oğlum 1 haftadır grip.Burnu tıkalı sümükleri akıyor sürekli gece hep uyanıyor.3 gündür çoğunlukla geceleri olmak üzere öksürüyor.bugün doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş.Burada bütün çocuklar hasta aman dikkat edin yavrularınıza.
mrb kızlar ya ben geçen ayın 4 nde adet olmuştum bu ay tam 8 gün geçikti çok endişeleniyorum sizce hamilelik varmıdır cesaretedip test alamıyorum
oğlum 1 haftadır grip.Burnu tıkalı sümükleri akıyor sürekli gece hep uyanıyor.3 gündür çoğunlukla geceleri olmak üzere öksürüyor.bugün doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş.Burada bütün çocuklar hasta aman dikkat edin yavrularınıza.
mrb kızlar ya ben geçen ayın 4 nde adet olmuştum bu ay tam 8 gün geçikti çok endişeleniyorum sizce hamilelik varmıdır cesaretedip test alamıyorum
benimde çok sarkıyo 10 gün falan emzirmeden sanırım sprial her ay düşünüyorum ama korkuyorum bu ay cesaret edicem inşallah
2 haftadır süren oğlumun gribi sonunda iyileşti.Ama oğlumda ne iştah kaldı ne bişey.Biberonda sütü görüyor çıldırmış gibi ağlıyor.Elimde kaseyi görüyor fırtına gibi kaçıyor.Bugün tam 12 saat aç kaldı elimde yemek kasesini gördü başladı kaçmaya.Sinirlerim iyice bozuldu.Zaten 3 aydır hep 12 kiloda hiç kilo almadı.Octomar balık yağı şurubu yarın eczaneden onu alıcam.Hastalık iyice yıprattı yavrumu kemikleri sayılıyor zayıflıktan nerdeyse.
geçmiş olsun canım. kilo almamasını okadar sorun etme büyüyolar artık oynuyolar yürüyolar diş çıkarıyolar sabit kiloda olmasıda bişey bu aylarda genelde kilo verir çünkü çocuklar. benimkide ilk zamanlarla kıyaslarsak giderek zayıfladı hemde homini gırtlak yiyo sevdiği bişeyse hiç affetmez. ama çok hareketli şimdi bile 3 diş aynı anda sıkıştırıyo çocuğu. eli hep ağzında kaşıyıp duruyo. 1 değil 2 değil 3 tane yaaa bizimde derdimiz o şu aralar. başta diş çıkarırken iştahı gidiyodu ama okadar dur durak bilmeden çıkardıki dişlerini alıştı sanırım.
benimde çok sarkıyo 10 gün falan emzirmeden sanırım sprial her ay düşünüyorum ama korkuyorum bu ay cesaret edicem inşallah
Ege'de 4 tane kök dişini aynı anda çıkartıyor.Salyaları o biçim akıyor,kaka sayısı iyice arttı,iştahsızlık,huysuzluk bir de üstüne grip olunca iyice çıldırmak üzere oldum.Çok şükür ateş olmuyor artık diş çıkarırken.Geçen ay çok güzel iştahı vardı yemek yediği halde 100 gr bile almamış yaa.
beni dinliycek olursan hiç taktırma ben bebek doğduktan 6 ay sonra adet oldum hemen taktırdım başıma gelmeyen kalmadı 20 gün boyunca sular seller gibi kanamam oluyodu 10 gün temiz kalıyordum yine başlıyordu çok afedersin parça atıyordum koca koca pet yetmiyordu çocuk bezi kullanıyordum o derece belki benim bünyeme uymamıştır bilemiycem ama bana soracak olursa bırak eşin korunsun
su çiçeği aşısı yaptırmayıp düşünenler aile hekimlerinizle bi görüşün bugün gazetede okudum 1 marttan ittibaren ücretsiz olcakmış. sağlık ocaklarında
bugün hiç sevmediğim bi yemeği yaptım ilk defa denedim eşim seviyo diye. paça çorbası oğlumada yarım kase koydum belki yemez yada ağır gelir diye. sonra onu bitirdi yarım kase daha yedi :))). nasıl bir damak tadı varsa çocuğun. bide bi komşumuzun kızının bacağı kırılmıştı 1 yıl boyunca ilikli kemik kaynatıp çorbalara koyarak iki kızınada yedirdi ve kızlar baya boy attı şimdi bi alerji falan yapmazsa bende böyle yapıcam bndan sonra. ama bidaha inşallah paça falan istenmez benden :)
oooohhh afiyet olsun paşamacanım bende eşime ilikli kemik aldırıyorum kasaptan bir güzel pişiriyorum çorba yapıyorum kalan kalan kemikli suyu kavanoza koyup dondurucuya atıyorum.Aynı şekilde kelleyi de öyle yaptım.
ay kokusu bana çok ağır geldi ama el mahkum oğlum için yapıcam hem kemikleri güçlenir hemde besleyici. bende iliklerini falanda çıkarıp dondurucuya atıp çorbalarına ekleyerek vermeyi düşünüyorum. diğer türlü ağır gelir diye korkuyorum. bugün oğluma kıza bağıra pırasa yedirdim. bayada edi ama son lokmadan sonra çıkardı geçendede karnıbahar yediriyodum hep midesi kalkarak yedi niye sevmiyo bu çocuk sebzeyi eskiden tavukta yapardı aynı şeyi şimdi çok güzel tavuk yiyo. acaba zamanla sebzeyide yermi. pütürlülerle sorunumuz yok ama sebzenin kokusunu alınca açmıyo azını kıza bağıra açıyo ama sonrada öğürüyo. offf babası kılıklımı olcak ne sebzeden yana çekeceğim var. gerçi annem yapmıştı bikeresinde baya yemişti karnıbaharla brokoli karışık benim yemeğimimi beğenmedi acaba eşşek sıpası anlamadım gitti bugün hep kafam bozuk gezdim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?