- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
çamaşırlığı balkona koysan canım, gece serer, sabah işe gitmeden de toplarsın... eğer balkon yoksa koyduğun odanın camını hatta, karşılıklı bir cam daha mutlaka açman gerekir.. tek odanın camını açarsan hava sirkülasyonu olmaz.
benim bir arkadaşım kullanıyor kurutmalık, onun evide ters dubleks ve balkonu zeminde old. için almış.. çok da memnun..
:95: bilmiyorum işte bu akşam mecbur yine yıkıycam ama bu kez çamaşırları koyduğum yerin camını açıcam kapısını kapatıcam içeriye..
nem sıcak buhar giremiyecekyemek yaparken bile hem vantilatör hemde aspiratör açıyorum ancak öyle işe yarıyor
ki normalde evimiz buz gibidir yani yatak odasında hala battaniye ile yatıyoruz
battaniye mi
ayy ben utanmasam çıplak yatcam burda
kızlar biraz önce ne aldım biliyomusunuz, yeşil ruj
küçükken annemin vardı ilk sürdüğünde yeşil sonra yavaş yavaş renk değiştiriyor pespembe oluyor.. eczaneye gitmiştim orda gördüm
veee eczaneye niye gittim, adet sancısından ölüyordum, benim hiç sancım falan olmazdı, bu sefer şu kisttenmidir nedir, yerimden kıpırdayamıyordum ağrı kesici aldım içtim, şimdi biraz iyiyim.. inşallah bir daha öyle bir sancı falan çekmem...
wayy süper .. E bu kadar iyi bi ew sahibi varken niye ew aradın canım sen zaten :) War ya ew sahipleri kurt olmuş kurt,, nerden yolsam acaba diye bakıyolar canım. Tadilat filan yapmıyolar, kırık dökük ewlerine dünyanın parasını istiyolar. Sen valla çok dua et ew sahibine,, başka ewde zaten arama tatlım. Hayırlı olsun.
burdan da ne çıkıyor, bayan bayandır, ölüyor olsak yine gözümüz makyaj malz. vs şeylerde işte.. o an ruju gördüm aaaaa yeşil ruj buuu dedim, ama eczanede iki büklümüm o sırada.. neyse aldım çıktım, ağrım geçince aklıma geldi sürdüm hemen
Kızlar Ankarada Liza davetiyeye davetiye bastıran oldumu. Telefonla aradım, Ankaradaki hatta Türkiyedeki en ucuz yer olduklarını çokta kaliteli yaptıklarını iddaa ediyorlar. Ama telefonda kesinlikle fiyatta vermiyolar. Aynı gün içine basıp veririz dedi birde. Bende tedirgin oldum, birgünde basarız deyince acaba kalitesi düşük. Bu kadar ucuz olmasının nedeni ne? Daha önceden orda bastıran varmı aranızda??
bulurum beeennnnwalla bulamayacam diye o kadar korkuyordumki, kaç ay oldu nikah gününü alalı onu bile hatırlamıyorum ama sanırım 6ay falan önceydi.. yani ben o tarihe nikah günü aldığımda daha o günün bayram olduğundan bile haberleri yoktu büük ihtimalle... heheee
canım albümümde var, arkadaş listemdesin sende görebilirsin.. profilimden bakabilirsin
Elif çok begendim ya harika
şekli çok farklı ve hoş bayıldım
saldalyelerimiz aynı
elif çok güzelmiş, çok beğendim, hepside çok güzelmiş.. bende tam paintte hepsini hallettim tam buraya atacaktım :))
hayırlı olsun güle güle kullanın..
Eliff çok güzel canım modeli ya süpeeeeer hatta
eğer aldıysan gülegüle kullan, almayı düşünüyosanda hemen al bence bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?