2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

balkonum yok canım. mutlaka 2 odamın camı hergün açık oluyor arka tarafları saymıyorum
devamlı değişik şekiller deniyorum bakalım çözümü bulucaz artık olmadı en son çare kurutma makinesi olacak :96:

battaniye mi
ayy ben utanmasam çıplak yatcam burda

o yeşil rujlar çok kalıcı oluyor canım iyi yapmışsın

aynen öyle evler berbat oturulacak gibi değil yaptırmam diyo e biz yaptıralım kiradan keseriz diyincede yok diyolar ne saçma iş...biz site içinde olsun istemiştik gece bazen tek kalacağım için canım yoksa şimdiki ev temiz ve ferah bi ev. ev sahibi şeker şekerr vallaaa çok dua ettim yaa nişanlımlada araları iyi seni yollamıcam burdan diyip duruyodu saolsun birsürü kolaylık sağladı bize. kızlar Rabbim sizede kolaylık sağlasın ev arayanlar hemencecik bulsun inşallah..

Kızlarrrr slmm
ay bugün giremedim bir türlü anca geçmişi okudum geldim

lemlem hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallaaahhh daha güzel bir ew bulursun

sofistike seninde eşyaların çok güzel canım ağız tadıyla oturun inşallah

bende 3gündür kendi ewim-iş-ev üçlüsü arasında öldüm yorgunluktan benim kociş sağolsun badana boya tesisat işini bitirdi, bugünde yağlı boya yapıyor, yarınki gece mesaisindede yerler temizlenecek, cts artık beyaz eşyalardan başlıyoruz kurulum ve yerleşmeye, tatlı telaşlar ama ben bitmek üzereyim kızlar ya en hızlı gidende ben miyim neyim
kızıyorum annemle nişanlıma bu gidişlke 1ağustosa benim herşey bitecek sonra 1ay ne derdimiz varsa sıkıştırıyoruz kendimizi öldük yorgunluktan
sabah işe geliyorum, öğlen yemek alıp gidiyorum nişanlım annem ben yiyoruz ve yarım saat molam var, bir daha işe geliyorum, akşam anneme gidip yemekleri alıp bizim boş ewe gidiyoruz orda yemek yiyoruz, sonra gece yarısına kadar çalış dur
3gündür aynı tempo çok yoruldum artııııkkkk
inşallah ew arayanlar tez zamanda sizlerde bulur bu telaşlara başlarsınız ama sakın benim gibi işçilikli ew tutumayın biz çok zorlanıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun
bu arada eylül gelinleri regl lerimizde aynı dönem heralde benimkide kapıda belim çok ağrıyor yarına gelir heralde
neyse yarım gün girmedim çenem düştü gelişmelerinizi merak ediyorum kızlar

Kızlar bu arada bişey sorucam
ben nikah şekeri yaptırmak istiyorum ama malum benim nişanlım işten çıkarıldığı için biraz kısıtlı yapıyoruz herşeyi, annem kesinlikle gereksiz yapmıycaz dedi ama benim içimde kalacak yapmazsamda, uygun fiyatlı yaptıranınız var mı, yada malzeme alıp kendi yapan var mı
dün biraz int.den araştırdım malzemeler 50kr a bile var mesela süsü ama içine badem al tül al aynı fiyata gelicek gibi, uygun bişiler varmı kızlar ya paylaşın şu gariban gelincikle

Kızlar Ankarada Liza davetiyeye davetiye bastıran oldumu. Telefonla aradım, Ankaradaki hatta Türkiyedeki en ucuz yer olduklarını çokta kaliteli yaptıklarını iddaa ediyorlar. Ama telefonda kesinlikle fiyatta vermiyolar. Aynı gün içine basıp veririz dedi birde. Bende tedirgin oldum, birgünde basarız deyince acaba kalitesi düşük. Bu kadar ucuz olmasının nedeni ne? Daha önceden orda bastıran varmı aranızda??

canlarım sizden bi ricam olucakk.. Nisremobilya.com adresine girip yemek odası ve yatak odası bölümlerinden armoni modelini seçip, çıkan kullanıcı adı bölümüne nisre parola bölümüne 112233 yazıp modellerin nasıl olduğu konusunda yorum aparmısınız.. Çok merak ediyorum beğenicekmisiniz bakalım.. Bide salon koltuklarımında söliyim modelini. O da rendimobilya adresinden damla koltuk takımı.. Hadi tatlılarım merakla yorumlarınızı bekliyorum.. Malesef modeller kopyalanmıyo böle size zahmetli olucak ama kusura kalmayın.. =) =)

çok güldüm canım yaaa,forumu şöle bi okudum herkes aynı dönemde regl olmuş ben bu şekilde devam edersem düğünde kesin regl olucam zaten,alıştım ama söz de hastaydım,nişanda gene hastaydım ee üçlemek lazım yoksa olmaz

işte o benim :) 3 günde bastılar davetiyeyi ucuz dedikleri davetiyler çok sade biz tanesini 70 kuruştan bastırdık. Nikah şekeri de 1 lira tanesi. DAvetiyenin kalitesi gayet iyi ancak biz böyle biraz atraksiyonlu bi davatiye seçtik resmini atarım. Kartonlara basıyolar katlama birleştirme işini sen yapıyosun 3 gece onla uğraştık malesef ama uğraşmak istemiyosan daha kolay bişi seçeblirsin...

Ay kızlar yükleyebildim galiba gerek kalmadı.. Paintte hallettim.. Yemek odasının gümüşlükleri olmıycak. konsol masa-sandalye-tv sehpası.. Yaa nasıl sizce kızlar ???

Eklentiler

• $yemekodası.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $koltuk.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $koltuktekli.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $yatakodası.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 21

gördüm tatlım hatta annemle birlikte baktık ve çok beğendik,sarışınsın sanırım sana çok yakışacağına eminim, maşallah:))

elif çok güzelmiş, çok beğendim, hepside çok güzelmiş.. bende tam paintte hepsini hallettim tam buraya atacaktım :))

hayırlı olsun güle güle kullanın..

Eliff çok güzel canım modeli ya süpeeeeer hatta
eğer aldıysan gülegüle kullan, almayı düşünüyosanda hemen al bence bayıldım

Elif çok begendim ya harika
şekli çok farklı ve hoş bayıldım
saldalyelerimiz aynı

ya ahsencim güzel mi gerçekten.. Yazdımya sana da hani şu pimpiriklilik var bende İşallah yerleşince güzel olurlar.. Oturma odama köşe takımını simsiyah yapıcam üzerinede köşeye 1 tane büyük grili siyehlı minder, önüne 3 tane kırmızı küçük minder. Nasıl olur sence??

elif çok güzelmiş, çok beğendim, hepside çok güzelmiş.. bende tam paintte hepsini hallettim tam buraya atacaktım :))

hayırlı olsun güle güle kullanın..

saol canımm sevindm beğenmene.. Bende sözde bilgisayarcıyım ama sonradan geldi aklıma işte

Eliff çok güzel canım modeli ya süpeeeeer hatta
eğer aldıysan gülegüle kullan, almayı düşünüyosanda hemen al bence bayıldım

ayy mersi şekerim,, koltuk takımımlada uyar dimi yemek odası. Aldım aldım dün karar werdik. Aslında hiç böle koltuk düşünmüyodum ama çok beğendim. Teşekkür ederim yorumun için..

sofistike canım o yeşil rujun kendi rengi yeşil sadece, sürünce hemen renk değiştirmeye başlıyor. dudağının ısısına göre kızarıyor sanırım, ben sürdüm önce pembe sonra kıpkırmızı oldu, iş arkadaşım sürdü onda hala hafif kahverengi gibi duruyor, bendeki kadar kırmızı olmadı nedense.. galiba ben çok ateşli hatunum, bu renk olduğuna göre

ahanda ruj bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…