mina canım teşekkür ederim nişanlığımda hiç taş yoktu..
gelinliğimde abarttım birazcık
amin inşallah darısı size şimdi de
mina dans kursu hatırlıyon mu? Balçova- üçkuyular-buca civarında?
hımmmm du bir düşünelim
müzik kursu tanıdık varda dans kursu araştıralım
hımmmm du bir düşünelim
müzik kursu tanıdık varda dans kursu araştıralım
bende aynıyım canım ya nişanımda çok sadeydim kınalığımda öyle
gelinlikte artık biraz şıkırtılı olayım diyorum
hatta nişanlım kızıyor artık gelinliğin de bari biraz gösteriş olsun
sade olmasın diyor, ona kalsa benden çok taşlı parlak şeyleri seviyorda neyseee
bende artık bir açılım yapıcam bakalım bu cumartesi gelinliğimin kumaşını almaya gidiyoruuuum
peki sen dans kursuna gitmeyi düşünüyo musun? Kuaförü naptın? Bide forografçıyı :)
speedy siz b.köyde nereye gitmiştiniz dans kursuna ve ne zaman başlamak gerekir fiyatı ortalama nedir biliyo msn çok soru sordum galiba cvp bekliyorum
dans kursuna düğün hazırlıklarına ilk başladığımızda düşünüyorduk
ama nişanlım geçen hafta işten çıkarılınca biraz harcamalarda kısıtlamaya gidiyoruz
vazgeçtik, fotoğrafçımda balçovada çocukluğumdan beri gittiğimiz foto osmana gidicez
dış çekim olucak büyük ihtimal
kuaförüme gelincede kınada balçovada zehra kuaföre gidicem
düğündede salonun kuaförü var hataydaymış cumartesi teftişe gidicem
Bizim ücretsizdi. Bakırköy Dans Kursu diye geçiyor. 150 TL falandır sanırım. gidip konuşman lazım öyle aman aman lüks biyer değil zaten
yine 1 ay önceden başlaman lazım 3 kurda bitiyor zaten
Rumba canım
böyyyyyle, efe,harmandalı gibi gibi gözlerinin içine bakabaka böyleee al yazmalımda mıydı neydi, türkan şoray ile kadir inanır dans ediyo ya, öle bi dans nasıl olur?
Selam kızlar dün, bu sabah yazılanları okuyup okuyup geldim...
Speedy albümüne baktım hepsi birbirinden güzel fotoğraflar...
Kızlar bu ara keyfim yok biraz...Paşazade bey dün bana mesaj attı da onu bir süre aramamamı söyledi... Aliye veliye mesaj atıyor sanki... Kaç günden beri konuşmuyoruz zaten... Amacı ne acaba? Biz 6 yıldır birlikteyiz en uzun küslüğümüz 3 gün sürmüştür uzatıp uzatıp da kendinden soğutmak mı istiyor acaba...
Arada okuyup çıkıyorum ama pek katılamıyorum size((
öle hemen karartma içini. 6 yıldır cıktıgına göre tanıyorsundur nişanlını, başka sorunlar vardır.Kafasında bişiler büyütmüştür. AYrı yerlerde misiniz bilmiyorum ama, bence sorunun ne oldugunu anlamak adına biraz caba sarfet istersen canım...
Bende foto için osmana ve remziye baktım. Remzi daha cok hoşuma gitti. Remzi 750 dedi, osman 650 dedi. Zehra nerdeki balçovada? Ben gökhanda kına seçımı yaptırıyım diyom, ender de olcak kınam, ama düğün saçım için kuaförü naparım hiç bilmiyorum :S Senin kınan, düğün nerde?
speedy cim bu arada fotolarına baktım da harika gülmek çok yakışıo sana bayıldım gerçekten hep gül inş.ömür boyu mutluluklar
zehra dolunayın yan tarafında 2.katda olan
benim evin önü park pınar parkı bilirsin belki kınam orda olacak
düğünde gözde kır düğün salonu inciraltı
benimkiiler kınaya enderi istemedi sıcak olur diye illa kınada açık hava olsun istediler
bakalım nolcek
senin düğün kuaförü belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?