hoşbulduk cnmmm
ufff sizin orası cidden uygunmuş hee napsak bi koşu gelip sizin oradan mı alsak
bizde damat'dan bakıyoruz
eforun en uzun kollu ceketi bile nişanlıma kısa geliyo
buarada kınada ne renk giyineceksinz kızlar ?
Allah'ım ne kadar soru soruyorum ya ben
hoşbulduk cnmmm
ufff sizin orası cidden uygunmuş hee napsak bi koşu gelip sizin oradan mı alsak
bizde damat'dan bakıyoruz
eforun en uzun kollu ceketi bile nişanlıma kısa geliyo
buarada kınada ne renk giyineceksinz kızlar ?
Allah'ım ne kadar soru soruyorum ya ben
KIZLAAAR SİZE BİŞEY SORUCAM YA
şimdi benim nikah saati 22:00 ve düğün salonunda olucak
ve kır düğünü, uzunca bir kırmızı halıdan yürüycez
e şimdi ben duvakla çıkmak ve dans etmek ve sonrada nişanlıcığımın duvağımı açmasını istiyorum
nikahda da duvak kapanır bence
e şimdi 2kere duvak kapanıp açılsa çok mu saçma olur
sizce nasıl yapsam
hayırlı olsun sofiş,
ben de gecen bindallı denedim ama 150 dediler ya kiralamak için
ben üzerine bi miktar daha katıp güzel bi abiye alırım bana kalır
daha mantıklı değil mi:26:
Arkadaşlar meraba, düğünüm 24 eylülde ve ben daha hiç gelinlik arayışı içine giremedimNişandan hemen sonra tayinim çıktı, küçük bi şehire atandım. Bulunduğum şehirde 3 tane gelinlikçi var 3 üde birbirinden kötü. Trabzona günübirlik gidebilecek mesafedeyim. Aranızda Trabzonlu olan varmı? Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz gelinlikçi varmı? Çeşit bolmudur Trabzonda, fiyatlar nasıldır? Acil yardım edin bana Çok umutsuz ve mutsuzum.Foruma bakıyorum insanlar 5-6 ay öncesinden gelinlikçi gezmeye başlıyolar, 3 ay öncesinden siparişi veriyolar. Benim 3 ayım kaldı, henüz ortada hiçbişey yok. Davetiye, fotoğrafçı var bide. Burda gezmek davetiye modeli bakmak istiyorum, gidebileceğim yer bilmiyorum. İnternetten bakıyorum anlam veremiyorum. Bir haftadır gelinlik bakıyorum internetten hiçbişey ifade etmiiyor artık. Model güzel evet bunu beğendim diyorumda eeee, nerden bulurum ya da diktiririm, ya da bana yakışırmı üstümde nasıl durur. Hiç böyle hayal etmemiştim ben. her bayanın hayalidir gelinlik bakacağı günleri düşünmek. O günler gelipte gelinlik bakamamak çok kötüymüş. Şuan gelinlik aklıma gelince içimi heyecan kaplamıyo sıkıntı kaplıyo. Ben nişan kıyafetimi Ankara gibi yerde bi ay gezip zor bulan bi insanım. Gelinliği küçücük şehirde 3 mağazadanmı beğenip alacağım ((
Birde diktirme olayıyla ilgili kafamda soru işaretleri var. Eskiden hep diktiririm diyordum, şimdi çok korkuyorum diktirip beğenmemekten. Fobiye dönüştü bende. Ya istediğim gibi hazır bulamazsam ben
saol şekerim. 150 kira içinmi dediler yuhh ne fazla ben 30 liracığa kiraladım:)) aynen canım kiraya o kadar verceğine cillop gibi abiye alır giyersin şıkır şıkırr
evet şekerim 1 aya düştük 4 hafta nelikse :))ewt ya o daha mantıklı
kız sofiş senin de takvimin 1 ay diyo
evet şekerim 1 aya düştük 4 hafta nelikse :))
selam kızlarr bende eylül geliniyimmuyku tutmadı gelinlik modellerine bakıyodum ki bu bölüme rastladımm..8eylülde kınam var inşallah 10 eylülde de düğünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?