akşama çok falza yemek yapmıycam makarna salatası yapıcam yemeğe gelmiyorlar zaten öyle akşama kurabiye yaptım ben bişey yapma dedi ama basit bile olsa bi tatlı yapıyım dedim
bende annemin evinde öyleydim ama şimdi daha düzenli çalışıyorum yemek pişerken falan topluyorum işte
belki bende kendi evimde mecbur kalınca düzenli yemek yapmayı öğrenirim.. ayy ben pasta börek yapmayıda pek bilmem ne beceriksizim, hep deneme yanılma yöntemi olacak, nişanlımda boğazına düşkündür biliyor benim bişey bilmediğimi, şimdiden başla işte öğren diyor, bende yok yaa yazık deilmi annemgile senin üstünde deneyecem, yaptıklarımı ilk sen yiyeceksin diyorum
Ayy alemsin speedy ya lafına bayıldım süppeeer
"az bıçakla çok iş yapmak" literatüre geçer walla
öyle oluyor vallahi ben bide şimdi mutfak sektöründeyim mutfak genelde 2 bıçak kullanıyorum akşam yemeklerinde.
1 tanesi takım olan bıçaklarımdan 1 tanesi 1 tane de domates soymak için bıçakçünkü domates bıçağı köreltiyor bizim şefler söylemişti.
Sağolsınlar çok şey öğrendim onlardanBıçaklarınızı asla makineye atmayın
aaaa
bak bilmediğimiz neler varmış
bende hep şu tırtıllı bıçakları kullanmayı çok seviyorum
düz bıçakla hiç iş yapamam
speedy ne yemek yapacaksın akşam? benimde annem yok bu hafta, yemekler bana kaldı, temizlik yapmayı severim ama yemek yapmayı sevmiyorum yaaaaa. çünkü ben yemek yaptıktan sonra birinin girip mutfağı toplaması gerekiyor, batırmadık kap kacak bırakmıyorum.. tezgah falan savaş alanından çıkmış gibi oluyor.. annem kızıyor bin defa söylüyorum işin bittiği an çalkala koy bari bir köşeye diye, her defasında ayrı kaşıkla falan karıştırırım yemeği, elim ayağım birbirine girer..
kızlar mutfakta üstüme tanımam elimin lezzetide vardır öyle derler bende çok pasta börek yapmam ama yemek de çeşit çeşit çıkarırım birde az kapla kacakla çalışırım murtfak hiç kirlenmez,minacım aynı dert bendede varr nişanlımın elinden gelmeyen iş yoktur ve herşeye karışır bir kurufasülye pişirir parmaklarınızı yersiniz lakin ben iş yaparken dır dır dır konuşur sinirlerim tepeme gelirAy kızlar keşke bilmeseydim bende mutfak işini benim derdimde bambaşka
ayıptır sölemesi ortaokuldan beri mutfakdan anlarım
yemek pasta çörek
hele tatlı konusunda uzmanımdır
ama sanki beceriksizmişim gibi bir beceriklihamarat nişanlım varki sormayın
dert bunun neresinde derseniz
çok bildiği için çok karışıyor
bende hiç sevmem elimin altında öle biri olsun ve kaynanadan beter konuşsun
yaaaaaa
keşke bilmeseydim ona bırakır kaçardım
ama artık kurtuluşum yok
o hakem ben oyuncu :d
kendi soyadını kullanmak için önceden mi bildirmek gerekiyor ne yapmalıyım bana sormadılar başvuruda
biz karlıtepedeyiz canım şöyle bi gittiğimde güzelce bi bakarım evlere kaça kadar kiralık istiyorsun nasıl istiyorsun söyle bana
Biz 2+1 istiyoruz canım, eski bina değil de yeni binalardan istiyoruz fiyat olarakta 500-600 gibi bir limitimiz var
Umudunu kesme canım, inşallahh en kısa zamanda bulur.Günaydın kızlarr.. Her sabah nişanlım bugün iş bulur işallah diye büyük bi umutla kalkıyorum ama yok yok yaaa...
Ben de kendi soyadımı kullanmıyorum, ama hiçte öyle aman kullanayım diye düşünmedim , nikah başvurusu yaptığımız günün akşamı nişanlım sordu soyadını kullanacakmısın diyee, ben de tabiiikii kullanıcam dedim baktım sesi değişti moralii bozuldu, sonra şaka şaka kullanmayacam, senin soyadını kullanıcam dedimm, bende senden bunu bekliyodum zaten falan dedi sevindii, yani gerçekten kullanmak istesem kullanırdım ama hiç öyle bir isteğim olmadı nedense,yok yaa son dakka golü değil aslında, daha öncede çok konuştuk hep gülerek ne gerek var falan diyordu, ama ne istesem kırmaz yapar, ben bunuda şaka yapıyor falan diye düşünüyordum, gün almaya gittiğimde ordakiler sorduğunda evet kullanmak istiyorum demiştim, çıktığımda aradım söyledim hayır olmaz falan demişti ama ben hala inanmıyordum içimde bir ümit vardı o yüzden ısrar bile etmedim. nasıl olsa imzaları atmaya gidecektik orda tekrar sorduklarında aşkım tamam kullanmak istiyorsan oda kalsın diyecekti.. o kadar inanmışımki buna, orda hayır kullanmayacak deyince şok geçirdim.. bikaç kez yaaa niyee falan desemde yok dedi, işlemler bitti biz çıktık.. kalakaldım resmen..
acayip kızdım, çağ dışısın dedim senelerce kafana vuracam bunu dedim... benim sonuçta 3 yıllık bi iş hayatım var, ünv dönemim var, imza sirkülerim falan var, belgelerim var.. hepsi değişecek bu yüzden.. sen 18 yaşında bi kız almıyorsun ki dedim. şu an yaptığın benim adımı değiştirmek gibi bişey dedim.. birde benim soyadım çok güzeldir, çok severim adımla falan uyumlu.. bence kıskandı, saçma sapan bir soyadı var çünküama inat değil mi, çok gerekipte biyerde işlem falan yapamayana kadar nüfus cüzdanımı değiştirmeyecem
bu arada kızlarr bi kaç haftadır tamamen duraklama dönemimi yaşıyorum... hiç bişey yapamadık ev bulamadık ev olmadığı için perde, halı avize yok... bi kaç eksik var.. ben daha ankaraya gidemedim patlıcamm sanki yetişmicek... ayın 20 sinde ilk provam var ondan sonra gitmeyi düşünüyorum...ne kadar sıklıkla prova olur acaba sormadımda??
bu haftada ev bakacak nişanlım bulamazsa şimdiki evinde kalcaz artık ev sahibi mutfağı yaptırcak... zaten 1 sene otururuz ancak sonra ver elini doğuu
pofff ne zor hayatt
iyi geceler kızlar
kulaklarım bile tıkandı
nasıl bi grip bu
geçmiş olsun canım.. doktora gitmeyi ihmal etme sakıniyi geceler kızlar
kulaklarım bile tıkandı
nasıl bi grip bu
kızlar bugün yatak odası ve mutfak halımı aldık uzun zamnadır beğendiğim bi mutfak halısı vardı takmıştım ona henüz ev kesin değil ama aldım ya yetişmicek diye korkuyorum... albüme eklicem birazdan bakıp fikir verin canlarr
geçmiş olsun canım.. doktora gitmeyi ihmal etme sakın
kızlar bugün yatak odası ve mutfak halımı aldık uzun zamnadır beğendiğim bi mutfak halısı vardı takmıştım ona henüz ev kesin değil ama aldım ya yetişmicek diye korkuyorum... albüme eklicem birazdan bakıp fikir verin canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?