2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok fazla elektrik harcadığını ve kumaşları zedelediğini biliyorum canım
kullananlar tavsiye etmiyo diye almadık biz
kullananların hepsi de bosch kullanıyodu hemde

şimdi sitede baktım kullananların yorumuna. 8 TL fark ediyormuş elektrikte.
birde sentetikte yıkanınca zarar vermiyor falan yazmışlar bilmiyorum ama evde nemli bişey kalınca yerler ıslanıyor rutubet yapıyor yatak odası
bu aralar çok sinir oluyorum. çözüm bulamadığım için

lemlemcim işallah içine sinen daha güzel bi ew bulursun canım o ew nasip değilmiş demekki boşwer. Bizde öğle arası mutfak masası, perdesi, yatak odası perdesi baktık. Ya bişeylere karar wermek ne kadar zormş.. Ya daha iyisi olursa başka yerde daha ucuzunu bulursam ya bu dikilince beğenmezsem... ayy bisürü soru işareti takılıyo insanın kafasına...

halıların da mobilyaların da çok güzel güle güle kullan canım

kızlar teşekkür ediyorum beğenmenize sevindim çünkü mobilya işinde tam olarak istediğim şeyleri alamadım taşınma olayları felan diye çok takıyodum ama ısındım biraz mobilyalarıma

lemlem ya üzülme canım başka ev bakarsınız.. bizde birine bel bağlamıştık ev için ama adam satmaya karar vermişti ya apışıp kalmıştık... temmuz sonuna kadara halledersiniz ev işini sıkıntı yapma kendine sonrada bi ayda rahat rahat yerleşirsin canım

sadece yatakodasına mı oluyo bu sorun?
yoksa evin genel olarak her yerinde rutubet oluşuyr mu?

anladım bebeğim o zaman yatakodanda kurutma eşyalarını
dikkat et aman rutubet çok zararlı biliyosun
balkonun varsa balkonda kurut derim
ya da çok kullanmadığınız bi odada

başka oda da kuruttuğum halde bu problemi yaşıyoruz.
şimdi evde yemek falan yaparken vantilatör çalıştırıyorum mecburen.
hem çok zararlı hemde çok kötü bişey onunla uğraşmakl

kızlar biraz önce ne aldım biliyomusunuz, yeşil ruj

küçükken annemin vardı ilk sürdüğünde yeşil sonra yavaş yavaş renk değiştiriyor pespembe oluyor.. eczaneye gitmiştim orda gördüm

veee eczaneye niye gittim, adet sancısından ölüyordum, benim hiç sancım falan olmazdı, bu sefer şu kisttenmidir nedir, yerimden kıpırdayamıyordum ağrı kesici aldım içtim, şimdi biraz iyiyim.. inşallah bir daha öyle bir sancı falan çekmem...

burdan da ne çıkıyor, bayan bayandır, ölüyor olsak yine gözümüz makyaj malz. vs şeylerde işte.. o an ruju gördüm aaaaa yeşil ruj buuu dedim, ama eczanede iki büklümüm o sırada.. neyse aldım çıktım, ağrım geçince aklıma geldi sürdüm hemen

bu arada bizde ev olayını çözdük. nişanlımın şimdi oturduğu evde oturacaz. ev sahibi saolsun çok iyi biri '' o ki evleniyosun ben mutfağı yaptırayım zemini ve dolabı git beğen ustayla hangi dolap uygunsa ramazan gelmeden yapılsın'' demiş çıkana kadarda kiraya zam yapmıcakmış:) banyo duşakabini ve hazır dolaplı lavobosunu kornişleri de sen yaptır vermezsin kirayı demiş. artıkk perdelerimi yaptırabilirimmm

başka oda da kuruttuğum halde bu problemi yaşıyoruz.
şimdi evde yemek falan yaparken vantilatör çalıştırıyorum mecburen.
hem çok zararlı hemde çok kötü bişey onunla uğraşmakl

mmm ewt gerçekten sinir bozucuymuş
kurutma makinası alacaksın eninde sonunda
bana öyle geldi:26:

aman dikkat et tatlış
ay bu sıcaklarda hasta olmak çok beter bişi
kontrole regl bittikten sonra mı gideceksin

mmm ewt gerçekten sinir bozucuymuş
kurutma makinası alacaksın eninde sonunda
bana öyle geldi:26:

[/B]

:95: bilmiyorum işte bu akşam mecbur yine yıkıycam ama bu kez çamaşırları koyduğum yerin camını açıcam kapısını kapatıcam içeriye..
nem sıcak buhar giremiyecek yemek yaparken bile hem vantilatör hemde aspiratör açıyorum ancak öyle işe yarıyor
ki normalde evimiz buz gibidir yani yatak odasında hala battaniye ile yatıyoruz

aman dikkat et tatlış
ay bu sıcaklarda hasta olmak çok beter bişi
kontrole regl bittikten sonra mı gideceksin

evet canım regl bittikten sonra gel demişlerdi ama ben korkuyorum yaa yine kan alacaklar, bir iki kere alsalar bişi değilde, gün boyu sürekli alıyorlar.. ben araştırma hastanesine gitmiştim artık nefret ediyorum o hastaneden.. ama bütün dosyalarım falanda orda, mecbur yine oraya gitmem gerekiyor

wayy süper .. E bu kadar iyi bi ew sahibi varken niye ew aradın canım sen zaten :) War ya ew sahipleri kurt olmuş kurt,, nerden yolsam acaba diye bakıyolar canım. Tadilat filan yapmıyolar, kırık dökük ewlerine dünyanın parasını istiyolar. Sen valla çok dua et ew sahibine,, başka ewde zaten arama tatlım. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:

aynı şey benim de aklıma geldi, söyleyecektim tam

bende de el kremi hastalığı vardır, ellerimi yıkadıktan sonra, mutfakta bişey yapınca ya da öylesine ıslattıysam ellerimi krem sürmeden parmaklarımı birbirine değdiremem

gecen yıl gıda zehirlenmesi yaşadım, mide bulantısı, baş dönmesi had safhadaydı (rabbim kimseye göstermesin)
bir ara çok fenalaştım, bayıldım o sırada heryerimi ıslatmışlar, serinletmişler
abim taksi çağırdı beni kucağında aşağıya indiriyo
ben biraz kendime gelir gibi oldum bağırıyorum "ya durun duruunn duruuunnn" diye
abim "noldu" dedi
"ya kremlerimi getirin, krem sürmem lazım, krem kreeeemm" diye çığırıyorum
annem hala anlatıyo nişanlıma

ohh harika
istediğiniz gibi de olcakmış içi
gözün aydın hayatım

çamaşırlığı balkona koysan canım, gece serer, sabah işe gitmeden de toplarsın... eğer balkon yoksa koyduğun odanın camını hatta, karşılıklı bir cam daha mutlaka açman gerekir.. tek odanın camını açarsan hava sirkülasyonu olmaz.

benim bir arkadaşım kullanıyor kurutmalık, onun evide ters dubleks ve balkonu zeminde old. için almış.. çok da memnun..

bende dün oldum yaa geberdim ağrıdan kıvrandım resmen ilaçsız geçmiyo asla ... yeşil ruj ilginçmiş canım yeşilden pembeye dönene kadar ne kadar zaman geçiyo yeşil rujla durmak biraz sıkıntı olabilride:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…