- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Speedy sen nasılsın canım...
Hadı gozun aydın atlatmıssınız sıkıntıları okudum gunlukten...
Sevındım canım...
iyiyim çok şükür canım
atlattık herşeyi bitti sonundagayet güzel geçiyor herşey.
işle ev zor oluyor zorlanıyorum ama yine de henüz yeter beee !! demedim eşim sağolsun
destekliyor yardım ediyor.
Yaz günü klima çarptı desem klima da yokk vantilatör de anca kendini soğutuyodukapı cam açıyoruz ya ondan oldum sanırım,
ay hala bi ev bulamadı nişanlım, haftasonuna kadar bulamazsa artık olaya el atıcamberaber arayalım bari onun bulacağı yokk herşeyimi bekletiyorumm ev bulunca ona göre alayım diyee of yaaaa
zyv gecmıs olsun canım...
İnşallah gonlue gore bır ev bulursun...
Ay zordur zor olmaz mı...
Ben sımdıden pes ettım daha evlenmeden...
Annem yok ya eve gıt yemek yap, makıneyı ac, camasır, cart curt agzım acık kalıyor...
Yok dıyorum ben ıyıkı calısmak ıstemıyorum evlenınce...
Basa cıkamam cıkmak da ıstemıyorum zaten ayy...
Ne guzel esın destek oluyormus, sanslızın kuzum...
evlenince çok sıkılırsın ama evde söyleyim.
mesela bu c.tesi 2'de kalktık gece film falan izledik.
akşam 8'di dışarı çıkıcaz ben daha yeni çıktım mutfaktan yani evde olunca devamlı iş
modunda oluyorsun daha çok yoruluyorsun ben de alışmışım çalışmaya eşimle kavga sebebimz olurdu :18::18::18:
zor mor ama yapıyoruz iştevallahi her zaman eşime diyorum eğer yüzümü görmek istiyorsan yardım edeceksin ki işim hemen bitecek
hiç yüz vermeyin yapabildiklerini yapsın
Cidden oyle evdeyken ıs hıc bıtmıyor...
Fakat bızım durumlar azcık farklı kuzu...
Nısanlımın ısı dolayısıyla ben calısırsam haftanın belırlı gunlerı gorusebılecegız...
İkimiz de bunu goze alamıyoruz...
Onca sene bekledıkten sonra helekı...
Zaten 1 yıl sonra da doğuya gıdecegız orda ıstesem de calıstırmaz...
Evde yapacak o kadar ısım var kı anlatamam sabırsızlanıyorum...
Ben tam bır hobı manyagıyım
Okulumu dondurmustum son semen onu bıtırıcem, ehlıyetımı alıcam derkennnn ınsallah sonra da bebıs
Rabbım kaderımızı guzel yazsın ınsallah...
Tehdıt ha sipidi
Heyt yardım etmezsen yuzumu goremezsın uleynn
En ıyısı valla...
Yoksa cok nankor ev ısı basa cıkılacak gıbı degıl...
zyv gecmıs olsun canım...
İnşallah gonlue gore bır ev bulursun...
saol spidicim, ay inşallah canım yaa , evi tutsak herşey tıkır tıkır işleyecek bakalım hayırlısı :18:
aydasucum mesajını spidi yazmış diye gördüm yaa sen miydin şimdi farkettiim evlenmeden bunuyorum mu nee
teşekkür ederim tatlımm, sizin de hayatınızda herşey yavaş yavaş netleşir, bak bizim de hangi şehirde oturacağımız belli değildi ama şimdi netleştii, şuanda da ev sorunumuz var işte onla uğraşıyoruz daha doğrusu nişanlım uğraşıyor
ne güzel ya gördüğüm kadarıyla herkesin gelinlikti bindallıydı düğün hazırlıkları bitmiş
artık hepimiz ev telaşındayız
bende izmir balçovada oturuyorum ve evlenincede burda oturmak istiyorum
ama bilen bilir balçova çooook pahalı
dayımın apartmanı var ve tamda bu hafta birkiracı çıktı kiralarda 300 falan
biran çok sevindim ve dün uçarak eve bakmaya gittik
ama çooooook küçük((((
ne yapacağımı bilemedim
hem burda kalmak istiyorum hemde çok küçük ama ya napsam ki kızlar moralim çok bozuldu
nişanlım benim için önemli değil diyor ama kutu gibi nasıl sığar onca eşya bilmiyorum
yoksa teeeee toki evlerine gidicez arada sıkıştım kaldım((((
help...help....help....
kızlar cümneten selam.. bende aranıza katıldım bizim düğünümüzde Allah izin verirse 17 eylül de olacak..:78:
Hoşgeldin aramıza aynı tarihhde evleniyoruz hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim,hazırlıkların ne alemde
biz hazırlıklara henüz yeni başladık canım. Nasip olursa ankaraya gelin gideceğim ayrı şehir anlayacağın o yüzden biraz daha zor geçen hafta ordaydım. Beyaz eşyaları aldık - gelinliği aldık - mobilyalara baktık ama karar veremedik 6 ağustosta gelinlik provasına gittiğimde inşallah alınacak. ramazanın ortasında ev tutmayı düşünüyoruz. şimdilik bu kadar :)) senin hazırlıklar ne alemde jeloo.. bu arada adım yasemin..
Mina...
Merhaba...
Balcova gıbı bıryerde 300 kıra bulmak harıka bısey...
Kucuk dedıgın asagı yukarı kac m2 kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?