bebişim bende zaten konsol ve masa alıcam sadece. Gümüşlüğünü filan almıycam. Ama salon ufak tıkış tıkış yapıcama ayırayım diyorum. Oturma odamı ayrı yapıcam çünkü benim nişanlım birazcık dikkatsizdirde salon koltuklarıma herzaman oturup eskitmeyelim çabucak
Şimdi sorunum zemin.. Ewin zeminleri çok kötü napıcam onları bilmiyorum. Kızlar mineflo diye bişey warmış bilginiz war mı kullanışlımıdır güzel olur mu? Off çok masraf war çoooookkk
Canım kiralık evin tabanını siz cebinizden mi döşeyeceksiniz, yoksa kiradan düşecekmisiniz?
Minefloyu biliyorum, laminanta benziyor fakat naylonumsu bir yapısı var, yani ev sahibi döşetecekse daha iyi bir şey seçin
bebişim bende zaten konsol ve masa alıcam sadece. Gümüşlüğünü filan almıycam. Ama salon ufak tıkış tıkış yapıcama ayırayım diyorum. Oturma odamı ayrı yapıcam çünkü benim nişanlım birazcık dikkatsizdirde salon koltuklarıma herzaman oturup eskitmeyelim çabucak
Şimdi sorunum zemin.. Ewin zeminleri çok kötü napıcam onları bilmiyorum. Kızlar mineflo diye bişey warmış bilginiz war mı kullanışlımıdır güzel olur mu? Off çok masraf war çoooookkk
Yok ew sahibi döşetmiyo canım. Keşke döşetse. Ah kendi ewim olsa neler neler yaparım da... İdareten bişiler yapalım az masrafla diyoruz. Para kalmadı çünkü.. Oturma odasına halıflex döşetmeyi düşünüyorum. Hiç sewmediğim şeyler aslında ama mecburiyer işte.
Yok ew sahibi döşetmiyo canım. Keşke döşetse. Ah kendi ewim olsa neler neler yaparım da... İdareten bişiler yapalım az masrafla diyoruz. Para kalmadı çünkü.. Oturma odasına halıflex döşetmeyi düşünüyorum. Hiç sewmediğim şeyler aslında ama mecburiyer işte.
BUGÜN yarın fiyat araştırmalarına başlarız bakalım. Ya boyayı yaptırıcaz ona bile kiradan düşerim demiyo adam. Annem banyo musluklarının değişmesi gerek dedi ew sahibinin kızına, kadın kötü kötü bakıyo.. Ya İşte Allah herkesi kendine wersin o ew benim olsa neler yaparım ama şimdililk en olur haliyle idare edicem kızlar. Hayalimdeki hiçbişey olmuyo çok üzülüyorum.. Ama napiim elden gelen bu kadar..
off kavgalarımız beni de yordu ya gene kavga ettik küstüm o inat ben inat dün geceden beri konuşmadıkselam kızlarr haftasonu ne kadar çok şey yazmışsınız oku oku anca bitirebildim ... Bu haftasonu ben dahil herkesin canı sıkılmış galibabiz de öyle tartışmalar filan yuvarlanıp gidiyoruz işte Aman şu ev bitsin de ev bitene kadar herşey belirsiz olduğu için birbirimizi yiyip duruyoruz... Mobilyasıydı eşyasıydı derken... Ev bitsin bari de tartışacaksak o zaman tartışalım belki bi anlamı olur :1
Günaydın fıstıklar.. Ohoo neler yazmışsınız yine h.sonu oku oku bitiremedim yahuuu.. H.sonu yakın arkadaşımın kınası,düğünü wardı. Bol bol oynadım hiç oturmadım düğün prowası oldu bana da
Bizde ewimizi tuttuki bugün kontrat yapıcaz. Ucuz we anneme yakın bi ew bakıyoduk. Kirası uygun 3+1 ew. Ama eski ew olduğu için yerler kötü.. Onların çaresine bakmam lazım. Bir de bişey sorucam size akıl danışmam lazım. Salon yapıcam oda ufak yani koltuk takımı sığıcak sadece. Yemek odasınıda çocuk odası için yapılan yere koysam. MAsa sandalyeler,konsol bir de koltuk gibi sandalyeler war ya onlardan koyup arasına sehpa koyarım diyorum. Öyle 2 ayrı oda güzel olur mu ki sizce :44::44:
off kavgalarımız beni de yordu ya gene kavga ettik küstüm o inat ben inat dün geceden beri konuşmadık
deli olucam ya eften püften şeyler ben haklıyım ama beyefendiye kabul ettiremiyorum bunu aşırı inat hep ben alttan alıyorum.. dayanamadım aradım açmadı offf ya evlenince napıcaz çok korkuyorumAynen biz...Dün akşamdan beri konuşmuyoruz... Dün gece uyku da uyuyamadım...Hem kavgalı olunca içim içimi yiyor merak ediyorum konuşmak istiyorum... Ama o da ben de inatçıyız...Hem de çok inatçıyız...Keçi bile bizim yanımızda pes eder uğraşamam bu delilerle der çeker gider efendi gibi o kadar yani...
Ya bazen diyorum bu kadar çok bana benzemek zorunda mıydı yaw tahammül edemiyorum bazen...
deli olucam ya eften püften şeyler ben haklıyım ama beyefendiye kabul ettiremiyorum bunu aşırı inat hep ben alttan alıyorum.. dayanamadım aradım açmadı offf ya evlenince napıcaz çok korkuyorumevlenince düzeliriz demi kızlar...
hep annesi yüzünden cnm ya benim oğlum çok yoruluyo der durur.. aman oğlum şunu ye şunu yap .. bazen deli ediyo beni.. sorunlar da hep onun yüzünden zaten nişanlımın sevgisinden eminim bende onu çok seviyorum ama annesi sagolsun hep sorun yaratıyo evimize girip ikimiz kalsak artık...canım galiba nişanlında hep haklıyım düşüncesi var anlattığına göre haksızda olsa kabul etmiyor çünkü geçende yine böyle bi durum yazmıştın yanılmıyorsam.. ilerde bu durum seni daha çok rahatsız edebilir sürekli sen alttan alamazsın ki hemde haklıyım dediğin halde. bbu durumu konuştun mu hiç nişanlınla evlenince böyle böyle korkularım var dedin mi bence konuşmalısın ve anlayana kadar anlatmalısın... çünkü haklı olduğunu biliyosun ve alttan almak durumunda kalıyosun valla zor bi durum. insanın sinir sistemi bozulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?