kızlar kızlar günaydın, ayyy bugün heyecanlıyımmmmmdün nişanlımla iş çıkışında bir ev baktık, çok hoşumuza gitti, kirası ve semtide uygun geldi.. ev 3-4 yıllık daha yeni, hiç masrafsız cephesi falan istediğimiz gibi.. bugün iş çıkışı ailelerimizde gelip bakacak, bu akşam tutacaz kısmetse..
bu arada bugün aklıma geldi, yeni ev tutan kızlar, evinize ilk olarak şeker ve tuz muydu tam emin değilim öyle bişiler götürülürmüş.. onu bi araştırın, bende 2011 gelinlerinin topiğinde okumuştum fii tarihinde.. öğreniriz gerçi.
Günaydın kızlaarr, mutlu sabahlar hepinizee,
Lemlemmmm çok sevindim yaa ne güzel içinize sinmiş, kirası da semti de size uygunmuşş, hiç gezipte kendini yormaa, sonra tutulursa üzülürsünn, ayy hadi bakalımm ne güzell yaa
Darısı başımaızaa
kızlar kızlar günaydın, ayyy bugün heyecanlıyımmmmmdün nişanlımla iş çıkışında bir ev baktık, çok hoşumuza gitti, kirası ve semtide uygun geldi.. ev 3-4 yıllık daha yeni, hiç masrafsız cephesi falan istediğimiz gibi.. bugün iş çıkışı ailelerimizde gelip bakacak, bu akşam tutacaz kısmetse..
bu arada bugün aklıma geldi, yeni ev tutan kızlar, evinize ilk olarak şeker ve tuz muydu tam emin değilim öyle bişiler götürülürmüş.. onu bi araştırın, bende 2011 gelinlerinin topiğinde okumuştum fii tarihinde.. öğreniriz gerçi.
amin canım darısını başınıza inşaallah, teşekkür ederim.. hala nişanlım arayıp ya yemek masası sığar mı, köşe koltuk oturma odasına sığar mı acaba nasıl koysak gibi konuşup duruyoruz.. akşam babama söyleyecemde gelirken metre getirsin en iyisi her odayı ölçelim, yoksa uyuyamayız biz..
bu arada zvycıım sen biliyomusun yeni eve ilk ne koyulurmuş? biri şeker onu biliyorum, birde pirinçmiydi sanki?
canım ya çok sevindim Allahsağlık huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
darısı başımıza bizde dün dayımın evine gittik küçük bulduk ama sevimli
bakalım büyük taraftaki kiracıyı ikna edemezsek mecbureeen tutucaz
aman evim olsun başka bişey istemiyorum artık
bitsin şu telaaaaaşşşşşş
günaydın kızlarrrr
bugün denize gitcem ramazan gelmeden azcık yanıyım herkescikler bronzz moralim bozuluyo
tatlım çok sevindim istediğin gibi bi ev bulmana.. bence tutun sonra kaçırırsanız çok üzülürsün. hani adam bekletse bi kaç gün o sırada sende baksan tamam ama işini riske atma bence.
ya buranın güneşi pek yakmıyoo bakalım bugün bayağı güneş var umutluyum:)
bu arada kafamda bimilyon tane sorun varr benim sınavdan sonra ankaraya gitmem gerek ve bizimkilerden ses çıkmıyo nişanlımda bu hafta sonu evi tutarım diyo e ev tutulunca malum mobilyacı mobilyaları getircek işte beyaz eşyalar kurulacak felan benim çeyizlerimin yarısıda gitti zaten. kalanlar içinde nişanlım bi kamyonet ayarlıyo çünkü odamdaki bazayı ve kitaplığımı götürmek istiyorum daha geçen sene almıştım ve çok işimize yarıcak... annemde tüm odanı al götür diyo ama bize yük olur taşınırken gerek yok... nişanlımda hem çalışıyo zaten gececi bu hafta hemde bu işleri halletcek tek başına gel diye tutturdu 20 sinde gelinlik provam var offf yaa valla beynim çatlıcak zaman ayarlaması bi türlü yapamadık annemde hala bana bişeyler yaptırıyo nevresim takımı şu bu onlar gelmedi daha beklesin kamyonet işi diyo.. valla her kafadan bi ses çıkıyo patlıcammmm
amin canım darısını başınıza inşaallah, teşekkür ederim.. hala nişanlım arayıp ya yemek masası sığar mı, köşe koltuk oturma odasına sığar mı acaba nasıl koysak gibi konuşup duruyoruz.. akşam babama söyleyecemde gelirken metre getirsin en iyisi her odayı ölçelim, yoksa uyuyamayız biz..
bu arada zvycıım sen biliyomusun yeni eve ilk ne koyulurmuş? biri şeker onu biliyorum, birde pirinçmiydi sanki?
tüh yaaa çook üzüldüm allah rahmet eylesin sşzlerede sabır versin canım kötüü bir psikolojikızlar ya dün akşamdan beri uğraşıyoruz
ben ölen kıza acayip derecede üzüdüm, daha 30 yaşında ve nişanlıymış
yolda kargo arabası karşıdan geliyomuş, üç tane kız da karşıdan karşıya geçmek için tam yolun ortasına geçmişler
kızlara çarpmamak için direksiyonu diğer arabaya doğru kırmış ama yine de kızlardan birini altına almş
tekerleklere gelip ezmemiş ama yine de bayagı hasar görmüş
gece de vefat etmiş kızcağız.14:
görümcemin eşi suçu kendi üzerine alıp ben çarptım demiş ama şahidler olduğu için inanmamışlar
görümcem daha ifade vermek için bile karakola gitmedi
biz onu dün gece karakolda sanıyoduk
böyle şey mi olur ya psikolojim darmadağın oldu
canım benim bana şöyle tembihlediler eve ilk ne koyulacağını bilmiyorumda çeyiz eve ilk girdiğinde kuran girer,sonrada ilk açılan pakete şeker ve ayna konulurmuş paket açılınca ayna çıkarılırmış yuvaları parlasın diye,şeker açılırmış bir tanede o şekerden gelin ve damat yermiş ben koydum aynen böyle nişanlımada bulması için işaretledim oda böle yapacakamin canım darısını başınıza inşaallah, teşekkür ederim.. hala nişanlım arayıp ya yemek masası sığar mı, köşe koltuk oturma odasına sığar mı acaba nasıl koysak gibi konuşup duruyoruz.. akşam babama söyleyecemde gelirken metre getirsin en iyisi her odayı ölçelim, yoksa uyuyamayız biz..
lemlem hayırlı olsun tatlım, çok sevindim
kızlar güzel dualarınız için teşekkür ederim
Rabbim hayra çıkartsın bizi inş
lemlem hayırlı olsun tatlım, çok sevindim
kızlar güzel dualarınız için teşekkür ederim
Rabbim hayra çıkartsın bizi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?