2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam şekerler çokk mutsuzummmm günlerdir nişanlımlan tartışıyoruz acaba beni eskisi gibi sevmiyor mu ya kafayı yiyecem güzel şeyler sölemez oldu bana off off çok mutsuzum çokkkkkk

selam şekerler çokk mutsuzummmm günlerdir nişanlımlan tartışıyoruz acaba beni eskisi gibi sevmiyor mu ya kafayı yiyecem güzel şeyler sölemez oldu bana off off çok mutsuzum çokkkkkk

yok canım sewmezmi eminim eskisi kadar sewiyodur ama stresli dönemlerden geçiyoruz. Erkekler bunu farklı şekillerde yansıtıyolar. Üzme kendini canım. Bizde geçiyoruz aynı yollardan.. Kolay günler değil ki valla hergün başağrısı çekiyorum. Sabredicez arkadaşım başka çaresi yok. Ama sewgide azalma olduğunu filan düşünme lütfen kendini de yıpratma.

işte şöyle bi zemine bi söz bulup yazarız. iyi olmaz mı?

süper olur..aslında o küçük resimler böyle normal kıyafetli,nişanlıklı,bindallılı,gelinlikli,en son eve girerken,sonrada elinde bebekle olsa daha süper olurmuş.
davetiye gördümmü dayanamıyorum :)

inşallah öledir canım yaa çok mutsuz oluyorum onunla tartıştığım zaman bir an önce herşey düzelir inşallahh tekrar güzel güzel sözler sölesin banaaa

canım ben çok beğendim gelinliğini güle güle giy inşallahhh bence herşeyi çok güzel değiştirme bir yerlerini eminim çok yakışacaktır çok güzel bir gelin olacaksın..

tşkler cnm

buarada kendini üzme.alışveriş fln çok gergin zamanlar,bide artık yaklaştı iyce.düğün geçtimi bu streste geçcek herşey düzene gircek inş

canlarım ciğerlerim tontişlerim güzellerim bitaneciklerin nartaneciklerim
hayırlı sabahlaaaaaarrrrr
enerjik başladığım bu günde açılışı benn yapayım dedim

Günaydın kızlaaaaar,

canım baya geç çıkıyormuşsun ya, o zaman sende yemeklerini bir önceki akşamdan hazırlarsın, salata falan yapacaksan bile doğra kapaklı kaplara koy birbirine karıştırmadan, akşamda karıştır dök yağını tuzunu ekşisini hemen hazır olur..

bencede davetiyeler gerçektende hep çöpe gidiyor, biz bu yüzden komik bişi olsun bakan gülümsesin en azından diye düşündük.. birde çerçeveli olan davtiyeler var kızlar içine birlikte çektirdiğiniz güzel bir resmi siyah beyaz yapıp bastırabilirsiniz, o zamanda kalıcı ce size özel olur.. biz böyle bi davetiye ile şimdiki yaptırdığım komik olan arasında çok kaldık en sonunda komik olana karar verdik.. hatta memlekete dağıtıldı bile bizim davetiyeler

canlarım ciğerlerim tontişlerim güzellerim bitaneciklerin nartaneciklerim
hayırlı sabahlaaaaaarrrrr
enerjik başladığım bu günde açılışı benn yapayım dedim

ahsenciiim maşallah çok neşelisin, bu neşen topiğimize yansısın inşallah hepimiz bugün mutlu mutlu haberler alalım..

simila gelinliğin güzelmiş, tabi önemli olan senin üstünde nasıl durduğu, genelde mankendekinden çok daha güzel duruyor giyince.. rengi benim gelinlğiminki gibi açık krem.. hayırlı olsun canım..

Resmini atabilirmisin? Ben bi tane model beğendim, başka bi yer 100 tanesi 115 ten fiyat verdi. Kozadan fiyat aldım onlar zaten uçmuş. Burası en uygun fiyatı vereceklerini idda ediyor. Ancak ben kalitesini merak ettim. Denemiş görmüş birinin yorumuna ihtiyacım vardı. Davetiye modelini merak ettim

Günaydınn kızlaaarrr, mutlu sabahhlarrr ,
Ahsencimm sabah sabahh ne kadar neşelisin öylee, beni de neşelendirdin yazdıklarınla

Bugün izin alabilirsem arkadaşlarımla havuza gideceğim kızlaar, çok bunaldım biraz stress atmak istiyorum artık

herkese Günaydınnnnnn,

umarım bu güzel enerjiniz bütün günümüze yansır ve güzel bir gün olur...

Günaydın herkeseeeee... Bugün davetiyelerden mi konussak :) UYgun güzel davetiye bulsak paylaşssak :)

Günaydın kızlar, canım çok sıkkın, sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum hemde fikirlerinizi. Dün nişanlımla konuşurken tuttukları düğün salonundan konu açıldı.Yemekli olacak dedi, ama ne orkestra varmış nede dans felan. Şok oldum danssız düğün olurmu dedim, insanlar lokantayamı geliyorlar. Biz ne yapcaz dedim, konu mankeni gibi köşede oturacakmıyız dedim.
Onların çevresi dindar çevre, ama benim ailem onlarınki kadar değil. Ben açık bir bayanım. İlahimi okunacak diyorum yok diyor, fonda slov müzik eşliğinde yemekmiş. Sıkıntıdan ölürüm ben dedim bu düğün adam gibi bir düğün olur yada nikahtan giderim dedim. Çok canım sıkkın çok

rozelinda canım peki bu konuyu konuşmayı niye sona bıraktınız ki?? EN baştan konuşulup karar werilecek şeyler değil mi bunlar?? O zaman 2 gece düğün yapın. Bi salonda senin ailen tutsun o düğünde dilediğiniz gibi yapın diğerinde nişanlının ailesi dilediği gibi yapsın olmaz mı??

hımmm zor bir konu.. peki bu zamana kadar söylememişlermiydi ne düşündüklerini falan? aslında bu düğünü senin istediğin gibi danslı eğlenceli yapsanız da, onun çevresi için danstan müzikten rahatsız olacaklar içinde mevlit gibi, ilahili falan yemekli bir düğünü ayrı yapsanız olurmu acaba? davetiyede de belirtirsiniz, verilirkende söylenir, hangisini tercih ediyorsanız ona davetlisiniz gibi... valla aklıma başka bişey gelmiyor, sinirlenme hemen çözüm üretmeye çalışın, nişanlınla konuş sakince, istediklerini anlat ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…