2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Değişik bi fikir Antebin hamamları da çalabilir orda da Adanalı sözleri var biraz daha canlı :) bu arada ben de adanalıyım

Hadi yaa ne yapacağım ben :84:
düğün salonu beklentim yok zaten en azından restorant gibi birşey planlıyorum ama ondada aynı şey geçerliyle benim iş zor yaniii canım

Peki düğünü geçtim nikah için gün aldınız mı? Ben nisan sonu gittiğim halde 3 eylüle çok zor gün aldım ve nikah memuru düğün salonuna anca 9:15de gelebilecekmiş en erken ben de gece eve gelseydin dicektim

canım benim ramazan araya girdiği için tüm düğünler eylülde bu yıl yani insanlar subatta bile yer bulamamıştı üzgünüm ama biraz gecintin sanırım:26:

canım ya ben gün aldım ama avcılar nikah dairesinden hafta içine aldık mecburen memurlarımız 9 gün idari tatilde olacakalarından dolayı 3 eylülde gelemezlermiş 26 ağustos a ancak aldık yani nikah ayrı düğün ayrı olacak sen nasıl aldın 3 eylüle cidden

biz daha resmileştirmedik günümüzü ancak aylar öncesinden evlendirme dairesine gidip 17 Eylül günü olacağını söyledik ve memurun ajandasına yazdırdık. şimdi sadece evraklarımızı hazırlayıp teslim edeceğiz. geçenlerde tedirgin olup tekrar aradım kontrol etmek için sorun yok dediler :) bir ara hazırlarız resmi evrakları. 17 Eylül önemli çünkü hem benim hem de nişanlımın doğumgünü :))) bir de düğün günümüz olacak inşallah cumartesi gününe gelmesi büyük bir şanstı bizim için :) benim de kızım olursa adı hazır sanırım:)

Hadi yaa ne yapacağım ben :84:
düğün salonu beklentim yok zaten en azından restorant gibi birşey planlıyorum ama ondada aynı şey geçerliyle benim iş zor yaniii canım

canım benim ben mesela salonda düğün yapmıyacağım kadıköy evlendirme dairesinde nikahım kıyılacak 18:30 da oradanda küçükyalıda bir restaurant ailem yakın arkadaş ve akrabalarımla eğlenmeye gidicez gercekten benimle eğlenicek benim mutluluğu paylaşıcak insanları şectim bu listeye .. biz 100 kişilik bir rezervasyon yaptırdık ,o mekana daha öncede bir düğün yemeği için gidip çokta eğlenmiştim istersen sana özelden fiyatını paylaşabilirim yeni ayarladık bizde orayı cünkü...benim gibi salon düğünü istemiyorsan buda olabilir

canım çok sevinirim paylaşabilirsen.

çok ilginç ya bizde öncelikle gün soralım istedik ama evraklat tamamlanmadan bilgi veremiyoruz dediler bizde mecburen 26 ağustos cuma gününe aldık istemeye istemeye

bu arada inşallah herşey gönlünce olur.

tabi yazabilmem için önce 100 mesajımın dolması lazımmış:) umarım reklam falan olmaz nanna restaurant canım küçükyalıda

anladım canım benim teşekkür ederim ilgin ve paylaşımın için :90:

çok ilginç ya bizde öncelikle gün soralım istedik ama evraklat tamamlanmadan bilgi veremiyoruz dediler bizde mecburen 26 ağustos cuma gününe aldık istemeye istemeye

bu arada inşallah herşey gönlünce olur.

evet ben de imkan vermemiştim ama bulunduğum ilçenin evlendirme dairesine gittim yani oradaki memurlar da söyledi zaten normalde böyle bir şey yapmayız ama burada oturduğunuzu beyan etmenize istinaden olabilir dediler çok ısrar ettim daha önce yapan olmuş öyle dedik ki olmuş gerçekten de duymuştum. o şekilde hallettim yani.

Amin... Allah hepimizin gönlüne göre versin ..

bizde gelin evden çıkmadan ağbi yoksa dayı kuşağı bağlar, 7 de gelin alma, 8 de salona geçiş, artık nikah memuru 8 de gelmeyecekse o zamana kadar ilk dans, oyun havası vs, nikahın hemen kıyılması makbul tabi ilk dans burda daha önemli,peşine nikah şekerleri dağıtılır, oyun vs, sonra pasta kesilir, tabi aralar da hep oyun havası, takı mersimi başlarrr, sonra horon havaları solan yerinden oynar, aile daha doğrusu sülale fotoları çekilmeye başlar, bu sırada misafiler dağılmış olur büyüklerde çekilirler vedalar yapılır, sonracığıma gençler geceye eğlenceye devamm, sonra aşkla meşkkk başbaşa kalırr

evet işte ben o gün aşkla meşkin başbaşa kalmasından çok korkuyorum herşey güzel hoşta o başbaşalık zor çok zor
korkuyorum

evet işte ben o gün aşkla meşkin başbaşa kalmasından çok korkuyorum herşey güzel hoşta o başbaşalık zor çok zor
korkuyorum

sevdiğin adamla baş başa kalıcaksın korkma, ilk günden bişi yapmak zorunda değilsin, sadece sarılıp uyumayı istiyorum bende, şimdiden bunun pazarlıklarını yapıyorum yerseee tabi

ahh ahhh bizde stüdyodan gelinir erkek tarafını gelmesi beklenir o sırada paso fotolar çekilir sonra erkek kardeş yok amca,dayı,erkek kuzen birinden biri kuşağı bağlar ha bu arada erkek tarafıda olur kuşak bağlanırken sonrada alır giderler seni benim babam olsaydı böle olacaktı ama şimdi bunu düşünemiyorum bile belki direk stüdyodan giderim bilmiyorum benim için çok acı olacak ennem için 2. bir yıkım daha olacak bu
Değişik bi fikir Antebin hamamları da çalabilir orda da Adanalı sözleri var biraz daha canlı :) bu arada ben de adanalıyım

bu arad benim nişanlımda adanalı bende mi yapsamm acepp erkek tarafı şımarmasın sonra

nikah işlemleri kaldı bizim ve sanırım ağustosa ancak olacak babamdan dolayı bazı şeyleri bekliyoruz inşallah ağustosta gün bulabiliriz

sevdiğin adamla baş başa kalıcaksın korkma, ilk günden bişi yapmak zorunda değilsin, sadece sarılıp uyumayı istiyorum bende, şimdiden bunun pazarlıklarını yapıyorum yerseee tabi

ama o gece olmazsa bir sonraki gece var yada ondan sonraki başbaşa kalmak var nereye kadar sarılıp uyucam ki

off bizdede aynı muhabbet var ama o pazarlığı kabul etmiyor allahtan bizim evimiz var amata bingölde eve gidermiyiz yoksa otel bulabilrsek otele belli değil obelli olmayınca bizimkide bu işi düşünmeyelime bıraktı ,birde şu jinekolog ve korunma var kızlar dün ark. dedi bir ay önceden başla ilaç alacaksan dedii offff bunlar sıkıntı yaaa

ama o gece olmazsa bir sonraki gece var yada ondan sonraki başbaşa kalmak var nereye kadar sarılıp uyucam ki

sen ciddi ciddi korkuyosun anlaşılan, canım anlayışlı bi eşe sahipsen korkun yersiz, şimdiden bunu gözünde büyütme derimm, zamanı gelince sevgiyle aşkla sarılınca gerisi gelir,

bencede gelir sakın korkmaa şimdiden yoksa vajinismus filan olur dur şimdi onları düşünmenin sırası değil kuzumm

bencede gelir sakın korkmaa şimdiden yoksa vajinismus filan olur dur şimdi onları düşünmenin sırası değil kuzumm

ne olur ne olur anlamadım? canım düşünmüyorum aslında da bazen aklıma geliveriyor herşeyden soğuyorum... ya bende bir ay öncesinden hap kullanılması gerektini duydum ama kimse ilk çocuktan önce hap kullanmayı önermiyor çok sakıncaları varmış doğumkontrol haplarının hem ilerde çocuk yapmak istediğnde de uzun bir süre olmuyormuş oyüzden genelde yeni evlilerden erkek korunuyormuş ama benim vatandaş ben korunmam diyor çünkü çocuk istiyor hemencik bense hiç istemiyorum en azından bir 6 ay.hap kullanırsan sonrada çocuğun olmazsa ben karışmam diyor birde benim içime oturtuyor ne yapıcam bilmiyorum o konuda düğüne yakın hemen bir doktor amcaylan görüşcem bu konuyuu anam ne zor işler bunlar bee:78::78:

evet cnm ya benımde en cok dusundugum konu bu en dogrusu bu konuyu eşlerimize bırakmak haplar iğneleri sağlımız için düşünmemeliyiz hormonlarımızı etkiliyor çünkü jinekoloğada nişanlımla gitmek istiyorum ama o sıcak bakmıyor pek 2 yılda çocuk düşünmüyoruz ayyyy ne zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…