2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar toplanmışsınız bende ara ara bakıp çıkıyodum kimsecikler yok diye

Of kızlar...
Hani düğününe günler kala vefat eden kız var ya az önce nette gezinirken resmini gördüm, çok kötü oldum çok...
Sinoptaydı değil mi?
Of...
Evet canım sinoptaydı, önümüzdeki cuma düğğünü vardı ve resmi nikahlıydılar, dünden beri bu haber beni çok kötü yaptı, mekanı cennet olsun

lemlemcim seni çok anlıyorum, hastasın zaten her zamna kinden daha hassas ve ilgi bekliyorsun doğal olarak, canım malesef onları da olduğu gibi kabullen ve farklı beklentiler içinde olma, kafanı takma iki kişilik kuaracağın yuvana odaklan, boşver sen de eşin le beraber kendi ailenle daha çok vakit geçirirsin,

mutfak yaptırıyorlar diye baharat takımı almıştım hediye, geldiklerinde onuda vermeyi unutmayayım diye bi köşeye çıkarıp koymuştum, ama vermeyecem, ya başka birisine hediye götürürürm yada kırar atarım.. onlar düşünüpte bana hediye bile almazlarken ben salak gibi hala onları düşünüyorum.. ama bundan sonraa umrumda bile olmayacaklar..

nişanlımı sevdiğim için ona bişey demekte istemiyorum oda farkında birçok şeyin, hatta eminim hastanede bile nişanlım arayıp söylemiştir annesine lemlemle konuş diye.. neyseki o değerimi biliyor, hergün iş çıkışında hastaneye geldi yanıma gece yarısına kadar kaldı, kadın hastalıkları bölümünde yattığım için erkek refakatçi yasaktı, erkek gördükleri an kovuyorlar, yanımda kalmak için kadın kılığına bile girdi, başını örtüp sırtını odanın kapısına dönmüştü, elinede gazete alıp biri girdiğinde gazete okuyo gibi eğiliyordu, odaya giren doktorlar bile farketmedi erkek olduğunu..

ama annem de diyo erkek milleti evlenene kadar peşinde koşar, sonrasında nasıl olacağı belli olmaz diyor..

Demek kadın kılığına bile girdi yaa maşallah :) yok canım inşallah evlenene kadar değildir nişanlılarımızın ilgileri, inşallaah herşeyy hayal etttiğimizden bile güzel olacak, inanıyorum benn

canım sanada çok geçmiş olsun, adet gören bütün bayanlarda olurmuş nerdeyse ama vucüt bir sonraki adet döneminde atarmış hep.. bazılarında ise atamazmış oda su toplar büyürmüş.. bizdekiler böyle işte.. ağrı olunca farkediliyormuş genellikle veya normal bir jinekolojik muayenede ortaya çıkarmış.. acaba sende geçen sene olan kistleri attında sonra tekrar mı oluştu yoksa aynı kist mi? canım bak ihmal etme mutlaka kontrole git, uzun süre kalan kistlerin mutlaka alınması gerekiyormuş, ilerde yumurtalıklarına zarar verebiliyormuş çünkü.. ameliyatıda kolaymış diyorlar ama bende korkuyorum.. hastanede 3 gün yattım ama sanki 3 ay yatmış gibi kötü hissettim kendimi. bir daha kontrole gitmek bile zor gelecek ama gitmem gerekiyor mecburen gidecem. sende git canım, ilerde daha büyük sorunlar yaşamamak için git lütfen..

geçmiş olsun canım, göğsünden kitlemi aldılar hayırdır?

canım sana bişi diğimmi, bu kadar hassas bu kadar ilgili bi nişanlın varken neden canını sıkıyorsun, aslın da çok şanslısın bırak uzak dursunlar çok içli dışlı olmak da iyi değil, benim kayınvalide de iç içe olmak istiyo da nişanlım bişilerin farkında olduğundan hiç benim haberim olmadan bahanelerle uzak tutuyor,

kendin söyledin, ölüm döşeğindeki insanı ölsünde gidelim diye bekliyorlar diye daha ne üzülüyorsun,
onların seni düşünmemesiyle değersiz mi oluyorsun hayırr, sen onları bu kadar önemseyerek onları gözünde çok değerli kılıyorsun bırak herkes kendi hayatına baksın,

Son düzenleme:

Bana da doktor falcı gibi söylüyordu.Sen adet zamanı haricinde aşırı bir ağrı çekmişsin,o zaman yumurtalıklar birbirine yapışmış falan dedi.Gerçektende dayanılmaz bir ağrım oldu,normalde sadece adet zamanımda ilaç içerim,fazla önemsemedim ama mecburen ilaç içtim sonra.O zaman olmuş ne olduysa...

Alttan muayene edecek diye korkuyorum birde daha çok...

geçmiş olsun canım, göğsünden kitlemi aldılar hayırdır?

Evet öyle oldu biraz.Yalan olmasın 2 tane mi ne demişlerdi ama 6 tane alınmıştı.Lokal anesteziyle oldu,duyuyordum yani... Ve şimdi yumurtalık için baktırdığımda ultrasonla,göğsüme de baktırdım,yine tekrarlamış...

doğru söylüyorsun canım, aslında iç içe olmayı hiç istemem, onlarlada evlenecek değilim nasıl olsa...hatta evlendikten sonra bile arada bir mümkünse misafir gibi gelip gitsinler sadece...

beni birazda çevreden gelen tepkiler üzüyor, hastanedeyken yanımda yatan kız bile senin nişanlının ailesi başka şehirdemi dedi, bende yooo burdalar dedim, hııı gelmediler de falan dedi.. bende çalışıyorlar dedim, kayınvalidem öğlene kadar falan biyerde çalışıyor gerçektende, neyse kızda hıı o zman akşam gelirler heralde dedi.. sustum hiçbir şey diyemedim..

eve komşular geliyor, sizin dünürlerde gelir heralde falan diyorlar ki bizim komşularımız hastaneye bile geliyorlarmış, annem eve gelmişti uyumak için onla beraber yanıma geleceklermiş akşam, belki bizi almazlar ama olsun belki lemlem bahçeye çıkabilir de görürüz diye.. bende uyuyordum nişanlım yanımdan gidecekken annemi arayıp söylede gece gelmesin yarın gündüz gelir ben uyuuyacam boşuna beklemesin burda demiştim, öyle hepsi geri dönmüşler yani..

fıstıklar iyi geceler daha yeni atabildim kendimi eve koltukarımı ve gelinliğimi aldım sonunda artık gelinlik ve mobilya sitelerine bakmayacağım içim çok rahatladı fotoğrafları ekliyorum şimdi Eki Görüntüle 218117

Son düzenleme:
kızlar yaa arkadaşlarımla dışardaydıkkk oh bee tüm sıkıntımı attım eğlendik.. bu güneş tutulmasımıdır nedir bizi çok kötü etkilediii

canım yaa insanın böyle şeyler zoruna gidiyo ama napacaksın herşey istediğimiz gibi olmuyoo. insan bu günlerde daha çok ilgi alaka bekliyo... aman takma dicemde çok iyi anlıyorum seni bizimkilerdede öyle arayıp sorma yoktur hep nişanlıma sorarlar ne anladım ondan bende...bende artık aramıyorum sende boşver ne görüyosan o kadar göster. sıkma canını tatlımm

evlilik öncesi stres gerçekten zor bende dün akşam yüzüğümü kafasına atmak istedim... :) bu sıralar nasıl tepkiler vereceğime bende karar veremiyorum en iyisi hazırlıklara devam edip bazı seyleri takmamaya çalışmak :26:

gelinliğin ve mobilyaların hayırlı olsun canım,
öncelikle gelinliğin benim de beğendiğim modellerden biri prenses etek, çok zarif duruyor bu model, zevkli bir seçim bence
mobilyalar da avangard, zaten son yılların modası bu model koltuklar, onları da beğendim, mutlulukla kullanın inşallah hadi bakalım üzerindenn kocamaaann iki yük de kalkmış oldu , darısı başımıza

hadi bakalım bi gelinimiz daha halletti gelinlik işini, çok şık bi gelinlik seçmişsin canım zarif bi gelin olucaksın anlaşılan,
mobilyalarına avangart mobilya diyorlardı sanırım, güle güle kullan

Son düzenleme:

o kocaman yük balayına gidene kadar sırtımdan kalkmıyacak galiba ... ne zor bu işler yahuu allah yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin hepimize herşey ayrıntı hersey emek kafa yormak :26:

Son düzenleme:
ozdncim hayırlı olsun gelinliğinde mobilyalarında güzelmiş.. bu model gelinliklerden angelnese de istiyordu, inşallah oda bulabilir böyle birşey.. birde zvy tabii, inşallah onunda gönlünden geçtiği gibi olur..

eftelya canım ya ihmal etme böyle şeyleri
eğer tekrarlamışsa tekrar git en kısa zamanda
özdn, gelinliğin süperrrr hayırlı olsn tatlım

lemlem, kendini boşuna üzüyosun. Malesef hrekes aynı değil
baksana ölüm döşeğindeki insan için bile nasıl bir tutum sergilemişler
yani senin de gördüğün gibi sana özel bir durum değil, yapıları böyleymiş demekki

ve yarın onlar geldiğinde evden çıkayım deme
bu sana yakışmaz bence
sen yine asaletini, saygını koru
aksine kötü olan yine sen olacaksın

Alttan muayene için yazılı izin olması gerekiyormuş demek haa.Valla benim ilk gittiğim doktor bekar mısın diye sordu,bekarım dedim.Muayene odasına geç,orada bayan sana yardımcı olacak dedi,yani alttan muayene için.Nasıl sinir oldum anlatamam.Şimdi bunu duyunca iyice sinir oldum.Adam inanmadımı acaba bakire olduğuma diye düşünüyorum...

Ondan sonra da gitmek istemedim zaten.Ne anladıysa alttan bakıp,hemen kaldırıp ultrasonla baktı sonra da...

Doktorlar dizisi var ya,benim bu polikistik over teşhisi konulunca aynı gün dizide de ela'da kist olduğu için çocuk sahibi olamayacağını öğrenmişti.Amma ağlamıştım... Laparoskopi yapıldı.Onda zaten tamamen uyutuluyor,ve aynı gün çıkabiliyormuşsun.Korkulacak birşey yok gibi...

Sen ilaç kullanıyormusun peki?

ya kızlar bu kist işi beni korkuttu. sizde ne gibi belirtiler vardı akıntı ağrı felan mı??? acaba bendede bişey varmıdır:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…