2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

herkese günaydın kızlarrrrrr
uzun zamandır giremiyorum işlerimin yoğunluğundan sadece okumakla yetiniyodum. geçmişi bi okuyım neler olmuş çok geride kaldım ben ya

Kızlaaaaaaar günaydııın, biz dün ev tutmaya gitmiştik ya o evi tutmadık.. Ailelerimizde pek beğenmedi, sonra salonu çok küçüktü, sığar mı sığmaz mı diye bir hesap yaptıkta sığmıyor.. sonra evi gezdik adamla konuştuk falan bi sıcak bi sıcak, bakıyoruz bütün pencereler açık ama evde bir gıdım hava yok, boğucu evin içi. bizde vazgeçtik o evden.. sonra bugün ben nişanlım çıkana kadar yine o semtte dolaşıp ev aramıştım, tesadüf bir bayanla tanıştım oda bana iki tane ev var kiracıları yarın çıkacak ikisinide ev sahibi aynı kişi dedi, sağolsun ev sahibini buldu bana.. çok tatlı tonton bi amcanın evleriymiş. bizimkilerle hep beraber o eve gittik ve eve hayran kaldık.. çok geniş, sağı solu önü hep açık evin.. önünde kocaman bir park var.. ayrıca çarşı gibi biraz daha merkezi bir yerde.. hemen o eve kapora verdik, cuma günü kiracıları çıkınca eve tekrar bakıp, sözleşmemizi yapacaz inşallah..

aaa nasıl aldııın nasıl aldıııın, bende istiyorum, çok değil 3 kilo alsam yetecek bana.. ama alamaıyorum yaaaa..

ay hadi hayırlı olsun bindallın, görünüşteki şekliyle giyince çok farklı duruyor de mi? ben önce bindallı istemiyordum ama deneediğimde çok yakıştı çok beğenmiştim..

selam kızlarr bende eylül geliniyimm uyku tutmadı gelinlik modellerine bakıyodum ki bu bölüme rastladımm..8eylülde kınam var inşallah 10 eylülde de düğünüm

hoşgeldin eylül gelini.. sen neler yapıyorsun?

anaam yarın evli bir bayansın o zaman yaani.. hayırlı olsun canım..

çok geçmişe bakmadım Levrek annenin pazarlık yapmasına gerek yok sen beğen kayınpeder gidip konuşuyr ama sizde mutlaka kayınpederinin yanında olduğunu belirtin gelinlikçiye...

lemlem 2*3 resim koyarım ama hepsini tek tek küçültmem çok zaman alacak

Arkadaşlar bi kaç resim ekledim internet ortamında sevmiyorum fazla resim olayını kk'da hiç genel albumum yok mesela..
hemen bakarsanız sevinirim.. çok fazla tutmayacağım. özel album bile olsa. herkez arkadaşlık isteği yolluyor

günaydın kızlar dün akşam çok hareketliydi benim için işten eve gittiğimde ablam gibi sevdiğim malatyaya taşınan bi komşumuz vardı bi de oğlu benim minik aşkım sürpriz yapmışlar bana çok mutlu oldum sonra akşamın ilerleyen saatlerinde nişanlımın fransa da yaşayan abisinin oğlu ve kızı geldi herkes çok mutlu

günaydın gelinler gözümden uyku akıyo bu aralar iş çıkışı habire geziyoruz arkadaşlarla eve gidip uyumak istiyorum:)

selam kızlarr bende eylül geliniyimm uyku tutmadı gelinlik modellerine bakıyodum ki bu bölüme rastladımm..8eylülde kınam var inşallah 10 eylülde de düğünüm
aramıza hoş geldin diyel,m o zaman
ayy nikahmı çok heyecanlı yaa şimdiden düşündükçe heyecanlanıyorumm. canım hayırlı olsunnn yarım saatin varrr yarım saat sonra evli olacaksın

Günaydın Eylül Güzelleri,
bugün mesaiye 1 saat geç kalmışım kaldığımın bile farkında değilim
bizimkiyle konuşmuyoruzda, bazen diyorum kızım işin gücün yokmu evlenicem diye tutturdun çek şimdii ohhhh sana!
dolayısıyla hiç bişi yapasım yok,

Günaydın fıstıklar. Gününüz çoook güzel geçsin mutlu mutlu haberler alın işallah bugün

düğün günlerimiz aynı benimde 8 eylül burdaki düğün 10 eylül istanbuldaki düğün Hayırlı olsun şekerim.

günaydınlar eylül glinleri ve speedycim resimlere bayıldımm allhım mutluluğunuzu bozmasınn inşallah pek geçmişi okuyamadım kızlar inşallah herkesler iyidir,bende pek gelişme yok sadece bugün nişanlım kadın bulmuş evitemziletiyormuş ay iki kadın 60 geliyorlarmış ne kadar ucuz acaba orda temzilikçi kadınlar için sendika mı kursam ben
ama kadının biri gelmemiş gelen diğer kadında ağzına peçe takmış nişanlımla konuşmuyormuş allahım nasıl bir yere gidiyorum demeden geçemedim halbuki ben de güneydoğuluyum ama doğu çok daha ayrı demişlerdi bana kadını bırakıp gelmiş oda bende dedim ya iyi temizlemezse diye oda ne yapayım kadın benle konuşmuyor bile dedi şimdi kafam içime sinmedi
şimdide gelilikçimle konuştum cunartesi provam vardı,senin modeline uygun çok şık dantel buldum dedi akşam bakmaya gideceğimmmmm

teşekkür ederim canım sağol birazdan kaldırıcamm

coponummmm sağol canım gördün mü stres yapma herşey hallediliyor. temizlik ,işinde bitmiş

evet kuşum ya çorap söküğü gibi geliyor herşey aslında hep oluruna bırakmak gerek sııntı yapınca insan kendini üzüyor sadece,şimdi bugün gelinlikçi var daha kuaförle ,makyajcıyla ve stüdy ile konuşmam gerek onlarıda haftay halledersem galiba bir işim kalmıyor benim ev yerleştirmek dışında sonrada düğün gününü bekleyebilirimm

aynen öyle hepsi zamanı geldiğinde oluyor boşuna birbirinizi kırıyorsunuz hiç düşünmemek en iyisi.
az çok kendimden biliyorum çünkü. bişey olmadı mı istediğim gibi. eşimi suçluyordum mesela ev konusunda ben hep kredi ile ev alalım diyordum.
o biraz daha olmsuz bakıyordu yapamayız falan diye. eylülde başladık evlere bakmaya artık son zaman da ne halin varsa gör dedim nisan da doğum günümde
beğendiğimiz evin tapusunu verdi

Günaydın kızlaar şöyllee hızlıca geçmişi okuyup geldim , ama fazla kalamicam, bugün gelinlikçimle randevum var, beraber kullanacağımız danteli seçeceğizz, bana dua edin olur muu güzel bir seçim yapalım,

doğru diyosun canım bir kere yeter dimi:)
bizimde 7:30 8 vardı biz istemedik açık hava benim daha aydınlık olucak kimse gelmez diye
birde 22 vardı mecburen onu aldık onada bizimkiler geç dedi
ama napalım bayramda bunu bulmak bile mucize
gerçi o da torpille zar zor oldu ama

şööööyle bir dünden bu yana neler olmuş bakıverdimde

evini tutan kıslaaar dua edin bize darısı başımıza
benim hala ortada bişey yok sıkılmaya başladım artık
bir ev küçük, bir kiracıya ulaşamıyoruz, günler geçiyor korkuyorum adam çıkmazsa diye
bööööyyyle sıkıştım kaldım hayırlısı artık

speedy gelinliğin çok güzeeeeeeellllllll sade ama çok gösterişli üst kısmı kumaşı çok hoşuma gittti
çok güzel olmuşşsun fotolarda süper
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah
darısı biz eylül gelinlerinin başına sağsalim atlatalım

Son düzenleme:
mina canım teşekkür ederim nişanlığımda hiç taş yoktu..
gelinliğimde abarttım birazcık
amin inşallah darısı size şimdi de

mina dans kursu hatırlıyon mu? Balçova- üçkuyular-buca civarında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…