Heragirl canım kuzeninin düğüne gidiyorsun demek bak ne güzel iyice gözlem yaparsın, hem bol bol oynar stres atarsın :118: canım istemiyo olurmu hiç.. hem abiyede almıştın dimi bu düğün için.. süslen püslen git canım, walla bak moralin yerine gelir.. haftasonu ev temizliği öncesi fazlada yorulma gerçi.. o dediğin deterjan nerelerde satılıyor? beyaz sabun kokusunu çok severim ben..
evet gözlem yapmak için hem hem de eğlenmek için gidilmeli elbise de aldım doğru hatırlıyosun canım ama işte biraz tatsız bişeyler yaşandı çevremde haftasonu. o nedenle keyfim yok. anlatıp sizleri üzmek istemedim... herkes yeterince sıkıntılı zaten...ama gideceğim yapıcak bişey yok hayat devam ediyor. sonuçta evlenen de kuzenim. kardeş çocuklarıyız biz. sonra onlar da gönül koyacaklar. o bahsettiğim sabunu ben oturduğum yere yakın bir temizlik maddeleri satan dükkandan aldım. internetten bir araştırayım. bulamazsak ben sana İzmir'den alır kargoyla yollarım :)
selam kızlar,
2 gündür uğrayamadım ben de... hem biraz tatsız bişeyler yaşadık hem de güzel şeyler oldu. tatsız olanı hiç yazmıycam herkesin morali yeterince düşük zaten gördüğüm kadarı ile.. bir de ben sebep olmayım.... haftasonu ben sonunda çarşıya inebildim annem de geldi benimle çok mutlu oldum. söylemiştim anneannem rahatsız olduğu için bana pek zaman ayıramıyordu... gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabımı aldım.. kına giysimi kına ayakkabımı aldım... birkaç çamaşır aldım bir de kendime.... salı akşamı da kuzenimin düğünü var ona da güzel bi abiye aldım... hepsi çok içime sindi...
resim çekmedim ilerleyen günlerde çekip paylaşırım olmadı....
aldıklarımın hepsinin parasını kendim verdim... sonra aldıklarımızı kayınvalideme göstermeye gittiik.. walla hiç oralı olmadı. hiç bir dahaki alışverişine gelelim bişey lazım mı falan diye sormadı bile..... artık umursamıyorum ben ya Allah muhtaç etmesin istemiyorum artık hiç bişey onlardan.... biz de nişanda bohça yapmadık düğüne doğru yaparız dedim ben de... geçenlerde söyledim ben bana ne dese beğenirsiniz '' bohça nişanda olur istemedin'' dedi... sinir oldum sinir.....
hera canım bak bizde kına kıyafetimi ayakkabımı falan aldık, bindallımı aldık hiçbirini görmediler daha, dünde bizdelerdi, insan bi merak eder de sorar diimi, nişanlımın damatlığının saten işi de bitmiş onuda aldık bize getirdik, hani gösteririz diye falan.. ama kendi oğullarının damatlığını bile merak etmediler.. walla dün yanlarında bile oturmadım, hoşgeldiniz deyip mutfağa girdim, yemeğide iki masa yaptık, ben başka masaya geçtim, akşam çay faslında bile çıkmadım yanlarına, geçtim odama yattım... umurlarında bile olmamaış ama, komşumuz gelmiş de o sormuş lemlem nerde diye.. düşün geliyolar ve ben yanlarına çıkmıyorum ama nerde diye bile sormuyorlar.. bundan sonra onlar ne kadar umursamaz sa bende onlara karşı o kadar umursamaz olacam..
kızlar bugün karnıyarık yaptım ya inanamıyorum
süpper olduuu
burcik mobilyalarını güle güle kullan.. Darısı bizim başımıza artık şu mobilya işine bi girebilsek
Bugün yemek, çatal-kaşık bıçak takımını v.s. v.s. almayı düşünüyorduk ama geç oldu bu saatten sonra gidemeyiz herhalde... Ayakkabı araştırmalarıma devam edeyim o zaman...
selam kızlar önce bi geçmişi okudum,kim ne yapmış diye herhalde hazırlık konusunda sizlerle paralel gidiyorum,demek ki bi aksilik yok,bizde şu ana kadar,yemek odası yatak odası ve koltukları aldık,hole ayakkabılık ve banyoya dolap yaptırıyoruz şuan marangozda,mobilyalar gelmedi henüz,gelinliğimi beğendim siparişi verildi,ama henüz provaya gitmedim,ilk provam 12'sinde onun haricinde oturma odasına çekyat alınacak,ve birde bütün evin halısı perdesi var, beyaz eşyayı ramazan ayında almayı düşünüyoruz,hatta küçük ev aletlerini de ben aynı yerden bi kerede alıcam biticek,yatak örtüsü almadım,bu konuda annemle tartışıyoruz,çok pahalılar acıyorum o paraya, günlük kullanmaya 2-3 tane var,annemin ördüğü dantel yatak örtüsü yeter diye düşünüyorum ben çok ağır bişey çünkü,onu örerken nasıl kör olmamış hayret! emeği ödenmez anaların valla
akşam akşam sinirlerim bozuldu ya
o problemli görümcem varya
bi kadına çarpmış arabayla
kadın hastanedeymiş, görümcemler de karakola gidiyolarmış
önemli bişey yokmuş ama nişanlım oraya gitti
normalde de gitmesi gerekiyo ama ablası öyle abla değil ki
nişanlıma surat yapıacak konuşmicak bile, laf dokundurucak
off allahım ya
zten dünden beri küsüz, bu akşam bize gelecekti barışırdık diye umut ediyodum
kızlar bugün karnıyarık yaptım ya inanamıyorum
süpper olduuu
Ya kizlar allah hepinizi Mesut etsin insallah hepiniz cok mutlu olursunuz ,
Benim dügün Tarihim henüz belli degil ama Eylülün ortasinda en gec sonunda olcak artik salon
kina nasil ayarlanizsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?