selam kızlar,
2 gündür uğrayamadım ben de... hem biraz tatsız bişeyler yaşadık hem de güzel şeyler oldu. tatsız olanı hiç yazmıycam herkesin morali yeterince düşük zaten gördüğüm kadarı ile.. bir de ben sebep olmayım.... haftasonu ben sonunda çarşıya inebildim annem de geldi benimle çok mutlu oldum. söylemiştim anneannem rahatsız olduğu için bana pek zaman ayıramıyordu... gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabımı aldım.. kına giysimi kına ayakkabımı aldım... birkaç çamaşır aldım bir de kendime.... salı akşamı da kuzenimin düğünü var ona da güzel bi abiye aldım... hepsi çok içime sindi...
resim çekmedim ilerleyen günlerde çekip paylaşırım olmadı....
aldıklarımın hepsinin parasını kendim verdim... sonra aldıklarımızı kayınvalideme göstermeye gittiik.. walla hiç oralı olmadı. hiç bir dahaki alışverişine gelelim bişey lazım mı falan diye sormadı bile..... artık umursamıyorum ben ya Allah muhtaç etmesin istemiyorum artık hiç bişey onlardan.... biz de nişanda bohça yapmadık düğüne doğru yaparız dedim ben de... geçenlerde söyledim ben bana ne dese beğenirsiniz '' bohça nişanda olur istemedin'' dedi... sinir oldum sinir.....
selam kızlar,
2 gündür uğrayamadım ben de... hem biraz tatsız bişeyler yaşadık hem de güzel şeyler oldu. tatsız olanı hiç yazmıycam herkesin morali yeterince düşük zaten gördüğüm kadarı ile.. bir de ben sebep olmayım.... haftasonu ben sonunda çarşıya inebildim annem de geldi benimle çok mutlu oldum. söylemiştim anneannem rahatsız olduğu için bana pek zaman ayıramıyordu... gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabımı aldım.. kına giysimi kına ayakkabımı aldım... birkaç çamaşır aldım bir de kendime.... salı akşamı da kuzenimin düğünü var ona da güzel bi abiye aldım... hepsi çok içime sindi...
aldıklarımın hepsinin parasını kendim verdim... sonra aldıklarımızı kayınvalideme göstermeye gittiik.. walla hiç oralı olmadı. hiç bir dahaki alışverişine gelelim bişey lazım mı falan diye sormadı bile..... artık umursamıyorum ben ya Allah muhtaç etmesin istemiyorum artık hiç bişey onlardan.... biz de nişanda bohça yapmadık düğüne doğru yaparız dedim ben de... geçenlerde söyledim ben bana ne dese beğenirsiniz '' bohça nişanda olur istemedin'' dedi... sinir oldum sinir.....
iyi akşamlar kızlar:) hazırlıklar ne halde kim neler yapmış diye önce bi geçmişi okudum, lemlemcim geçmiş olsun,umarım çarçabuk iyileşirsin:) Kızlar benim size bi sorum olucak o da şudur ki; ben kına gecesinde ilk olarak abiye bir elbise arkasından da bindallı giymek istiyorum,erkek tarafı bana sormadan bi tane bindallı ayarlamış,ama abiye konusunda hiç ses çıkartmıyorlar bize göre giyeceğim abiyeyi onların alması gerekir,ama onlar hiç oralıklı bile değil,bir dee nişanımız old. zaman ben nişan bohçasını şimdi değil düğüne doğru yaparız demiştim düğüne kadar buruşup kırışmasınlar diye (aptalmışım) şimdi kaynanam hiç oralıklı olmuyor, düğün geldi nerdeyse bohçalardan ses seda yok,benim daha üstüme başıma hiçbirşey almadılar şimdi ben ne yapmalıyım sizce??siz kına kıyafetlerinizi kendiniz mi aldınız.. ?? cevaplarsanız sevinirim üzülüyorum bu duruma gerçekten...
selam kızlar,
Günaydın kızlar, günaydın yelisgökhan :80:
bizim mesaide 8de başlıyor, ama 9 dan önce kendimize gelemiyoruz..
günaydn tatlm al bendende o kadr şu mesaileri nye saat 100 a kalmazlar hiç anlamaamD burda herkesn yakın zamanda dügünü olacak sanrım bn düğünümü atlattım ama sizlere moral vermek için burdayım Dduydum ki bu topiğin azıcık morale ihtiyacı varmış:)))senn düğün ne zaman
günaydınnn kızlarrrrr,
dün gece kaynanama kızdım yazdım çıktım :) şmdi okudurum yorumlarınızı haklısınız yani ne diyeceğimi bilemiyorum ben bunlara artık... bana ilginç gelen baştaki tavırları ile şu anki arasında fark olması... benim annem de pek bir iyi niyetli, belki durumları şimdi müsait değildir diyor. iyi de ben olsam o zaman da söylerim yani durumum müsait değil kızım çok isterdik şunu yapalım bunu yapalım diye ama nerdeeee.... hiç bişey yokmuş gibi tavırlar beni sinir ediyor... aman takmıycam artık wallaha....
evet bu sıralar bi kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde, bizde burda birlik olduk kovalıyoruz o rüzgarları.. benim düğünüm 1 eylülde canım. ahh bitsede geçse şu düğün..
canm bnm bnce en yisii onu hiç umursamamak ki bir süre sonra öğreniyorsun inn bna ayy bn şu kaynanalrı anlamm zaten ayy bn bile kızdım vla sende evlendikten sonra çok sık gitmezsin sna yaptıgı gıbı davranrsn olur biter birde eşinin tavrı cok onemlı
Allahtan nişanlım hep benden taraf, kıyamam o da arayı bozmak da istemiyor ama görebiliyor en azından onların tavrını . . . takmıyoorum artık . Allaha şükür ikimiz de kendi paramızı kazanıyoruz... yavaş yavaş alırız herşeyimizi...
vaaauuuuv sen baya iyiymişsin yaa, sakin gelin, eğer ben kuafördeyken yağmur yağsaydı oturur ağlardım heraldeofff düşünemiyorum öyle bir durumda kendimi.. hatta bozulan saçım ve çıkan takma kipriğim içinde rüzgara değil kuaföre kızardım kesiiinnn... ama ben böyle değildim eskiden, neden böyle oldum bilmiyorum, aşırı bir sinir var üstümde, birde işim nedeniyle sürekli araba kullanıyorum bu trafikte beni bu hale getirdi, sürekli arabanın içinde birilerine bağırıp çağırıyorum.. nişanlım diyo bigün biri duyacak bayansın demeyip dövecekler seni diye.
şu vitamin işini bende düşünüyorum, hatta dün aklıma geldi, bu siteden araştırmıştım, birçok kişi pha....on diye bi vitamini tavsiye ediyor (aradaki harfleri hatırlayamadm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?