2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ocwmays canım ne dicemi bilemedim,
çok zor bi durum, Allah her iki aile için de sabır versin canım,

öğleden sonra topik ne kadar sessiz sakin farkındamısınız kızlarrr,
ben bugün dağıtılmak üzere olan kınalarımın siparişin verdim, ve sanırım nikah şekerinden vazgeçtim çok masraf çıkartıyo, yaparım diye düşünüyordum ona da üşeniyorum nerden baksan badem şekerinin kilosu 70 tl,

nasıl aldın kınaları canım..
benimde kınam farklıydı ama hiç resmi yok yaaa

çoook teşekkür ederim kendimi listede görünce sevindirik oluyorum nedense

Mina, semt olarak balcovada mumkun olmayan bır fıyat bu canım sen de bılıyorsun evden adam olur dıyorsan hıc dusunme bence de, en azından merkezı dersın bıldııgım yer dersın, ne bıleyım ıstedıgını ıstedıgın an alma sansın olur...
Hayırlısı bakalım...[/B][/QUOTE]

ewet canım haklısın bu fiyatın hep iki katı malum
sağolsun dayım uzağa gitmemi istemedi
ev içi temiz Allah için o yönden sorun yokda işte küçüklüğü
şimcik annemdende yeni bir havadis aldım olmazsa oraya yerleşicez
daha sonra boşalan ev olursa yukarı katlardan taşınır demiş dayım
azcık moralim yerine geldi yupppiiiii

seninkiler daha hoşmuş canım,
fazla masraflı olmaması için bunu seçtim, nikah şekeri olayını nasıl yaptın, yaptıysan eğer herkese verebildinmi

onda da 150 tane bastırdık kızkulesi adam tanıdıktı 1 TL yaptı arkasına da mıknatıs taktı işte
en yakınlarımıza verdik yani düğün salonunda en son kalanlaırmıza :18:yetti de canım

ocwmays canım evet kıyamıyorum, çünkü bazen yoğun olduğu için gelemeyenler olabiliyor, bak mesela burciği silmişiz, tekrar ekledim şimdi
burcik canım şimdi anladın mı listeyi kimin temizlediğini

anladım:))) yeniden eklediğiniz için teşekkür ederim,daha sık yazmaya çalışıcam inşallah..
pc yi elime alınca annem söylenmeye başlıyor:) bi sürü iş var diye haklı kadın bişey de diyemiyorum ama benim burda olduğum saatler siz yoksunuz hep geri kalıyorum ne ara bu kadar çok şey yazıyorsunuz kuzum!

Nikah şekeri,davetiye daha bir dolu şey var, hem bütçe sarsıldı hemde ben daraldım dünde gittik avize ve abajurları aldık eve bıraktık dedim bi parça daha bişey ne bakmaya ne almaya giderim nişanlım ve annemdeki cevap halı ve perdeleri bizim seçmemizimi istiyosun

selamm kızlarrrrr okuduğum kadarıyla tayincilerden bahseytmişsiniz bende tayinciiym ve bugün çeyizlerimi yolladım öğlene kadar onunla uğraştım allaha emanet sonrada kamyoncuya emanetlerrrr ayyyy yoğunluktan o duygusala nları yaşayamadım bileee ama sevindimmmmm yaniii yaşayamadığıma,inşallah hayırlısıyla giderler kızlar nişanlımda temziliğe kimseyi bulamamış inşaat pisliği filan yok ama keşke adam akıllı temizlenseydi eşya girmeden ayyyy çok yoruldum 28 yıldır ben bel ağrısı nedir bilmezdim bu çeyizler sayesinde öğrendimm dikkat edinb ve kesinlikle yardım edecek birileri varsa yardıma çağırınn ben mahvoldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahtan eniştem ve ablam vardı
ocways canımm çok geçmiş olsun detaylardan haberdar et yaaa allah yardımcınız olsun

sorunsuz bi şekilde gider ceyizlerin inş. yorulmuşsun ama üstünden de kocamaaaan bi yük kalkmış ne güzel,
temizlenmediği için de canını sıkma boşuna hepsi kolili değilmi sonuçta koliler açılmadan evvel temizlenir, zaten şimdi koliler taşınırken içeri dışarı kirlenirdi ev

bizim evdekiler de en geç bu ay sonu çıkacaklar sabırsızlanıyorum artık başlamak istiyorum bir an önce olsa da kurtulsak çünkü eylülde benden önce 3-4 tane düğün var biri ankara da düğünden 1 hafta önce ankarada olacağımız için herşeyi erkenden bitirmemiz lazım

daha anlamadım o yükün kalkıp kalkmadığını eşyalrı nişanlım tesli,m alana kadar kalkmazda sanırım birtek örtü filan kaldıı keşke onlarıda koysaydık çok eşya oldu diye bir hurç daha yapmayalaım dedik ama hata etmişiz,koliler zaten açılmıcak sadece nişanlıma kolaylık olsun diye içlerinde ne varsa yazdım aradığını kolayca bulup alacak gerisi duracak ağustos 13 de yolcuyum evimi yerleştirmeyecanım benim dediğin doğruda işte ne bilim öle görmüşüz ya artık eline al bir vileda sil dedim oturacağın odayı iyice temzile dedim oraya halı serecek çünkü,aslın da benim nişalım o kadar marfetliki kızlar temizlemek istese varya senden benden güzel siler süpürür hiç erkek yapmış demezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…