2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende bendeeeee 17 Eylül saat 18:00 de EVET diyeceğim

iyice bi ölç sen canım hem kirası çok iyi hemde oturmak istediğin yer. daha ne olsunnn

iyice bi ölç sen canım hem kirası çok iyi hemde oturmak istediğin yer. daha ne olsunnn
dimi ya çok kararttım içimi dünden beri
şu albümlerede girmiycem artık çeşit çeşit ev görmekten kendi
evimi kötü görmeye başladım
hem nişanlımda razı aşkımızla güzelleştiririz inşallah
teşekkür ederim kızlar biraz motiveye ihtiyacım war

İzin almışsın ne güzel ben evlenmeme bir gün kala veriyolar şanslısın izin konusunda,aynı gün evleniyoruz ne güzel

aman canım ne önemi var oturduğun evin... bizde nişanlımla ne hayaller kurardık seneler önce ay evimiz şöyle olur böyle döşeriz şu bu. kim bilirdiki hiç düşünmediğimiz bi şehirde ve tahinci olarak yaşayacağımızı:)

Ankara büyüdüğüm yer güzel bir şehir bütün akrabalarım orada bir ay olmadı ordaydım,nikahıma hepsi gelicek ankaradan kısmetse,ev tutulunca hepsi olur mobilyalarınıda eve göre seçersin,benim hazırlıklar tamam gibi bu hafta ev temizlenicek bir sonraki hafta benim çeyizler gidicek evden çıkmaları lazım hepsi üstümüze üstümüze geliyor çünkü ağustostada beyaz eşya mobilya falan gelicek,gelinlik hazır damatlık nikah şekeri davetiye ıvır zıvırlar kaldı hepimiz yorulucak ama sonucu güzel olucak

Tayinci olmak çok zor benim arkadaşımda öyle yeni bebeğide oldu ama tayinim kimbilir neresi diyo ev bile alamıyolar bu yüzden ama inanki çok mutlular sende mutlu olursun inşallah neresi olduğu önemli değil beraber olun yeterki

İzin almışsın ne güzel ben evlenmeme bir gün kala veriyolar şanslısın izin konusunda,aynı gün evleniyoruz ne güzel

şimdi çalıştığım kurumda işler pek yoğun değil o nedenle rahatım Allahtan. izin konusunda sıkıntı olmayacak. ama bir gün önce izin vermeleri çok kötü yaa 3 gün düğün izni hakkın var yıllık izninden falan da kullan ayarla bi şekilde...

öyle tabi canım bi kötü yanı tam alışacaksın düzen oturtacaksın haydee başka ile ama olsun gezmeyi severimm:)) öyle canım mutlu ve huzurlu olduktan sonra zorluklar aşılırr..

Bizim yoğunda olsa olmasada izin almak çok zor,3 gün evlilik iznimi nikahtan sonra sayıp birkaç günde yıllık izinden bir hafta balayı yaparsın diyolar,yıllık iznim 1,5 ay kullanma hakkım doldu içerde evlenmeden en az 2 gün önce ayrılmam lazım patronu kafalamam lazım bensiz bişey yapamıyolar

kızlar dün gece sabaha kadar görümcemin yanındaydık
arabayla çarptığı kadın ölmüş bu sabah ya:26:

ocwmays
Nolcak pekı sımdı, cok uzuldum ya...

Mina, semt olarak balcovada mumkun olmayan bır fıyat bu canım sen de bılıyorsun evden adam olur dıyorsan hıc dusunme bence de, en azından merkezı dersın bıldııgım yer dersın, ne bıleyım ıstedıgını ıstedıgın an alma sansın olur...
Hayırlısı bakalım...

beni neden sildiniz kızlar yaw arada bir de olsa geliyorum küstüm

Canım geçmiş olsun üzüldüm yazık ya hem görümcene hem karşı tarafa allah yardımcısı olsun herkesin

kızlar bu aralar giremiyorum yoğunum arada bakıp çıkıorum beni de silmezsiniz heralde di mi ağlarım yoksa benim dde görümcem dün hastaneden taburcu oldu 2 aydır yatıodu

bende İzmire gelin geliyorum daha hiç ev falan bakmadık izmir merkez de oturucaz ama kesin belli değil toki ççok mu uzak gerçektende

Allah kolaylık versin canım zor cidden. biz eryamandan tutmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse.

ciddi mi yaaaaaaaaa Allah'ım nasıl kötü bir durum, kimsenin başına vermesin.. Ne olacak pekii, nasıl çarpmış görümcen? hata kimdeymiş? yayayken mi çarpmış, yoksa kadında mı arabadaymış? Offf çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…