2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba kızlarrrr
ne alemdesiniz çoktandır uğrayamadım buralara umarım herşey istediğiniz gibi ilerliyordur

biz iyiyiz canım koşturmaca aynen devam asıl sen gelişmelerden haber ver merak ettik walla hazırlıklar nasıl gidiyo nişanlın nasıl oldu canım

biz iyiyiz canım koşturmaca aynen devam asıl sen gelişmelerden haber ver merak ettik walla hazırlıklar nasıl gidiyo nişanlın nasıl oldu canım

cnm bende tam gaz devam ediyorumm
cuma günü rapora onay aldık tedavi iyiye gidiyo diyor doktorlar
çok mutluu olduk yaaa
Allah kimseye yaşatmasın
buarada işte evi tuttuk,koltukları aldık bide tv ünitesi tasarladık ıkea'dan
dün ve bugünde artık gelinlik bakıyorummm ayyy yine heyecanladım iyi mi?

sen neler yaptın ,nasıl gidiyor?

slm kızlar dün yatak odam alınmış çok mutluyum haftaya eve gelecek ama ben çok sabırsızlanıyorum:)
keşke hemen gelse yaaa..bu arada dün dügüne gittik pek oynayan olmadı o kadar sıkıldım ki bizde olmasak dügün degil de toplantı sanılırdı iyi ki bizim ekip toplanıp gitmişiz şenlendirdik ama gene nişanlımda oynamayamadım ya karşılıklı göbek atmak istiyorum bu birlikte gittiğimiz 3. dügün ama gene olmadı:) heralde kendi dügünümüzde oynarız artık:))
bide geçenlerde damatlık baktık pahalı geldi bana ama naparım bilmiyorum 700 ü bulacak ayakkabı hariç fazla mı sizce...

cnm yatak odanı gül güle kullan
uff evet 700tl biraz pahalı gibi sanki
HOŞGELDİN tatlım özlettin kendini ben yoğunum bugün arada bakıp kaçıyorum işte

hoşbulduk cnmmm
bende özledim valla
sen ne kadar güzel olmuşsun öle yaa maşallahhhh

teşekkür ederim darısı sana inşallah.
dış mekan resimlerini ekledim bugün bakarsın en çok bu resimleri seviyorum tam benlk eğlenceli

aaaa görmedim onlarıı hemen bakacağımm
amin inş. canımm

buarada kızlar gelinlik bakınıyorum hiç baktınız mı fiyatlar ortalama nedir?

selam canım,
bide hafta sonu baktık damatlığa, damat ve pierre cardine baktık fiyatlar takım elbise, gömlek, papyon 450 tl civarındaydı. Ama pierre cardin çok daha güzel oldu kalıpları falan çok güzel. Siz hangi markadan baktınız? Eğer istanbuldaysan olivium alışveriş merkezine bakmanızı tavsiye ederim.

damattan baktım cnm ya kayserideyim ben bi alışveriş merkezinden baktık.. orasıda biraz pahalı ama bizimki nişanda falan da kendine ordan aldı..sadece oraya baktık başka yerleride gezmemiz lazım izin günümde.. yoksa düğüne kadar iflas edicem:) daha damat bohçası falan olacakmış :)ooo kızlar bişeyleri tamamladıkça başka şeyler çıkıyo napıcaksak:)

Son düzenleme:
NORMAL CAnım tacım+duvağım buna dahildi ama iyi pazarlık yap mutlakaa..

dış mekan resimlerim facede arkadaşlar kk'ya koymadım
oofff işte şu pazarlık aşaması çok zor benim annem flnda hiç anlamaz ne denmeli onu bile bilmiorum yaaa

ben daha gelinlik modeli bile bakmadım doğru düzgünn
bak cnm valla
şimdi nereyle konuşsam eylül sonu bi düğün için tam zamanı diyorlar çünkü karar verme aşaması fln
birde ağustos ramazan ya çalışanlar tam verimle tüm gün çalışmıyorlar bundan sebepde ne kadar erken o kadar iyi :)

merhaba kızlaaar, levrek hoşgeldin, nişanlının durumunun iyiye gitmesine sevindim canım.. benim gelinliğimde kiralık 900 TL, buralarda 500'e bile kiralık hatta satılık gelinlik var.. demekki burda gelinlikler bayaa uygunmuş, sen en iyisi buraya gel damatlığıda biz efordan aldık, yanlızca damat takımı ve gömleği net 475'ti sanırım.. eforda indirim var. papyon, kuşak, ayakkabı vs almadık daha.. bu hafta sonuda inşallah benim gelin ayakkabım, nişanlımın damat ayakkabısı, papyonu, kuşağı ve kınada takacağı kırmızı ve mor gravatlarını alırız.

NORMAL CAnım tacım+duvağım buna dahildi ama iyi pazarlık yap mutlakaa..

dış mekan resimlerim facede arkadaşlar kk'ya koymadım

e biz göremeyecekmiyiz resimlerini :26: en çok merak ettiğimde dış mekan çekimleri zaten, fotoğrafçılardaki hiç tanımadığım kişilerin dış mekan albümlerini incelemeye bile bayılıyorum.. burda da bir özel albüm yaparsan çok sevinirim speedycim yaaa, sonra silersin olma mı :78:

hıı bu arada benim gelinliğin duvağı,kesesi, tacı, çiçeği falan dahil değil. yapma gelin çiçeği almayıda düşünüyorum ben, saklamak için.

Son düzenleme:

hoşbulduk cnmmm
ufff sizin orası cidden uygunmuş hee napsak bi koşu gelip sizin oradan mı alsak
bizde damat'dan bakıyoruz
eforun en uzun kollu ceketi bile nişanlıma kısa geliyo
buarada kınada ne renk giyineceksinz kızlar ?
Allah'ım ne kadar soru soruyorum ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…