2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya kızlar konuya direk dalıcam ama, iç bulantısına ne iyi gelir? 2-3 günder stresten mi nedir, içim bulanıyor. Adacayı falan yaptım, soda içtim ama aynıyım

nane limon olabilir tatlım

bizim de bi odamız böyle kırmızı kırmızı gerçi oturmak daha hiç kısmet olmadı ama olsun büyük ihtimalle ileri de bebek odası olunca biz
o odayı kullanıcaz

kızlar ben bu soyadı konusunda gerçekten çok kırgınım.. nişanlımın annesi bile dedi, tabiki kullanmalısın benim oğlan niye böyle diretiyo acaba falan diye.. kendi oğluna kızdı yani.. birde eğer o tamam kendi soyadınıda kullan deseydi belki sadece resmi evraklarda kalacaktı ama ben onun soyadını söyleyecektim ama şimdi o inat ettiği için bende edecem. ve nüfus cüzdanında ne yazarsa yazsın heryerde kendi soyadımı kullanacam. kartvizitlerimi falanda değiştirmeyecem..

lemlemmm yani sen artık evlisiiiin

yok canım evlilik imzası değildi o, başvuru imzasıydı.. 1 eylülde düğün salonunda olacak nikahımız. yani henüz bekarım

yaa katalogda bir tane daha mor gibi bir renk vardı ama onun şalvarıda kendi renginde diye istememiştim, normalde onun rengi tam mor, daha güzel bir renk, benimki lacivert gibi.. ama ben hep içi farklı renk olsun istemiştim o yüzden bunu getirttim.. seninkide hayırlı olsun canım

istanbul modeli dediğin yatak odası takımı sanırım, onun fiyatı 4.500dü ama ben peşin aldım 2.750ye indi adam, bazasıda dahil.. siz nerde sordunuz fiyatını, kaç demişlerdi hatırlıyormusun?

kızlar çok teşekkkür ederim begnmenize sevindim
speedtoş senin yatakodandaki tuvalet sehbasının önünde ayakkabı şeklinde bi sandalye vardı yanlış hatırlamıyosam
onu nerden almıştın acep?

lemlem kırılmakta haklısın tatlım ne diyeyim,
ama napacaksın bazen anlatamıyoruz işte
benimki de şu sıralar yeni aldığım ayakkabılarıma takmış
neymiş efendim ses çkartıyomuş, kıskanıyomuş
allahım ya rabbim bu kıskançlığı beni delirtecek
şuan hele o kadar sinirliym ki bu konuda ona

öncelikle ewet bindallımın içide aynı renk bende içini farklı istedim yaptırırız dedi
ama ben izmirdeyim istanbula bir günlüğüne gitmiştim eminönünden aldım
o yüzden bidaha kimseyi uğraştırmıyım diye o olsun istedim
mobilyalarıda izmirde karabağlarda sormuştuk
yemek od+koltuk tk+yatak od. Yatak baza hariç 10.000tl peşin oda demişti
oda bize fazla geldi ben tam takım yatak baza dahil 5.000e aldım çünküm canım

selam kızlaaarr:)) iki gündür giremiyordum çok hastalandım stresten sanırım, midem iflas etti gece bi ağrıyla uyandım sabaha kadar direndim ama en sonunda acile gitmek zorunda kaldım,neyseki serum ilaç vs derken şimdi biraz daha iyiyim, bugün saat 17.00 gibi ilk gelinlik provam var çok heyecanlıyım nedense:)) halbuki sadece kalıp çıkartıcaklar:))

kızlar çok teşekkkür ederim begnmenize sevindim
speedtoş senin yatakodandaki tuvalet sehbasının önünde ayakkabı şeklinde bi sandalye vardı yanlış hatırlamıyosam
onu nerden almıştın acep?

ONU BANA kk'dan arkadaşım yolladı
ama buralarda da vardır mutlaka genelde evimi ilk gören ona bayılıyor

kızlar sıkmayın kendinizi herşey yoluna girer inşallah,siz benim derdimi bir bilseniz kendi evim tadilatta yaklaşık 2 aydır,üstelik usta bizi kazıkladı paraları aldı kaçtı:)) (gülüyorum artık)ev karman çorman çeyizlerimi bulamıyoruz ki hazırlayalım,üste kat çıkıldı benim bütün çeyizlerim üst kattaydı, ben işteyken düşünün mayısın 8'i gibi bi kaç saatte apar topar indirmişler,hangi eşyam nerde bilemiyorum,çok ağladım çok üzüldüm ama artık takmıyorum amaaaaaannn boşverin, herşey olur üzülmeyin:))
soyadı konusunda da benim nişanlım da kendi soyadımı kullanmamamı istedi, baya bi ısrar etti,(bu erkek milleti garip)tamam dedim kendi soyadımı kullanmicam,ama benim iki soyadı birbiriyle hiç uyuşmuyodu ben ondan tamam dedim yoksa vazgeçmezdim o ayrı:)))

yok canım evlilik imzası değildi o, başvuru imzasıydı.. 1 eylülde düğün salonunda olacak nikahımız. yani henüz bekarım

1 eylüle nikah memurunu nereden buldun.O kadar uğraştım resmi tatil diye diye ömrümü yediler belediyedeki memurlar

aman akşam kayınvalidemler geliyor çok mutluyum yaaaa yehhuuuu evde de hiç yemek yok ve kaşımı aldırmam lazım

seninki gene iyiymiş canım benim 60 yaşındaki patronumdan kıskanıyo hafta sonu iş arkadaşlarımızla yemege gittik.. kendi de davetliydi kıskançlığından gelmedi küstü iki gün bana.. ben evli bi bayanmışım onsuz plan yapamazmışım falan ooo...delirtiyolar bazen:)

lemlemcim bu kızlar bindallını nerden gördü Allah aşkına:)) büyük ihtimalle benim giyeceğim bindallının da rengi bi garip:)sevgili görümcem ayarlamış bi arkadaşından,üzerindeki işlemeler falan güzel,ama rengi bordo desem değil,mor desem değil,vişne çürüğü değil,mürdüm gibi yanar döner bişey üzerime giydim fena değildi, eminönüne gittiğimde kırmızı denemiştim ama çok hoşuma gitmemişti..

11 Temmuz 1995 yılında Avrupa'nın tam ortasında vahşi Sırplar tarafından adice, hünkarca, şe..zce katledilen Bosnalı kardeşlerimi rahmetle anıyorum... Katliamın ardından tam 16 yıl geçti

"Savaşta büyük zulme uğradınız. Zalimleri affedip affetmemekte serbestsiniz. Ne yaparsanız yapın, ama soykırımı unutmayın. Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır."

Aliya İzzet Begovic

bulurum beeennnn walla bulamayacam diye o kadar korkuyordumki, kaç ay oldu nikah gününü alalı onu bile hatırlamıyorum ama sanırım 6ay falan önceydi.. yani ben o tarihe nikah günü aldığımda daha o günün bayram olduğundan bile haberleri yoktu büük ihtimalle... heheee

canım albümümde var, arkadaş listemdesin sende görebilirsin.. profilimden bakabilirsin

Son düzenleme:
speedy ne yemek yapacaksın akşam? benimde annem yok bu hafta, yemekler bana kaldı, temizlik yapmayı severim ama yemek yapmayı sevmiyorum yaaaaa. çünkü ben yemek yaptıktan sonra birinin girip mutfağı toplaması gerekiyor, batırmadık kap kacak bırakmıyorum.. tezgah falan savaş alanından çıkmış gibi oluyor.. annem kızıyor bin defa söylüyorum işin bittiği an çalkala koy bari bir köşeye diye, her defasında ayrı kaşıkla falan karıştırırım yemeği, elim ayağım birbirine girer..

ay aynı beenn
ben de öyleyim ya çok beter oluyo mutfak
bi de onları temizlemekle uğraşıyorum
bi de tezgahın bi yerinde tarif duruyo
ona bakmadan ocağı bile yakmıyorum
işimiz zor

akşama çok falza yemek yapmıycam makarna salatası yapıcam yemeğe gelmiyorlar zaten öyle akşama kurabiye yaptım ben bişey yapma dedi ama basit bile olsa bi tatlı yapıyım dedim
bende annemin evinde öyleydim ama şimdi daha düzenli çalışıyorum yemek pişerken falan topluyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…