capon takma kafana daha çok kirlenir eviniz. beyaz eşyalar kurulacak falan zaten her gün tozlanıyor
selamm kızlarrrrr okuduğum kadarıyla tayincilerden bahseytmişsiniz bende tayinciiym ve bugün çeyizlerimi yolladım öğlene kadar onunla uğraştım allaha emanet sonrada kamyoncuya emanetlerrrr ayyyy yoğunluktan o duygusala nları yaşayamadım bileee ama sevindimmmmm yaniii yaşayamadığıma,inşallah hayırlısıyla giderler kızlar nişanlımda temziliğe kimseyi bulamamış inşaat pisliği filan yok ama keşke adam akıllı temizlenseydi eşya girmeden ayyyy çok yoruldum 28 yıldır ben bel ağrısı nedir bilmezdim bu çeyizler sayesinde öğrendimm dikkat edinb ve kesinlikle yardım edecek birileri varsa yardıma çağırınn ben mahvoldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahtan eniştem ve ablam vardı
Valla ne güzel çeyizlerin çıkmış aradan eve gider bi yere koyarlar sonuçta kolide hepsi kirlenmezler sende müsait bi zaman gidip temizlersin temizlikçi girsede beğenmezsin içine sinmez mobilya ve beyaz eşyalar gelince yine temizlenicek,çeyiz çıkarmak zor bugün evde dinlen iyice
evet haklısınız kızlarrrr nasıl olsa kirlenecek dert etmeye değmez zaten eşeğin büyüğü kalktı ya temizlik det değil cuma günü bingölde olurmuş eşyalar,hayırlısıyla yemek odası ve yatak odasıda gelirse değmeğin keyfime
ayyy evde temizlik varmışşş ama ben gidene kadar biter heralde bu ablam ve annemin azmine hayranım hatunlar bu yorgunluğa birde temzlik yapmışlarrr ya ohhhhhh ayaklarımın uzatıp yatacağım darısı sizlere olsun dostlarrrr
bizim evdekiler de en geç bu ay sonu çıkacaklar sabırsızlanıyorum artık başlamak istiyorum bir an önce olsa da kurtulsak çünkü eylülde benden önce 3-4 tane düğün var biri ankara da düğünden 1 hafta önce ankarada olacağımız için herşeyi erkenden bitirmemiz lazım
offff çook üzüldüm canımm yaaaa Allah her iki aileye de sabır versinn, hata kimde acaba , Rabbim kimsenin başına vermesin, neticelerden haberdar et canım Allah yardımcınız olsun.kızlar dün gece sabaha kadar görümcemin yanındaydık
arabayla çarptığı kadın ölmüş bu sabah ya:26:
yapma yaa of Allahımm şok oldum.. ay ne olacak şimdi?? canım Allah yardımcıları olsun iki tarafında..kızlar dün gece sabaha kadar görümcemin yanındaydık
eryamandaki evler çok güzel yaa bizde istiyoruz ama çoook uzakk orası...Allah kolaylık versin canım zor cidden. biz eryamandan tutmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse.
kızlar ya dün akşamdan beri uğraşıyoruz
ben ölen kıza acayip derecede üzüdüm, daha 30 yaşında ve nişanlıymış
yolda kargo arabası karşıdan geliyomuş, üç tane kız da karşıdan karşıya geçmek için tam yolun ortasına geçmişler
kızlara çarpmamak için direksiyonu diğer arabaya doğru kırmış ama yine de kızlardan birini altına almş
tekerleklere gelip ezmemiş ama yine de bayagı hasar görmüş
gece de vefat etmiş kızcağız.14:
görümcemin eşi suçu kendi üzerine alıp ben çarptım demiş ama şahidler olduğu için inanmamışlar
görümcem daha ifade vermek için bile karakola gitmedi
biz onu dün gece karakolda sanıyoduk
böyle şey mi olur ya psikolojim darmadağın oldu
kızlar dün gece sabaha kadar görümcemin yanındaydık
kızlar kızlar günaydın, ayyy bugün heyecanlıyımmmmmdün nişanlımla iş çıkışında bir ev baktık, çok hoşumuza gitti, kirası ve semtide uygun geldi.. ev 3-4 yıllık daha yeni, hiç masrafsız cephesi falan istediğimiz gibi.. bugün iş çıkışı ailelerimizde gelip bakacak, bu akşam tutacaz kısmetse..
bu arada bugün aklıma geldi, yeni ev tutan kızlar, evinize ilk olarak şeker ve tuz muydu tam emin değilim öyle bişiler götürülürmüş.. onu bi araştırın, bende 2011 gelinlerinin topiğinde okumuştum fii tarihinde.. öğreniriz gerçi.
Canım inş. hayırlı olsun deriz bugün, hoşunada gitmiş ne güzelll,
ayyy böyle birer birer ev bulduk haberleri gelince kasılıyorum, burda heryer pansiyon satılık bi tane kiralık yok, gitmedik emlakçı kalmadıı.
aynı heyecanı en kısa zamanda ben de yaşarım inş.
canım sahibinden sitesine bakın, biz orda bulduk hemde gerçekten sahibinden bulduk.. birçoğu sahibinden deyip emlakçı çıkabiliyor..
bakmam mı canım ya, hergün bakıyorum, bi tane görsem kiralık nerde hepsi eşyalı pansiyonn, ahh şu ev sahipleri yaz aylarında bilerek böyle yapıyorlar, paragözlerr
sizin içinde ayrılmış bir ev vardır mutlaka, biyerlerde bekliyordur sizi.. en yakın zamanda bulursunuz inşallah.
benimde kafama takılan şey, biz daha doğru düzgün ev aramadık bile, bitek ben iş çıkışı gezmiştim biraz, ondada hep harebe evlere dek gelmiştim, bunu intden bulmuş nişanlım gittik bakık beğendik, acaba daha iyi biyerler falan bulurmuyuz acele etmesek mi diye düşünüyorum, ama bu eve bakanda çok oluyor, kaçırırsakta üzülürüm.. buda gelinlik olayı gibi oldu, aramadan bulunca, sanki sokak sokak dolaşıp aramamız gerekiyordu bu işte bir aksilik var gibi, daha iyisi varmıdır diye takılıyo işte kafama.. gerçi ben gelinliği sonradan ne kadar çok gezsemde ilk beğendiğimden vazgeçemedim..
sizin içinde ayrılmış bir ev vardır mutlaka, biyerlerde bekliyordur sizi.. en yakın zamanda bulursunuz inşallah.
benimde kafama takılan şey, biz daha doğru düzgün ev aramadık bile, bitek ben iş çıkışı gezmiştim biraz, ondada hep harebe evlere dek gelmiştim, bunu intden bulmuş nişanlım gittik bakık beğendik, acaba daha iyi biyerler falan bulurmuyuz acele etmesek mi diye düşünüyorum, ama bu eve bakanda çok oluyor, kaçırırsakta üzülürüm.. buda gelinlik olayı gibi oldu, aramadan bulunca, sanki sokak sokak dolaşıp aramamız gerekiyordu bu işte bir aksilik var gibi, daha iyisi varmıdır diye takılıyo işte kafama.. gerçi ben gelinliği sonradan ne kadar çok gezsemde ilk beğendiğimden vazgeçemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?