öğleden sonra topik ne kadar sessiz sakin farkındamısınız kızlarrr,
ben bugün dağıtılmak üzere olan kınalarımın siparişin verdim, ve sanırım nikah şekerinden vazgeçtim çok masraf çıkartıyo, yaparım diye düşünüyordum ona da üşeniyorum nerden baksan badem şekerinin kilosu 70 tl,
bu şekilde sipariş verdim, 100 adet yeter
Eki Görüntüle 219540
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
22merve22 = 30 Ağustos - Kına, 31 Ağustos - Düğün :123:
lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:
mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:
buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:
zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:
mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:
caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:
CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:
gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:
ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:
MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
rozelinda = 16 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:
ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:
demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
mutsuz82 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:
zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:
eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:
seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:
aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:
seninkiler daha hoşmuş canım,
fazla masraflı olmaması için bunu seçtim, nikah şekeri olayını nasıl yaptın, yaptıysan eğer herkese verebildinmi
ocwmays canım evet kıyamıyorum, çünkü bazen yoğun olduğu için gelemeyenler olabiliyor, bak mesela burciği silmişiz, tekrar ekledim şimdi
burcik canım şimdi anladın mı listeyi kimin temizlediğini
onda da 150 tane bastırdık kızkulesi adam tanıdıktı 1 TL yaptı arkasına da mıknatıs taktı işte
en yakınlarımıza verdik yani düğün salonunda en son kalanlaırmıza :18:yetti de canım
nikah şekeri konusunda hala kararsızımmm,
selamm kızlarrrrr okuduğum kadarıyla tayincilerden bahseytmişsiniz bende tayinciiym ve bugün çeyizlerimi yolladım öğlene kadar onunla uğraştım allaha emanet sonrada kamyoncuya emanetlerrrr ayyyy yoğunluktan o duygusala nları yaşayamadım bileee ama sevindimmmmm yaniii yaşayamadığıma,inşallah hayırlısıyla giderler kızlar nişanlımda temziliğe kimseyi bulamamış inşaat pisliği filan yok ama keşke adam akıllı temizlenseydi eşya girmeden ayyyy çok yoruldum 28 yıldır ben bel ağrısı nedir bilmezdim bu çeyizler sayesinde öğrendimm dikkat edinb ve kesinlikle yardım edecek birileri varsa yardıma çağırınn ben mahvoldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahtan eniştem ve ablam vardı
ocways canımm çok geçmiş olsun detaylardan haberdar et yaaa allah yardımcınız olsun
selamm kızlarrrrr okuduğum kadarıyla tayincilerden bahseytmişsiniz bende tayinciiym ve bugün çeyizlerimi yolladım öğlene kadar onunla uğraştım allaha emanet sonrada kamyoncuya emanetlerrrr ayyyy yoğunluktan o duygusala nları yaşayamadım bileee ama sevindimmmmm yaniii yaşayamadığıma,inşallah hayırlısıyla giderler kızlar nişanlımda temziliğe kimseyi bulamamış inşaat pisliği filan yok ama keşke adam akıllı temizlenseydi eşya girmeden ayyyy çok yoruldum 28 yıldır ben bel ağrısı nedir bilmezdim bu çeyizler sayesinde öğrendimm dikkat edinb ve kesinlikle yardım edecek birileri varsa yardıma çağırınn ben mahvoldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahtan eniştem ve ablam vardı
Valla ne güzel çeyizlerin çıkmış aradan eve gider bi yere koyarlar sonuçta kolide hepsi kirlenmezler sende müsait bi zaman gidip temizlersin temizlikçi girsede beğenmezsin içine sinmez mobilya ve beyaz eşyalar gelince yine temizlenicek,çeyiz çıkarmak zor bugün evde dinlen iyice
daha anlamadım o yükün kalkıp kalkmadığını eşyalrı nişanlım tesli,m alana kadar kalkmazda sanırım birtek örtü filan kaldıı keşke onlarıda koysaydık çok eşya oldu diye bir hurç daha yapmayalaım dedik ama hata etmişiz,koliler zaten açılmıcak sadece nişanlıma kolaylık olsun diye içlerinde ne varsa yazdım aradığını kolayca bulup alacak gerisi duracak ağustos 13 de yolcuyum evimi yerleştirmeyesorunsuz bi şekilde gider ceyizlerin inş. yorulmuşsun ama üstünden de kocamaaaan bi yük kalkmış ne güzel,
temizlenmediği için de canını sıkma boşuna hepsi kolili değilmi sonuçta koliler açılmadan evvel temizlenir, zaten şimdi koliler taşınırken içeri dışarı kirlenirdi ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?