- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
çamaşır kurutma makinesi hakkında bilgisi olan var mı?
çok fazla elektrik harcadığını ve kumaşları zedelediğini biliyorum canım
kullananlar tavsiye etmiyo diye almadık biz
kullananların hepsi de bosch kullanıyodu hemde
halıların da mobilyaların da çok güzel güle güle kullan canım
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrr bugün üstümede bir ağırlık var anlatamam sıkıcı bir iş günü daha hergün gedliğimde biraz daha durayım mı diyorum
ocwmays canım çook geçmiş olsun bol bol meyve ye vitamin al bir tanemmm
sofistike tatlım bu arada resimlere baktım bayıldım herşeyin süperrr güzel günlerde kullanman dileğiyle canım
günaydıncanlarım ciğerleriimm
sofiş, çok begendim herşeyin çok tatlı hayatım, güle güle kullan
canım inş. istediğiniz gibi bir ev bulursunuz uygun fiyata
bak burdaki arkadaşlar haftalardır ev arıyo ve bir çoğu da bulamadı, sıkma cnını, yalnız değilsin
nikah işlemleri için ise olması gerekeni yapmışsınız
sadece tek bir yerde imza atılıyo zaten
boşu boşuna kuruntu yapıp canını sıkma hayatım
merhaba kızlar hepinize,
ocwmays canım arkadaşında dediği gibi bol bol meyve falan ye vitamin al, tekrar geçmiş olsun..
sofistike yeni geldim henüz görmedim eşyalarını, bakacam birazdan, hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanın..
mutsuz merak etme nikah işlemleri için makbuz falan vermiyorlar.. biz nikah memurunun salona gelmesi için 120tl verdik. ama zaten yakın mesefa şehir içi düğün salonumuz..
birde kızlaaaar artık bizim bir evimiz yooookdün ev sahibi aradı, boya tadilat işleri bitti gelin bakın diye, babamla beraber gittim, nişanlım şehir dışındaydı... adam dediği gibi boyayı yapmış ama banyonun küveti kırıktı, etrafın derzleri falan çıkmıştı, bunları yaptıracam küveti değiştirecem demişti, baktık aynı küvet duruyor kırık küvetin içine derz dolgu yapmış yalaç yalamaç, içine çıplak ayakla basamazsın bile öyle kötüki, küvetin etrafı simsiyahtı oralarıda kireçle boyamış, ay şaka gibiydi.. bu ne dedim adam yaptım işte dedi... orayı yıkayınca bile alttan o simsiyah lekeler ortaya çıkacak, adam küveti değiştirmek vazgeçmiş, biz sonuçta o evi adamın söylediği şeylere göre tutmuştuk.. hiç içime sinmedi acayip moralim bozuldu, nişanlımı aradım alın kaporayı çıkın tutmayalım boşver dedi, adamda kendi teklif etti zaten, içinize sinmediyse vereyim kaporanızı diye, tamam dedim aldım çıktım
şimdi sitede baktım kullananların yorumuna. 8 TL fark ediyormuş elektrikte.
birde sentetikte yıkanınca zarar vermiyor falan yazmışlarbilmiyorum ama evde nemli bişey kalınca yerler ıslanıyor rutubet yapıyor yatak odası
bu aralar çok sinir oluyorum. çözüm bulamadığım için
sadece yatakodasına mı oluyo bu sorun?
yoksa evin genel olarak her yerinde rutubet oluşuyr mu?
sadece yatak odasında canım hava fazla almadığı için yerler nemleniyor
anladım bebeğim o zaman yatakodanda kurutma eşyalarını
dikkat et aman rutubet çok zararlı biliyosun
balkonun varsa balkonda kurut derim
ya da çok kullanmadığınız bi odada
kızlar biraz önce ne aldım biliyomusunuz, yeşil ruj
küçükken annemin vardı ilk sürdüğünde yeşil sonra yavaş yavaş renk değiştiriyor pespembe oluyor.. eczaneye gitmiştim orda gördüm
veee eczaneye niye gittim, adet sancısından ölüyordum, benim hiç sancım falan olmazdı, bu sefer şu kisttenmidir nedir, yerimden kıpırdayamıyordum ağrı kesici aldım içtim, şimdi biraz iyiyim.. inşallah bir daha öyle bir sancı falan çekmem...
başka oda da kuruttuğum halde bu problemi yaşıyoruz.
şimdi evde yemek falan yaparken vantilatör çalıştırıyorum mecburen.
hem çok zararlı hemde çok kötü bişey onunla uğraşmakl
küçükken annemin vardı ilk sürdüğünde yeşil sonra yavaş yavaş renk değiştiriyor pespembe oluyor.. eczaneye gitmiştim orda gördüm
veee eczaneye niye gittim, adet sancısından ölüyordum, benim hiç sancım falan olmazdı, bu sefer şu kisttenmidir nedir, yerimden kıpırdayamıyordum ağrı kesici aldım içtim, şimdi biraz iyiyim.. inşallah bir daha öyle bir sancı falan çekmem...
mmm ewt gerçekten sinir bozucuymuş
kurutma makinası alacaksın eninde sonunda
bana öyle geldi:26:
[/B]
aman dikkat et tatlış
ay bu sıcaklarda hasta olmak çok beter bişi
kontrole regl bittikten sonra mı gideceksin
bu arada bizde ev olayını çözdük. nişanlımın şimdi oturduğu evde oturacaz. ev sahibi saolsun çok iyi biri '' o ki evleniyosun ben mutfağı yaptırayım zemini ve dolabı git beğen ustayla hangi dolap uygunsa ramazan gelmeden yapılsın'' demiş çıkana kadarda kiraya zam yapmıcakmış:) banyo duşakabini ve hazır dolaplı lavobosunu kornişleri de sen yaptır vermezsin kirayı demiş. artıkk perdelerimi yaptırabilirimmm
burdan da ne çıkıyor, bayan bayandır, ölüyor olsak yine gözümüz makyaj malz. vs şeylerde işte.. o an ruju gördüm aaaaa yeşil ruj buuu dedim, ama eczanede iki büklümüm o sırada.. neyse aldım çıktım, ağrım geçince aklıma geldi sürdüm hemen
bu arada bizde ev olayını çözdük. nişanlımın şimdi oturduğu evde oturacaz. ev sahibi saolsun çok iyi biri '' o ki evleniyosun ben mutfağı yaptırayım zemini ve dolabı git beğen ustayla hangi dolap uygunsa ramazan gelmeden yapılsın'' demiş çıkana kadarda kiraya zam yapmıcakmış:) banyo duşakabini ve hazır dolaplı lavobosunu kornişleri de sen yaptır vermezsin kirayı demiş. artıkk perdelerimi yaptırabilirimmm
:95: bilmiyorum işte bu akşam mecbur yine yıkıycam ama bu kez çamaşırları koyduğum yerin camını açıcam kapısını kapatıcam içeriye..
nem sıcak buhar giremiyecekyemek yaparken bile hem vantilatör hemde aspiratör açıyorum ancak öyle işe yarıyor
ki normalde evimiz buz gibidir yani yatak odasında hala battaniye ile yatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?