2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam kızlar,

2 gündür uğrayamadım ben de... hem biraz tatsız bişeyler yaşadık hem de güzel şeyler oldu. tatsız olanı hiç yazmıycam herkesin morali yeterince düşük zaten gördüğüm kadarı ile.. bir de ben sebep olmayım.... haftasonu ben sonunda çarşıya inebildim annem de geldi benimle çok mutlu oldum. söylemiştim anneannem rahatsız olduğu için bana pek zaman ayıramıyordu... gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabımı aldım.. kına giysimi kına ayakkabımı aldım... birkaç çamaşır aldım bir de kendime.... salı akşamı da kuzenimin düğünü var ona da güzel bi abiye aldım... hepsi çok içime sindi...

resim çekmedim ilerleyen günlerde çekip paylaşırım olmadı....

aldıklarımın hepsinin parasını kendim verdim... sonra aldıklarımızı kayınvalideme göstermeye gittiik.. walla hiç oralı olmadı. hiç bir dahaki alışverişine gelelim bişey lazım mı falan diye sormadı bile..... artık umursamıyorum ben ya Allah muhtaç etmesin istemiyorum artık hiç bişey onlardan.... biz de nişanda bohça yapmadık düğüne doğru yaparız dedim ben de... geçenlerde söyledim ben bana ne dese beğenirsiniz '' bohça nişanda olur istemedin'' dedi... sinir oldum sinir.....

Ah canım yaa nasıl sınır oluyor ınsan degil mi? ne gerek var boyle kalp kırmaya, ne kadar üzülmeden yapıyorlaar birde bunu...Bosver kayınvalıdenın cahıllıgıne ver sen kafana takma saygınıda eksık etme sevmek zorunda degiliz zaten

cnm yaa takma boşver.sende buhakkak bunu bi ara kullanırısın.bizimde söz oldu o yüzden yapmadık bohça falan bende düğünden önce istediğim için geçenlerde yaptık alışveriş.demekki sadece nişanda olmuyomuş kötü kaynana
benim düğünde 2 eylül ben hala kınalığımı seçemedim napcam bilmiyorum beğenemiyorum bi türlü üstelik daha ev bulamadık ayrıcaa mobilyaları aldık ama seçtiğimiz kumaş rengi çok kafama takıldı napcam bilmiyorum içim içimi yiyooo

ah bu kaynanalar yokmuuu aman kızlar yaa boşverinnn yapmıyolarsa yapmasınlarr ilerde muhakkak bi laf açılır o zaman bizimde dicek bişeylerimiz olur:)) benimde nişan sandığımı felan hep nişanlım düşündü aldı. halbuki bunu erkek anası düşünüp yol gösterip alır... ama nerdeee... neyseki nişanlılarımız açısından çok şanslıyız önemli olanda o...

günaydın kızlar güzel hafta geçirmenizi temenni ediyorumhadi gelinde kaynatalım bizim mesai erken başlıo offf(

Günaydın kızlar, günaydın yelisgökhan :80:

bizim mesaide 8de başlıyor, ama 9 dan önce kendimize gelemiyoruz..

Günaydın kızlar, günaydın yelisgökhan :80:

bizim mesaide 8de başlıyor, ama 9 dan önce kendimize gelemiyoruz..

günaydn tatlm al bendende o kadr şu mesaileri nye saat 100 a kalmazlar hiç anlamaamD burda herkesn yakın zamanda dügünü olacak sanrım bn düğünümü atlattım ama sizlere moral vermek için burdayımDduydum ki bu topiğin azıcık morale ihtiyacı varmış:)))senn düğün ne zaman

günaydınnn kızlarrrrr,

dün gece kaynanama kızdım yazdım çıktım :) şmdi okudurum yorumlarınızı haklısınız yani ne diyeceğimi bilemiyorum ben bunlara artık... bana ilginç gelen baştaki tavırları ile şu anki arasında fark olması... benim annem de pek bir iyi niyetli, belki durumları şimdi müsait değildir diyor. iyi de ben olsam o zaman da söylerim yani durumum müsait değil kızım çok isterdik şunu yapalım bunu yapalım diye ama nerdeeee.... hiç bişey yokmuş gibi tavırlar beni sinir ediyor... aman takmıycam artık wallaha....

burcik canım kına kıyafetini sormuşsun, biz nişanlımla bütün masraflarımızı kendimiz karşılıyoruz.. ikimizde çalıştığımız için ailelere yük olmadık.. bu sıralarda masrafımız baya bir arttığı için kıyamadım nişanlıma, kendim söyledim kına kıyafetimi ben alayım sende bindallıyı al diye...kına kıyafetim ve kına ayakkabımın parasını ben vermiş oldum. bindallıyıda o verdi.. şimdi bindallıma ayakkabı arıyorum onuda kendim almayı düşünüyorum.. sonuçta yarın birgün evlenecez ve paramız ortak olacak, onun borcu benim borcum, benim borcumda onun borcu... inşallah bütün eksiklerimizi bitirelim de o almış ben almışım önemli değil.

evet bu sıralar bi kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde, bizde burda birlik olduk kovalıyoruz o rüzgarları.. benim düğünüm 1 eylülde canım. ahh bitsede geçse şu düğün..

canm bnm bnce en yisii onu hiç umursamamak ki bir süre sonra öğreniyorsun inn bna ayy bn şu kaynanalrı anlamm zaten ayy bn bile kızdım vla sende evlendikten sonra çok sık gitmezsin sna yaptıgı gıbı davranrsn olur biter birde eşinin tavrı cok onemlı

hera canım bak bizde kına kıyafetimi ayakkabımı falan aldık, bindallımı aldık hiçbirini görmediler daha, dünde bizdelerdi, insan bi merak eder de sorar diimi, nişanlımın damatlığının saten işi de bitmiş onuda aldık bize getirdik, hani gösteririz diye falan.. ama kendi oğullarının damatlığını bile merak etmediler.. walla dün yanlarında bile oturmadım, hoşgeldiniz deyip mutfağa girdim, yemeğide iki masa yaptık, ben başka masaya geçtim, akşam çay faslında bile çıkmadım yanlarına, geçtim odama yattım... umurlarında bile olmamaış ama, komşumuz gelmiş de o sormuş lemlem nerde diye.. düşün geliyolar ve ben yanlarına çıkmıyorum ama nerde diye bile sormuyorlar.. bundan sonra onlar ne kadar umursamaz sa bende onlara karşı o kadar umursamaz olacam..

evet bu sıralar bi kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde, bizde burda birlik olduk kovalıyoruz o rüzgarları.. benim düğünüm 1 eylülde canım. ahh bitsede geçse şu düğün..

tatlım bitsin geçsin diye düşünme çünkü senn en özel ve mutlu günün içine sindire sindire geçsin düğünden sonra zaten bol vaktin olacak dinlenmek için haklısın stresli bir süreç katılıyorum bnde o süreçten gectm ama hep kendi kendime şunu dedim bn düğünümü anlayarak içime sindirerek sorunsuz geçirecegim şükürler olsun öylede geçti şimdi dualarıma sizleride katacagm inşallh siznde öyle olur düğün günümü anlatmak istiyorum size sabah erkenden uyandım rahatca kahvaltımı yaptım eşim geldi bni almaya düğün belgeseli hazırlanacaktı fotografçım biras geçikmişti izmirden gelecekti bn manisann ilçesinde oturuyorum neyse beklemedik kuaföre gittim kuöförüm gelinliğimi gördükten sonra saçımı yapmaya basladı bn bir kahve istedim neyse saçım olurken fotografcm geldi hemen cekimlere basladık buarada dısarıda bir yagmur bir rüzgar ((herkes moralımı bozmaya calıstı yagmur dınlıycek aksama dugunnn ıptal olacak dıye ama bn goreceksınız 1 saat sonra hava gunluk guneslık olacak dedım nitekimde öyle olduDkuoforum ne gamsız gelınsız sen dıye bna kızdıDbuarada bıras devam eden ruzgardan sacım bozuldu takma kırpıgım cıktı :)))kuofore gıdıp duzelltımm ama yuuzm hep güldü hıc bırseye moralımı bozmadım cunku o gun bnm en mutlu gunumdu.akşam oldu salona gırdık ınanılmaz bır kalabalık vardı tum sevdıklerım ordaydı gece boyunca döktürdüm hıc yorulmadan vla eşime diyorum tekrar evlenelim diye:)))ama size tavsiyem düğün oncesı vitamın kesinlikle almaya baslayın 1 hafta oncesınden apikobal bn kullandım kendımı dınç hissettim:)))

Allahtan nişanlım hep benden taraf, kıyamam o da arayı bozmak da istemiyor ama görebiliyor en azından onların tavrını . . . takmıyoorum artık . Allaha şükür ikimiz de kendi paramızı kazanıyoruz... yavaş yavaş alırız herşeyimizi...

vaaauuuuv sen baya iyiymişsin yaa, sakin gelin, eğer ben kuafördeyken yağmur yağsaydı oturur ağlardım heralde offf düşünemiyorum öyle bir durumda kendimi.. hatta bozulan saçım ve çıkan takma kipriğim içinde rüzgara değil kuaföre kızardım kesiiinnn... ama ben böyle değildim eskiden, neden böyle oldum bilmiyorum, aşırı bir sinir var üstümde, birde işim nedeniyle sürekli araba kullanıyorum bu trafikte beni bu hale getirdi, sürekli arabanın içinde birilerine bağırıp çağırıyorum.. nişanlım diyo bigün biri duyacak bayansın demeyip dövecekler seni diye.

şu vitamin işini bende düşünüyorum, hatta dün aklıma geldi, bu siteden araştırmıştım, birçok kişi pha....on diye bi vitamini tavsiye ediyor (aradaki harfleri hatırlayamadm )

tatlım bizde aynen öyle aileler pek karışmadı ki eşimin ailesnn durumu çok iyi biz kendimiz yaptık inan bna dha kıymetli oluyorr

yok bn apikobalı öneriyorum cunku dogal yan etkısı yok ama sen bı arastır.tatlım kendimi uzsem yagmur gececek mı hayr sadece pozıtıf dusunup olayları kendıme cektım the scret kıtabında okumuştum ne dusunursenz onu yasarsınız dıyordu pozıtıf dusunmek lazım ama düğün öncesi bnde cok gergındım eşime hep kızıodumm((şimdi artk iyyimmm:)))akışına bırak herşey mükemmel olcak buna inan

bu akşam kuzenimin kınası var yarın da düğün ama benim ikisine de gidecek keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…