2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

iyi geceler kızlar
kulaklarım bile tıkandı
nasıl bi grip bu

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrr bugün üstümede bir ağırlık var anlatamam sıkıcı bir iş günü daha hergün gedliğimde biraz daha durayım mı diyorum
ocwmays canım çook geçmiş olsun bol bol meyve ye vitamin al bir tanemmm

sofistike tatlım bu arada resimlere baktım bayıldım herşeyin süperrr güzel günlerde kullanman dileğiyle canım

bulursun inşallah canım..ben sadece ilk başvuruya gittigimiz bi imza attım başka bişey istemediler...

Günaydın güzel gelinler.. Dün mobilyalarıma karar werdim. Yatak odası yemek odası salon ve oturma odası koltuk takımı.. Hepsine karar werdim.. Size fotoğraflarını koyucam geldiğimden beri bakıyorum internette ama sadece koltuk takımlarımı buldum diğerleri yok açılmıyo.. Kendi sitesinde var ama kullanıcı adı,parola istiyo açamadım.

günaydıncanlarım ciğerleriimm
sofiş, çok begendim herşeyin çok tatlı hayatım, güle güle kullan

canım inş. istediğiniz gibi bir ev bulursunuz uygun fiyata
bak burdaki arkadaşlar haftalardır ev arıyo ve bir çoğu da bulamadı, sıkma cnını, yalnız değilsin
nikah işlemleri için ise olması gerekeni yapmışsınız
sadece tek bir yerde imza atılıyo zaten
boşu boşuna kuruntu yapıp canını sıkma hayatım

en azından sen nikah işlemlerini başlatmılsın bak bende oda yok
elifcim hayırlı olsun canım benim allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin

günaydın kızlarrr,

bugün biraz yoğunum o nedenle yazamıyorum pek ama okuyorum yazdıklarınızı... ocwmays bu havada grip zordur geçmiş olsun benim de boynum ağrıyor tek tarafı elledim bir de böyle bademciğimin olduğu yerde hafif şişlik var kafama taktım onu sabahtan beri elleyip bakıyorum beze mi acaba diye takıntı yaptım... ama beze olsa acımaz ve dışardan da görülür genelde... takmamam lazım....

bu arada ocwmays görümcenin durumu noldu dün de sordum ama görmedin herhalde...

bulursun inşallah canım..ben sadece ilk başvuruya gittigimiz bi imza attım başka bişey istemediler...

Ayyy Allah razı olsun sizden kızlar içimi rahatlattınız böyle bi şeyler ters gittiğinde olmayacak şeyleri takıyorum kafama ya öyleyse böyleyse fln diye nişanlımda biz yaptık yapılması gerekeni diyip durdu ama ben genede kuruntularıma dewam ettim boş yere caponum sende acele et eylüle bişey kalmadı şurda canım alın gününüzü bir an önce

merhaba kızlar hepinize,

ocwmays canım arkadaşında dediği gibi bol bol meyve falan ye vitamin al, tekrar geçmiş olsun..

sofistike yeni geldim henüz görmedim eşyalarını, bakacam birazdan, hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanın..

mutsuz merak etme nikah işlemleri için makbuz falan vermiyorlar.. biz nikah memurunun salona gelmesi için 120tl verdik. ama zaten yakın mesefa şehir içi düğün salonumuz..
birde kızlaaaar artık bizim bir evimiz yooook dün ev sahibi aradı, boya tadilat işleri bitti gelin bakın diye, babamla beraber gittim, nişanlım şehir dışındaydı... adam dediği gibi boyayı yapmış ama banyonun küveti kırıktı, etrafın derzleri falan çıkmıştı, bunları yaptıracam küveti değiştirecem demişti, baktık aynı küvet duruyor kırık küvetin içine derz dolgu yapmış yalaç yalamaç, içine çıplak ayakla basamazsın bile öyle kötüki, küvetin etrafı simsiyahtı oralarıda kireçle boyamış, ay şaka gibiydi.. bu ne dedim adam yaptım işte dedi... orayı yıkayınca bile alttan o simsiyah lekeler ortaya çıkacak, adam küveti değiştirmek vazgeçmiş, biz sonuçta o evi adamın söylediği şeylere göre tutmuştuk.. hiç içime sinmedi acayip moralim bozuldu, nişanlımı aradım alın kaporayı çıkın tutmayalım boşver dedi, adamda kendi teklif etti zaten, içinize sinmediyse vereyim kaporanızı diye, tamam dedim aldım çıktım

önemli bişey olduğnu sanmıyorum tatlım, ama bilemicem
ben de senin gibi çok takarım orama burama
görümcemin olayında sevimsiz şeyler gerçekleşti, o yüzden pek ilgilenmek istemiyorum o konuyla
1-2 ay hapis cezası alacak sanırım
kızın ailesi 100 bin lira bedel istemiş
nasıl sonuçlanacak bilmiyoruz

hayatım boşu boşuna strest yapma
herşey olacağına varıyo ve oluyo neticede
ev meselesini hele hiç takma
daha bir sürü zaman var
sokakta kalmazsınız sonuçta :)

ay lemlem inanamıyorum ne kadar gıcık bi durum
daha güzelini bulursunuz bitanem merak etme
zamanımız var çok şükür

kızlar çok sıkıldım sabahtan beri muhasebe hesaplar duyurular takip etmekte zorlanmaya başladım yarın izinliyim akşam çabuk olsun yarın eşyalarım gelecek yerleştiriyim azcık:)

speedy sen mutfak sektöründe mi çalışıyorsun demekki? bende bıçak alacam birtürlü karar veremedim? sen anlarsın o zaman hangi markalar iyi? sen hangi marka aldın, ben standlı setlerden almak istiyorum ama tabak çanak markalarının bile bıçakları var anlamıyorum birde çok pahalı.. ama bakıyorum başka markalarda da yarı fiyatına, hangisi iyidir nerden bilecez?

birde dün bulaşıkları makinaya dizerken aklıma sen geldin, bıçakları geri çıkarıp elimde yıkadım kaldırdım, iş çıkardın başıma yaaa

evet canım bizdekiler biraz daha profesyonel ürünler canım bana bıçak takımım hediye geldi :26: yengem almış dediğin gibi standtlı modellerden hemen söylüyor aldığınız yer makineya atmazsanız uzun ömürlü olur diye :86:

hımmm ne güzel yaa bana hiç bir ev eşyam hediye gelmedi hepsini kendim alıyorum.. gerçi bizde akraba falanda yok tabii kardeşlerimizde küçük daha.. artık biz onlara yardım ederiz..

Lemlem üzülme canım sizin de bir kısmetiniz vardır bi yerde... Ve herşeyde de bi hayır vardır. sizin bütçenize uygun çoook daha güzel bir ev seni bekliyordur bir yerlerde merak etme

evet yaa bizde öyle düşünüyoruz ve hiç üzülmedik ikimizde, hatta vardır bir hayır diyoruz.. iyi oldu galiba... bu hafta sonu ev arayacaz yine.. :96:

hımmm ne güzel yaa bana hiç bir ev eşyam hediye gelmedi hepsini kendim alıyorum.. gerçi bizde akraba falanda yok tabii kardeşlerimizde küçük daha.. artık biz onlara yardım ederiz.. [/COLOR][/I][/B]

benim hem iş etrafımdan genelde mutfak,ev gereçleri falan olduğu için hediye geliyor hemde ailemiz çok kalabalık gerçi yine çoğunu kendimiz aldık ama manevi destekleri 1 ömre bedel
eminönünde falan güzel bıçaklar var canım. çok profesyonel bişey alma ama çünkü çok keskin oluyor bide bakım yapman gerekiyor mesela 1 kez kestim parmağımı her defasında da tırnağımı kesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…