selam güzelleriiimm
ayy kızlar innamayacaksınız ama
4 ayda 7 kilo almışım :26:
verdğim kiloları geri almış oldum
söylemesi ayıp 42 kiloya düşmüştüm de
şimdi kendime geldim çok şükür
ayy cildim bile bozulmaya başlamıştı yaa
selam kızlarrrr bugün azcık denize gittimm anam bi rüzgarlıydıı gitmez olaydım... sonracımaa çarşıya gittim ve bindallımı kiraladımm kırmızı kaftanı içindeki büstiyeri ve şalvarı altın sarısı giydim çok beğendimmm:)) bayramdan önce alacam. kınamı çerezimi ve diğer tüm gerekli şeyleride seçtim ordan. çerezi ve kınayı aynı kesede hazırlıyolar şık bi kesenin içine koyuyolar tanesi 1 lira onu beğendim büyük ihtimal ondan yaptırcam bu işide hallettimm:)
selam kızlarr bende eylül geliniyimmuyku tutmadı gelinlik modellerine bakıyodum ki bu bölüme rastladımm..8eylülde kınam var inşallah 10 eylülde de düğünüm
günaydın kızlar bugün sabah 10 da nikahımız var,heyecandan uyku tutmadı :) 8 de kuaförde olcam 1 saatte işlerim biter nişanlım gelcek beni
alcak ordan da nikah dairesine evet evet evet demeyeeebana şans dileyinn,her şey güzel olsunnnn
aramıza hoş geldin diyel,m o zamanselam kızlarr bende eylül geliniyimmuyku tutmadı gelinlik modellerine bakıyodum ki bu bölüme rastladımm..8eylülde kınam var inşallah 10 eylülde de düğünüm
ayy nikahmı çok heyecanlı yaa şimdiden düşündükçe heyecanlanıyorumm. canım hayırlı olsunnn yarım saatin varrr yarım saat sonra evli olacaksıngünaydın kızlar bugün sabah 10 da nikahımız var,heyecandan uyku tutmadı :) 8 de kuaförde olcam 1 saatte işlerim biter nişanlım gelcek beni
alcak ordan da nikah dairesine evet evet evet demeyeeebana şans dileyinn,her şey güzel olsunnnn
Kızlaaaaaaar günaydııın, biz dün ev tutmaya gitmiştik ya o evi tutmadık.. Ailelerimizde pek beğenmedi, sonra salonu çok küçüktü, sığar mı sığmaz mı diye bir hesap yaptıkta sığmıyor.. sonra evi gezdik adamla konuştuk falan bi sıcak bi sıcak, bakıyoruz bütün pencereler açık ama evde bir gıdım hava yok, boğucu evin içi. bizde vazgeçtik o evden.. sonra bugün ben nişanlım çıkana kadar yine o semtte dolaşıp ev aramıştım, tesadüf bir bayanla tanıştım oda bana iki tane ev var kiracıları yarın çıkacak ikisinide ev sahibi aynı kişi dedi, sağolsun ev sahibini buldu bana.. çok tatlı tonton bi amcanın evleriymiş. bizimkilerle hep beraber o eve gittik ve eve hayran kaldık.. çok geniş, sağı solu önü hep açık evin.. önünde kocaman bir park var.. ayrıca çarşı gibi biraz daha merkezi bir yerde.. hemen o eve kapora verdik, cuma günü kiracıları çıkınca eve tekrar bakıp, sözleşmemizi yapacaz inşallah..
demek diğer ev olmadı canım o heyecanla her ev güzel geliyo dimi bizden başka birilerini götürmek de fayda varmış demekkki :) daha güzel bi ev bulmanıza sevindimm işlerinde rast gitmiş darsı hafta sonu henüz ev tutamayanların başına bizde bi ev beğendik ama yine hafta sonu bakacak başka yerlerde..
ay hadi hayırlı olsun bindallın, görünüşteki şekliyle giyince çok farklı duruyor de mi? ben önce bindallı istemiyordum ama deneediğimde çok yakıştı çok beğenmiştim..
evet yaa baktım şöyle dedim herhalde ben vazgeçecem bindallı işinden ama saolsun satıcı bi giy dedi giydim bayıldım ama uzun kollu pişecez vallaa yaa
Arkadaşlar bi kaç resim ekledim internet ortamında sevmiyorum fazla resim olayını kk'da hiç genel albumum yok mesela..
hemen bakarsanız sevinirim.. çok fazla tutmayacağım. özel album bile olsa. herkez arkadaşlık isteği yolluyor
ben baktımmmmvalla dış çekimler bi harikaaa çok güzel görünüyosunuz mekanda süperrr
selam kızlarr bende eylül geliniyimmuyku tutmadı gelinlik modellerine bakıyodum ki bu bölüme rastladımm..8eylülde kınam var inşallah 10 eylülde de düğünüm
speddy fotolara baktım harika gözüküyosun....
teşekkür ederim canım sağolbirazdan kaldırıcamm
coponummmm sağol canım gördün mü stres yapma herşey hallediliyor. temizlik ,işinde bitmiş
evet kuşum ya çorap söküğü gibi geliyor herşey aslında hep oluruna bırakmak gerek sııntı yapınca insan kendini üzüyor sadece,şimdi bugün gelinlikçi var daha kuaförle ,makyajcıyla ve stüdy ile konuşmam gerek onlarıda haftay halledersem galiba bir işim kalmıyor benim ev yerleştirmek dışında sonrada düğün gününü bekleyebilirimm
doğru diyosun canım bir kere yeter dimi:)hımmm hakikatten zor bir soru, bence 2 kere duvak açma ilk çıkışta duvağın ötrülü çıkıcaksın o zaman eşin açıcak zaten herkes te yüzünü görücek bi daha aç-kapa bence saçma olur,benim de nikahım tam aksi bi saatte 7,30 da benim korkumda o saatte kimsenin gelmemesi, daha sonraki tüm saateler dolu old. için o saati aldık mecburen
şööööyle bir dünden bu yana neler olmuş bakıverdimde
evini tutan kıslaaar dua edin bize darısı başımıza
benim hala ortada bişey yok sıkılmaya başladım artık
bir ev küçük, bir kiracıya ulaşamayız günler geçiyor korkuyorum adam çıkmazsa
bööööyyyle sıkıştım kaldım hayırlısı artık
speedy gelinliğin çok güzeeeeeeellllllll sade ama çok gösterişli üst kısmı kumaşı çok hoşuma gittti
çok güzel olmuşşsun fotolarda süper
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah
darısı biz eylül gelinlerinin başına sağsalim atlatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?