2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın gelinler nasılsınız..sabah sabah temizlik yaptık yoruldum

Önceki soyadını kullanmak için nikah başvurusu yaparken dilekçe vermek gerekiyor. Ben unutmuştum bi hafta sonra verdim hatta memur iyiki bugün geldiniz evlilik cüzdanınız basılacaktı bi daha cüzdan parası almak zorunda kalacaktık demişti.

gerçi benim nikahım düğünde 3 eylülde salonda olacak başvuruyu da mayısta yapmıştık ama bu ne hızsa artık belediye çalışıyo demekki

lemlemmm yani sen artık evlisiiiin

benimde bi kaç gündür canım istiyor akşam yapıyım bari...
bu arada kızlar bana kk dan arkadaşımdan makarna tenceresi gelmişt çok güzel oluyor çok rahat :26:
buyur gel canım bana yiyelim beraber ne demek

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatta tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nişanlımın damatlığı ve salonun bir köşesi

Eki Görüntüle 223029 Eki Görüntüle 223030
bayıldım maşallahhhhh kırkbin kereeee
kızlar yamacıma gelin öpeyim sizi
zira fazlasıyla grip mikrobu taşıyorum
bu kadar mikrop bu bedene fazla

canım benim de solunum yollarım enfeksiyon kapmış durumda, sesim sefil ergenler gibim çıkıyo :2: gel ben de seni öpeyim bi de bu mikrobun sefasını sür bakim
geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlarr.. Her sabah nişanlım bugün iş bulur işallah diye büyük bi umutla kalkıyorum ama yok yok yaaa...
inşallah canım allahtan umut kesilmezzzz dualarını ve umudunu kaybetme sakınnnn

kızlar evde ilk eşyam klırıldı annemden yadigar çini bir sosluğum vardı manevi değeri yüksek olduğu kadar maddiş değeride yüksekti maddiyatı umursamıyorumama annem çeyizinden kalma antika süper bişide ve nişanlım dün kırdı onu ayyy çıldırdım böle bir boğaya döndüm resmennnnnnnn
benim herşeyim bitti günlerim boş boş geçiyor artıkın işten çıkmamada 1 ay var ağustosu tamamlasammı ki yoksa 15 de çıksammiki karar veremedim

bence çalış cnm evde olsan zaman daha yavaş geçer..işlerin zaten bitmiş.. hem nasılsa evlendikten sonra çalışmıycaksın bi aylık fazla para alırsın onu da kocacınla balayında harcarsınız:)

gördüm canım msjını ben sana özelden ayrıntılı yazıcam şimdi. umarım yardımcı olabilirim...

tatlım ya aynı şey benimde başıma geldi. bizde senelerden beri konuşurduk soyadımı alcam diye o da hep yok olmaz şu bu derdi ama bi ara ikna omuştu sonra gittik başvurmaya memur sordu işte kendi soyadını kullanacakmısın diye bende büyük bi sevinçle evet derken nişanlım yok dedi kaldık üçümüzde. ben evet kulanacam diyorum o hayır diyor ne gereği var tatlım dedi.. ama benimde ateş başıma yükseldi bi anda. memurda şaşırdı siz düşünün o zaman dedi sağlık ocağı dönüşünde söylersiniz.. demek nasıl baktıysam hemen nişanlım tamam dedi o nasıl istiyosa öyle olsun dedi ama ben son sürat çıktım kapıdan oda peşimden koridorda tuttu işte gönlümü almaya çalıştı tmm sen üzülme istediğini yap ama ben sadece benim soyadımı kullanmanı istiyorum felan dedi ben tabii kızgınım öylece çıktık arabada akşam uğradığımızda dileçeyi imzalarsın felan dedi yani kabul etti ama üzgündü..sonrasında baktım ki harbiden istiyo o benim bi dediğimi iki etmiyo Allah razı olsun.. dedim bi kerede ben fedakarlık yapiimmm. sağlık ocağı dönüşünde gittik kadın yine sordu bende yok biz vazgeçtik diyince nişanlım şok oldu ama ağzı kulaklarına vardı aşkımın:)

bu arada kızlarr bi kaç haftadır tamamen duraklama dönemimi yaşıyorum... hiç bişey yapamadık ev bulamadık ev olmadığı için perde, halı avize yok... bi kaç eksik var.. ben daha ankaraya gidemedim patlıcamm sanki yetişmicek... ayın 20 sinde ilk provam var ondan sonra gitmeyi düşünüyorum...ne kadar sıklıkla prova olur acaba sormadımda??
bu haftada ev bakacak nişanlım bulamazsa şimdiki evinde kalcaz artık ev sahibi mutfağı yaptırcak... zaten 1 sene otururuz ancak sonra ver elini doğuu
pofff ne zor hayatt

Ocwmays nişanlının damatlığı çok yakışmış maşallah...
Elif umarım nişanlın en kısa zamanda iş bulur...

Kızlar biz henüz başlayamadık nikah işlemlerine bi türlü karar veremedik nikahın nerde olacağına... Burda olursa düğünde olacak orda olursa eşya yerleştirmeye filan gittiğimizde atıveririz diyoruz imzalarımızı... Ya kızlar bir de şu konuyu sormak istiyorum eğer ki nikah burda ve düğünde akşam olacak olursa dini nikahımız gündüzden olur mu??

Soyadı konusunda da 2sini de kullabiliyor muyuz?? Sonra Lemlem'in de dediği gibi bi sürü evrak işi v.s. ...

bence çalış cnm evde olsan zaman daha yavaş geçer..işlerin zaten bitmiş.. hem nasılsa evlendikten sonra çalışmıycaksın bi aylık fazla para alırsın onu da kocacınla balayında harcarsınız:)

off söylediğin doğru aslında yapacak bir işim yok sadeec en büyük işim evimi yerleştirmek bayramda evde olmayı istemiyorum ama babamın ilk batramı evde olmam gerek ve zaten kötü geçecek aslında bunu bahane edip bayramda eşya yerleştirmeye mi kaçsama nnem bırakmaz ondada offfff kafam karıştı nişanlımda sürekli yeter gel artık diyor 23 mayıstan beri görmüyoruz birbirimizi offffff iş yerimdede kalmayı çok istemiyorum
sıkıldım yaaaa :84::84::84::84arada yokkk ayy bugün çok kötüyüm regl oldum ya ondan sanırsammm

senin derdinde bir ayrı işte allah allah bitmiyor ya hiç bişii
biraz mnce nişanlıma dedimki ben soyadımı kullanacacağım oda dediki bunu konuşmuştuk olmamasına karar vermiştik dedi bende dedimki babamdan bana o soyadım yadigar dedim konuştuğumuzda babam yaşıyordu dedim ben öle diyince canım benim kıyamadı bana nasıl istersen öle yaparız o zaman dedi sen ansıl mutlu olacaksan dedi,şimdi hiç bilmiyorum ya benim evrak işide yok öyle işten ayrılacağım için,ama çocukalr olunca iistemem yani biz bir aileyiz aynı soyadından olmalıyız annem ve babam gibi offf kafam yine karıştııııııııııııı:84::84::84::84::84:

ewet canım ya aynen aynen
nişanlım dün evin tavanları boyuyor tipini görmeniz lazım kireç beyazından başka surat el kol diye bir şey görünmüyor öcü gibi, su verdim, ömrün uzun olsun aşkım beraber yaşlanalım dedi sonra bakdı bi
aşkım biz evleniyoruz galiba ya demez mi
koptum resmen ya
ne alemdesin canım gündüzleri pek göremiyorum artık seni neler yapıyosun

Herkese selam

Biz hala nikah başvurusu yapamadık. Soyadı konusunda nişanlımın düşüncesi kullanmamam ama ağzından "sen bilirsin" cümlesi çıkmıştı aylar önce. Bayan ismi olarak da kullanılan bir soyadım var. Soyadımı bırakmasam da 2. adım gibi olabilir, göze batmaz anlayacağınız. Başvuru sırasında nişanlımın düşüncesi ne olur bilmiyorum açıkçası.

Perşembe-Cuma ev arayışında olacağız. Umarım içimize sinen bir ev buluruz. Aksi takdirde, sırf bu sıkıntıdan kurtulmak için rastgele bir ev tutmak istemiyorum.

Umarım sizlerin de işleriniz yolunda gider.

Son 52 gün..

Lemlemmmm
düğündaşım....
Bindallılarımızda aynı benimki koyu mor belki görmüşsündür aldığın yerde
ayrıca bende mobilyada istanbul modelini beğenmiştim ama çok tuzlu geldi bize ondan alamadım
güle güle kullan canımmm hepsi çok güzeller sağlıkla huzurla iyi günlerde yaşlanın inş...

Yaaa nikah işlemleri dediniz de benim aklıma geldi biz halaaaa yapmadık başvurumuzu... artık halletsek iyi olcak galiba. soyadı meselesine gelince ben sizlerle aynı fikirde değilim sonuçta biz bir aile olucaz artık ve ben onun eşi olacaksam soyadlarımız aynı olsun istiyorum. ben kullanmıycam kızlık soyadımı. ayrıca öyle evrak değişikliğine falan da gerek yok ki... sonuçta diplomalara falan alındığında bekardık yani... tabi işin yasal boyutu var mı bilemiyorum....

bu arada ocwmays görümcenin durumu noldu canım? merak ettim

ya kızlar konuya direk dalıcam ama, iç bulantısına ne iyi gelir? 2-3 günder stresten mi nedir, içim bulanıyor. Adacayı falan yaptım, soda içtim ama aynıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…