rozelinda canım peki bu konuyu konuşmayı niye sona bıraktınız ki?? EN baştan konuşulup karar werilecek şeyler değil mi bunlar?? O zaman 2 gece düğün yapın. Bi salonda senin ailen tutsun o düğünde dilediğiniz gibi yapın diğerinde nişanlının ailesi dilediği gibi yapsın olmaz mı??
Benim haberim yoktu canım, yani aklıma bile gelmedi. Düğün salonu tuttuk deyince, ben öyle sandım. Benim bulunduğum şehirde kına gecem olacak. Onların bulunduğu şehirdede düğün olacaktı. Yani danssız, müziksiz o kadar saat nasıl geçecek ki:44:
hımmm zor bir konu.. peki bu zamana kadar söylememişlermiydi ne düşündüklerini falan? aslında bu düğünü senin istediğin gibi danslı eğlenceli yapsanız da, onun çevresi için danstan müzikten rahatsız olacaklar içinde mevlit gibi, ilahili falan yemekli bir düğünü ayrı yapsanız olurmu acaba? davetiyede de belirtirsiniz, verilirkende söylenir, hangisini tercih ediyorsanız ona davetlisiniz gibi... valla aklıma başka bişey gelmiyor, sinirlenme hemen çözüm üretmeye çalışın, nişanlınla konuş sakince, istediklerini anlat ona..
Benim haberim yoktu canım, yani aklıma bile gelmedi. Düğün salonu tuttuk deyince, ben öyle sandım. Benim bulunduğum şehirde kına gecem olacak. Onların bulunduğu şehirdede düğün olacaktı. Yani danssız, müziksiz o kadar saat nasıl geçecek ki:44:
o zaman kına geceni düğün gibi yap, senin bulunduğun şehirdedir nasıl olsa çevrende.. kınanıda yak, gelinliğinide giy bence..
gelinliğime bakan varmı?daha başlanmadı dikime,taşlarını azalttırayımmı?
canım bu konuda çok haklısın düğün denince müzik eğlence ilk akla gelen bence sen bu konuda tartışma nişanlınla aranız bozulmasın aileler konuşsun sonuçta kız veriolar söz hakları var bu konuda erkek tarafı çok dindarsa oynamasın otursun yerinde yani
Akşam annemde kızdı, olurmu öyle şey, oynamak istemezlerse zaten kimse onları oynamaya çıkartmaz. Bizden gelenler oynar felan dedi. Nişanlım çok aksi biri, dediğim dediktir. Bende inadıma yapılana karşı bende inat olurum. Bilmiyorum biz çözemezsek aileme havele edeceğim dediğin gibi. Sağol canım
Akşam annemde kızdı, olurmu öyle şey, oynamak istemezlerse zaten kimse onları oynamaya çıkartmaz. Bizden gelenler oynar felan dedi. Nişanlım çok aksi biri, dediğim dediktir. Bende inadıma yapılana karşı bende inat olurum. Bilmiyorum biz çözemezsek aileme havele edeceğim dediğin gibi. Sağol canım
Söylemedi, açıkcası aklıma bile gelmedi. Düğün salonu tuttuk dediğinde, meşale, konfeti vs... var diye okudu. Bende bizim buralardaki gibi bir düğün sandım. Dans müziğimiz ne olsun diye sorunca, ne dansı ne müziği demesin mio zaman anladımki bildiğimiz düğünlerden değil. Benim yaşadığım şehirde kına gecem olacak. Orada da düğün olacak. Eş dost orayada gitmek istiyor. Ama böyle olunca çok moralim bozuldu. kenar süsü gibi bekleyeceğim, kaç saat. İkinci kez mevlütlü bişeyde yapmazlar sanmam canım ya,:44:
canım sıkma kendini
bence eğer nişanlınla anlaşırsan eğer mevlüt olmıycaksa belirli bir saatten sonra hareketli müziklerle istteyenler oynayabilir, bunu sunabilirsin ona, sonuçta bu 2 tarafında misafirlerinin olacağı bir şey, onlarınki oynamak istemiyorsa size saygı göstermeleri gerekir, sıkma canını azcık naz cilve yap kandır nişanlını
Canım en son anda böyle bişeyin ortaya çıkması gerçekten kötü. Çok üzülmüşsündür,canın sıkılmıştır anlıyorum ama stres yapma, ailenide hiç doldurma.
Aileler konussun tabi ki ama ses seviyeleri yükselmeden, sert cıkmasınlar.Kırgınlık oluşmasın.Herkes fikrini söylesin, kimler nelerden vazgeçiyor ve geçemiyor onları bi konusun.
Baktım vazgeçmiyorlar;Kına geceni olmazsa daha büyük bir yerde yaparsın.Tam istediğin gibi, düğün gibi yaparsın. Eşinin tarafında da mevlüt ve yemekli yaparsın.
büyük bi şok olmuş hakikaten canım sana.. ama dur hemen moralini bozma. kına geceni düğün gibi yaparsın sende gelinlikte giyersin oynarsında bi güzel erkek tarafındaki düğünede gelir sizinkiler...ancak böyle bi çözüm olabilir canım galiba
Kına gecemde gelinlik giyeceğim canım, müzik felan ayarladım işte, danslı, eğlenceli olacak. Bizim taraf erkek var, oynamam şeklinde değiller. Onlarada saygılıyım, oynamasınlar ama müzik olmalı. Cenaze evi gibi olacak tövbe tövbe. Benim surat asık, kendi düğününden sıkılan gelin ünvanını alırım heralde
Bence çok güzel canım
bizde hazır bişi yaptırmıyoruz babam grafikerdirde :d
o bizim fotolarımızı falan koydu kendi hazırladı oda 1000adet 100tl falan dedi
tamamen bitirsin albüme koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?