merhaba sevgili anneler, henüz yeni üye oldum ben de 2011 eylül annesiyim ve size danışmak istediğim konu var, oğlum 18 ayını doldurmak üzere ve sanırım yine hamileyim ve emziriyorum test sonucunu pazartesi alıp doktora gidicem ama bu sürede memeyi azaltmaya çalışıyorum sabahtan beri direniyorum vermemek için ama zorlanıyorum ağlıyo sürekli
sizin önerileriniz nedir memeden kesenler var mı bu dönemi nasıl geçirdiniz önerilerinizi beklyorum şimdiden teşekkürler :)
merhaba sevgili anneler, henüz yeni üye oldum ben de 2011 eylül annesiyim ve size danışmak istediğim konu var, oğlum 18 ayını doldurmak üzere ve sanırım yine hamileyim ve emziriyorum test sonucunu pazartesi alıp doktora gidicem ama bu sürede memeyi azaltmaya çalışıyorum sabahtan beri direniyorum vermemek için ama zorlanıyorum ağlıyo sürekli
sizin önerileriniz nedir memeden kesenler var mı bu dönemi nasıl geçirdiniz önerilerinizi beklyorum şimdiden teşekkürler :)
kızlar 2. ye hamile kalan anneler var maşallah Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.ben uzuuuun bir süre düşünmüyorumkızlar sizin yavrularınızda evi dağıtıyor mu?benim oğlum evi resmen alt üst ediyor.Uyuyunca evi mi toparlayım yemek mi yapayım şaşırıyorum valla
Merhaba kizlar uzun zamandir yazmyrm nasilsinz bebeklrle aranz nasii,benim canim sikiliyr oglumu gorenler bu cocugun boyu kisa diyor,kendi bebekleriyle kiyaslayp doktors gotr diyolr moralim cok bozuk dktr kilosu boyu normal diyor.suan 83 cm boyu sizce nasil bu milletin cenesini nasi kapatabilrm takintili oldum millet yuznden;(
kızlar dün oğlumun 18.ay aşılarını yaptırdım.Biraz ateş yaptı ama ateş düşürücü verdim.Sizlere bir sorum olacak.Hemşireye telaştan sormayı unuttum.Oğluma yatarken ballı sütünü içiriyorum saat 22.30 gibi uyuyor bi daha sabah 06.00 da süt içmek için uyanıyor.1 hafta öncesine kadar gece 03.00 te de süt içmeye kalkıyordu artık kalkmıyor.Bende uyandırmıyorum acaba doğru mu yapıyorum dicem bence doğru yapıyorum bebek değil sonuçta zaten yavaş yavaş gece beslenmesini bırakması lazımdı hem kendi uykusu bölünüyor bidaha uyumakta zorluk çekiyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba kizlar uzun zamandir yazmyrm nasilsinz bebeklrle aranz nasii,benim canim sikiliyr oglumu gorenler bu cocugun boyu kisa diyor,kendi bebekleriyle kiyaslayp doktors gotr diyolr moralim cok bozuk dktr kilosu boyu normal diyor.suan 83 cm boyu sizce nasil bu milletin cenesini nasi kapatabilrm takintili oldum millet yuznden;(
kızlar dün oğlumun 18.ay aşılarını yaptırdım.Biraz ateş yaptı ama ateş düşürücü verdim.Sizlere bir sorum olacak.Hemşireye telaştan sormayı unuttum.Oğluma yatarken ballı sütünü içiriyorum saat 22.30 gibi uyuyor bi daha sabah 06.00 da süt içmek için uyanıyor.1 hafta öncesine kadar gece 03.00 te de süt içmeye kalkıyordu artık kalkmıyor.Bende uyandırmıyorum acaba doğru mu yapıyorum dicem bence doğru yapıyorum bebek değil sonuçta zaten yavaş yavaş gece beslenmesini bırakması lazımdı hem kendi uykusu bölünüyor bidaha uyumakta zorluk çekiyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
bi süredir yazamıyodum geçen hafta çooook zor bi hafta geçirdik ,oğlum canım yavrum benim ishal oldu bi taraftan da kusma ,meğer virüs bulaşmış ,herkes tanıdığım bütün çocuklar büyükler büyük bölümü geçirdi hem de farklı illerde meğer salgın varmış ,bu sene çok kış olmadı ya mikroplar ölmedi tabi soğuğu sevmesek te soğuk olacak ki mikroplar ölsün ,çok şükür 5-6 gündür iyiyiz ama çooook üzüldüm Allah bi daha göstermesin hiç bi çocuğa hiç kimseye ....
canım benim kimseyi takma kafana doktorun ne diyorsa o ,sonuçta onlar bu işin uzmanı ,geçen bebeşim rahatsızlık geçirdi doktora götürdük bu arada boyunu ölçtü ve 81 cm ooooo boyu çok iyi dedi ,tabiki daha uzun olanlar var arkadaşların arasında ama bu onların uzun olacağını göstermez ,gelişiminin düzgün gitmesi önemli
lisede bi erkek arkadaş vardı boyu bildiğin baya kısaydı bi erkeğe göre orta değil bak kısaydı yani ,sonra yaz tatili bitti okula döndük ağzımız açık kaldı 3 ayda dehşet uzamış,şu anda 1.80 in üzerinde boyu ,düşün bak liseye kadar kısa boyluydu ,yani boşver milleti ,hem bi de kısa da olsa varsın sağlığı iyi olsun :))))
bi süredir yazamıyodum geçen hafta çooook zor bi hafta geçirdik ,oğlum canım yavrum benim ishal oldu bi taraftan da kusma ,meğer virüs bulaşmış ,herkes tanıdığım bütün çocuklar büyükler büyük bölümü geçirdi hem de farklı illerde meğer salgın varmış ,bu sene çok kış olmadı ya mikroplar ölmedi tabi soğuğu sevmesek te soğuk olacak ki mikroplar ölsün ,çok şükür 5-6 gündür iyiyiz ama çooook üzüldüm Allah bi daha göstermesin hiç bi çocuğa hiç kimseye ....
Kızlar ya oğlumun 2-3 haftadır öksürüğü geçmedi biraz burnu da akıyo doktora gitsem hemen antibiyotik verecek ,ilaçsız iyileştiremez miyim ya ilaç ilaç nereye kadar biraz büyük olsa bi sürü şey verilir de şimdi ne yapayım ya ,bu havalar mahvetti ya ,tam azalıyo öksürüğü derken bugün yine arttı ,evde öksürük şurubu var actidem onu vermeye başladım yine ayyy ay ,akşam hiç uyutmadı yine ,bi derdini anlatabilse ...
canım çok geçmiş olsun yavruna.Öksürük uzun sürmüş bence doktora götür.benim oğlumunda ocak ayında öksürüğü vardı amoklavin antibiyotik kullandım çok şükür iyileşmişti.
canım öksürük ara araydı ve çok değildi yoksa götürmez miyim ,2 gündür yoğunlaşmıştı ,çok şükür bugün çok daha iyi ,actidem şurubu 2 gün düzenli kullanınca çok iyi geliyo şükürler olsun sağolsun bi doktor vermişti tabi antibiyotiklik bi durum yoksa iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?