindiginda sorun olmaz endiselenme canim biz burdan sana gerekli destegi elimizden geldigince veririz. Folik asit kullaniyorsun degil mi?
hm tamam yanlış anlamışız herhalde canım.ben anlamam öyle tablo yapma işlerinden de alt alta yazıveririz işte öyle olmaz mı ki?sen anlarsan esrant sen yap dmlonr da bilmiyor yapmasını galiba..veya başka anlayan arkadaş varsa?
bende öğretmenim canım benim eşimde öğretmen herhalde ilk tayin yeriniz daha gençmişsin ben 27 yaşındayım kilo da 47-48 kg bişey.kafana takma hallolur o sorun .allah başka büyük sorunlar vermesin inşallah.
arkadaşlar bide bi sorum olacak bu tabloları nasıl yapıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?