iyi geceler kızlar
kulaklarım bile tıkandı
nasıl bi grip bu
Ya kızlar biriniz bana yardım etsin ne olur kafayı yiycem hep böyle oluyorum bişeyler ters gidince hep böyle dewam edicekmiş gibi geliyor. 3 gündür ev bakıyoruz ev yok kafayı yiycem beğendiğimiz evler oldu ama kirası uçmuş 800-900 istiyorlar biz o kadar imkanı yok ödeyemeyiz zaten tek maaşla geçinmek zorundayız ben iş bulamıyorum bi türlü. Şimdi durum böyle oluncada evhamlamıyorum evlenemiycekmişim gibi geliyor ya nikah memuru gelmezse ya nikah evraklarında eksik vardıysa diye içim içimi yiyor.Biz beyoğlu belediyesinden gün almaya gittiğimizde düğünümüzü merterde yapıcamız için biz oraya gelmeyiz uzak dediler nakil verdiler bir form verdiler üzerinde fotoğraflarımız vardı onu doldurduk onu imzaladık sonra onu aldık götürdük diğer belediyeye ordan gün aldık parasını ödedik bize ne başka bişey imzalattılar nedemakbuz verdiler siz gün alırken ne yaptınız kaç imza attınız ne olur cevap verin çok fena taktım kafayı buna
Ya kızlar biriniz bana yardım etsin ne olur kafayı yiycem hep böyle oluyorum bişeyler ters gidince hep böyle dewam edicekmiş gibi geliyor. 3 gündür ev bakıyoruz ev yok kafayı yiycem beğendiğimiz evler oldu ama kirası uçmuş 800-900 istiyorlar biz o kadar imkanı yok ödeyemeyiz zaten tek maaşla geçinmek zorundayız ben iş bulamıyorum bi türlü. Şimdi durum böyle oluncada evhamlamıyorum evlenemiycekmişim gibi geliyor ya nikah memuru gelmezse ya nikah evraklarında eksik vardıysa diye içim içimi yiyor.Biz beyoğlu belediyesinden gün almaya gittiğimizde düğünümüzü merterde yapıcamız için biz oraya gelmeyiz uzak dediler nakil verdiler bir form verdiler üzerinde fotoğraflarımız vardı onu doldurduk onu imzaladık sonra onu aldık götürdük diğer belediyeye ordan gün aldık parasını ödedik bize ne başka bişey imzalattılar nedemakbuz verdiler siz gün alırken ne yaptınız kaç imza attınız ne olur cevap verin çok fena taktım kafayı buna
en azından sen nikah işlemlerini başlatmılsın bak bende oda yok
elifcim hayırlı olsun canım benim allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin
bulursun inşallah canım..ben sadece ilk başvuruya gittigimiz bi imza attım başka bişey istemediler...
günaydın kızlarrr,
bugün biraz yoğunum o nedenle yazamıyorum pek ama okuyorum yazdıklarınızı... ocwmays bu havada grip zordur geçmiş olsun benim de boynum ağrıyor tek tarafı elledim bir de böyle bademciğimin olduğu yerde hafif şişlik var kafama taktım onu sabahtan beri elleyip bakıyorum beze mi acaba diye takıntı yaptım... ama beze olsa acımaz ve dışardan da görülür genelde... takmamam lazım....
bu arada ocwmays görümcenin durumu noldu dün de sordum ama görmedin herhalde...
Ayyy Allah razı olsun sizden kızlar içimi rahatlattınız böyle bi şeyler ters gittiğinde olmayacak şeyleri takıyorum kafama ya öyleyse böyleyse fln diye nişanlımda biz yaptık yapılması gerekeni diyip durdu ama ben genede kuruntularıma dewam ettim boş yere caponum sende acele et eylüle bişey kalmadı şurda canım alın gününüzü bir an önce
speedy sen mutfak sektöründe mi çalışıyorsun demekki? bende bıçak alacam birtürlü karar veremedim? sen anlarsın o zaman hangi markalar iyi? sen hangi marka aldın, ben standlı setlerden almak istiyorum ama tabak çanak markalarının bile bıçakları var anlamıyorum birde çok pahalı.. ama bakıyorum başka markalarda da yarı fiyatına, hangisi iyidir nerden bilecez?
birde dün bulaşıkları makinaya dizerken aklıma sen geldin, bıçakları geri çıkarıp elimde yıkadım kaldırdım, iş çıkardın başıma yaaa
önemli bişey olduğnu sanmıyorum tatlım, ama bilemicem
ben de senin gibi çok takarım orama burama
görümcemin olayında sevimsiz şeyler gerçekleşti, o yüzden pek ilgilenmek istemiyorum o konuyla
1-2 ay hapis cezası alacak sanırım
kızın ailesi 100 bin lira bedel istemiş
nasıl sonuçlanacak bilmiyoruz
inşallah hayırlısı olur hakkında.... ben de oldukça takıntı yaparım ama artık takmıyorum yaaa Allah ne isterse o olur...
Lemlem üzülme canım sizin de bir kısmetiniz vardır bi yerde... Ve herşeyde de bi hayır vardır. sizin bütçenize uygun çoook daha güzel bir ev seni bekliyordur bir yerlerde merak etme
evet canım bizdekiler biraz daha profesyonel ürünler canımbana bıçak takımım hediye geldi :26: yengem almış dediğin gibi standtlı modellerden hemen söylüyor aldığınız yer makineya atmazsanız uzun ömürlü olur diye :86:
Lemlem üzülme canım sizin de bir kısmetiniz vardır bi yerde... Ve herşeyde de bi hayır vardır. sizin bütçenize uygun çoook daha güzel bir ev seni bekliyordur bir yerlerde merak etme
hımmm ne güzel yaa bana hiç bir ev eşyam hediye gelmedi hepsini kendim alıyorum.. gerçi bizde akraba falanda yok tabii kardeşlerimizde küçük daha.. artık biz onlara yardım ederiz..[/COLOR][/I][/B]
lemlemcim sen hangi siteden şarkı indiriyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?