2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

capon takma kafana daha çok kirlenir eviniz. beyaz eşyalar kurulacak falan zaten her gün tozlanıyor

sanada kolay gelsin canım benim sana tavsiyem planlı yap sonra zor oluyor birde kızlar koli ve gazete kağıdı biriktirin derim size tavsiyammm

Bi dün giremedim siteye oku oku bitiremedim gene ya nazar değmesin topiğimize bugün davetiyeci davetiye örneğini yolladı mailden iyikide yollamış her yanlış soyadım, düğün yeri, davetiye yazısının bir kısmı sinir oldum yaw resmen kaç kere gittik tekrar tekrar söyledik gene yanlış yapmışlar para almayı biliyorlar sadece işlerini düzgün yapmaktan acizler yani ev bakmaya önümüzdeki hafta gidicez inşallah doğru düzgün bir ev bulabiliriz kiralarda almış başını gitmiş köpek bağlasan durmayacak eve 800-900 istiyor adam el insaf be kardeşim şu iiler bitsede hayırlısıyla eylül gelsin artık yeter bu stres beni yedi bitirdi

kızlar dün gece sabaha kadar görümcemin yanındaydık
arabayla çarptığı kadın ölmüş bu sabah ya:26:
offff çook üzüldüm canımm yaaaa Allah her iki aileye de sabır versinn, hata kimde acaba , Rabbim kimsenin başına vermesin, neticelerden haberdar et canım Allah yardımcınız olsun.
[/QUOTE]

Caponumm senin de eşyaların gitmiş, hayırlı olsun canımm

Demetcim görümcen çıkmış hastaneden geçmiş olsun tatlım inşallah durumu iyidir, bundan sonra sağlıklı , sıhhatli şekilde yaşamına devam eder

kıslar ya bişey sorucam perde-tül işlerini ne yaptınız aldınız mı? bir haftadır falan tül bakıyoruz bi türlü bana uygun bişey bulamadım,evim genel olarak klasik döşenicek,o yüzden salonuma fransız tüllerinden istiyorum camımın biri yere kadar kroveze güzel olur diye düşünüyorum,diğer camım yarım old. için onu da normal yere kadar diktirsem olur mu sizce? çünkü yarım olan camın altında petek var ve kroveze olursa çirkin olur gibi geliyor,bir de yatak odamı morlu bişeyler yapsam çok mu abartı olur? (moru çok severim de) son sorum; mutfak camımın ölçüsü 2.70 yani baya büyük balkon kapısı ve bir kanat var nasıl bişey yapsam? hade bana fikir verin ya da sizler nasıl bişeyler yaptınız ondan biraz bahsedin..

kızlar dün gece sabaha kadar görümcemin yanındaydık
arabayla çarptığı kadın ölmüş bu sabah ya:26:
yapma yaa of Allahımm şok oldum.. ay ne olacak şimdi?? canım Allah yardımcıları olsun iki tarafında..
Allah kolaylık versin canım zor cidden. biz eryamandan tutmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse.
eryamandaki evler çok güzel yaa bizde istiyoruz ama çoook uzakk orası...
Eki Görüntüle 219543

bunun benzeriydi beyaz noktaları daha yğundu

çok güzelmiş yaa bende böyle şık kınalar arıyorum hala daha almadımmm... poffff...

kızlar ya dün akşamdan beri uğraşıyoruz
ben ölen kıza acayip derecede üzüdüm, daha 30 yaşında ve nişanlıymış

yolda kargo arabası karşıdan geliyomuş, üç tane kız da karşıdan karşıya geçmek için tam yolun ortasına geçmişler
kızlara çarpmamak için direksiyonu diğer arabaya doğru kırmış ama yine de kızlardan birini altına almş
tekerleklere gelip ezmemiş ama yine de bayagı hasar görmüş
gece de vefat etmiş kızcağız.14:

görümcemin eşi suçu kendi üzerine alıp ben çarptım demiş ama şahidler olduğu için inanmamışlar
görümcem daha ifade vermek için bile karakola gitmedi
biz onu dün gece karakolda sanıyoduk
böyle şey mi olur ya psikolojim darmadağın oldu

Son düzenleme:

off canım yaaa mahvoldum akşam akşamm, Allah rahmet eylesin
görümcen nasıl karakola dahi gitmemiş, evdemi yanii, o da ne haldedir kimbilir Allah ım yardımcısı olsunn

ocwmays canımm, çok üzüldüm ya nişanlıymış dedin bide Allahım yaa nişanlısına ailesine sabır, dayanma gücü versin,
görümcene eşine ve ailesine de Allah sabır versin

kızlar kızlar günaydın, ayyy bugün heyecanlıyımmmmm dün nişanlımla iş çıkışında bir ev baktık, çok hoşumuza gitti, kirası ve semtide uygun geldi.. ev 3-4 yıllık daha yeni, hiç masrafsız cephesi falan istediğimiz gibi.. bugün iş çıkışı ailelerimizde gelip bakacak, bu akşam tutacaz kısmetse..

bu arada bugün aklıma geldi, yeni ev tutan kızlar, evinize ilk olarak şeker ve tuz muydu tam emin değilim öyle bişiler götürülürmüş.. onu bi araştırın, bende 2011 gelinlerinin topiğinde okumuştum fii tarihinde.. öğreniriz gerçi.

Canım inş. hayırlı olsun deriz bugün, hoşunada gitmiş ne güzelll,
ayyy böyle birer birer ev bulduk haberleri gelince kasılıyorum, burda heryer pansiyon satılık bi tane kiralık yok, gitmedik emlakçı kalmadıı.
aynı heyecanı en kısa zamanda ben de yaşarım inş.

canım sahibinden sitesine bakın, biz orda bulduk hemde gerçekten sahibinden bulduk.. birçoğu sahibinden deyip emlakçı çıkabiliyor..

günaydın kızlar,

çok uykum var, bu hafta baya bir sosyal oldum ben kına gecesi düğün bu akşam da bir yemek davetine katılacağım ama çok uykum var... dün düğün güzeldi yani işte idare ederdi diiim. müzik çok karmakarışıktı herkes müdahale etti sürekli orkestraya... ben tembihliycem kimseyi karıştırmıycam. benim belirlediğim repertuarı çalsınlar... mesela dans şarkıları ayrılık şarkısıydı yani... ne giriş müziği belirlemişler ne pasta müziği ne denk gelirse o çaldı... ya ben çok ayrıntıcıyım ya da onar rahattı bilemedim

canım sahibinden sitesine bakın, biz orda bulduk hemde gerçekten sahibinden bulduk.. birçoğu sahibinden deyip emlakçı çıkabiliyor..

bakmam mı canım ya, hergün bakıyorum, bi tane görsem kiralık nerde hepsi eşyalı pansiyonn, ahh şu ev sahipleri yaz aylarında bilerek böyle yapıyorlar, paragözlerr

bakmam mı canım ya, hergün bakıyorum, bi tane görsem kiralık nerde hepsi eşyalı pansiyonn, ahh şu ev sahipleri yaz aylarında bilerek böyle yapıyorlar, paragözlerr

sizin içinde ayrılmış bir ev vardır mutlaka, biyerlerde bekliyordur sizi.. en yakın zamanda bulursunuz inşallah.

benimde kafama takılan şey, biz daha doğru düzgün ev aramadık bile, bitek ben iş çıkışı gezmiştim biraz, ondada hep harebe evlere dek gelmiştim, bunu intden bulmuş nişanlım gittik bakık beğendik, acaba daha iyi biyerler falan bulurmuyuz acele etmesek mi diye düşünüyorum, ama bu eve bakanda çok oluyor, kaçırırsakta üzülürüm.. buda gelinlik olayı gibi oldu, aramadan bulunca, sanki sokak sokak dolaşıp aramamız gerekiyordu bu işte bir aksilik var gibi, daha iyisi varmıdır diye takılıyo işte kafama.. gerçi ben gelinliği sonradan ne kadar çok gezsemde ilk beğendiğimden vazgeçemedim..

Bence beğendiyseniz bugün ailelerinizde baksın tutun bir an önce başka yere bakıyım derken bu daire kaçar bakanı çok oluyor dairelerin beğenmişsin sonuçta içinede sindi ise tutun canım,biz kontratı yaparken avukatla 8 kişi aradı hiç abartısız avukat diyoki ev tutuldu karşı taraf yinede anlamıyodu

kesinlikle nasibimiz bi yerlerde bizi bekliyor, gelinlik bakarken nişanlım öyle diyodu ne kadar uğraştırdı bu gelinlik biliyorum bi yerde bekliyo bizi,
evde beklediği yerden çabuk çıksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…