2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın fıstıklar.. Ohoo neler yazmışsınız yine h.sonu oku oku bitiremedim yahuuu.. H.sonu yakın arkadaşımın kınası,düğünü wardı. Bol bol oynadım hiç oturmadım düğün prowası oldu bana da

Bizde ewimizi tuttuki bugün kontrat yapıcaz. Ucuz we anneme yakın bi ew bakıyoduk. Kirası uygun 3+1 ew. Ama eski ew olduğu için yerler kötü.. Onların çaresine bakmam lazım. Bir de bişey sorucam size akıl danışmam lazım. Salon yapıcam oda ufak yani koltuk takımı sığıcak sadece. Yemek odasınıda çocuk odası için yapılan yere koysam. MAsa sandalyeler,konsol bir de koltuk gibi sandalyeler war ya onlardan koyup arasına sehpa koyarım diyorum. Öyle 2 ayrı oda güzel olur mu ki sizce :44::44:

Günaydın Eliff, demek evinizi tuttunuz ne güzel , hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah

Bence dediğin şekilde koltuk takımını bir odaya , yemek odanı ayrı bir odaya koyabilirsin, hepsi sıkış sıkış aynı odada olacağına ayrı ayrı daha ferah olur :103:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
4 günün sonunda evimize gittik artık evimizdeyiz yeniden tüm dertler bitti çok şükür
hatta haftasonuna yatılı misafirim bile geldi

günaydın arkadaşlar.
4 günün sonunda evimize gittik artık evimizdeyiz yeniden tüm dertler bitti çok şükür

Günaydınn spidii hoşgeldinn ,
Sevindim canım dertleri geride bırakmışsınız , oy oy hep misafir var sende maşallah ne güzel

Günaydınn spidii hoşgeldinn ,
Sevindim canım dertleri geride bırakmışsınız , oy oy hep misafir var sende maşallah ne güzel

aynen canım çok iyi geldim bugün işe çok şükür
evet canım görümcem vardı işte. bide arkadaşı koşturmacalar güzel oluyor
ama akşama yemeğim yok

bende ferah ewleri sewiyorum. Dar olunca mecburen öle yapıcam. bi küçük odayada köşe takımı tw sehpası orasıda oturma odası olucak. Aslında ew hayalimdeki gibi değil. ESki we biraz masrafı war. Ama napayım kendi ewim olana kadar idare edicem. Yüksek kiralar weremem ki zaten aldığımız maaş düşük.

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize , dün bütün temizlik malzemelerimi aldım kilo kilo annem aldı,haftaya ev temizliğim var gelmek isteyen varmı

olsun canım, sonuçta kendi evinizi alana kadar idare edersiniz, önemli olan o evde huzurlu , mutlu günler gecirmek
Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize , dün bütün temizlik malzemelerimi aldım kilo kilo annem aldı,haftaya ev temizliğim var gelmek isteyen varmı

oh oh ya maşallah eyylül gelinleri artık evlerini temizlemeye başlıyorlar, ne güzell , zaman çabuk aksın, bir an önce sevdiklerimize kavuşalım
Hııı yakınsak temizliğe de geliriz , ne demekk jeloocumm

Canım benim teşekkür ederim, söylemen yeterli yavaş yavaş temizliycem ,artık temizlemek lazım bi hafta sonrası çeyizim gidicek yoksa annem çıldırıcak eşyalarımdan

topla tüm yakınlarını 1 günde hemencik bitiyor bizim ev çok berbattı inşaat pisliğinden dolayı :26: o bile 1 günde bitti :86:

topla tüm yakınlarını 1 günde hemencik bitiyor bizim ev çok berbattı inşaat pisliğinden dolayı :26: o bile 1 günde bitti :86:

Mantıklısı bu ama ben kıyamıyorum kimseye bi haftasonları var izin benim evimimi temizlesinler diyorum ama herkes çağırmassan ayıp edersin diyo,Allahtan inşaat pisliği yok temizletmişler çok zor inşaat pisliği temizlemek, bende birgünde bitiririm inşallah

böyle güzel günlerinde yorulsunlar boşver sevdiklerini çağıracaksın sonuçta :79:
İnşaat çok zor yaa hala da toz çıkıyor kenarlardan malesef

böyle güzel günlerinde yorulsunlar boşver sevdiklerini çağıracaksın sonuçta :79:
İnşaat çok zor yaa hala da toz çıkıyor kenarlardan malesef

Tek başıma zor temizlerim zaten kalabalık olursa çabuk biter, inşaat olması cidden zor kaç kere temizlesende mutlaka kalıntısı oluyo zamanla geçicektir mutlaka

bu cumartesi bizim de ev temizliği var, bir kadın tutucaz, annem, halam ben olucaz bir de , inşaat sonrası temizliği olucak bizimki de bakalım herhalde kalkarız altından el birliği ile... ben de temizlik malzemelerimi aldım kızlarrrr bir de bir temizlik maddesi buldum çok güzellll beyaz sabun kokulu, tampa beyaz sabun kokulu temizleyici, her yer için kullanılıyor. daha açmadan eve koydum ertesi gün evin içi misss gibi kokuyordu :) beyaz sabun kokusu sevenlere tavsiye edilir.

Tek başıma zor temizlerim zaten kalabalık olursa çabuk biter, inşaat olması cidden zor kaç kere temizlesende mutlaka kalıntısı oluyo zamanla geçicektir mutlaka

hep beraber bitirirsiniz 1 günde işte hem merak etme evlenmeden 2 gün önce bile temizliyorsun evi hemen pisleniyor

Günaydın Kızlar gökgürültülü bol yağışlı bir günden merhaba, ayyy eylülde yaz olsun bariii

Elifçiğim sen mobilyalarını almamıştın sanırım,
3 ayrı oda yapacağına nacizane fikrim, yemek odasının sadece yemek masası+sandeyle ve konsolunu alsan hatta konsol almasanda olur,
bende öyle yaptım ve sadece birtek oturma grubu aldım 2 üçlü 2 berjeri, üçlülerim hem sandıklı hem yatak oluyo yatılı misafir için kolaylık olur,
ayrı ayrı misafir odası oturma odası yapmicam tek bir odam olcak Allah nasip ederse,

bebişim bende zaten konsol ve masa alıcam sadece. Gümüşlüğünü filan almıycam. Ama salon ufak tıkış tıkış yapıcama ayırayım diyorum. Oturma odamı ayrı yapıcam çünkü benim nişanlım birazcık dikkatsizdirde salon koltuklarıma herzaman oturup eskitmeyelim çabucak
Şimdi sorunum zemin.. Ewin zeminleri çok kötü napıcam onları bilmiyorum. Kızlar mineflo diye bişey warmış bilginiz war mı kullanışlımıdır güzel olur mu? Off çok masraf war çoooookkk

günaydınlar kızlarr mutlu haftalar olsun hepimizeee
canım hayırlı olsun eviniz ilk önce. tatlım sığmıyosa dediğin gibi gayet güzel olur çok sıkıştırma eşyalarını ne de olsa 3 odan var
günaydın arkadaşlar.

günaydın canımm çok sevindim dertlerden kurtulduğunuza
ay bizde evlensekte evimizde misafir ağırlasakk:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…