2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

belki bende kendi evimde mecbur kalınca düzenli yemek yapmayı öğrenirim.. ayy ben pasta börek yapmayıda pek bilmem ne beceriksizim, hep deneme yanılma yöntemi olacak, nişanlımda boğazına düşkündür biliyor benim bişey bilmediğimi, şimdiden başla işte öğren diyor, bende yok yaa yazık deilmi annemgile senin üstünde deneyecem, yaptıklarımı ilk sen yiyeceksin diyorum

vallahi bende öyleyim canım evlenmeden önce hep söylüyordum yaa işte. şimdi bi yemek söyleyin asla ne olduğunuı bilmem içinde hala da öyleyim
ama işimi kolaylaştırmak adına tarif çıkarttım hep kendime baka baka yapıyorum zaten zamanla yemek yapmaktan keyif alıyorsun
mutfaktaki dağınıklıkta çok normal yani canım. ama evlendikten sonra istesende hep öyle olamıyorsun sonuçta onu da sen yıkayacaksın zamanla da az bıçakla çok iş yapmayı çözüyorsun

Ayy alemsin speedy ya lafına bayıldım süppeeer
"az bıçakla çok iş yapmak" literatüre geçer walla

Ayy alemsin speedy ya lafına bayıldım süppeeer
"az bıçakla çok iş yapmak" literatüre geçer walla

öyle oluyor vallahi ben bide şimdi mutfak sektöründeyim mutfak genelde 2 bıçak kullanıyorum akşam yemeklerinde.
1 tanesi takım olan bıçaklarımdan 1 tanesi 1 tane de domates soymak için bıçak çünkü domates bıçağı köreltiyor bizim şefler söylemişti.
sağolsınlar çok şey öğrendim onlardan bıçaklarınızı asla makineye atmayın

Ay kızlar keşke bilmeseydim bende mutfak işini benim derdimde bambaşka
ayıptır sölemesi ortaokuldan beri mutfakdan anlarım
yemek pasta çörek
hele tatlı konusunda uzmanımdır
ama sanki beceriksizmişim gibi bir beceriklihamarat nişanlım varki sormayın
dert bunun neresinde derseniz
çok bildiği için çok karışıyor
bende hiç sevmem elimin altında öle biri olsun ve kaynanadan beter konuşsun
yaaaaaa
keşke bilmeseydim ona bırakır kaçardım
ama artık kurtuluşum yok
o hakem ben oyuncu :d

aaaa
bak bilmediğimiz neler varmış
bende hep şu tırtıllı bıçakları kullanmayı çok seviyorum
düz bıçakla hiç iş yapamam

aaaa
bak bilmediğimiz neler varmış
bende hep şu tırtıllı bıçakları kullanmayı çok seviyorum
düz bıçakla hiç iş yapamam

evet mesela domates kabuklarını her zaman soyun sağlığınız için en zor eriyen madde.
tırtıllı bıçak güzel domates soyuyor :18:

Ayyy bide aşkımın hakkını yiyorum çok şey biliyo karışıyo diye
kıyamam ona ben ya
kızlar dün akşam 9da eve bir girdi 2 saatde bütün evin tavanlarını boyadı hemde 3-4 kat geçiyor öyle bir kerede değil
bugünde garibim işçi gibi sabahın 8inden beri badana alçı sıva yapıyor
ay böyle işçilik olan eve girmek çok zorya çooookkkk
daha bir sürü işi var evin sadece oturduğum yerden emir vermeme rağmen yoruldum :d
ama bende akşam messai yapıyorum temizlikçi olarak

kızlar mutfakta üstüme tanımam elimin lezzetide vardır öyle derler bende çok pasta börek yapmam ama yemek de çeşit çeşit çıkarırım birde az kapla kacakla çalışırım murtfak hiç kirlenmez,minacım aynı dert bendede varr nişanlımın elinden gelmeyen iş yoktur ve herşeye karışır bir kurufasülye pişirir parmaklarınızı yersiniz lakin ben iş yaparken dır dır dır konuşur sinirlerim tepeme gelir

kendi soyadını kullanmak için önceden mi bildirmek gerekiyor ne yapmalıyım bana sormadılar başvuruda

Hayır önceden bildirmeye gerek yok. Nikah işlemleri için evrakları verirken ordan bi dilekçe istiyosun, doldurup onuda veriyosun diğer evraklarına ekliyolar. 2 dakikalık birşey yani. Bende iki soyisim kullanacağım.

Düğün için hoş fikirler arıyorum. Aklıma bir buzdolabı magneti geldi, nikahta nikah şekeriyle birlikte dağıtırım, düğünde masalara koyarım diye düşündüm. İsimlerimizin yazdığı bir kapı süsü geldi aklıma. Başka fikri olan benle paylaşabilirmi?

Herkesee iyi akşamlaar kızlaaarr, gelinlikk ayakkabımı aldıımmm, çok mutluyummm

Onun haricinde nişanlımla iş çıkışı ev baktık, resmeenn ayaklarıma kara sular indi, o kadar çok yürüdükki neticeyi soracak olursanız yok yok yok, bir iki tane ev gördük kiralık, ama eskiydi ,içleri yapılı değildii hiçç hoşumuza gitmedii yorulduğumuzla kaldık

Günaydın kızlarr.. Her sabah nişanlım bugün iş bulur işallah diye büyük bi umutla kalkıyorum ama yok yok yaaa...
Umudunu kesme canım, inşallahh en kısa zamanda bulur.
Ben de kendi soyadımı kullanmıyorum, ama hiçte öyle aman kullanayım diye düşünmedim , nikah başvurusu yaptığımız günün akşamı nişanlım sordu soyadını kullanacakmısın diyee, ben de tabiiikii kullanıcam dedim baktım sesi değişti moralii bozuldu, sonra şaka şaka kullanmayacam, senin soyadını kullanıcam dedimm, bende senden bunu bekliyodum zaten falan dedi sevindii, yani gerçekten kullanmak istesem kullanırdım ama hiç öyle bir isteğim olmadı nedense,

sofistikecim aynı durumdayız, ev bulamıyoruz , bugün biz de nişanlımla aynı şeyi konuştuk , ev bulamazsak onun evinde oturacağız, birkaç gün daha arayacağız bulamazsak daha da uğraşmayacaz

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
kulaklarım bile tıkandı
nasıl bi grip bu

geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşirsin inşallah, ben bugün daha iyiyim ama akşama kadar dolanmaktan tabanlarım ağrıyoo

Bu arada köşe takımın süperr , çok beğendimmm , mutlu mutlu kullanın inşallah

iyi geceler kızlar
kulaklarım bile tıkandı
nasıl bi grip bu
geçmiş olsun canım.. doktora gitmeyi ihmal etme sakın

kızlar bugün yatak odası ve mutfak halımı aldık uzun zamnadır beğendiğim bi mutfak halısı vardı takmıştım ona henüz ev kesin değil ama aldım ya yetişmicek diye korkuyorum... albüme eklicem birazdan bakıp fikir verin canlarr

Ya kızlar biriniz bana yardım etsin ne olur kafayı yiycem hep böyle oluyorum bişeyler ters gidince hep böyle dewam edicekmiş gibi geliyor. 3 gündür ev bakıyoruz ev yok kafayı yiycem beğendiğimiz evler oldu ama kirası uçmuş 800-900 istiyorlar biz o kadar imkanı yok ödeyemeyiz zaten tek maaşla geçinmek zorundayız ben iş bulamıyorum bi türlü. Şimdi durum böyle oluncada evhamlamıyorum evlenemiycekmişim gibi geliyor ya nikah memuru gelmezse ya nikah evraklarında eksik vardıysa diye içim içimi yiyor.Biz beyoğlu belediyesinden gün almaya gittiğimizde düğünümüzü merterde yapıcamız için biz oraya gelmeyiz uzak dediler nakil verdiler bir form verdiler üzerinde fotoğraflarımız vardı onu doldurduk onu imzaladık sonra onu aldık götürdük diğer belediyeye ordan gün aldık parasını ödedik bize ne başka bişey imzalattılar nedemakbuz verdiler siz gün alırken ne yaptınız kaç imza attınız ne olur cevap verin çok fena taktım kafayı buna

Günaydınn kızlaaarrr, yine en erkenci benimm, topiğigimizin bekçisi gibi hissettim kendimi şimdi

Halılarına baktım canım, özellikle şu taşlı taşlı gibi görünen var ya onu çok beğendim, güzel günlerde kullan inşallah

halıların da mobilyaların da çok güzel güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…