2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Benim haberim yoktu canım, yani aklıma bile gelmedi. Düğün salonu tuttuk deyince, ben öyle sandım. Benim bulunduğum şehirde kına gecem olacak. Onların bulunduğu şehirdede düğün olacaktı. Yani danssız, müziksiz o kadar saat nasıl geçecek ki:44:

o zaman kına geceni düğün gibi yap, senin bulunduğun şehirdedir nasıl olsa çevrende.. kınanıda yak, gelinliğinide giy bence..

Söylemedi, açıkcası aklıma bile gelmedi. Düğün salonu tuttuk dediğinde, meşale, konfeti vs... var diye okudu. Bende bizim buralardaki gibi bir düğün sandım. Dans müziğimiz ne olsun diye sorunca, ne dansı ne müziği demesin mi o zaman anladımki bildiğimiz düğünlerden değil. Benim yaşadığım şehirde kına gecem olacak. Orada da düğün olacak. Eş dost orayada gitmek istiyor. Ama böyle olunca çok moralim bozuldu. kenar süsü gibi bekleyeceğim, kaç saat. İkinci kez mevlütlü bişeyde yapmazlar sanmam canım ya,:44:

Bugün eski maillerimi karıştırırken buldum hoşuma gitti bu yazı.. Sizinlede paylaşmak istedim kızlar..

Oyle degil iste. Istiyor. Insan herseyi istiyor.
Hem de ayni anda... Nedir bu hersey?

Yaptığın işi, iyi yapmaya calışacaksın.
Kafa patlatacaksin.
Uyduruk kaydırık olmamasına ugraşacaksın.
Bu yeterince zor zaten.

Sabah aksam işle yatıp kalkman gerekiyor. Ama iste an geliyor, o da insani kesmiyor. Insan, yatagına is dışında, baska seyler de almak istiyor!
Ee peki, aşık oldun oldun diyelim. Sanki bir iliskiyi yürütmek kolay? O da inanilmaz emek istiyor. Diyelim ki, iyi gidiyor. Şükrediyorsun. Ama bu sefer ne
oluyor?
Iki kisilik bir dünyada Kucuk Prens ve Kucuk Prenses olarak yasamaman
gerekiyor. Sosyal hayatin da olacak. Gideceksin, dostlarinla, arkadaslarinla vakit gecireceksin. Peki anladik, onu da yaptin. Ama kendini de beslemen gerekiyor. Ruhunu yani. Okunacak kitaplar, gezilecek sergiler, izlenecek
filmler var. Ne yazik ki is, ruhla da bitmiyor. Butun bunlari yaparken bakimli ve guzel olmak icap ediyor.

Ee 30 yasindan sonra da iyi durabilmek için epey bir çaba gerekiyor
Spor yapacaksin spor! :boom:
Yine fedakarlik: Ya sabahin korunde kalkip bir saat yuruyeceksin ya da is cikisinda herkesi ekip yuzmeye gideceksin

Ay bitmiyor!

Paran olmasi gerekiyor,
sabrin olmasi gerekiyor,
vaktin olmasi gerekiyor,
berbere gitmen gerekiyor,
dip boya yaptirman gerekiyor,
manikur, pedikur, sonra aileni ihmal etmemen gerekiyor,
varsa cocugunla günde en az iki-üç saat sarmas dolas olman gerekiyor, onun sagligi, senin sagligin, evin bakimi, onarimi, arabanin durumu... Ee ne oluyor?

Sucluluk ve vicdan azabi içinde kivraniyorsun. Sürekli bir yerlere yetişmeye
calisiyorsun. Beceremiyorsun. Hepsinin altindan kalkmaya calisinca da... Toptan çuvalliyorsun!

Iyi bir is mi cikardin, patronun "Bugün amma da cirkinsin!" diyor.

Guzel mi gorunuyorsun, bu sefer isinde "low profile" oluyorsun. Evin guzel mi oldu, ha ha ha parasiz kaliyorsun. Tam kendini iyi hissediyorsun, bu sefer de sismanlamaya basladigini farkediyorsun.

Ben kacmak istiyorum!
Ben bu yazi üstüne ciglik atmak istiyorum.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

canım bu konuda çok haklısın düğün denince müzik eğlence ilk akla gelen bence sen bu konuda tartışma nişanlınla aranız bozulmasın aileler konuşsun sonuçta kız veriolar söz hakları var bu konuda erkek tarafı çok dindarsa oynamasın otursun yerinde yani

o zaman kına geceni düğün gibi yap, senin bulunduğun şehirdedir nasıl olsa çevrende.. kınanıda yak, gelinliğinide giy bence..

Zaten gelinliğimi giyeceğim kınamda, ufak bir cafe tutmuştuk. Burdakine bile söyleniyor, dans bilmezmiş, oyun oynamazmış. Tamam oynama ama dans etmeliyiz mutlaka dedim. O kadar müzik aradım, cdler yaptım. Slov, Türkçe pop vs..

Akşam annemde kızdı, olurmu öyle şey, oynamak istemezlerse zaten kimse onları oynamaya çıkartmaz. Bizden gelenler oynar felan dedi. Nişanlım çok aksi biri, dediğim dediktir. Bende inadıma yapılana karşı bende inat olurum. Bilmiyorum biz çözemezsek aileme havele edeceğim dediğin gibi. Sağol canım

kızlaaar tünaydıııınnnnnn
ağrıdan heryerim artık uyuşmasına ragmen iyi bir gün olacak diyorum, hepimizin günü iyi geçsin inşşş

kızlar kızlar minik ewim gittikçe hoşuma gitmeye başladı
aşkım bembeyaz pırıkl pırıl yapmış heryeri, pimapenleri bile boyamış o derece yani
çünküm eve gittiğimde yabancı gibi duruyordum hiç içime sinmiyordu ve çoook pisdi
ama sağolsunlar annem ve nişanlım çok başarılı bir iş çıkarmışlar, maşallaaaahhhh
benimde içim gidiyor ewime bişey yapamıyorum die ama bu akşam gece yarısına kadar temizlik yapıcam bugün tadilat temizlik bitecek inşallah
siz neler yapıyosunuz ew arayanlar buldunuz mu?
kızlar evin içi kötü görünse bile o temizlikten sonra okadar bambaşka oluyorki anlatamam
eğer vaktiniz ve gücünüz varsa görüntüye aldanmayı benim gibi değişime kendiniz bile inanamıyosunuz
Allahım hepimize çokkkk mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah gerisi boşş

canım sıkma kendini
bence eğer nişanlınla anlaşırsan eğer mevlüt olmıycaksa belirli bir saatten sonra hareketli müziklerle istteyenler oynayabilir, bunu sunabilirsin ona, sonuçta bu 2 tarafında misafirlerinin olacağı bir şey, onlarınki oynamak istemiyorsa size saygı göstermeleri gerekir, sıkma canını azcık naz cilve yap kandır nişanlını

Canım en son anda böyle bişeyin ortaya çıkması gerçekten kötü. Çok üzülmüşsündür,canın sıkılmıştır anlıyorum ama stres yapma, ailenide hiç doldurma.
Aileler konussun tabi ki ama ses seviyeleri yükselmeden, sert cıkmasınlar.Kırgınlık oluşmasın.Herkes fikrini söylesin, kimler nelerden vazgeçiyor ve geçemiyor onları bi konusun.
Baktım vazgeçmiyorlar;Kına geceni olmazsa daha büyük bir yerde yaparsın.Tam istediğin gibi, düğün gibi yaparsın. Eşinin tarafında da mevlüt ve yemekli yaparsın.

büyük bi şok olmuş hakikaten canım sana.. ama dur hemen moralini bozma. kına geceni düğün gibi yaparsın sende gelinlikte giyersin oynarsında bi güzel erkek tarafındaki düğünede gelir sizinkiler...ancak böyle bi çözüm olabilir canım galiba

Sağol tatlım, bakalım beyimizin fikri ne olacak. Müzik olması lazım. Bir iki oynayan olmalı, oda bizim taraf oynar zaten

Sağol canım, evet kötü oldum. Aklıma bile gelmedi, böyle bir düğün düşündüklerini. Kına için tuttuğumuz yer ufak bir mekan. Süre çok az, yeni bir yer bulmak neredeyse imkansız. Oradaki mevlüt şeklindede değilmiş, sadece yemek yenilecekmiş, sanki lokanta gitmişsin gibi:44:

Kına gecemde gelinlik giyeceğim canım, müzik felan ayarladım işte, danslı, eğlenceli olacak. Bizim taraf erkek var, oynamam şeklinde değiller. Onlarada saygılıyım, oynamasınlar ama müzik olmalı. Cenaze evi gibi olacak tövbe tövbe. Benim surat asık, kendi düğününden sıkılan gelin ünvanını alırım heralde

kızlar bikaç sayfa önce dawetiyemi paylaşmıştım.. Sizce nasıl,, böle bişi olabilir dimi. Ben dawetiyeye çok para wermek istemiyorum çünkü.Bunu nişanlım kendisi hazırladı bilgisayarda. 1000 tanesi 60 tl basılacak.

Bence çok güzel canım
bizde hazır bişi yaptırmıyoruz babam grafikerdirde :d
o bizim fotolarımızı falan koydu kendi hazırladı oda 1000adet 100tl falan dedi
tamamen bitirsin albüme koyarım

canım, ailen ve sen konuş eşinin ailesi ile. Müzik olmasana ikna olurlarsa, süper olur... Ancak olmazsa, ki olmama ihtimalleri cok yüksek (onların adetleride öle çünkü) , hiç canını sıkma, asmada suratını. Kına gecende kurtlarını dökersin... Düğünde dinlenmiş olursun.Sanki düğün için mi evleniyoruz. Tatsızlık olmasın canım... Olumlu düşün. Sakın müzik olmazsa öle evlenmem falan deme... Olmazsa düğünden sonra, sizin akrabalarla falan müzikli bir yerlere gidip, vur catlasın yaparsınız...

Bence çok güzel canım
bizde hazır bişi yaptırmıyoruz babam grafikerdirde :d
o bizim fotolarımızı falan koydu kendi hazırladı oda 1000adet 100tl falan dedi
tamamen bitirsin albüme koyarım

mina fiyatı cok iyi. Matbaanın yerini söylemende herhangi bir sakınca var mı:S

elifcim olabilri yani nişanlın tasarlamış güzelde gözüküyor bence. davetiyeye çok para vermenin bende taraftarı değilim...biz davetiye işine henüz girmedik bile ama zaten aceleside yok ağustosta bastırır dağıtırız.
ya ben kışlıklarımı kaldırmıştım ya kızlar vakumlu poşete bi güzelde vakumlamıştım bazamın altına koymuştum bugün bi baktım anaaaammm vakumlu poşet şişmiş eski haline gelmiş tıpasınımı iyi kapatamadım nedir valla düşünüyorumda ben toplanamıcam gibime geliyooo çeyizim kadar eşyam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…