Önceki soyadını kullanmak için nikah başvurusu yaparken dilekçe vermek gerekiyor. Ben unutmuştum bi hafta sonra verdim hatta memur iyiki bugün geldiniz evlilik cüzdanınız basılacaktı bi daha cüzdan parası almak zorunda kalacaktık demişti.
yok yaa son dakka golü değil aslında, daha öncede çok konuştuk hep gülerek ne gerek var falan diyordu, ama ne istesem kırmaz yapar, ben bunuda şaka yapıyor falan diye düşünüyordum, gün almaya gittiğimde ordakiler sorduğunda evet kullanmak istiyorum demiştim, çıktığımda aradım söyledim hayır olmaz falan demişti ama ben hala inanmıyordum içimde bir ümit vardı o yüzden ısrar bile etmedim. nasıl olsa imzaları atmaya gidecektik orda tekrar sorduklarında aşkım tamam kullanmak istiyorsan oda kalsın diyecekti.. o kadar inanmışımki buna, orda hayır kullanmayacak deyince şok geçirdim.. bikaç kez yaaa niyee falan desemde yok dedi, işlemler bitti biz çıktık.. kalakaldım resmen..
acayip kızdım, çağ dışısın dedim senelerce kafana vuracam bunu dedim... benim sonuçta 3 yıllık bi iş hayatım var, ünv dönemim var, imza sirkülerim falan var, belgelerim var.. hepsi değişecek bu yüzden.. sen 18 yaşında bi kız almıyorsun ki dedim. şu an yaptığın benim adımı değiştirmek gibi bişey dedim.. birde benim soyadım çok güzeldir, çok severim adımla falan uyumlu.. bence kıskandı, saçma sapan bir soyadı var çünküama inat değil mi, çok gerekipte biyerde işlem falan yapamayana kadar nüfus cüzdanımı değiştirmeyecem
Makarna salatası...
Of canım cektı...
Ama aksam eve gec gıdıyorum makarna yıyemem, malum gelın olcaz fazlalıkları vermem lazım
Sıze afıyet olsun kuzum
Lemlem bız de yasadık aynı durumları ama ben cabuk kabullendım galıba...
Erkekler bunu neden gurur meselesı yapıyorlar anlamıs degılım...
bayıldım maşallahhhhh kırkbin kereeee
kızlar yamacıma gelin öpeyim sizi
zira fazlasıyla grip mikrobu taşıyorum
bu kadar mikrop bu bedene fazla
geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım benim de solunum yollarım enfeksiyon kapmış durumda, sesim sefil ergenler gibim çıkıyo :2: gel ben de seni öpeyim bi de bu mikrobun sefasını sür bakim
inşallah canım allahtan umut kesilmezzzz dualarını ve umudunu kaybetme sakınnnnGünaydın kızlarr.. Her sabah nişanlım bugün iş bulur işallah diye büyük bi umutla kalkıyorum ama yok yok yaaa...
bence çalış cnm evde olsan zaman daha yavaş geçer..işlerin zaten bitmiş.. hem nasılsa evlendikten sonra çalışmıycaksın bi aylık fazla para alırsın onu da kocacınla balayında harcarsınız:)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatta tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bayıldım maşallahhhhh kırkbin kereeee
geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım allahtan umut kesilmezzzz dualarını ve umudunu kaybetme sakınnnn
kızlar evde ilk eşyam klırıldı annemden yadigar çini bir sosluğum vardı manevi değeri yüksek olduğu kadar maddiş değeride yüksekti maddiyatı umursamıyorumama annem çeyizinden kalma antika süper bişide ve nişanlım dün kırdı onu ayyy çıldırdım böle bir boğaya döndüm resmennnnnnnn
benim herşeyim bitti günlerim boş boş geçiyor artıkın işten çıkmamada 1 ay var ağustosu tamamlasammı ki yoksa 15 de çıksammiki karar veremedim
gördüm canım msjını ben sana özelden ayrıntılı yazıcam şimdi. umarım yardımcı olabilirim...Sofistike mesajını gördüm ve yazını buldum. Yalnız mesaj sayım yeterli olmadığı için özel msj gönderemiyormuşum. Ben önce ithal hazır gelinliklere bakmak istiyorum. Beni öncelikle hazır mağazalara yönlendirirsen sevinirim. Bi kere geldim Trabzona, bikaç yer baktım ama oralar dikim üzerineydi modelleride beğenmedim. Trabzonuda bilmediği için hiç verimli bi gezme olmadı. Bana nerelere bakacağımı yazarsan çok sevinirim. Bide yerini detaylı tarif edebilirsen. Trabzonu hiç bilmiyorum çünkü. Umarım bu mesajı görürsün. Eğer göremezsen msj gönderme yetkisi olan arkadaşlar sofistikeye bu mesajı iletebilirseniz sevinirim.
biz dün nikah dairesine gittik, günümüzü çok önceden almıştık, imzalar kalmıştı, imzamızıda attık... ama daha kapıdan çıkarken kavga ettik, ayrı ayrı yollara devam ettik.. kavgamızın nedeni benim kendi soyadımıda kullanmak istememdi ama kabul etmedi, acayip derecede sinir oldum ve çok kırıldım..
bence çalış cnm evde olsan zaman daha yavaş geçer..işlerin zaten bitmiş.. hem nasılsa evlendikten sonra çalışmıycaksın bi aylık fazla para alırsın onu da kocacınla balayında harcarsınız:)
bu arada kızlarr bi kaç haftadır tamamen duraklama dönemimi yaşıyorum... hiç bişey yapamadık ev bulamadık ev olmadığı için perde, halı avize yok... bi kaç eksik var.. ben daha ankaraya gidemedim patlıcamm sanki yetişmicek... ayın 20 sinde ilk provam var ondan sonra gitmeyi düşünüyorum...ne kadar sıklıkla prova olur acaba sormadımda??
bu haftada ev bakacak nişanlım bulamazsa şimdiki evinde kalcaz artık ev sahibi mutfağı yaptırcak... zaten 1 sene otururuz ancak sonra ver elini doğuu
pofff ne zor hayatt
Günayyyyyydııııııııııııııııııııııııııııııın eylül gelinlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz, zaman yaklaşıyooooor.50 günüm kalmıııışş... cetvelim 1 aya düşmüüüüşşş... :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/salon...kipkirmizi-cici-kose-takimi.html#post20062391
taratataaaammm
bakalım begenecek misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?