2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya kızlar bu kist işi beni korkuttu. sizde ne gibi belirtiler vardı akıntı ağrı felan mı??? acaba bendede bişey varmıdır:18:

Valla ben şu karnımın ağrısına bir çare bulsun diye gittim,ilaç falan tedavisi oluyo mu diye.Al sana ilaç dedi,doğum kontrol hapı verdi :)) Şiştim ondan sonra da işte...

arkadaşlarım hep ağrı şikayetiyle gitmişlerdi doktora

Valla ben şu karnımın ağrısına bir çare bulsun diye gittim,ilaç falan tedavisi oluyo mu diye.Al sana ilaç dedi,doğum kontrol hapı verdi :)) Şiştim ondan sonra da işte...

demek ağrı şikayeti oluyo. bende ağrı yok da adet dönemim çok ağrılı oluyo öyleki ilaçsız duramıyorum biliyorum zararlıymış ama yapacak bişey yok. bide akıntım varr bide hemen idrar yolları enfeksiyonu oluveriyorum... benimde kadın doğuma gitmem gerek ama geriliyorumm düşününce bile.

ciiddimisin yaa, bende acile gittiğimde doktor bakiremisin diye sordu babam vardı yanımda sonra babama döndü lütfen siz çıkarmısınız dedi, ayy kıpkırmızı olduğumu hissettiim resmen. çünkü şiddetli karın ağrısında ilk ön tanı dış gebelikmiş. eğer dış gebelik yoksa diğer şeyler inceleniyormuş, ben önce özel hastaneye gitmiştim eve en yakın oydu, karınımın ağrısından zorla yürüyordum o kadar kötüydümki, bana apandistin patlamış muhtemelen dediler, yine kan aldılar ordada 3-4 defa.. kesin tanı koyamadılar, ameliyata alacaklardı, ya apandist yada kist her halukarda ameliyat olman lazım dediler. babamla hemen kaçtık ordan.

3 gün boyunca kan alıp muayene ettiler falan, birde ilk 3 gün su dahi içmedim hiçbirşey yemedim serumla beslendim hep.. hastanedeyken ağrılarım için serumuma bişeyler katmışlardı ama sonradan ilaç falan vermediler, en sonunda eve gidebilirsin dediler, tekrar ağrın olursa hemen gel ddiler, birde ilk adetin bittikten sonra muayeneye gel dediler..

o kadar doktor girip çıkıyordu soru soruyorum cevap bile vermiyorlardı, kendi aralarında bilmediğimiz terimlerle konuşup konuşup gidiyorlardı, bende ona sinir olmuştum, son gün iyice kızmıştım zaten, ne bu bee kan alıp alıp gidiyosunuz hani aldığınız kanın sonuçları dedim, burdaki raporlarda aldığınız miktarların yarısının bile sonuçları yazmıyor dedim bağırdım çağırdım, vermiyorum kan dedim sonra gelip açıklama yapmışlardı, kanın hepsini aynı nedenle almıyoruz bak hepsinin sonucu başka yerde yazıyor falan dediler, iğne deliklerimle ordaki sonuçları sayıyordum

Bence sende bir görün canım.Umarım birşey çıkmaz...

ya kızlar bu kist işi beni korkuttu. sizde ne gibi belirtiler vardı akıntı ağrı felan mı??? acaba bendede bişey varmıdır:18:

canım belirtilerinde, akıntı, adet düzensizliği var.. ama bende ikiside yoktu bende bir anda başlayan karın ağrısı oldu.. sabah işe gitmek için kalktım ama yataktan bile zorla inmiştim hemen annemgilin yanına gittim ben ölüyorum acile götürün diye..

intden araştırdığıma göre ağrı olmazsa 25cm'e kadar büyüse bile farkedilmiyormuş, karın boşluğunda kendine yer bulup büyüyebiliyormuş çünkü.. genellikle ağrı şikayetiyle gidildiğinde ortaya çıkıyormuş ama adet sancısı değil canım farklı bir ağrı, sanki gaz sancısı gibi bişey.. ben adetli falan değildim ağrı olduğunda..

Aynen canım,adet sancısı dışındaydı benimde.Ama benim adet dönemimde çok sancılı geçiyor.Lisedeyken her ay izin kağıdı alıp eve geliyordum :))

Akıntı da oluyordu...

25 cm miiofff şimdi taktım ben buna yoksada düşüne düşüne kist sahibi olurum ben tez zamanda:))

25 cm miiofff şimdi taktım ben buna yoksada düşüne düşüne kist sahibi olurum ben tez zamanda:))

canım boşver kafana takma, durdur yerde de bizim derdimiz yüzünden kendinde stres yapma, ayy hadi dağıtalım şu hastalıklı havayı üstümüzdeeeeeeen

bakın başka bi topicte ne buldummm, renkli gelinlik ayakkabısı düğünenler bakın damatda size uysun oda ayakkabınızın renginde çorap giysin ne komik olmuşşş..bence en azından foto çekimlerirnde bir poz için bile yanınızda yedek böyle bir çorap götürün....

alıntıdır

Herkese günaydınn , bu saatte benden başka kimse ayakta değildir normal olarak , son zamanlarda uyku problemim var kızlar ya, bu gece geç yyattım ona rağmen hem deliksiz uyuyamadım , hem de bir iki saattir ayaktayım , erkenden kalktım, uyumak istiyorum yaa

çok güzel yaa ama nişanlımı pembiş çoraplarla düşünemiyorum valla çok eğlenceliii

günaydın canım. normaldir bende bi aydan fazla bi zmaandır sabahın köründe dikiliyorum stres uyku düzenimizi bozdu galiba ama aslında ben ancak düzene girdim desem daha iyi olurr çünkü 10-12 saat uyuyodum:78:

günaydın eylül gelinleri ne zamandır yazamıyorum ama fırsat buldukça sizleri takip ediyorum.lemlemcim çok geçmiş olsun cnm
bu arada uğrayamayanları siliyomuyuz hemen ) bizim de hazırlıklar devam ediyo geçen hafta nikah günümüzü aldık,7.7.2011 de nikahımız var 3 gün kaldı
resmi resmi evlenmeye gelinliğimi de beğendim aynısı dikilcek 15inde de ilk provam var :) kınada ben abiye giyeceğim,saks mavisi bi abiye aldık
bugün nişanlım ev bakcak inşallah güzel uygun bi ev buluruz.nikah şekerlerimiz de tamam,deniz kabuğunda gelin damat figürlü :) inşallah herkesin her şeyi
her istediği çok güzel olcak dua edelimm kızlarrrr

günaydın zvycııım, canım benim yaaa akşam saatlerinde çay veya kahve içiyormusun? beni çok etkiliyor mesela yemekten sonra çay falan içtiysen ne kadar uykum olsa bile uyuyamıyorum.. sende dikkat et canım, stres ve kafeinden dolayı olabilir..

hoşgeldin canım, bazıları sadece gelip benmde düğünüm eylülde deyip bir daha uğramıyor onları siliyoruz, seni silmedik zaten.. 3 gün sonra evleniyorsun demekki vayy be heyecan var mı heyecan? bence beyaz eldiven giy imza atarken çok güzel oluyor )

kına kıyafetin hayırlı olsun, gelinliğinde inşallah istediğin gibi olur. nikah şekerlerini kaç tane aldın canım? ben hala kararsızım alıp almamakta, bizim nikah düğünde olcağı için çok fazla yaptırmamız gerekir oda maliyet olarak gereksiz olacak gibi geliyor..

lemlemmm nasılsın tatlım??? bugün daha iyimisin halsizliğin ne durumda? bi de bu akşam ne yapmaya karar verdin evdemi kalacaksın yoksa nişanlının annesigil gelmeden evden tüyecekmisin bakiimm:)

Her akşam çay içeriz genelde, dün akşam misafir vardı biraz daha fazla içtim, onun etkisi de olabilir haklısın, ona da dikkat edeyim , sen nasıl oldun lemlemcim daha iyisindir umarım?

lemlemmm nasılsın tatlım??? bugün daha iyimisin halsizliğin ne durumda? bi de bu akşam ne yapmaya karar verdin evdemi kalacaksın yoksa nişanlının annesigil gelmeden evden tüyecekmisin bakiimm:)

Her akşam çay içeriz genelde, dün akşam misafir vardı biraz daha fazla içtim, onun etkisi de olabilir haklısın, ona da dikkat edeyim , sen nasıl oldun lemlemcim daha iyisindir umarım?

teşekkür ederim kızlar halsizliğim geçti gibi ama karnımda ara ara ağrılar devam ediyor, her gören hala yüzün kireç gibi diyor ama yorgunluğum yok çok şükür..
sofistikeciim kararım kesin, onlar gelmeden tüyeceğim, tek korkum çat kapı gelebilme ihtimalleri, sonuçta dün söylemişler nasıl olsa geleceklerini... birazdan hazırlanıp bekleyeceğim, olurda haber falan gelirse anında tüyeceğim evden, annemgilde sen bilirsin diyor karışmıyorlar.. walla dedim lemlem hastaydı hani nerde derlerse 3 gündür hastanede 2 gündürde evde yatıyordu, 5 gün oldu lemlem hastalanalı deyin dedim.. ama söylemezler biliyorum.

heyecan olmaz mı cnm ya o gün heyecanım daha da tavan yapar heralde :) elbise alsaydım istiyodum beyaz eldiven giymeyi de nikah için siyah takım aldım,onunla da olmaz die düşünüyorum.ya ben nikah salonunda salon nikahı istiyodum,çok kişi oluruz oda nikahında odaya sığmayız die ama olmadı oda nikahı oldu,nikah gününü veren bayan hem kına için salon hem düğün için salon hem nikah için salon mu olur tarihe geçersin falan filan ddi (ona neyse artık),nişanlım da zaten salon büyük olur dolduramayız saçma olur gibi şeyler söylüyodu,günü alırken bayan da öle şeyler söyleyince oda nikahı oldu.
şekerlere gelince de bizim yakınlarımz nişanlımın yakınları 40-50 kişi oluyoruz,60 tane yaptırdık.yeteceğini umut ediyorum :))
siz de düğünün bitiminde kalan en yakınlarınıza dağıtırsınız,bence böle daha mantıklı çünkü hemen nikah bitiminde dağıtalım derseniz senn de dediğin gibi maliyeti çok olur.ama az da olsa yaptır sonra içinde kalmasın cnm

iyi akşamlar kızlar:) hazırlıklar ne halde kim neler yapmış diye önce bi geçmişi okudum, lemlemcim geçmiş olsun,umarım çarçabuk iyileşirsin:) Kızlar benim size bi sorum olucak o da şudur ki; ben kına gecesinde ilk olarak abiye bir elbise arkasından da bindallı giymek istiyorum,erkek tarafı bana sormadan bi tane bindallı ayarlamış,ama abiye konusunda hiç ses çıkartmıyorlar bize göre giyeceğim abiyeyi onların alması gerekir,ama onlar hiç oralıklı bile değil,bir dee nişanımız old. zaman ben nişan bohçasını şimdi değil düğüne doğru yaparız demiştim düğüne kadar buruşup kırışmasınlar diye (aptalmışım) şimdi kaynanam hiç oralıklı olmuyor, düğün geldi nerdeyse bohçalardan ses seda yok,benim daha üstüme başıma hiçbirşey almadılar şimdi ben ne yapmalıyım sizce??siz kına kıyafetlerinizi kendiniz mi aldınız.. ?? cevaplarsanız sevinirim üzülüyorum bu duruma gerçekten...

ilk yorumu ben yazım valla canm bu konularda biraz yüzsüz olcaksın bence sen söle ne alman gerekiyosa hepsini aldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…