canım, ailen ve sen konuş eşinin ailesi ile. Müzik olmasana ikna olurlarsa, süper olur... Ancak olmazsa, ki olmama ihtimalleri cok yüksek (onların adetleride öle çünkü) , hiç canını sıkma, asmada suratını. Kına gecende kurtlarını dökersin... Düğünde dinlenmiş olursun.Sanki düğün için mi evleniyoruz. Tatsızlık olmasın canım... Olumlu düşün. Sakın müzik olmazsa öle evlenmem falan deme... Olmazsa düğünden sonra, sizin akrabalarla falan müzikli bir yerlere gidip, vur catlasın yaparsınız...
mina fiyatı cok iyi. Matbaanın yerini söylemende herhangi bir sakınca var mı:s
mina fiyatı cok iyi. Matbaanın yerini söylemende herhangi bir sakınca var mı:S
internetten baktığımız bu canım
orda online görüşme var babam görüşmüştü baktığımızda
büyük ihtimal kendi hazırladığımız şeyi burda bastırıcaz
burdada güzel şeyler var fikir olabilir
internetten baktığımız bu canım
orda online görüşme var babam görüşmüştü baktığımızda
büyük ihtimal kendi hazırladığımız şeyi burda bastırıcaz
burdada güzel şeyler var fikir olabilir
[ı]düğündaşım benimde nişanlım grafikerBabanla aynı meslektenmiş.. Ama benimkisi kendi söküğünü dikemeyen terzi misali, beğendiğimiz hazır davetiyeyi bile yanlış bastırmış, yazıları ortalı olmamış sağa kaymış, çok kızdım çokk...neyse onları memleketlere gönderdik artık annelerimzle, köye falan verecekler.. Burda dağıtacağımız ve arkadaşlarımıza vereceklerimiz tekrar basılacak.. [/ı]
kızlaaaarrrrrrrrr
dün bi yandan kokoreç yedim bi yandan da nişanlım topuklarıma törpü yaptı desem inanır mısınız?
kızlaaaarrrrrrrrr
dün bi yandan kokoreç yedim bi yandan da nişanlım topuklarıma törpü yaptı desem inanır mısınız?
Öğle arası ewimin boyasını seçmeye gittim. Kale boyanın cappucino rengini övdü boyacı onu aldık. Anam boya+tavan boyası+yağlı boya 220 tl tuttuBenim canım nişanlım karadenizlidir kendisi tuttu laz inadı illa ewi ben boyıycam diyo. Ew koyu mavi. Açık renge döndürülücek ve daha önce hiç ew boyamışlığı yok. Günlerdir bunun için tartışıyoruz. İnat etti çocuk. Boyacıya para weremezmiş bişey yokmuş onda boyarmış kendisi. En sonunda dedi küçük odayı boyayayım beğenirsen dewam ederim beğenmezsen bırakırım. Ayy dedim tamam bitanem nasıl istersen öyle olsun. Yoruldum daha uğraşamıycam. Bakalım şahaserini görücem bugün nasıl bi iş çıkarıcak!! :44:
ne diyosuuuunnHarika kız aferin sana aferin öyle kıskanmakla olmuyo bu işler dimi şımartsınlar azcık bizii
canım bırak yapsın
daha bi duvarı bitirmeden sıkılıp bırakcak nasıl olsa
yapamayacağını görsün
Ahsencim bende ondan korkuyorum. Kocaman ew. O duwarları o kaç günde bitirir bilmem. Sıkılıp yorulup başdan savma iş yaparsa dalgalı dalgalı duwarlar olur. Çifte masraf çıkarmasa bari bizi. Amannn ne zor şu erkeklerle uğraşmak bazen ya. Çocukla uğraşıyosun sanki.. İşi bilenlere bıraksana işte dimi.
hayatım yaptığını o da begenmeyip vazgeçecektir zaten
koyu duvarı açığa çevirmek zor
olmadığını bile bile devam edeceğini sanmam
en sonunda sana "şu boyacının numarasını ver bakiimm" der
ay kıskançlık konusunda azcık hödüktür ama hakkını yiyemem
şımartır beni aşkıımm
hatta bazen ayaklarımı sıkıp öper bile
ben de onun ayaklarına yaparım ayol nolcak aşkım o benim
biz geri kafalı bi çiftiz
rozelinda, canım üzüldüm ya
benim de düğünüm istediğim gibi olmayacak
o yüzden kınamda gönlümce eğlenicem, göbek atıcam, bi an bile oturmicam
sen d ekınayı öyle yap
bi de erkek tarafı dağılmaya başladktan sonra azcık siz de oynayın
bu senin düğünün ya ne diye başkaları bu kadar düşünülüyo
HAHA süpermiş yaaa bırak yapsın her işi ehline vermek lazım . oda görücek olmayacağını alacalı bolacalı birsey olunca farkına varır.
Sağol canım benim, benimki kendinden çok başkasını düşünüyor. Şuan msn de çok büyük kavga ediyoruz. Nişanı atmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?