bilmiyorum cnm ya aslında çok farketmez benim için de iş yerinden izinleri ona göre alıcaz biraz onu sorun yaptım galiba bide nişanlım olumsuz bakıyo ya onu ikna etmek zor olacak ..normaldede 9 unda istiyordum bi gün dinlenmiş olurum diye 8 i olunca bi gün erken olmuş olacak istedigime göre ay kızlar kafam çok karışık benim
bilmiyorum cnm ya aslında çok farketmez benim için de iş yerinden izinleri ona göre alıcaz biraz onu sorun yaptım galiba bide nişanlım olumsuz bakıyo ya onu ikna etmek zor olacak ..normaldede 9 unda istiyordum bi gün dinlenmiş olurum diye 8 i olunca bi gün erken olmuş olacak istedigime göre ay kızlar kafam çok karışık benim
servet bence 8'i hiçte erken olmaz hatta çokda uygun olur, hem dinlenmiş olursunuz.. aradaki o kadar fiyat farkınıda başka bir eksiğinde kullanırsın, sen nişanlını ikna et, kaçırma orayı derim ben..
kızlaaar bizim davetiyelerimizi nişanlım bugün bastıracakmış, annesigiller memlekete gidecek sanırım yakın zamanda, onlar gitmişken davetiyeleride dağıtsın diye biraz erken yaptırmış olacaz.. ama nişanlıma yaptığın davetiyeye yazısınız önce bana gönder bi bakayım demiştim, ne gerek var demişti, ısrar ettim iyikide etmişim, benim şaşkın nişanlım bizim kına tarihini düğünden 3 ay önceye yazmış, hemde o tarih geçti.. terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna demmeişler
birde istediğimiz bir ev vardı, ev sahibi akrabasına söz vermiş ama daha onlarında taşınıp taşınmayacağı belli değilmiş, bu salı günü belli olacak, inşallah o akrabaları vazgeçmiştirde biz tutarız yaa..
biraz kendime geldim, ben kalkayımda biraz saçımı başımı düzelteyim bari, akşama az kaldı..walla kızlar iyiki varsınız hepinizde teşekkür ederim sizlere
inşallah cnm ya burda yapmış olursak epey bi eksiğimi tamamlamış olurum..nişanlımla az önce konuştuk olmazsa ikimiz birlikte 600 olan yerde yaparız dedi.. artık bilmiyorum akşam gidip bi bakıcaz açıksa..Boşver hayatım ya düşündüğün tek şey bu olsa...
eger yeri begendiysen 150 lira çok çok uygun
bi gün erken olsun bişey olmaz
izinleri de halledersinz inşaAllah
mmm yakın olucaz
biz de burda oturmaktan vazgeçtik :97:
bakmaya başlicaz yakında inş
selam kızlarrr canım banada yakın olcaksınızaaa demek yakın olucaz sevindim bu haberee, siz bir ara annenlerin şuan oturduğu evde oturmayı düşünüyordunuz değilmii , hımmm hayırlısı olsun canım yaa hepimiz içinn
Slm güzeller,
geçmişi okudum yoruldum
Coponum eşyaların çok güzel güle güle kullan,
zaman çabucak geçsin mi istiyorum geçmesin mi istiyorum bilmiyorum,
eksiklerim çok, bana göre aciliyeti olanlar nişanlıma göre aciliyet değil vs vs
ev yok ortada halısı perdesi tv si
nerdeys 1 aydır düğün adına hiç bişi yapmıyoruz, para lazım ıvır zıvır almamak lazım kendimi çok tutuyorum bunun sonunda bi gün fena patlayıp 10 dk alınmadık şey bırakmicakmışım gibi hissediyorum,
hafta içi o kadar yorgun ve halsiz oluyorum ki hafta sonu öğleye kadar uyuyorum,
deniz sezonunu açamadım daha bronzlaşmak istiyorum o bile olmuyoo
selam kızlarrr canım banada yakın olcaksınız
ocyways canım pekmezı sen mı solemıstın bana hatırlamıyorum ama kım soyledıyse Allah razı olsun hayatımda ılk defa 25.gunde regl oldum :) eger 25. gunde gıderse dugunden bır hafta once falan regl olcam boylece düğün günü regl olmıcam normalde dugun gunune ya da balayımızda regl olcaktım herkese tavsıye ediyorum
merhaba kızlar benimde akşamüstü azcık moralim düzelmişti ama şimdi yine kötüyüm...
akşam kayınvalidemler gelecekti geömiş olsuna ama teşrif etmediler.. 3 gün hastanede yattım kayınvalidem ziyaretime bile gelmemişti zaten, nişanlım yanımdayken nişanlımı aramıştı artık omu verdi tlfnu kendimi istedi bilmiyorum sadece öyle bikere konuştuk geçmiş olsun falan dedi..
annemgilde üzüldü, bu zamana kadar farkındalardı ama bişey demiyolardı bana en sonunda annem dedi, değer bilenlere gelin gitmek ne demkmiş şimdi anlıyorum dedi, bu kadar değer bilmez insanmı olurmuş dedi. babam akşama kadar onlardaydı, mutfaklarının tadilat işlerini yaptı, kaynanam sormamış bile lemlem nasıl diye.. çok zoruma gitti. yarın size geliriz demişler babama, ama and olsunki yarın onlar geldiğinde evde olmayacam, onlar gelmeden çıkıp gidecem, çarşıya falan giderim biraz toparlandım zaten.
neyse en azından nişanlım gelir, davetiyelerimiz getirir demiştim ama oda gelmedi, arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış, bende sinirlendim kapattım suratına tlfnu..
nişanlımın anneannesi çok hasta, şu anda zekaret halindeymiş, başka şehirde.. haber bekliyorlarmış, ölüm haberi gelince oraya gideceklermiş, buda çok ilginç geldi bana.. insan öldüğünde değilde son bir kez olsun görmek için gider benim bildiğim. çok doluyum gözlerim doluyor bunları yazarken bile, kusura bakmayın sizlerle paylaşmak istedim..
Slm arkadaşlar bir gün okumadım sayfalar almış başını gitmiş maşallah çoğunuz işleri bitirmiş gibisiniz benim daha hiç bişeyim yok ev yok şu evi tutsak üstümden öyle bir yük kalkıcak ki anlatamam zaten şu güneş tutulmasından mıdır nedir bi tuhafım hiç sebepsiz yere gözlerim doluyor çok zormuş bu evlilik işi ya hele maddi durumu kötü olan biriyle evleniyor olmak çok daha zor her şeyi hesaplamaktan bıktım hayatımda hiç hesap yapmazdım oysaki ama şimdi ay şunun yerine bu ucuz olanı alıyım o pahalı bu bilmem ne herşey de pahalı ya offfffffff kafayı yiycem ben iş bulup çalışsam hiç bu kadar düşünmem ama işim yok eee nişanlımın aldığıda neye yetecek zaten. Allah razı olsun ailemden onlar kira yardımı yapacak ben iş bulana kadar nasıl bulacaksam onların yardımı olmasa sefilleri oynardık herhalde gerçi nişnlım ailen yardım etmese bile ben sana ne yapar eder gül gibi bakardım diyor ama bakmaktan bakmaya da fark yani sinirlerim alt üst benim kınam gelin hamamı yapıcaz sazlı sözlü ordada kına yapılacak değişik olsun istedim azcık düğüne kadar moralim yerine gelir inşallah yoksa suratsız gelin diyecekler zoraki evleniyormuşum gibi oysa ben bunun için 8 sene bekledim ayyy bide ben ömrümde oynamadım hiç bilmem oynamayı ne yapcam ben düğünümde kızlar yaw ben oynamam diyorum annemler kendi düğününde oynamayan gelin olur mu hiç oynayacaksın diyolar.
merhaba kızlar benimde akşamüstü azcık moralim düzelmişti ama şimdi yine kötüyüm...
akşam kayınvalidemler gelecekti geömiş olsuna ama teşrif etmediler.. 3 gün hastanede yattım kayınvalidem ziyaretime bile gelmemişti zaten, nişanlım yanımdayken nişanlımı aramıştı artık omu verdi tlfnu kendimi istedi bilmiyorum sadece öyle bikere konuştuk geçmiş olsun falan dedi..
annemgilde üzüldü, bu zamana kadar farkındalardı ama bişey demiyolardı bana en sonunda annem dedi, değer bilenlere gelin gitmek ne demkmiş şimdi anlıyorum dedi, bu kadar değer bilmez insanmı olurmuş dedi. babam akşama kadar onlardaydı, mutfaklarının tadilat işlerini yaptı, kaynanam sormamış bile lemlem nasıl diye.. çok zoruma gitti. yarın size geliriz demişler babama, ama and olsunki yarın onlar geldiğinde evde olmayacam, onlar gelmeden çıkıp gidecem, çarşıya falan giderim biraz toparlandım zaten.
neyse en azından nişanlım gelir, davetiyelerimiz getirir demiştim ama oda gelmedi, arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış, bende sinirlendim kapattım suratına tlfnu..
nişanlımın anneannesi çok hasta, şu anda zekaret halindeymiş, başka şehirde.. haber bekliyorlarmış, ölüm haberi gelince oraya gideceklermiş, buda çok ilginç geldi bana.. insan öldüğünde değilde son bir kez olsun görmek için gider benim bildiğim. çok doluyum gözlerim doluyor bunları yazarken bile, kusura bakmayın sizlerle paylaşmak istedim..
aa demek senle de yakın olucaz, düğünlerimizden sonra bi kk buluşması yaparız artıkk
merhaba arkadaşlar, bikaç gündür giremiyordum, hastanedeydim, bugün taburcu oldum.. karnımda şiddetli bir ağrı nedeniyle sabahın köründe acile gittim. 3 gündür hastanedeydim, yumurtalıklarımda en büyüğü 5.4 cm çapında 5-6 tane kist çıktı. ameliyat mı olacam yoksa hap tedavisi mi henüz belli değil, ağrılarım azalınca eve gönderdiler. ilk adet bitimimden sonra tekrar ultrasyonla bakıp karar verecekler. küçülme varsa ameliyat olmayacam.. hala ağrılarım var, bir sürü kan aldılar halsizim, ve bitkin yorgun gibiyim. dua edin arkadaşlar inşallah kendiliğinden geçerde ameliyat olmadan kurtulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?