2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hepinizde hazırlıklar var maşallah benim bütü işlerim ramazana kaldı
olsun canım bi ayda neler halledilmezki ohooo
Sağolasın semerta,fena değil ama iyi de değil işte.Canım sıkkın hala.Pc de servisteydi,o yüzdende gelemedim bir süre.Teşekkürler...

eftelya canım hoşgeldin.. pcin gelmiş servisten özletme kendini uğra buralara..

Eşyaydı halıydı perdeydi hepsi bir şekilde taksitle ucuzundan falan derken alınıyorda
gerçekten bu kiralar çok fena ya
resmen birimiz çalışıp tamamını kiraya vericez
allah yardımcımız olsun

selam güzeller
canım çok sıkkın ya dünden beri toparlayamıyorum kendimi
bi de şimdi bi film izledim salya sümük ağladım yine

caponum ben de çok begendim halılarını
koltuğun da çok farklı, güzel bi model

lemlemtoş nasılsın bebişim? halsizliğin devam ediyo mu?
dün söylemek aklıma gelmedi
sevmesen de sabah akşam birer yemek kaşığı pekmez at ağzına
hem kansızlığa bire bir, hem de halsizliğini giderir

kızlar bende çeyiz derdim alacaklarım falan bitti sanırdım ama bugün biraz çeyiz topiclerine falan baktım birde daha önceden yazdığım eksik listeme baktımda baya alınacak şeyler var yaaaa, paramda bitti, düğüne kadar sadece iki maaşım daha olacak, yeter mi yetmez mi bilmiyorum...işte belirlediğim eksiklerim;

bütün evin halıları,
perdeler, tüller,
mutfak masa örtüsü,
mutfak sandalyelerine minder,
çamaşır kurutmalığı,
banyo kovası, tası, vs,
fritöz,
saç kurutma mak.,
iç çamaşırları (hem kendime, hem nişanlıma),
nişanlıma pijama,
mutfak çöp kovası,

wc, banyo terliği,
şarjlı el süpürgesi (bu olmasada olur, evlendikten sonrada alınabilir)
vileda seti,
bıçak seti,
makarna süzgeci,
kına ayakkabım,
düğün ayakkabım,
bindallı ayakkabım,
damat ayakkabısı,
damat papyon, kuşak, kemer
oturma odası tv sehpası,
tv,
klima,
ev........

daha şu an aklıma gelmeyen şeyler var, ayyy çeyiz topiclerine bakınca moralim bozuldu sanki hiçbirşeyim yok gibi, azcık şeyler almışım gibi hissettim.birde zaman az kaldı gibi yetişmeyecek gibi..ev bulamayacaz gibi.. bu hastalığım geçmeyecek düğünümde oynayamayacam veya tam düğün arifesi ameliyat olacam gibi hissediyorum, bir moralim bozuldu bir moralim bozuldu anlatamam..

biz bayanlar ne kadar meraklıyız kendimizi streste sokmaya

lemlem merak etme ameliyata falan gerek kalmayacak, geçecek inşaAllah
çevremde çok kişi aynı sorunla karşılaştı bitanesine bile ameliyat gerekkmedi
ayrıca o eksiklerin de bazısı acil olsa da
biçoğu evlendikten sonra da alınabilecek şeyler

ahsenciim teşşekkür ederim canım, pekmezden nefret ediyorum ismini duymak bile boğazımda bir gıcıklanmaya neden oluyor ama dün hastaneden gelir gelmez yarım çay bardağı diktim tepeme.. bugün hiç içmedim, aç karna içmek lazımmış ama karnım açkende aklıma gelmedi.. gece yatarken tekrar içeyim.. halsizliğim biraz daha azaldı en azından oturabiliyorum ama evin içinde bir odadan diğer odaya giderken bile sanki kilometrelerce yürümüş gibi oluyorum..

sopan kürünü yaptım içecektim soğumaya bırakmıştım, yemekten 10 dak önce içmek gerekirmiş, çok acıkmıştım soğumasını bekleyemedim buzlu suyun içine koyayım derken bir çarptım hepsini lavaboya döktüm.. tekrar yapmayı bekleyecek halim olmadığı içinde yemeğimi yedim artık.. onada yarın başlarım..

Daha yeni netleşti diyebilirim, nerde oturacağımız kısmı da net değil eyüp olabilir , gaziosmanpaşa olabilir ben de bilmiyorum, bakıyo şimdi nişanlım

mmm yakın olucaz
biz de burda oturmaktan vazgeçtik :97:
bakmaya başlicaz yakında inş

bugün kendimide çok çirkin hissediyorum saçlarım tiftik tiftik olmuş durumda, uçlarında kırıklar var, güya bugün kuaföre gidecektim.. kaşlarımda orman gibi oldu, yüzümü kapatmış gibi, suratım zaten bembeyaz oldu, kardeşim bile diyor abla kanın çekilmiş gibi duruyorsun diye, iki kolum, bileklerim falan mosmor zaten, akşama da nişanlımın ailesi gelecekmiş.. komşular falan geliyor geçmiş olsuna bi görünüp hoşgeldiniz deyip odama kaçıyorum... hiç bişey yapasım yok yaaaaa....

caponumm herşeyin çok güzel
Allahım sağlıkla huzurla içinde oturmayı yaşlanmayı nasip etsin inşalllaaaaahhhhhh
hepimize tabisiii

bu sıralar bizim topicte depresif rüzgarlar esiyo :97:
düğünler iyice yaklaştığı için sanırım

Bilmez miyim o depresif halleri
Hem telaş hem stres hem mutluluk hem hüzün hepsi bir arada, bir de erkek tarafı ilgisizse sorunlar hadsafhada :18:
Canınızı sıkmamaya çalışın kızlar, sorunlarınız ne bilmiyorum ama...

ay lemlem sirkelen hemen
valla ben zaten kötüyüm sizden enerji almaya geliyorum
bak ne güzel kayınvalidenler düşünüp geliyolarmış ziyaretine

hamdolsun aslında birçoğumuzun herşeyi yolunda gidiyo
zaman yaklaştıkça, hazırlıkları yetiştirememe telaşı sardı galiba
bi de benim sebebini bilmediğim bi yük var kalbimde
içim daralıyo

off nişanlım gelse de okuyup üflese beni :97:

cnm benim ya geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirsin inşallah..moralini iyi tutmaya çalış bak akşama da nişanlın gelecekmiş makyaj yap biraz süslen kendini de daha iyi hissedersin o zaman..

slm kızlar nasılsınız dün yoktum bu günde sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama iş yeri epey kalabalık bitiremedim daha.. ben de dün perdeleri seçtim sonunda 1 buçuk saat sürmüş model seçmemiz, ay ne zor işmiş ya..salon ayrı yemek odası ayrı off ama halloldu inşallah fiyatını da nişanlım konuşacak dügünden sonra ödeyecegiz inşallah.. yoksa yetişmiycem ama en büyük sorun kına kızlar ya bizim ev çok küçük kına için mekan bulamadım bi yer var biraz uzak ama iyi belediyenin 150 tl cik hemde ama ayın 8i boşmuş benim dügünüm 11. de başka yerlerde en ucuz diyen 600 diyo ora normal bi toplantı yeri gibi bide 1100 e buldum ama dügün öncesi 150 ile kapatmak varken 1100 vermek te zoruma gidiyo kına çok mu erken olur sizce 8 i olsa.. aa bide nişanlım 8.i istemiyo onuda razı etmem lazım dün bide yatak odasını begendim alınacak sonunda inşallah yemek odasını da seçtin nişanlım fiyatta anlaşırsa alıcanı söyledi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…