,Vala kızlar yine maşallah sizinkiler çok iyi benim oğlum 9,5 kilo hala boyu da 1 ay önce 78 cm di
ben de çok üzülüyodum kilosuna ama doktor en son sağlık ocağındaki hemşire aslında tam ortada kilosu dedi ,zaten artık öyle sürekli kilo almayacak dedi ,ki oğlum maşallah hiç durmuyor yerinde 9,5 aylıkken yürüdü yürümeye başladığından beri kilo alımı çok yavaşladı ve çok yiyen bi bebek değil on arağmen çooooook hareketli ,eğer hareketliyse ,meraklıysa sağlığı yerindeyse bi problem yoktur dedi ,zaten küçücük mideleri var sizin kadar yemelerini bekleme dedi haklı yani .
ben de artık doyduğu zaman kafasını sallıyorsa ısrar etmiyorum ,napim yeterki sağlıklı olsunlar
Kızlar oğlum kakasını yaparken yanıma gelip gösteriyor.Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum.Tuvalete tutsam yetişemem çünkü yapmış oluyor.Sizce ne yapsam?
ya kızlar köpek dişleri daha mı geç çıkıyo ,diğer dişlerin ucu göründü mü hemen patlardı ,köpek dişleri ucu göründü bi türlü çıkamadılar niye ki acaba
Kızlar oğlum kakasını yaparken yanıma gelip gösteriyor.Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum.Tuvalete tutsam yetişemem çünkü yapmış oluyor.Sizce ne yapsam?
Bende eylul annesi olucaktim son qnda kizim gelnek istedi 35 haftafa 27 agustosta geldi
Suan 18 aya yaklastik bende 6 aya yakin enzirdim mamada verdim sonra ustemwdi emmek sagdim almadi derken cok erkwn basladim ek gidaya suan herseyi yiyo sadece gece 12 gibi bwbelac4 veriyorum 150 cc siz gece ne veriyosunuz dr 18 ayda kes dedi ama inek sutunu kahvaltida iciyo gece vwrsem dururmu acaba pirinc unu vermiyirym kilosu iyi kof kililo yapar dedi zaten genetik yatkinlik var simdi kara kara dusunuyorum ne versem yatmadan aksam yiyo ama onu icmezse uyaniyo devam etsemmi 2 yasa kadar
kızlar oğlum 2 gündür ishal.Ateşi yok , halsiz değil sadece ishal.Üst köpek dişleri çıkıyor sanırım ondan.Hele bu akşam 10 dakkada bir kaka yaptı.Kızılcık suyu kaynattım içirdim bi de reflor var ishal ilacı sütüne ondan koydum şuan uyuyor bakalım yarın ne olacak.
Ben sabahki sutune bol bal koyuyorum cok seviyo tatli oluyo bide koskanin tahin owkmez pipetli onu agzina sıkıyor um hosuna gidiyo denemediyseniz bi alin
kızlar oğlum 2 gündür ishal.Ateşi yok , halsiz değil sadece ishal.Üst köpek dişleri çıkıyor sanırım ondan.Hele bu akşam 10 dakkada bir kaka yaptı.Kızılcık suyu kaynattım içirdim bi de reflor var ishal ilacı sütüne ondan koydum şuan uyuyor bakalım yarın ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?