2011 Eylül Anneleri

9,5 aylıkken yürümüş yavrun maşallah benim oğlumda hareketlenmeye başladığından beri kilo alımı çok yavaşladı.Dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil.

kızlar iyi geceler herkese anca uyutup iki dk int bakabiloyrum.hastalanan tümmm yavrulara acil şifalar diliyorum.iyi bakın onlara.
boy kilo olayını bende takıyordum kiiii bi kaç arkadaşın kilove boy oranını duyunca ortalama olduguna karar verdim.kızlar benim boy 1.68 baba 1.84 falan benim oğlan 83 cm.kilo 12.650 ama karşı komşu ile bebeğim arasında 2 gün fark var ama maşallah suphanallah 87 cm ve kio 14 dedi annesi.demekki değişkenliklik arz ediyo anne baba da kilolu yani baya..ay sağlıklı olsunlar allah bize bagışlasın varsın kilosuz olsunlar...

emzirme devam bende uykusuz kalmayı kiloya tercih ediyorum:18: artık böle izinli günümde geniş geniş ilgilenir bıraktırırım dermişim hadi bakalım herkese kolay gelsin iyi geceler tekrardnn.

Kızlar oğlum kakasını yaparken yanıma gelip gösteriyor.Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum.Tuvalete tutsam yetişemem çünkü yapmış oluyor.Sizce ne yapsam?

Kızlar oğlum kakasını yaparken yanıma gelip gösteriyor.Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum.Tuvalete tutsam yetişemem çünkü yapmış oluyor.Sizce ne yapsam?

canım benim oğlumda arada rahatsız olup gösteriyo ,banyoya girmek için çiş varmış gibi yapıyo ,hatta annem göster söyler tuvaletini diyor ama,çocukların tuvalet kasları 2 yaşında gelişirmiş tuvaletini tutması falan anca o zaman olurmuş ,yapılan araştırmaya göre erken öğrenen çocuklar da sonradan altına yapma oluyomuş genelde ,o yüzden ben de yaza alıştırayım diyorum ,ama sen bilirsin araştır bi istersen

ya kızlar köpek dişleri daha mı geç çıkıyo ,diğer dişlerin ucu göründü mü hemen patlardı ,köpek dişleri ucu göründü bi türlü çıkamadılar niye ki acaba

ya kızlar köpek dişleri daha mı geç çıkıyo ,diğer dişlerin ucu göründü mü hemen patlardı ,köpek dişleri ucu göründü bi türlü çıkamadılar niye ki acaba

bizim üst 4 diş ve alt 4 diş çıktıktan sonra bisüre diş çıkmadı sonra sol azı dişi ve köpek dişi arkasından sağ azı diş ve köpek dişi ve üst köpek dişlerini çıkardı.

bizdede aynı durum var eliyle oynayıp duruyo altını değiştirmem için agresifleşiyo hemen durmıycak yani öle kakalı. benim bezini getirdiğimi görünce hemen gülerek yere yatıyo. altını değiştirincede sevgi gösterisi olarak sarılıyo. bende soğuk diye birde kasları 18 aydan sonra gelişiyo diyerekten yaza bıratım. umudum altı kirliyken bukadar rahatsızsa kolay alışır inşallah.

Bende eylul annesi olucaktim son qnda kizim gelnek istedi 35 haftafa 27 agustosta geldi
Suan 18 aya yaklastik bende 6 aya yakin enzirdim mamada verdim sonra ustemwdi emmek sagdim almadi derken cok erkwn basladim ek gidaya suan herseyi yiyo sadece gece 12 gibi bwbelac4 veriyorum 150 cc siz gece ne veriyosunuz dr 18 ayda kes dedi ama inek sutunu kahvaltida iciyo gece vwrsem dururmu acaba pirinc unu vermiyirym kilosu iyi kof kililo yapar dedi zaten genetik yatkinlik var simdi kara kara dusunuyorum ne versem yatmadan aksam yiyo ama onu icmezse uyaniyo devam etsemmi 2 yasa kadar

Kabizlik icin armut hip erik var cok etkili cok calustiriyo bide yazdan kayisinin cekirdegini cikardim yikadim buzluga attim simdi cikarip az sekwrlw pisirip yediriyorum sukur sorun yok ama iki gundur biraz zorlayip yapiyo kakasini

pınarın çocuk sütleri var ,kutu sütü gibi ama sadece çocuklar için ben onlardan veriyorum ama gece yatarken içmiyo sabah kalkınca içince ,zaten memeden kestikten sonra vermeye başladım işte 3 hafta falan oluyo memeden keseli ,ama öyle çok düşkün değil sadece sabah içiyo işte

Acaba tutarmi yoksa kalkiyo o bebelacta bi igrenc ama cok seviyo cok cok iciyo
Olmazsa sute biskuvi koyup icirip denerim
Tuvalet egitimi icin erkenmis 2 tas laximligimiz var ben gittimmi babasi gittimi cis diyo bi iki cis dedi hemen giturdum tuttum korktu cok agladi yazin tekrar deniycem tuvaleti bakalim alisirmi şimdi alismamasi daha iyi cok sık çıkıyorum disari perisan olurum

Ben sabahki sutune bol bal koyuyorum cok seviyo tatli oluyo bide koskanin tahin owkmez pipetli onu agzina sıkıyor um hosuna gidiyo denemediyseniz bi alin

kızlar oğlum 2 gündür ishal.Ateşi yok , halsiz değil sadece ishal.Üst köpek dişleri çıkıyor sanırım ondan.Hele bu akşam 10 dakkada bir kaka yaptı.Kızılcık suyu kaynattım içirdim bi de reflor var ishal ilacı sütüne ondan koydum şuan uyuyor bakalım yarın ne olacak.

seviyosa muzda yedir canım bizim son azı dişinde ishal olmamamızın büyük nedeni muz aşkımız

Ben sabahki sutune bol bal koyuyorum cok seviyo tatli oluyo bide koskanin tahin owkmez pipetli onu agzina sıkıyor um hosuna gidiyo denemediyseniz bi alin

pipetli tahin pekmezi bilmiyordum açıkçası yeni duydum ben daha bebeğime tahin vermedim deniycem bu şekilde...

geçmiş olsun cikomun dediği gibi muz iyi geliyor. birde ben pataes püresi yapıyorum tereyağlı biraz sütle karıştırıp azıcık kaşar peynirde rendeleyince sever umarım. oda işe yarıyor.

geçmiş olsun canım muz ve pirinç lapası iyi geliyo

merhaba sevgili anneler, henüz yeni üye oldum ben de 2011 eylül annesiyim ve size danışmak istediğim konu var, oğlum 18 ayını doldurmak üzere ve sanırım yine hamileyim ve emziriyorum test sonucunu pazartesi alıp doktora gidicem ama bu sürede memeyi azaltmaya çalışıyorum sabahtan beri direniyorum vermemek için ama zorlanıyorum ağlıyo sürekli
sizin önerileriniz nedir memeden kesenler var mı bu dönemi nasıl geçirdiniz önerilerinizi beklyorum şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…