2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sen gel bi koşu alda git heheeee
kına kıyafetimi kırmızı aldım kabarık etekli ama düz, fırfırlı değil.. bindallımıda mor aldım canım ben..

selam güzelleriiimm
ayy kızlar innamayacaksınız ama
4 ayda 7 kilo almışım :26:
verdğim kiloları geri almış oldum
söylemesi ayıp 42 kiloya düşmüştüm de
şimdi kendime geldim çok şükür
ayy cildim bile bozulmaya başlamıştı yaa

500 tl ye gelinlik mi!!! süpermişş!! ben fena kazıklandım o zaman 2000 liraya anlaştık biz, kına kıyafetimi daha ayarlamadım ama bindallı işi henüz belli değil, ya görümcemin ayartladığı bordo bindallıyı giyicem, ya da patronumun evinde varmış hakiki saray bindallısı onu giyicem inşallah 2.si olur, patronum kendisi söyledi ama ben utandım tamam olur diyemedim evde duvarda asılı duruyomuş( kendileri biraz sosyetik te) ya biyerine bişey olursa diye düşündüm..

hımmm hakikatten zor bir soru, bence 2 kere duvak açma ilk çıkışta duvağın ötrülü çıkıcaksın o zaman eşin açıcak zaten herkes te yüzünü görücek bi daha aç-kapa bence saçma olur,benim de nikahım tam aksi bi saatte 7,30 da benim korkumda o saatte kimsenin gelmemesi, daha sonraki tüm saateler dolu old. için o saati aldık mecburen

kızlar slm bende 2 eylül geliniyim.gelinliğim mobilyalarım hazır.yrn evi tutucaz inşallah kapora verdik.sözleşme kaldı.buarada nişanlım istanbulda.önümizdeki hafta sonunda gelicek ve ben şuan herşeyle kendim uğraşmak zorundayım.birde dün duyduklarıma moralim çoook bozuldu.olay şöle:
babamla kayınpederim ev için görüşmye gittiler.nişanlımın ailesinin bi miktar parası var ve sağolsunlar hiç bişeye hayır demediler ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar.nişanlım daha yeni işe girdi çünkü herşeyimizi ailesi aldı.ayrıca evleri var ve o şuan kirada daha önce o evle ilgili oturmak istermisinz orda diye sormuşlardı bizde bakım yapmak masraflı olcağı için istemedik oranın kirasıyla ev buluruz diye düşündük çünkü öle dediler.evin kirası 500 biz diğer evi 600e tuttuk.ama kayınpederim babama ben oğlumu masrafsız evlendiriyorum.2ay daha kiralarını öderim sonra baksınlar başlarının çarelerine demiş.ben bunu duyunca şok oldum ve çok üzüldüm şuan çalışıyorum ama ekimde işten çıkıcam ayrıca madem böle düşünüyolardı bunu bize daha önce söylemeleri gerekmezmiydi?bende tutcağım evi ona göre tutar daha uygun bir yer bakardım.kendimi ona göre ayarlardım..ayrıca bize diğer evde otururmusunuz diye sorarken bizden kiramı alıcaklardı?şimdi nişanlım burda olmadığı için onada söylemiyorum canını sıkmamak için ama oda o kirayı bizim alcağımızı sanıyo.babam belkide ben yanlış anladım diyo ama işler böle karışık bende kara kara elektirik suya şukadar versek elimizde ne kalır diye hesap yapıyorum

cnm bence sen hiç yüz göz olma,nişanlına söyle o konuşsun babasıyla,olursa olur,3-4 ay oturursunuz,o esnada diğer evi tadilat ettirip oraya geçin.belkide o eve geçmeniz için bu bi taktiktir

ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum ama devirde hem kira ödeyip hemde ev geçindirmek kolay değil.ayrıca oranın kirasını alırsınız diyen yine kendileriydi.hem onlar kendi evlerinde oturup kiracıdan parayı alırken bizim kiralarda sürünmemiz olucak şeymi?ben kendimi buna hiç hazırlamamıştım o yüzden içim içmi yiyo çok korkuyorum.

selam kızlarrrr bugün azcık denize gittimm anam bi rüzgarlıydıı gitmez olaydım... sonracımaa çarşıya gittim ve bindallımı kiraladımm kırmızı kaftanı içindeki büstiyeri ve şalvarı altın sarısı giydim çok beğendimmm:)) bayramdan önce alacam. kınamı çerezimi ve diğer tüm gerekli şeyleride seçtim ordan. çerezi ve kınayı aynı kesede hazırlıyolar şık bi kesenin içine koyuyolar tanesi 1 lira onu beğendim büyük ihtimal ondan yaptırcam bu işide hallettimm:)

hayırlı olsun sofiş,
ben de gecen bindallı denedim ama 150 dediler ya kiralamak için
ben üzerine bi miktar daha katıp güzel bi abiye alırım bana kalır
daha mantıklı değil mi:26:

hayırlı olsun sofiş,
ben de gecen bindallı denedim ama 150 dediler ya kiralamak için
ben üzerine bi miktar daha katıp güzel bi abiye alırım bana kalır
daha mantıklı değil mi:26:

saol şekerim. 150 kira içinmi dediler yuhh ne fazla ben 30 liracığa kiraladım:)) aynen canım kiraya o kadar verceğine cillop gibi abiye alır giyersin şıkır şıkırr

Arkadaşlar meraba, düğünüm 24 eylülde ve ben daha hiç gelinlik arayışı içine giremedim Nişandan hemen sonra tayinim çıktı, küçük bi şehire atandım. Bulunduğum şehirde 3 tane gelinlikçi var 3 üde birbirinden kötü. Trabzona günübirlik gidebilecek mesafedeyim. Aranızda Trabzonlu olan varmı? Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz gelinlikçi varmı? Çeşit bolmudur Trabzonda, fiyatlar nasıldır? Acil yardım edin bana Çok umutsuz ve mutsuzum.Foruma bakıyorum insanlar 5-6 ay öncesinden gelinlikçi gezmeye başlıyolar, 3 ay öncesinden siparişi veriyolar. Benim 3 ayım kaldı, henüz ortada hiçbişey yok. Davetiye, fotoğrafçı var bide. Burda gezmek davetiye modeli bakmak istiyorum, gidebileceğim yer bilmiyorum. İnternetten bakıyorum anlam veremiyorum. Bir haftadır gelinlik bakıyorum internetten hiçbişey ifade etmiiyor artık. Model güzel evet bunu beğendim diyorumda eeee, nerden bulurum ya da diktiririm, ya da bana yakışırmı üstümde nasıl durur. Hiç böyle hayal etmemiştim ben. her bayanın hayalidir gelinlik bakacağı günleri düşünmek. O günler gelipte gelinlik bakamamak çok kötüymüş. Şuan gelinlik aklıma gelince içimi heyecan kaplamıyo sıkıntı kaplıyo. Ben nişan kıyafetimi Ankara gibi yerde bi ay gezip zor bulan bi insanım. Gelinliği küçücük şehirde 3 mağazadanmı beğenip alacağım((
Birde diktirme olayıyla ilgili kafamda soru işaretleri var. Eskiden hep diktiririm diyordum, şimdi çok korkuyorum diktirip beğenmemekten. Fobiye dönüştü bende. Ya istediğim gibi hazır bulamazsam ben

tam yerine geldin canım işte ben... trabzonluuu :))) oho sen gel istemediğin kadar çeşit var sana benim gelinlikçiyi tavsiye ediyim yerinide tarif ediyim hiç geç kalmış değilsin 1 buçuk ayda dikerlar yani umarım yoğun değillerdir. canım sakın strese girme ben sana burda yardımcı olurum istersen bu arada şehir olarak nerdesin?

selam kızlarr bende eylül geliniyimm uyku tutmadı gelinlik modellerine bakıyodum ki bu bölüme rastladımm..8eylülde kınam var inşallah 10 eylülde de düğünüm

günaydın kızlar bugün sabah 10 da nikahımız var,heyecandan uyku tutmadı :) 8 de kuaförde olcam 1 saatte işlerim biter nişanlım gelcek beni
alcak ordan da nikah dairesine evet evet evet demeyeee bana şans dileyinn,her şey güzel olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…