2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar.. Lemlemcim hayırlı olsun işallah tutarsınız ewi içine sinen bi ew bulman çok zor çünkü. Ben ewimi tuttum ama hiç içime sinmeidi. Kesemize göre sdece orayı bulabildik. Ew sahipleri çok acımasız olmuşlar ya. Çok masrafı war bizim ewin ve eski ew. Yani sen ublmuşken hiç kaçırma bence..
Semerta canım sende işallah bian önce içine sinen güzel ewi bulursun. Allah gönlüne göre wersin.

Günaydın kızlaarr, mutlu sabahlar hepinizee,
Lemlemmmm çok sevindim yaa ne güzel içinize sinmiş, kirası da semti de size uygunmuşş, hiç gezipte kendini yormaa, sonra tutulursa üzülürsünn, ayy hadi bakalımm ne güzell yaa

Darısı başımaızaa

amin canım darısını başınıza inşaallah, teşekkür ederim.. hala nişanlım arayıp ya yemek masası sığar mı, köşe koltuk oturma odasına sığar mı acaba nasıl koysak gibi konuşup duruyoruz.. akşam babama söyleyecemde gelirken metre getirsin en iyisi her odayı ölçelim, yoksa uyuyamayız biz..

bu arada zvycıım sen biliyomusun yeni eve ilk ne koyulurmuş? biri şeker onu biliyorum, birde pirinçmiydi sanki?

canım ya çok sevindim Allahsağlık huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
darısı başımıza bizde dün dayımın evine gittik küçük bulduk ama sevimli
bakalım büyük taraftaki kiracıyı ikna edemezsek mecbureeen tutucaz
aman evim olsun başka bişey istemiyorum artık
bitsin şu telaaaaaşşşşşş

günaydın kızlarrrr
bugün denize gitcem ramazan gelmeden azcık yanıyım herkescikler bronzz moralim bozuluyo

tatlım çok sevindim istediğin gibi bi ev bulmana.. bence tutun sonra kaçırırsanız çok üzülürsün. hani adam bekletse bi kaç gün o sırada sende baksan tamam ama işini riske atma bence.

Yeni eve hiçbir eşya girmeden pirinç,çörek otu bulgur falan gibi şeyler benim bildiğim biz ilk bunları koyduk daha doğrusu annem buzdolabı poşetlerine az miktarda koymuş

teşekkür ederim kızlar, iinşallah bir aksilik olmazda akşam kontratımızı yaparız.. adam kesinlikle biraz daha beklemiyor, hatta kirayı bile hemen başlatacak, olsun en azından emlakçıya vereceğimiz parayı adama veriş olacaz..

mina bizim evimizde çok büyük sayılmaz, küçük ama kullanışlı yapılmış, her eşyayı koyacak biyer var en azından.. mesela bi ev görmüştük o kadar küçük mutfak yapmışlarki buzdolabı bile sığmamış mutfağa, koridorun ortasında duruyordu, yarım metre geçecek yer kalmış, kilolular yan yan zor sığar o derece..

sofistike ben yanmaktan kaçıyorum sen bronzlaşmaya gidiyorsun , burası o kadar sıcakki elbiselerinin altında bile bronzlaşabiliyoruz biz..

jeloo teşşekkür ederim, dediklerini götürecem mutlaka..

ya buranın güneşi pek yakmıyoo bakalım bugün bayağı güneş var umutluyum:)
bu arada kafamda bimilyon tane sorun varr benim sınavdan sonra ankaraya gitmem gerek ve bizimkilerden ses çıkmıyo nişanlımda bu hafta sonu evi tutarım diyo e ev tutulunca malum mobilyacı mobilyaları getircek işte beyaz eşyalar kurulacak felan benim çeyizlerimin yarısıda gitti zaten. kalanlar içinde nişanlım bi kamyonet ayarlıyo çünkü odamdaki bazayı ve kitaplığımı götürmek istiyorum daha geçen sene almıştım ve çok işimize yarıcak... annemde tüm odanı al götür diyo ama bize yük olur taşınırken gerek yok... nişanlımda hem çalışıyo zaten gececi bu hafta hemde bu işleri halletcek tek başına gel diye tutturdu 20 sinde gelinlik provam var offf yaa valla beynim çatlıcak zaman ayarlaması bi türlü yapamadık annemde hala bana bişeyler yaptırıyo nevresim takımı şu bu onlar gelmedi daha beklesin kamyonet işi diyo.. valla her kafadan bi ses çıkıyo patlıcammmm

canım ben de henüz bronzlaşamadım, mesafe uzak olunca her kafadan bi ses çıkar normaldır,
bi orta yolu muhakkak bulunur sıkma canını

canım ben cevap vermeden jeloo vermiş benim de bildiğim çörek otu, pirinç gibi şeyler canım, hadi kontratınızı yapın da götürün pirincinizi , bulgurunuzu , çörek otunuzuu , biz de sizin heyecanınıza ortak olalımm

selam kızlar yoğun bir gün daha beni bekliyorrr yorgunluktan ölüyorummmm
tüh yaaa çook üzüldüm allah rahmet eylesin sşzlerede sabır versin canım kötüü bir psikoloji

canım benim bana şöyle tembihlediler eve ilk ne koyulacağını bilmiyorumda çeyiz eve ilk girdiğinde kuran girer,sonrada ilk açılan pakete şeker ve ayna konulurmuş paket açılınca ayna çıkarılırmış yuvaları parlasın diye,şeker açılırmış bir tanede o şekerden gelin ve damat yermiş ben koydum aynen böyle nişanlımada bulması için işaretledim oda böle yapacak

ocwmays, çok üzüldüm canım gerçekten çok zor bir durum ölen kıza Allah rahmet eyleysin inşallah,umarım görümcen de hayırlı bi şekilde atlatır durumu..

lemlemcim, senin de ev bulmana sevindim hele içine sinmesi daha da güzel bir durum,bizde geçtiğimiz hafta sonu temizledik evimizi ama ben şu eve ilk girmesi gereken malzemeleri bilmediğimden eve ilk olarak dershanemden taşıdığım kitaplarım ve temizlik malzemeleri girdi:)) artık çeyiz giderken götürürüz diğerlerini de..

Hanımlar sizden bir ricam olacak .
eylülde düğünüm var fakat dans müziği giriş müziği vs.vs.. ayarlamaya çalışıyorum fakat aklıma gelmiyor.

lemlem hayırlı olsun tatlım, çok sevindim

kızlar güzel dualarınız için teşekkür ederim
Rabbim hayra çıkartsın bizi inş

KIZLAAAR SİZE BİŞEY SORUCAM YA
şimdi benim nikah saati 22:00 ve düğün salonunda olucak
ve kır düğünü, uzunca bir kırmızı halıdan yürüycez
e şimdi ben duvakla çıkmak ve dans etmek ve sonrada nişanlıcığımın duvağımı açmasını istiyorum
nikahda da duvak kapanır bence
e şimdi 2kere duvak kapanıp açılsa çok mu saçma olur
sizce nasıl yapsam

merhaba kızlarrrr
ne alemdesiniz çoktandır uğrayamadım buralara umarım herşey istediğiniz gibi ilerliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…