merhaba kızlarrrr
ne alemdesiniz çoktandır uğrayamadım buralara umarım herşey istediğiniz gibi ilerliyordur
biz iyiyiz canım koşturmaca aynen devam asıl sen gelişmelerden haber ver merak ettik walla hazırlıklar nasıl gidiyo nişanlın nasıl oldu canım
merhaba kızlarrrr
ne alemdesiniz çoktandır uğrayamadım buralara umarım herşey istediğiniz gibi ilerliyordur
cnm yatak odanı gül güle kullanslm kızlar dün yatak odam alınmış çok mutluyum haftaya eve gelecek ama ben çok sabırsızlanıyorum:)
keşke hemen gelse yaaa..bu arada dün dügüne gittik pek oynayan olmadı o kadar sıkıldım ki bizde olmasak dügün degil de toplantı sanılırdı iyi ki bizim ekip toplanıp gitmişiz şenlendirdik ama gene nişanlımda oynamayamadım ya karşılıklı göbek atmak istiyorum bu birlikte gittiğimiz 3. dügün ama gene olmadı:) heralde kendi dügünümüzde oynarız artık:))
bide geçenlerde damatlık baktık pahalı geldi bana ama naparım bilmiyorum 700 ü bulacak ayakkabı hariç fazla mı sizce...
HOŞGELDİN tatlım özlettin kendini ben yoğunum bugün arada bakıp kaçıyorum işte
hoşbulduk cnmmm
bende özledim valla
sen ne kadar güzel olmuşsun öle yaa maşallahhhh
teşekkür ederim darısı sana inşallah.
dış mekan resimlerini ekledim bugün bakarsın en çok bu resimleri seviyorum tam benlk eğlenceli
slm kızlar dün yatak odam alınmış çok mutluyum haftaya eve gelecek ama ben çok sabırsızlanıyorum:)
keşke hemen gelse yaaa..bu arada dün dügüne gittik pek oynayan olmadı o kadar sıkıldım ki bizde olmasak dügün degil de toplantı sanılırdı iyi ki bizim ekip toplanıp gitmişiz şenlendirdik ama gene nişanlımda oynamayamadım ya karşılıklı göbek atmak istiyorum bu birlikte gittiğimiz 3. dügün ama gene olmadı:) heralde kendi dügünümüzde oynarız artık:))
bide geçenlerde damatlık baktık pahalı geldi bana ama naparım bilmiyorum 700 ü bulacak ayakkabı hariç fazla mı sizce...
aaaa görmedim onlarıı hemen bakacağımm
amin inş. canımm
buarada kızlar gelinlik bakınıyorum hiç baktınız mı fiyatlar ortalama nedir?
teşekkür ederim darısı sana inşallah.
dış mekan resimlerini ekledim bugün bakarsın en çok bu resimleri seviyorum tam benlk eğlenceli
tamam canım benim
1700 TL kiraladım canım.
upppssss bende 1500tl fln kiralamaya diorlar çok pahalı diorumm normalmiş ozmn yaa
ben daha gelinlik modeli bile bakmadım doğru düzgünnupppssss bende 1500tl fln kiralamaya diorlar çok pahalı diorumm normalmiş ozmn yaa
oofff işte şu pazarlık aşaması çok zor benim annem flnda hiç anlamaz ne denmeli onu bile bilmiorum yaaaNORMAL CAnım tacım+duvağım buna dahildi ama iyi pazarlık yap mutlakaa..
dış mekan resimlerim facede arkadaşlar kk'ya koymadım
bak cnm vallaben daha gelinlik modeli bile bakmadım doğru düzgünn
Kesinlikle sıkı pazarlık yapılmalı benim gelinliğim 1.400tl pazarlık yaptım iyice
NORMAL CAnım tacım+duvağım buna dahildi ama iyi pazarlık yap mutlakaa..
dış mekan resimlerim facede arkadaşlar kk'ya koymadım
merhaba kızlaaar, levrek hoşgeldin, nişanlının durumunun iyiye gitmesine sevindim canım.. benim gelinliğimde kiralık 900 TL, buralarda 500'e bile kiralık hatta satılık gelinlik var.. demekki burda gelinlikler bayaa uygunmuş, sen en iyisi buraya geldamatlığıda biz efordan aldık, yanlızca damat takımı ve gömleği net 475'ti sanırım.. eforda indirim var. papyon, kuşak, ayakkabı vs almadık daha.. bu hafta sonuda inşallah benim gelin ayakkabım, nişanlımın damat ayakkabısı, papyonu, kuşağı ve kınada takacağı kırmızı ve mor gravatlarını alırız.
e biz göremeyecekmiyiz resimlerini :26: en çok merak ettiğimde dış mekan çekimleri zaten, fotoğrafçılardaki hiç tanımadığım kişilerin dış mekan albümlerini incelemeye bile bayılıyorum.. burda da bir özel albüm yaparsan çok sevinirim speedycim yaaa, sonra silersin olma mı :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?