selam şekerler çokk mutsuzummmm günlerdir nişanlımlan tartışıyoruz acaba beni eskisi gibi sevmiyor mu yakafayı yiyecem güzel şeyler sölemez oldu bana off off çok mutsuzum çokkkkkk
işte şöyle bi zemine bi söz bulup yazarız. iyi olmaz mı?
gelinliğime bakan varmı?daha başlanmadı dikime,taşlarını azalttırayımmı?
yok canım sewmezmi eminim eskisi kadar sewiyodur ama stresli dönemlerden geçiyoruz. Erkekler bunu farklı şekillerde yansıtıyolar. Üzme kendini canım. Bizde geçiyoruz aynı yollardan.. Kolay günler değil ki valla hergün başağrısı çekiyorum. Sabredicez arkadaşım başka çaresi yok. Ama sewgide azalma olduğunu filan düşünme lütfen kendini de yıpratma.
canım ben çok beğendim gelinliğini güle güle giy inşallahhh bence herşeyi çok güzel değiştirme bir yerlerini eminim çok yakışacaktır çok güzel bir gelin olacaksın..
ohhh iyisin canım ya
ben teeee 8de çıkıyorum 5dk da evdeyim ama çok geç ya
bende evlenince napıcam şimdiden onu düşünüyorum
üst komşum ananem biliyosunuz :d bakıcısı var oda bizim tanıdık
çaktırmadan onu ayarlasam banadamı yemek yapsa diyorum bazen
nikah şekeri banada masraf geliyo,geçen bi düğünde sadece o ottan verdiler,ay neydigelmedi aklıma,güzel kokan,süslü bi kesede o vardı sadece
davetiye içinde hiç boşa çok para vermeyin derim ben,süper şeyler var ama,emin olun düğünden sonra hepsi çöpe gitcek..
canlarım ciğerlerim tontişlerim güzellerim bitaneciklerin nartaneciklerim
hayırlı sabahlaaaaaarrrrr
enerjik başladığım bu günde açılışı benn yapayım dedim
işte o benim :) 3 günde bastılar davetiyeyi ucuz dedikleri davetiyler çok sade biz tanesini 70 kuruştan bastırdık. Nikah şekeri de 1 lira tanesi. DAvetiyenin kalitesi gayet iyi ancak biz böyle biraz atraksiyonlu bi davatiye seçtik resmini atarım. Kartonlara basıyolar katlama birleştirme işini sen yapıyosun 3 gece onla uğraştık malesef ama uğraşmak istemiyosan daha kolay bişi seçeblirsin...
Günaydın kızlar, canım çok sıkkın, sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum hemde fikirlerinizi. Dün nişanlımla konuşurken tuttukları düğün salonundan konu açıldı.Yemekli olacak dedi, ama ne orkestra varmış nede dans felan. Şok oldumdanssız düğün olurmu dedim, insanlar lokantayamı geliyorlar. Biz ne yapcaz dedim, konu mankeni gibi köşede oturacakmıyız dedim.
Onların çevresi dindar çevre, ama benim ailem onlarınki kadar değil. Ben açık bir bayanım. İlahimi okunacak diyorum yok diyor, fonda slov müzik eşliğinde yemekmiş. Sıkıntıdan ölürüm ben dedimbu düğün adam gibi bir düğün olur yada nikahtan giderim dedim. Çok canım sıkkın çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?