- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ya kızlar konuya direk dalıcam ama, iç bulantısına ne iyi gelir? 2-3 günder stresten mi nedir, içim bulanıyor. Adacayı falan yaptım, soda içtim ama aynıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/salon...kipkirmizi-cici-kose-takimi.html#post20062391
taratataaaammm
bakalım begenecek misiniz...
lemlemmm yani sen artık evlisiiiin
Lemlemmmm
düğündaşım....
Bindallılarımızda aynı benimki koyu mor belki görmüşsündür aldığın yerde
ayrıca bende mobilyada istanbul modelini beğenmiştim ama çok tuzlu geldi bize ondan alamadım
güle güle kullan canımmm hepsi çok güzeller sağlıkla huzurla iyi günlerde yaşlanın inş...
[ı]kızlar ben bu soyadı konusunda gerçekten çok kırgınım.. Nişanlımın annesi bile dedi, tabiki kullanmalısın benim oğlan niye böyle diretiyo acaba falan diye.. Kendi oğluna kızdı yani.. Birde eğer o tamam kendi soyadınıda kullan deseydi belki sadece resmi evraklarda kalacaktı ama ben onun soyadını söyleyecektim ama şimdi o inat ettiği için bende edecem. Ve nüfus cüzdanında ne yazarsa yazsın heryerde kendi soyadımı kullanacam. Kartvizitlerimi falanda değiştirmeyecem..[/ı]
[ı]yok canım evlilik imzası değildi o, başvuru imzasıydı.. 1 eylülde düğün salonunda olacak nikahımız. Yani henüz bekarım[/ı]
[ı]yaa katalogda bir tane daha mor gibi bir renk vardı ama onun şalvarıda kendi renginde diye istememiştim, normalde onun rengi tam mor, daha güzel bir renk, benimki lacivert gibi.. Ama ben hep içi farklı renk olsun istemiştim o yüzden bunu getirttim.. Seninkide hayırlı olsun canım
Istanbul modeli dediğin yatak odası takımı sanırım, onun fiyatı 4.500dü ama ben peşin aldım 2.750ye indi adam, bazasıda dahil.. Siz nerde sordunuz fiyatını, kaç demişlerdi hatırlıyormusun? [/ı]
kızlar çok teşekkkür ederim begnmenize sevindim
speedtoş senin yatakodandaki tuvalet sehbasının önünde ayakkabı şeklinde bi sandalye vardı yanlış hatırlamıyosam
onu nerden almıştın acep?
senin derdinde bir ayrı işte allah allah bitmiyor ya hiç bişii
biraz mnce nişanlıma dedimki ben soyadımı kullanacacağım oda dediki bunu konuşmuştuk olmamasına karar vermiştik dedi bende dedimki babamdan bana o soyadım yadigar dedim konuştuğumuzda babam yaşıyordu dedim ben öle diyince canım benim kıyamadı bana nasıl istersen öle yaparız o zaman dedi sen ansıl mutlu olacaksan dedi,şimdi hiç bilmiyorum ya benim evrak işide yok öyle işten ayrılacağım için,ama çocukalr olunca iistemem yani biz bir aileyiz aynı soyadından olmalıyız annem ve babam gibi offf kafam yine karıştııııııııııııı:84::84::84::84::84:
süper
nasıl yani hayatım?
yaptırıo musunuz yoksa hazır mı?
uğur böcee güle güle kullan hayatım muck
seninki gene iyiymiş canım benim 60 yaşındaki patronumdan kıskanıyo hafta sonu iş arkadaşlarımızla yemege gittik.. kendi de davetliydi kıskançlığından gelmedi küstü iki gün bana.. ben evli bi bayanmışım onsuz plan yapamazmışım falan ooo...delirtiyolar bazen:)kızlar çok teşekkkür ederim begnmenize sevindim
speedtoş senin yatakodandaki tuvalet sehbasının önünde ayakkabı şeklinde bi sandalye vardı yanlış hatırlamıyosam
onu nerden almıştın acep?
lemlem kırılmakta haklısın tatlım ne diyeyim,
ama napacaksın bazen anlatamıyoruz işte
benimki de şu sıralar yeni aldığım ayakkabılarıma takmış
neymiş efendim ses çkartıyomuş, kıskanıyomuş
allahım ya rabbim bu kıskançlığı beni delirtecek
şuan hele o kadar sinirliym ki bu konuda ona
Aaaa bindallını gördüm şimdi Lemlemm güzelmiş canım, beğendim, ben de böyle şalvarlı bir model beğendim geçen gün kiralamaya 100 lira dedi, fiyat biraz pahalı geldi, bir de eminönüne bakıcam iştee
Eminönünden bindallı bakanlaarr bize de mağaza, yer tarif edinn emii
yok canım evlilik imzası değildi o, başvuru imzasıydı.. 1 eylülde düğün salonunda olacak nikahımız. yani henüz bekarım
1 eylüle nikah memurunu nereden buldun.O kadar uğraştım resmi tatil diye diye ömrümü yediler belediyedeki memurlar
lemlemcim bu kızlar bindallını nerden gördü Allah aşkına:)) büyük ihtimalle benim giyeceğim bindallının da rengi bi garip:)sevgili görümcem ayarlamış bi arkadaşından,üzerindeki işlemeler falan güzel,ama rengi bordo desem değil,mor desem değil,vişne çürüğü değil,mürdüm gibi yanar döner bişey üzerime giydim fena değildi, eminönüne gittiğimde kırmızı denemiştim ama çok hoşuma gitmemişti..
speedy ne yemek yapacaksın akşam? benimde annem yok bu hafta, yemekler bana kaldı, temizlik yapmayı severim ama yemek yapmayı sevmiyorum yaaaaa. çünkü ben yemek yaptıktan sonra birinin girip mutfağı toplaması gerekiyor, batırmadık kap kacak bırakmıyorum.. tezgah falan savaş alanından çıkmış gibi oluyor.. annem kızıyor bin defa söylüyorum işin bittiği an çalkala koy bari bir köşeye diye, her defasında ayrı kaşıkla falan karıştırırım yemeği, elim ayağım birbirine girer..
speedy ne yemek yapacaksın akşam? benimde annem yok bu hafta, yemekler bana kaldı, temizlik yapmayı severim ama yemek yapmayı sevmiyorum yaaaaa. çünkü ben yemek yaptıktan sonra birinin girip mutfağı toplaması gerekiyor, batırmadık kap kacak bırakmıyorum.. tezgah falan savaş alanından çıkmış gibi oluyor.. annem kızıyor bin defa söylüyorum işin bittiği an çalkala koy bari bir köşeye diye, her defasında ayrı kaşıkla falan karıştırırım yemeği, elim ayağım birbirine girer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?