2011 eylül anneleri

hosbuldum canimm, Allah bereket versin daha cogalalim insallah Allah her isteyene nasip etsin, bizlerede saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh.

benim sat 27 kasim cnm evet 5 hafta 1 gun diyo senin 28 mi ?

hosgeldin canim bende 27 kasim 5+1 bugun doktora gittin mi?

ya bu arada tablo yapacaktık noldu o iş.baya çoğaldık herkesin bilgilerini akılda tutmak zor oluyor.

hoşbulduk lithium.allahım hepimize nasip eder inş.öğretmen eşyim canım.kan uyuşmazığının önemini biliyorum çok dikkat etmem gerektiğinide ama dediğim gibi burda adam akıllı bi hastane yok.ailem konyada.yaşım 23 kilom 53

aramiza hosgeldin canim bende de kan uyusmazligi var gerekli onlemler alindiginda sorun olmaz endiselenme canim biz burdan sana gerekli destegi elimizden geldigince veririz. Folik asit kullaniyorsun degil mi?

bende öğretmenim canım benim eşimde öğretmen herhalde ilk tayin yeriniz daha gençmişsin ben 27 yaşındayım kilo da 47-48 kg bişey.kafana takma hallolur o sorun .allah başka büyük sorunlar vermesin inşallah.

dmlonr ya biz bir tablo yapsak olmuyor mu illa bir yerden izin mi almak lazım.bir arkadaş izin istedim haber bekliyorum moderatörden demişti ama esrant mıydı

elımde normal gebelık testlerındende vardı uc tane daha yaptım sımdı hemen cıkıyor suan altı tane pozıtıf gosteren test var elımde yanlıslık olmaz sanırım

ayrıca benı soran arkadasım ben suan calısmıyorum evlenırken bıraktım anaokulu ogr. Yapıyordum esımın gorevı nedenı ıle dogudayız ve son aylarımız artık.

dmlonr ya biz bir tablo yapsak olmuyor mu illa bir yerden izin mi almak lazım.bir arkadaş izin istedim haber bekliyorum moderatörden demişti ama esrant mıydı

evet canim esra haber bekliyodu bilmiyorum ki yapsak nasil olur? Boyle cok karisiyor ama istersen bu aksama kadar bekleyelim cvp gelmezse biz yapalim ne dersin?

Selam kızlar..
Bi yanlış anlaşılma olmuş,ben izin istedim demedim.
Geçmiş sayfalara bakarsanız ilk önce sordum
Tablo yapmasını bilen var mı diye
kimseden ses çıkmayınca ben de yöneticiye bildirdim
profesyonel tablo yapmayı onlar bilirler diye
ama varsa bilen tabii ki yapması iyi olur..

evet canim esra haber bekliyodu bilmiyorum ki yapsak nasil olur? Boyle cok karisiyor ama istersen bu aksama kadar bekleyelim cvp gelmezse biz yapalim ne dersin?

esrant geldi sanırım topiğe naptın esrant haber var mı tablo işinden?

aa biz yanlis anlamisiz o zaman kendimiz yapabiliriz sanirim hemen deneyelim
esracim hosgeldin bu arada

hm tamam yanlış anlamışız herhalde canım.ben anlamam öyle tablo yapma işlerinden de alt alta yazıveririz işte öyle olmaz mı ki?sen anlarsan esrant sen yap dmlonr da bilmiyor yapmasını galiba..veya başka anlayan arkadaş varsa?

aramiza hosgeldin canim bende de kan uyusmazligi var gerekli onlemler alindiginda sorun olmaz endiselenme canim biz burdan sana gerekli destegi elimizden geldigince veririz. Folik asit kullaniyorsun degil mi?

hoşbulduk canım evet canım kullanıyorum.konyada olsaydım bu kadar endişelenmezdim bilmediğim vede küçük biyer olduğu için korkum dahada artıyor.

bence alt alta yazalim sonra daha iyisini yapan biri cikarsa guncellenir zaten

evet ilk tayin yerimiz.sende gençsin inşallah bi sorunla karşılaşmayız burda sağlıklı bi ggebelik geçiririz hepimiz her nerede olursak olalım doğu yada batı......

Hoşbuldum kızlar
Cevap gelmiş yöneticinden nasıl bir tablo istiyorsunuz diye,
ben de anlattım
bakalım umarım yaparlar.
profeyonel bir şey olursa daha düzenli olur diye düşündüm ama tabii ki ortak karar alalım.

arkadaşlar bide bi sorum olacak bu tabloları nasıl yapıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…