2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ay kızlar yükleyebildim galiba gerek kalmadı.. Paintte hallettim.. Yemek odasının gümüşlükleri olmıycak. konsol masa-sandalye-tv sehpası.. Yaa nasıl sizce kızlar ???

salon koltukları cok gusel şık ve sade salon ve yatak odasıda gusel ancak ıkısınıde kahve agırlıklı alma yatak odanı beyaz dusunmuomusun içiniz acılırr bnm fikrimce ama hepsi ayrı bı guselll dedm gıbı bnce yatak odasını beyaz dusun ama buda şık sade

gayet güzel olur bebeğim
yalnız siyah konusunda iyi düşün
çok toz gösterebilir, alırken kumaşına dikkat et

gördüm tatlım hatta annemle birlikte baktık ve çok beğendik,sarışınsın sanırım sana çok yakışacağına eminim, maşallah:))

teşekkür ederim burcik, sarışınmıyım neyim bende bilmiyorum hatta eylüle kadar nolurum bilmiyorum bu sıcaklarda.. şimdiden rengim falan değişti zaten.. saçlarım bakırdı, oda açıldı gitti güneşten sarı oldu.. tenim kararıyor saçlarım açılıyor, saçını sarıya boyatan zenciler gibi olacam yakında.. :84::84::84:

bu ruj cok gusell ıkı gun cıkmıo vlaaa bnde kullanıom:)

bak çok merak ettim şimdi kendi ateşimi gidip alsam mı acaba hemen bitane:))

mmm ateşli hatun seni
bu rujdan ben de istiyorum ya güzel bişeymiş

elifcim mobilyalar çok güzel ve uyumlu gülü güle kullan canım

Elif mobilyaların güzelmiş güle güle kullan
bende çok beğendim ruju yaaa bende de vardı ama dışı yeşil sürünce direk kırmızı oluyoır

ay ben ilk defa duydum ve gördüm enteresan bişeymiş yaa bende istiyorumm nerden bulacam eczanelerdemi var sadece kozmetikçilerde felan? bi de kalıcımı gerçekten benim dudağımda hiç ruj kalmıyoda

ben eczaneden aldım kızlar belki sizin oralarda da vardır, bi bakın bence... markası rapsodi 333 fiyatı 4 TL ,
öyle kupkuru rujlardan değil, nemlendiricili gibi oldu dudağım.

bu rujlar ben çocukken de vardı hatırlıyorum çok kalıcı kesinlikle diğer rujlardan daha iyi

akşama yine yemeğim yok bi tek dünden kalan makarna salatası var işte
akşam kendimi bakıma sokucam kaşımı falan aldırıcam sonra ne yemeği yaparım hiç bilmiyorum

akşama yine yemeğim yok bi tek dünden kalan makarna salatası var işte
akşam kendimi bakıma sokucam kaşımı falan aldırıcam sonra ne yemeği yaparım hiç bilmiyorum

benimde annem yok yemekler bana kaldı ya, daha dün akşam masayı toplarken yarın ne yapsam derdine düştüm... sonra antalya işi olsun dedim köfte ve piyaz yapacam :)) piyaz için dün akşamdan kuru fasulye ıslattım.. birde pilav ve salata yapacam nişanlımla kayınbabamı da çağıracam yemeğe.. nişanlımın anneside memleketlerinde..

tabii ben bunları yapana kadar saat kaç olur bilemiyorum onunda pazarlığını yaptım bakın yemekler geç hazır olursa acıktık nerde kaldı diye sızlanmayın dedimm

yarına bende piyaz yapıyım bari yaa aslında böyle haşlayıp atsam hiç fena olmaz buzluğa kolaylık oluyor çalışan için en güzel nimet vallahi buzluk..
akşama zaten biber dolması yapıcam yarına yeriz birazıını da buzluğa atarım çıkartırız sonra pişirip ramazan da falan yeriz
yetiştirirsin canım yaa kaçta evde oluyorsunki. hemencik hiç bi işle ilgilenmezsen hızlı hızlı olur gelince nişanlın salatayı falan kendisi yapar

6da çıkıyorum 6.30da evdeyim.. şimdi evi aradım kardeşime anlattım fasulyeyi pişirecek ben gidene kadar.. 16 yaşında erkek kardeşim var, yumurta kırmayı bile beceremeyen.. bakalım napacakk..

6da çıkıyorum 6.30da evdeyim.. şimdi evi aradım kardeşime anlattım fasulyeyi pişirecek ben gidene kadar.. 16 yaşında erkek kardeşim var, yumurta kırmayı bile beceremeyen.. bakalım napacakk..

Büyük riske atmışşsın umarım becerir ozaman. yine erken evde oluyorsun hemen yaparsın merak etme

[ı]6da çıkıyorum 6.30da evdeyim.. şimdi evi aradım kardeşime anlattım fasulyeyi pişirecek ben gidene kadar.. 16 yaşında erkek kardeşim var, yumurta kırmayı bile beceremeyen.. Bakalım napacakk.. [/ı]

ohhh iyisin canım ya
ben teeee 8de çıkıyorum 5dk da evdeyim ama çok geç ya
bende evlenince napıcam şimdiden onu düşünüyorum
üst komşum ananem biliyosunuz :d bakıcısı var oda bizim tanıdık
çaktırmadan onu ayarlasam banadamı yemek yapsa diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…