2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sofiş ve Eliff mobilyalarınızı güle güle kullanın çok güzeller...

Elifcim mobilyalarını inegölden mi aldın rendi mobilya inegöl diyor da koltuklarını ayrıca çok çok beğendim tatlımm güle güle kullan... Sorması ayıp ama fiyatları nasıl canım belki kandırırım nişanlımı da hepsini inegölden alırız... Özellikle bu firmanın mobilyalarına baktım şimdi de bayıldım...

kızlar yorumlarınıza çok teşekkürler işallah yerleştirincede çekerim resimlerini gösteririm size..

canım biz burdan arkadaşımın eşinin dükkkanından aldık ama o inegölden alıyo mobilyalarını. koltuk takımının fiyatı 3000 tl.ama bize bütün mobilyalarda yaptı biraz güzellik zaten peşin fiyata indirim yapıolar canım..

mina aynı dertten bende muzdaribim. Bende nikah şekeri cok istiyom ama para gitcek diye de üzülüyorum.Kemeraltında en ucuz nikah şekeri 1 lira. Hiç bilmiyom bende

ben şeker falan düşünmüyorum ya boşuna masrafa girmeyin bence:)

mina aynı dertten bende muzdaribim. Bende nikah şekeri cok istiyom ama para gitcek diye de üzülüyorum.Kemeraltında en ucuz nikah şekeri 1 lira. Hiç bilmiyom bende

ben şeker falan düşünmüyorum ya boşuna masrafa girmeyin bence:)

kelebekliyi sevdim cnm..

kızlar artık bitsin mesaiiii

herkeşler gitmiş bir ben kaldım galiba
hala bitmedi mesai yaaaaa
evime gitmek istiyorum ölüyorum meraktan nasıl oldu acaba

mina bende varım .. çıkamadım hala ya akşam akşam lüzümsüz insanlar geliyo ya uyuz oluyorum

Lemlem canım ev iptal olmuş, vardır bunda da bir hayır, inşallah daha güzelini bulursunuz, ayrıcaa yeşil ruja bittim ben de gidip alıcam bulabilirsemm bakalım ne kadar ateşli bi hatunum merak ettim

sofistike ne iyi bir ev sahibiymiş öyleee maşallah , hayırlı olsun canım ne iyi oldu bak ev işini de halletmiş oldunuz , darısı başımıza olsun inşallah

Elifcimmm mobilyalarını çok beğendimm, hele koltuk takımın çok zarif bir model, şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Esra canım ben kelebekli olanı beğendim, çok şirin duruyo

nikah şekeri banada masraf geliyo,geçen bi düğünde sadece o ottan verdiler,ay neydigelmedi aklıma,güzel kokan,süslü bi kesede o vardı sadece

davetiye içinde hiç boşa çok para vermeyin derim ben,süper şeyler var ama,emin olun düğünden sonra hepsi çöpe gitcek..

Aynı şeyi düşünüyorum canım.. nikah şekeri yaptırmıycam bende. gereksiz masraf. dawetiyeyide basit bişey yaptırıcam. burda 1000 tanesini 60 tlye basıyolar. 60 tl de zarfı etti 120 tl.. nişanlım bişiler hazırlamış kendisi benimde hoşuma gitti. onu yapıcz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…