bende durup durup vuran çocukları hiç sevmem.Hele annesi karşıdan kızım yapma diyorsa.kalk bak çocuğuna!!!! oooofff o kadar doluyum ki sizler olmasanız içimi kime dökücem kızlar
bende sinir olurum yerinden kalkmayıp, çocuğuna müdahale etmeyen yada uzaktan müdahale eden tiplere. ben misafirliğe gittiğimde 2 dk. oturmuyorum devamlı çocuğumun peşindeyim bişey yapmasın diye. evde bile öyleyim. gittiğim ev sahipleri bana kızıyor çocuğu biraz rahat bırak baksın diye.
vurma meselesine gelince benim oğlumun yaşıtı veya yaşıtına yakın kimse olmadığı için burada görüşmüyorum komşularla herkes orta yaşın üzerinde, havada soğuk dışarı çıkamıyoruz o yüzden benim oğlum daha pek yaşıtlarıyla bir araya gelmedi gelse benimkide vurmaz sanmam. bende karşıyım karşı tarafa vurmasına ama kendini savunabilecek durumda olması lazım. sen kendi çocuğuna yapma deme bencede.
oğlumun azı dişi çıkıyor daha önceki çok zor çıktı baya uzun sürüyo diğerleri gibi değil. hatta azı dişinden sonra alt iki köpek dişini çıkardı hiç sorun yaşamadım. sanırım onlar sivri ve ince olduğu için kolay çıkıyo. şimdi azı diş şişti şişi indi hani apseden sonra diş et beyazlar ya öyle oldu. üst iki köpek dişide gözküyo. ama oğlum acayip isal. biraz yemeği kaçırsa hemen kusuyo. dünde çıkardı yerken bugünde. zaten zorla yiyo. bende sık ama az az beslemeye çalışıyorum iyice memeye sardı. sürekli pırtlayarak kaka yapıyo öle pırtlama dediğime bakmayın baya zoorrrt luyo :).hafif burun akıntısı öksürük balgam var. daha öncede diş çıkarırken ishal uzun sürdü diye götürdüm kakada bişi çıkmadı boğazlarına bakıp hemen antibiyotik veriyolar. doktorlarada güvenim kalmadı. bide malum salgın hastalık var. hepten hasta etmektende korkuyorum hastaneye gidince.daha önce başıma geldi çünkü isha yüzünden gittim hastanede grip kaptı(
geçmiş olsun benim oğlumunda azı dişinin biri patlamıştı diğerleride senin dediğin gibi şu an canım bizde geçen hafta öyleydik dr. bana diş 38 derece ateşten fazlasını yapmaz dedi. dün gece ise iyice ateşlendi bir gün önceden bellli etmişti 39 olmuştu ateşi bende ateş düşürücü vermiştim ama kar etmedi. dün gece baya ateşlendi götürdük bademcikleri dolmuş yine zaten 2 ayda bir bademcik sorunumuz mutlaka çıkıyor bende öyleydim galiba bana çekmişantibiyotik yazdılar ama bende taraftar değilim antibiyotik verilmesine ama benim oğlumun ateşini bir tek malesf antibiyotik düşürüyor. calpol hele hiç etki etmiyor. öksürüğüde var. hep evdeyiz geçen halasına gittik arabayla yani hemen ne ara kaptı bilmiyorum. dikkatli olun salgın var hep çocuklar hastanede ateş içindeydi öksürükte bi yandan...
geçmiş olsun canım. ya doktorlar bı konuda iki ayrı görüşte kimi atş yapar kimi yapmaz diyo. ben 39 olduğu zamanı biliyorum diş çıkarırken. ve salyanın artışından boğazları hep beyaz görükür doktor muaynesinde. öksürük hırıltı burun akıntısı. hepsi oluyo. ama oğlum bir kere sounum yolu enfeksiyonu kaptı diş değilde hastalıksa halsiz oluyo mesela.
her doktora gidişimde antibiyotik veriyolar boğazları beyaz faan diye. bende antibiyotiği birkere vermeye kalktım anında bütün midesindekileri çıkardı oğlum. yani şimdiye kadar tüm bademcikleri beyaz antibiyotik şart hikayeleri havada kaldı. gerçi sizde bademcik sorunu varmış. hani derler ya çocuğu en iyi annesi tanır. genel hali huzursuzluğu belli ediyo zaten nesi olduğunu. artık büyüdü bıcırıklar bizde huylarını suylarını anladık :)).
bu arada bugün isalimiz geçti kuymak yedirdim iki gün üst üste malum mısır unu :). ama burun akıntısı ve broşlarında tıkanıklık var hırıldıyo öksürüp çıkarmayı bilse sorun kalmıycak ama. bunun bi yolunu bilen varmı kızlar. bide eskiden oğlumun daha çok burnu akardı şimdi az akıyoo acaba boğazına dolu dışarı amayıp.
azı dişimizin üstü baya bildiğiniz morarmış. şiş. üst köpek dişeri deseniz aynen.((((
kızlar yavrularınıza çok çok geçmiş olsun.2 hafta önce benim oğlumda hastalanmıştı.10 günde iyileşti yavrum.Bu arada ishale eğer dondurucunuzda falan varsa kızılcık kaynatıp suyunu içirin ishale bire bir.Narda çok iyi geliyor.Bu arada oğlumun azı dişleri tamamen çıktı hiç ateşlenmedi bu sefer çok şaşırdım.İştahsızlık yaptı sadece.ŞUanda alt köpek dişleri çıkmak üzere.
sağol canım, ne mutlu sana ateşlenmeden çıkmış dişleri maşallahhhh... inşallah bizimkilerde ateşlenmez. benim oğlum 3 gündür doğru düzgün bişey yemiyor. ishal yok şu an çok şükür bari o olmasın.
bahar çok geçmiş olsun oglunaa
Arkadaşlar annemler burda giremedim kaç gündür,üzülerek te olsa memeden kestim ,diyodum ya hep sürekli memede bişi yemiyor diye ondan ,daha 3 gün oldu ama şimdiden bile azıcık fark var ,gecede sürekli sürekli sürekli memeye kalkıyordu oda düzelir inşallah ,çünkü memeyle doymuyordu
bu arada bebişlerinize çok geçmiş olsun bizde geceleri öksürüyoruz ya boğazındaki balgamı atamıyor yavrum ivar mı öksürüğe iyi gelen bişi ?
Arkadaşlar annemler burda giremedim kaç gündür,üzülerek te olsa memeden kestim ,diyodum ya hep sürekli memede bişi yemiyor diye ondan ,daha 3 gün oldu ama şimdiden bile azıcık fark var ,gecede sürekli sürekli sürekli memeye kalkıyordu oda düzelir inşallah ,çünkü memeyle doymuyordu
bu arada bebişlerinize çok geçmiş olsun bizde geceleri öksürüyoruz ya boğazındaki balgamı atamıyor yavrum ivar mı öksürüğe iyi gelen bişi ?
evet peditus en iyisi bide bebeklerin tadına tahamül edebildği bi şurup. eşim bi ilaç ismi söyledi. şimdi hatırlamıyorum yarın gidip alıcam ismini tekrar sorup. içtikten sonra kusturarak balgamı söktüren bi ilaçmı ama tereddütlüyüm biraz. ya oğlumun şimdiye kadar hiç böyle hırıldadığını duymadım. öksürüp çıkarıyo bi süre sonra yine. burnu çok fazla akmıyo eski hastalıklarında şırıl şırıl akardı ondanmı böyle hırıldıyo acaba. ama sürekli olan bi hırıldama değil ara ara oluyo. bende sabah pekmez ve arkasından ıhlamur verdim. ishalimiz geçti çok şükür. ama dişler inatla çıkmıyo. kesin bir atak daha yapıcak.
nergisayse cim sizin diş kaç tane oldu geç çıkmıştı dişleriniz arayı çabukmu kapattınız azı dişlermi erken çıktı. ateşsiz çıkarmasınada maşallah.
kızlar birşey soracağım....Bebeklerinize devam sütü veriyormusunuz?Bir çoğunuz emziriyor gerçi...Ben oğlumu 12.aya kadar aptamille besledim.1 yaşını doldurduktan sonra eşim inek sütü verelim dedi.Komşumuzun inekleri var köyden doğal süt getirdi ondan verdim şu ana kadar.Ama içim hep huzursuz sanki oğlumun beslenmesinde inek sütü yetersiz gibi geliyor.Bende eşimden gizli marketten oğluma hero baby junior süt almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Nasıl kestin memeden zor olmuştur dimi
sizdeki huylar bizdede var gece enaz 3-4kez kalkıyor
yemiyorda
nasıl fark oldu yazarmısın
geçmiş olsun
gerçek bal bulabilirmisin bilmiyorum ama geceleri 1tatlı kaşıgı versen çok iyi gelir
canım siyah göz kalemini memenin ucuna sürdüm etrafına da az biraz siyah siyah oldu meme istediği zaman gösterdim eeee oldu dedim o halde görünce bakamadı bile ,göğüsler dolunca dehşet acıyo ,sonra 3 akşam gece uykusunda verdim bi kaç kere hem beni rahatlattı çünkü acıdan uyuyamıyo insan ,hem de memeden kesince ilk bir iki gün bişi yemiyo meme arıyo hep o yüzden gece verdim gündüz hiç vermedim isterse siyah yaptım gösterdim öle öle bıraktı
ben de inek sütü vermeye çalışıyorum biberonu hiç kullanmamıştı ,onunla alıştırmaya çalışıyorum az biraz içiyo sonra oyuna döküyo işi ,biraz daha yemesi düzeldi ,eeee acıkıyo tabi ,bi de annem çok güzel yediriyo ya ,aaaahhhh hiç gitmese keşke ,işte öyle canım inşallah gece kalkmaları da düzelir ...
Aklımda olsunda bende ayırırken yaparım
şimdi sütün yokmu kesildimi yani
peki şuan geceleri neyapıyorsun kalktıgında???
neyse annenin sendeki bugünlerini iyi degerlendirrr bencee
bol boll yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?