Ay kızlar yükleyebildim galiba gerek kalmadı.. Paintte hallettim.. Yemek odasının gümüşlükleri olmıycak. konsol masa-sandalye-tv sehpası.. Yaa nasıl sizce kızlar ???
Ay kızlar yükleyebildim galiba gerek kalmadı.. Paintte hallettim.. Yemek odasının gümüşlükleri olmıycak. konsol masa-sandalye-tv sehpası.. Yaa nasıl sizce kızlar ???
ya ahsencim güzel mi gerçekten.. Yazdımya sana da hani şu pimpiriklilik var bendeİşallah yerleşince güzel olurlar.. Oturma odama köşe takımını simsiyah yapıcam üzerinede köşeye 1 tane büyük grili siyehlı minder, önüne 3 tane kırmızı küçük minder. Nasıl olur sence??
gördüm tatlım hatta annemle birlikte baktık ve çok beğendik,sarışınsın sanırım sana çok yakışacağına eminim, maşallah:))
sofistike canım o yeşil rujun kendi rengi yeşil sadece, sürünce hemen renk değiştirmeye başlıyor. dudağının ısısına göre kızarıyor sanırım, ben sürdüm önce pembe sonra kıpkırmızı oldu, iş arkadaşım sürdü onda hala hafif kahverengi gibi duruyor, bendeki kadar kırmızı olmadı nedense.. galiba ben çok ateşli hatunum, bu renk olduğuna göre
ahanda ruj bu
Eki Görüntüle 224223
sofistike canım o yeşil rujun kendi rengi yeşil sadece, sürünce hemen renk değiştirmeye başlıyor. dudağının ısısına göre kızarıyor sanırım, ben sürdüm önce pembe sonra kıpkırmızı oldu, iş arkadaşım sürdü onda hala hafif kahverengi gibi duruyor, bendeki kadar kırmızı olmadı nedense.. galiba ben çok ateşli hatunum, bu renk olduğuna göre
ahanda ruj bu
Eki Görüntüle 224223
ahanda ruj bu
Eki Görüntüle 224223
ahanda ruj bu
Eki Görüntüle 224223
akşama yine yemeğim yok bi tek dünden kalan makarna salatası var işte
akşam kendimi bakıma sokucamkaşımı falan aldırıcam sonra ne yemeği yaparım hiç bilmiyorum
benimde annem yok yemekler bana kaldı ya, daha dün akşam masayı toplarken yarın ne yapsam derdine düştüm... sonra antalya işi olsun dedim köfte ve piyaz yapacam :)) piyaz için dün akşamdan kuru fasulye ıslattım.. birde pilav ve salata yapacam nişanlımla kayınbabamı da çağıracam yemeğe.. nişanlımın anneside memleketlerinde..
tabii ben bunları yapana kadar saat kaç olur bilemiyorumonunda pazarlığını yaptım bakın yemekler geç hazır olursa acıktık nerde kaldı diye sızlanmayın dedimm
yarına bende piyaz yapıyım bari yaa aslında böyle haşlayıp atsam hiç fena olmaz buzluğa kolaylık oluyor çalışan için en güzel nimet vallahi buzluk..
akşama zaten biber dolması yapıcam yarına yeriz birazıını da buzluğa atarım çıkartırız sonra pişirip ramazan da falan yeriz
yetiştirirsin canım yaa kaçta evde oluyorsunki. hemencik hiç bi işle ilgilenmezsen hızlı hızlı olur gelince nişanlın salatayı falan kendisi yapar
6da çıkıyorum 6.30da evdeyim.. şimdi evi aradım kardeşime anlattım fasulyeyi pişirecek ben gidene kadar.. 16 yaşında erkek kardeşim var, yumurta kırmayı bile beceremeyen.. bakalım napacakk..
[ı]6da çıkıyorum 6.30da evdeyim.. şimdi evi aradım kardeşime anlattım fasulyeyi pişirecek ben gidene kadar.. 16 yaşında erkek kardeşim var, yumurta kırmayı bile beceremeyen.. Bakalım napacakk..[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?