çok sağol canımdaha iyisi senin olsun
canım sen istanbuldamıydıno nasıl bir kira yaaaaaaaaaasıkma canını inşallah kısmetinde hayırlı bir yuva vardı cebinize uygun hemide
olsun canım bi ayda neler halledilmezki ohooohepinizde hazırlıklar var maşallah benim bütü işlerim ramazana kaldı
Sağolasın semerta,fena değil ama iyi de değil işte.Canım sıkkın hala.Pc de servisteydi,o yüzdende gelemedim bir süre.Teşekkürler...
Canan senin stanbulda oturacağını bilmiyodum
neresinde bakıyosunz ev?
Daha yeni netleşti diyebilirim, nerde oturacağımız kısmı da net değil eyüp olabilir , gaziosmanpaşa olabilir ben de bilmiyorum, bakıyo şimdi nişanlım
Nasılsınız kızlar? Hazırlıklar nasıl gidiyor?
bu sıralar bizim topicte depresif rüzgarlar esiyo :97:
düğünler iyice yaklaştığı için sanırım
bugün kendimide çok çirkin hissediyorum saçlarım tiftik tiftik olmuş durumda, uçlarında kırıklar var, güya bugün kuaföre gidecektim.. kaşlarımda orman gibi oldu, yüzümü kapatmış gibi, suratım zaten bembeyaz oldu, kardeşim bile diyor abla kanın çekilmiş gibi duruyorsun diye, iki kolum, bileklerim falan mosmor zaten, akşama da nişanlımın ailesi gelecekmiş.. komşular falan geliyor geçmiş olsuna bi görünüp hoşgeldiniz deyip odama kaçıyorum... hiç bişey yapasım yok yaaaaa....
Bilmez miyim o depresif halleri
Hem telaş hem stres hem mutluluk hem hüzün hepsi bir arada, bir de erkek tarafı ilgisizse sorunlar hadsafhada :18:
Canınızı sıkmamaya çalışın kızlar, sorunlarınız ne bilmiyorum ama...
bugün kendimide çok çirkin hissediyorum saçlarım tiftik tiftik olmuş durumda, uçlarında kırıklar var, güya bugün kuaföre gidecektim.. kaşlarımda orman gibi oldu, yüzümü kapatmış gibi, suratım zaten bembeyaz oldu, kardeşim bile diyor abla kanın çekilmiş gibi duruyorsun diye, iki kolum, bileklerim falan mosmor zaten, akşama da nişanlımın ailesi gelecekmiş.. komşular falan geliyor geçmiş olsuna bi görünüp hoşgeldiniz deyip odama kaçıyorum... hiç bişey yapasım yok yaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?