2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Heragirl canım kuzeninin düğüne gidiyorsun demek bak ne güzel iyice gözlem yaparsın, hem bol bol oynar stres atarsın :118: canım istemiyo olurmu hiç.. hem abiyede almıştın dimi bu düğün için.. süslen püslen git canım, walla bak moralin yerine gelir.. haftasonu ev temizliği öncesi fazlada yorulma gerçi.. o dediğin deterjan nerelerde satılıyor? beyaz sabun kokusunu çok severim ben..

elif_87 eviniz hayırlı olsun. yemek odanı ayırma fikri gayet mantıklı bencede.. bakalım bizde geniş salonlu bir ev bulamazsak mecburen öyle yapabiliriz.. mineflo hakkında da bilgim yok maalesef..

speedy evinede topiğimizede hoşgeldin tekrar.. sorunların çözülmüş olmasına sevindim..

jeloo yakın olsak ev temizliğine yardıma seve seve gelirdim canım

Lemlemcim şimdi baktım internetten google a Tampa Beyaz Sabun yazınca sitesi çıkıyor zaten sipariş verebilirsin ordan kargo ile yolluyorlarmış

aha!! al benden de o kadar, benimkilerde hiç bi şeye yanaşmıyolar canım nefret ediyorum artık,rezil oluyorum kendi aileme...

demek ki biz de bi anormallik yok bütün erkek aileleri böyle, o zaman ben şimdi sevineyim mi üzüleyim mi
bu arada lemlemcim beni ilk sayfadaki listeden silmişsin, ben arasıra yazsam da takip ediyorum sizi,lütfen gene eklermisin 8 eylül kına,10 eylül düğün

selam kızlar önce bi geçmişi okudum,kim ne yapmış diye herhalde hazırlık konusunda sizlerle paralel gidiyorum,demek ki bi aksilik yok,bizde şu ana kadar,yemek odası yatak odası ve koltukları aldık,hole ayakkabılık ve banyoya dolap yaptırıyoruz şuan marangozda,mobilyalar gelmedi henüz,gelinliğimi beğendim siparişi verildi,ama henüz provaya gitmedim,ilk provam 12'sinde onun haricinde oturma odasına çekyat alınacak,ve birde bütün evin halısı perdesi var, beyaz eşyayı ramazan ayında almayı düşünüyoruz,hatta küçük ev aletlerini de ben aynı yerden bi kerede alıcam biticek,yatak örtüsü almadım,bu konuda annemle tartışıyoruz,çok pahalılar acıyorum o paraya, günlük kullanmaya 2-3 tane var,annemin ördüğü dantel yatak örtüsü yeter diye düşünüyorum ben çok ağır bişey çünkü,onu örerken nasıl kör olmamış hayret! emeği ödenmez anaların valla

burcik mobilyalarını güle güle kullan.. Darısı bizim başımıza artık şu mobilya işine bi girebilsek
Bugün yemek, çatal-kaşık bıçak takımını v.s. v.s. almayı düşünüyorduk ama geç oldu bu saatten sonra gidemeyiz herhalde... Ayakkabı araştırmalarıma devam edeyim o zaman...

Kod:
slm kızlar bende 2 eylül gelini olarak hazırlıkları ve şuanki durumumuzu anlatayım size.bizde geçen cumartesi mobilyalarımızı aldık.konsol yemek masası koltuk takımı ve yatak odam toplamda 8500 tuttu.beyaz eşyalardan buzdolabı tv ve fırınımz kaldı şuaralar ev diye koşturuyoruz bugün bitane baktık.yeni bina 2.kat 3+1 ben beğendim ama nişanlım eğitim için istanbulda ben karar vermek zorundayım.yeni bir yerleşim alanı o yüzden otobüs dolmuş için yürümemiz gerekicek sadece o kafamı kurcalıyo.ama belki arabamız olurda bu dertten kurtuluruz.gelinliğime karar verdim.dikilicek 2ağustos provam var.daha kınalığım ve ayakkabılarım yok.bizim aileler bize destek oluyor kızlar yoksa valla evlenemezdik.nişanlım askerden geleli 2ay oluyo ve daha yeni işe girdi allahtan iyi bir şirket.artık napalım şimdi onlar bize ilerde biz onlara....

teşekkür ederim canım,inşallah en güzel en hayırlı şekilde halledersin,yemek takımını ben kışın kütahya'dan almıştım,bone chıne yemek takımı,günlük yemek takımı,çatal bıçak takımı bir de kahvaltı takımı kettle ile birlikte 1200 tl ye almıştım bir bak sen de istersen tavsiye ederim

birdeee yarın nikah işlemleri için gidicem başvurumuzu yaptık.yrn tahlil sonuçlarını alıp tarih için nikah salonuna gidicem.kızlar yaa güzel ve bi okadar yorucu işler dimi?allah utandırmasın.herkezin evliliği gönlüne göre olsun

akşam akşam sinirlerim bozuldu ya
o problemli görümcem varya
bi kadına çarpmış arabayla
kadın hastanedeymiş, görümcemler de karakola gidiyolarmış
önemli bişey yokmuş ama nişanlım oraya gitti
normalde de gitmesi gerekiyo ama ablası öyle abla değil ki
nişanlıma surat yapıacak konuşmicak bile, laf dokundurucak
off allahım ya
zten dünden beri küsüz, bu akşam bize gelecekti barışırdık diye umut ediyodum

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

22merve22 = 30 Ağustos - Kına, 31 Ağustos - Düğün :123:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 16 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

mutsuz82 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

lemlem sen kimseye kıyamıyosun, bak ben güzel bi temizlik yaptım

Aynı aylarda evlenecek kızlar hemen hemen aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yapıyor olacağız... Sizler ne aşamadasınız?.. :)

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 16 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

mutsuz82 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

Son düzenleme:

bencede 2-3 tane yatak örtün varsa heleki birde dantel varsa boşver ne gerek var bidaha mı alacaksın canım yaaa, yazık yani başka bir eksiğini alırsın.

ablası niye kardeşine surat yapsınki küsmüler canım? bu arada geçmiş olsun Allah'tan kadına bişey olmamış.. nişanlınlada barışırsınız en yakın zamanda inşallah..

bizde kiralık ev derdine düştük, nişanlımın daha önce ev sahibiyle konuştuğu çok umutlu olduğumuz bir ev vardı, pazar günü içini görmeye gittik çok küçük ve kullanışsız bir ev olduğunu gördük, hayallerimiz yıkıldı resmen.. içimizi bir korku kapladı, intden ev arayılşlarına girdik ama bişi çıkmadı, bugünde iş çıkışı baktım baaya, ama ucuz evlerin içi çok kötü, yeni evlerde çok pahalı yaaaa...:26:

Ya kizlar allah hepinizi Mesut etsin insallah hepiniz cok mutlu olursunuz ,
Benim dügün Tarihim henüz belli degil ama Eylülün ortasinda en gec sonunda olcak artik salon
kina nasil ayarlanizsa .

Ya kizlar allah hepinizi Mesut etsin insallah hepiniz cok mutlu olursunuz ,
Benim dügün Tarihim henüz belli degil ama Eylülün ortasinda en gec sonunda olcak artik salon
kina nasil ayarlanizsa .

amin canım inşallah hepimiz çok çokkk mutlu oluruzda yine burda paylaşırız mutluluklarımızı... bu arada sende hoşgeldin öyleyse aramıza

ocwmays canım evet kıyamıyorum, çünkü bazen yoğun olduğu için gelemeyenler olabiliyor, bak mesela burciği silmişiz, tekrar ekledim şimdi
burcik canım şimdi anladın mı listeyi kimin temizlediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…