2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım kiralık evin tabanını siz cebinizden mi döşeyeceksiniz, yoksa kiradan düşecekmisiniz?
Minefloyu biliyorum, laminanta benziyor fakat naylonumsu bir yapısı var, yani ev sahibi döşetecekse daha iyi bir şey seçin

Yok ew sahibi döşetmiyo canım. Keşke döşetse. Ah kendi ewim olsa neler neler yaparım da... İdareten bişiler yapalım az masrafla diyoruz. Para kalmadı çünkü.. Oturma odasına halıflex döşetmeyi düşünüyorum. Hiç sewmediğim şeyler aslında ama mecburiyer işte.

Canım Zyv'in de dediği gibi ev sahibi ile anlaşıp daha kaliteli bişi yaptırabilirsiniz ev sahibi kiradan düşebilir, yok ev sahibi kabul etmezse, minefloyu mecburen düşürsün, çünkü mobilyayı durduğu yer gösteriyo birazda , minefloyu sobanın altına serilen naylonumsu şeylerin çok daha kalını olarak düşün, üstünde sert bişileri itip kakarsan yırtılıyo ona göre düşün

herkese günaydnlar kızlar hepsini okudum ama işim çok ara ara okuyabildiğim alıntıları unutmuşum lemlemcim iyisindir umarım,speedy sorunların bitmesine sevindim elifcim hayırlı olsun aklımda kalanlar birde yherkes sıkıntı yaşamış bende haftasonunu zor geçirdim ama şimdi düzeldi can sıkmayayım,benim koli işlemerimde dün itibari ile bitti yarın yüklenecek yere gidecekller beyazeşyam koltuğum ve bazamda gitti bub arada adamlar kesin bana küfür edecek 30 tane koli var kızlar ne çok şey almışım dağğ gibi oldu resmen nasıl taınacakalr onlarıda düşünüyorummm,nişanlım evi boyamış bitirmiş yarında kadın tutup temizletecekmiş ne güzel siz kendiniz temizliyorsunuz ben evimi bil göremedim daha benim havadisler bugünlük bu kadar kızlarrrrr işler çook arada uğrarım

Ne biçim ev sahibi yaaa, sinir oluyorum böylelerine
Ozaman laminanta hiç girmeyin siz, çok masraflı olur o, mineflo hem fiyat olarak uygun, hem de görüntü olarak laminantı andırıyor canm
halıflex niye düşünüyorsun ki o odaya da mineflo yaptır hiç olmazsa temizliği daha kolay olur, halıflex pek kullanışlı değil bence

Canım halıflex döşeyeceğina mineflo döşet bari, fiyat farkı nasıl bilmiyorum ama mineflo daha uygundur, benim odamda mineflo var pek ayırt edilemiyo laminanttan,
haliflexin temizliği çok zor be güzelimi hiç bulaşma derim

selam kızlarr haftasonu ne kadar çok şey yazmışsınız oku oku anca bitirebildim ... Bu haftasonu ben dahil herkesin canı sıkılmış galiba biz de öyle tartışmalar filan yuvarlanıp gidiyoruz işte Aman şu ev bitsin de ev bitene kadar herşey belirsiz olduğu için birbirimizi yiyip duruyoruz... Mobilyasıydı eşyasıydı derken... Ev bitsin bari de tartışacaksak o zaman tartışalım belki bi anlamı olur :1

BUGÜN yarın fiyat araştırmalarına başlarız bakalım. Ya boyayı yaptırıcaz ona bile kiradan düşerim demiyo adam. Annem banyo musluklarının değişmesi gerek dedi ew sahibinin kızına, kadın kötü kötü bakıyo.. Ya İşte Allah herkesi kendine wersin o ew benim olsa neler yaparım ama şimdililk en olur haliyle idare edicem kızlar. Hayalimdeki hiçbişey olmuyo çok üzülüyorum.. Ama napiim elden gelen bu kadar..

sıkma canını güzelim, bizde haftasonu nişanlımla ev aradık, adamlar şato gibi yerlerde oturuyo diye hayıflandık, sonra sarıldık birbirimizee birlikte yaşayacağımız her yer bize cennet,
emlakçılara gittik adam kiralık ev yok diyor, ee evlenenlere yazık değilmi, dedim, adam da belediyeye adınızı yazdırın çadır veriyomuş yeni evlenenlere diyo yaaa,
umarım bizde istediğimiz gibi bi ev buluruz,

kızlarrr kendimi sözlüye kalkıcam da sıra bana yaklaşıyor gibi hissediyorum, avuç içlerim terliyo az zaman kaldığını düşününce,
Haziran gelinlerinin hepsi evlendi, temmuz gelinleri de birer birer evlenmeye başladı, Ağustosu atlıyoruz zatenn,
ayy bari evimiz belli olsaydıı

off kavgalarımız beni de yordu ya gene kavga ettik küstüm o inat ben inat dün geceden beri konuşmadık

selam minnoşlaaarrr
ben hala pek iyi sayılmam ama iyi olmaya çalışıyorum işte

tatlım saln ve yemek odasını ayırman bence çok mantıklı
o odaya güzel güzel tablolar alırsın süper olur
biz de gecen 3 oda 1 salon ev baktık
salonu küçük olduğu için masa ve sandalyeleri diğer odya koyarız dedik
daha tutacağımz belli değil ama

off kavgalarımız beni de yordu ya gene kavga ettik küstüm o inat ben inat dün geceden beri konuşmadık

Aynen biz...Dün akşamdan beri konuşmuyoruz... Dün gece uyku da uyuyamadım...Hem kavgalı olunca içim içimi yiyor merak ediyorum konuşmak istiyorum... Ama o da ben de inatçıyız...Hem de çok inatçıyız...Keçi bile bizim yanımızda pes eder uğraşamam bu delilerle der çeker gider efendi gibi o kadar yani...
Ya bazen diyorum bu kadar çok bana benzemek zorunda mıydı yaw tahammül edemiyorum bazen...

selam kızlarrr dışarda muhteşem bi sıcak var yaa bankaya kadar gittim piştim geldimm
bi de bindallımın altına dore rengi bi ayakkabı aldım kısa topuklu önü açık bu iş de çıkmış oldu aradan.

ay kızlarrr ne oldu böyle herkesler küsüşmüş olmuyo amaa. biz uzun zamandır küsmüyozz şimdi farkettimm çok ilginç yaa canımda çekmiyoo gerçi kavga etmek

deli olucam ya eften püften şeyler ben haklıyım ama beyefendiye kabul ettiremiyorum bunu aşırı inat hep ben alttan alıyorum.. dayanamadım aradım açmadı offf ya evlenince napıcaz çok korkuyorumevlenince düzeliriz demi kızlar...

Kırmayın birbirinizi oturun konuşun bi laf diyceksenizde tutun ağzınızda bazen tutulmuyor tabide yavaş yavaş olsun biz çok sabırsızız bundan kaynaklanıyo ama sakin sakin diyin kendinize içinizden bugünlerinizi sıkıntıyla o bana bunu dedi bende bunu derim yapmayın,en yakın zamanda hepinizin arası düzelir inşallah

canım galiba nişanlında hep haklıyım düşüncesi var anlattığına göre haksızda olsa kabul etmiyor çünkü geçende yine böyle bi durum yazmıştın yanılmıyorsam.. ilerde bu durum seni daha çok rahatsız edebilir sürekli sen alttan alamazsın ki hemde haklıyım dediğin halde. bbu durumu konuştun mu hiç nişanlınla evlenince böyle böyle korkularım var dedin mi bence konuşmalısın ve anlayana kadar anlatmalısın... çünkü haklı olduğunu biliyosun ve alttan almak durumunda kalıyosun valla zor bi durum. insanın sinir sistemi bozulur..

hep annesi yüzünden cnm ya benim oğlum çok yoruluyo der durur.. aman oğlum şunu ye şunu yap .. bazen deli ediyo beni.. sorunlar da hep onun yüzünden zaten nişanlımın sevgisinden eminim bende onu çok seviyorum ama annesi sagolsun hep sorun yaratıyo evimize girip ikimiz kalsak artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…