bu akşam kuzenimin kınası var yarın da düğün ama benim ikisine de gidecek keyfim yok
Günaydın fıstıklar.. Ohoo neler yazmışsınız yine h.sonu oku oku bitiremedim yahuuu.. H.sonu yakın arkadaşımın kınası,düğünü wardı. Bol bol oynadım hiç oturmadım düğün prowası oldu bana da
Bizde ewimizi tuttuki bugün kontrat yapıcaz. Ucuz we anneme yakın bi ew bakıyoduk. Kirası uygun 3+1 ew. Ama eski ew olduğu için yerler kötü.. Onların çaresine bakmam lazım. Bir de bişey sorucam size akıl danışmam lazım. Salon yapıcam oda ufak yani koltuk takımı sığıcak sadece. Yemek odasınıda çocuk odası için yapılan yere koysam. MAsa sandalyeler,konsol bir de koltuk gibi sandalyeler war ya onlardan koyup arasına sehpa koyarım diyorum. Öyle 2 ayrı oda güzel olur mu ki sizce :44::44:
günaydın arkadaşlar.
4 günün sonunda evimize gittik artık evimizdeyiz yeniden tüm dertler bitti çok şükür
hatta haftasonuna yatılı misafirim bile geldi
Günaydınn spidii hoşgeldinn ,
Sevindim canım dertleri geride bırakmışsınız , oy oy hep misafir var sende maşallah ne güzel
Günaydın Eliff, demek evinizi tuttunuz ne güzel , hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah
Bence dediğin şekilde koltuk takımını bir odaya , yemek odanı ayrı bir odaya koyabilirsin, hepsi sıkış sıkış aynı odada olacağına ayrı ayrı daha ferah olur :103:
olsun canım, sonuçta kendi evinizi alana kadar idare edersiniz, önemli olan o evde huzurlu , mutlu günler gecirmekbende ferah ewleri sewiyorum. Dar olunca mecburen öle yapıcam. bi küçük odayada köşe takımı tw sehpası orasıda oturma odası olucak. Aslında ew hayalimdeki gibi değil. ESki we biraz masrafı war. Ama napayım kendi ewim olana kadar idare edicem. Yüksek kiralar weremem ki zaten aldığımız maaş düşük.
Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize , dün bütün temizlik malzemelerimi aldım kilo kilo annem aldı,haftaya ev temizliğim var gelmek isteyen varmı
olsun canım, sonuçta kendi evinizi alana kadar idare edersiniz, önemli olan o evde huzurlu , mutlu günler gecirmek
oh oh ya maşallah eyylül gelinleri artık evlerini temizlemeye başlıyorlar, ne güzell , zaman çabuk aksın, bir an önce sevdiklerimize kavuşalım
Hııı yakınsak temizliğe de geliriz , ne demekk jeloocumm
Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize , dün bütün temizlik malzemelerimi aldım kilo kilo annem aldı,haftaya ev temizliğim var gelmek isteyen varmı
topla tüm yakınlarını 1 günde hemencik bitiyor bizim ev çok berbattı inşaat pisliğinden dolayı :26: o bile 1 günde bitti :86:
Mantıklısı bu ama ben kıyamıyorum kimseye bi haftasonları var izin benim evimimi temizlesinler diyorum ama herkes çağırmassan ayıp edersin diyo,Allahtan inşaat pisliği yok temizletmişler çok zor inşaat pisliği temizlemek, bende birgünde bitiririm inşallah
böyle güzel günlerinde yorulsunlar boşversevdiklerini çağıracaksın sonuçta :79:
İnşaat çok zor yaa hala da toz çıkıyor kenarlardan malesef
Tek başıma zor temizlerim zaten kalabalık olursa çabuk biter, inşaat olması cidden zor kaç kere temizlesende mutlaka kalıntısı oluyo zamanla geçicektir mutlaka
bende ferah ewleri sewiyorum. Dar olunca mecburen öle yapıcam. bi küçük odayada köşe takımı tw sehpası orasıda oturma odası olucak. Aslında ew hayalimdeki gibi değil. ESki we biraz masrafı war. Ama napayım kendi ewim olana kadar idare edicem. Yüksek kiralar weremem ki zaten aldığımız maaş düşük.
Günaydın Kızlar gökgürültülü bol yağışlı bir günden merhaba, ayyy eylülde yaz olsun bariii
Elifçiğim sen mobilyalarını almamıştın sanırım,
3 ayrı oda yapacağına nacizane fikrim, yemek odasının sadece yemek masası+sandeyle ve konsolunu alsan hatta konsol almasanda olur,
bende öyle yaptım ve sadece birtek oturma grubu aldım 2 üçlü 2 berjeri, üçlülerim hem sandıklı hem yatak oluyo yatılı misafir için kolaylık olur,
ayrı ayrı misafir odası oturma odası yapmicam tek bir odam olcak Allah nasip ederse,
canım hayırlı olsun eviniz ilk önce. tatlım sığmıyosa dediğin gibi gayet güzel olur çok sıkıştırma eşyalarını ne de olsa 3 odan varGünaydın fıstıklar.. Ohoo neler yazmışsınız yine h.sonu oku oku bitiremedim yahuuu.. H.sonu yakın arkadaşımın kınası,düğünü wardı. Bol bol oynadım hiç oturmadım düğün prowası oldu bana da
Bizde ewimizi tuttuki bugün kontrat yapıcaz. Ucuz we anneme yakın bi ew bakıyoduk. Kirası uygun 3+1 ew. Ama eski ew olduğu için yerler kötü.. Onların çaresine bakmam lazım. Bir de bişey sorucam size akıl danışmam lazım. Salon yapıcam oda ufak yani koltuk takımı sığıcak sadece. Yemek odasınıda çocuk odası için yapılan yere koysam. MAsa sandalyeler,konsol bir de koltuk gibi sandalyeler war ya onlardan koyup arasına sehpa koyarım diyorum. Öyle 2 ayrı oda güzel olur mu ki sizce :44::44:
günaydın arkadaşlar.
4 günün sonunda evimize gittik artık evimizdeyiz yeniden tüm dertler bitti çok şükür
hatta haftasonuna yatılı misafirim bile geldi
günaydın canımm çok sevindim dertlerden kurtulduğunuza
ay bizde evlensekte evimizde misafir ağırlasakk:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?