2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Düğün onların şehrinde olacak canım. Yani yeni hayatımın kurulacağı şehirde. Dur bakalım ikna olacaklarmı, duruma göre bişeyler yapılır inşallah. Çok sağolun kızlar desteğinize

mina fiyatı cok iyi. Matbaanın yerini söylemende herhangi bir sakınca var mı:s

matbaayı ben bilmiyorum canım babam yaptırıyor çalıştıkları bir yere
öğrenince paylaşırım
birde internetten bulduk yine 1000adet üzerinden yapıyolar
onuda sorar yazarım

mina fiyatı cok iyi. Matbaanın yerini söylemende herhangi bir sakınca var mı:S

internetten baktığımız bu canım
orda online görüşme var babam görüşmüştü baktığımızda
büyük ihtimal kendi hazırladığımız şeyi burda bastırıcaz
burdada güzel şeyler var fikir olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim canım :)

düğündaşım benimde nişanlım grafiker babanla aynı meslektenmiş.. ama benimkisi kendi söküğünü dikemeyen terzi misali, beğendiğimiz hazır davetiyeyi bile yanlış bastırmış, yazıları ortalı olmamış sağa kaymış, çok kızdım çokk...neyse onları memleketlere gönderdik artık annelerimzle, köye falan verecekler.. burda dağıtacağımız ve arkadaşlarımıza vereceklerimiz tekrar basılacak..

ay bizdede oldu canım o ya
allahtan birkaç kere baskı aldı babam bize gösterdi hataları bulduk, daha kesin baskıyada gitmedi zaten
bizimde tarihler doğru günleri yanlış yazmışti babacım sağolsun perşembe-cuma yazmış
artık beklerdik düğüne gelen olsun diye

kızlaaaarrrrrrrrr

dün bi yandan kokoreç yedim bi yandan da nişanlım topuklarıma törpü yaptı desem inanır mısınız?

Öğle arası ewimin boyasını seçmeye gittim. Kale boyanın cappucino rengini övdü boyacı onu aldık. Anam boya+tavan boyası+yağlı boya 220 tl tuttu Benim canım nişanlım karadenizlidir kendisi tuttu laz inadı illa ewi ben boyıycam diyo. Ew koyu mavi. Açık renge döndürülücek ve daha önce hiç ew boyamışlığı yok. Günlerdir bunun için tartışıyoruz. İnat etti çocuk. Boyacıya para weremezmiş bişey yokmuş onda boyarmış kendisi. En sonunda dedi küçük odayı boyayayım beğenirsen dewam ederim beğenmezsen bırakırım. Ayy dedim tamam bitanem nasıl istersen öyle olsun. Yoruldum daha uğraşamıycam. Bakalım şahaserini görücem bugün nasıl bi iş çıkarıcak!! :44:

rozelinda, canım üzüldüm ya
benim de düğünüm istediğim gibi olmayacak
o yüzden kınamda gönlümce eğlenicem, göbek atıcam, bi an bile oturmicam
sen d ekınayı öyle yap
bi de erkek tarafı dağılmaya başladktan sonra azcık siz de oynayın
bu senin düğünün ya ne diye başkaları bu kadar düşünülüyo

canım bırak yapsın
daha bi duvarı bitirmeden sıkılıp bırakcak nasıl olsa
yapamayacağını görsün

Ahsencim bende ondan korkuyorum. Kocaman ew. O duwarları o kaç günde bitirir bilmem. Sıkılıp yorulup başdan savma iş yaparsa dalgalı dalgalı duwarlar olur. Çifte masraf çıkarmasa bari bizi. Amannn ne zor şu erkeklerle uğraşmak bazen ya. Çocukla uğraşıyosun sanki.. İşi bilenlere bıraksana işte dimi.

ne diyosuuuunn Harika kız aferin sana aferin öyle kıskanmakla olmuyo bu işler dimi şımartsınlar azcık bizii

ay kıskançlık konusunda azcık hödüktür ama hakkını yiyemem
şımartır beni aşkıımm
hatta bazen ayaklarımı sıkıp öper bile
ben de onun ayaklarına yaparım ayol nolcak aşkım o benim
biz geri kafalı bi çiftiz

hayatım yaptığını o da begenmeyip vazgeçecektir zaten
koyu duvarı açığa çevirmek zor
olmadığını bile bile devam edeceğini sanmam
en sonunda sana "şu boyacının numarasını ver bakiimm" der

Ay tatlı bilmiyorum valla ne hali varsa görsün ay yoruldum. Bisürü şey düşünüyorum var ya kafam davul gibi.

Nolcak tabi kız bi hayatı paylaşıcan onunla ayağından mı tiksinicen ki. Benim etim çok yumuşaktır , nişanlımda çok sewer benim kolumu,yanaklarımı sıkmayı. Ay yanında oturuyosam hiç durmadan eller yanaklarımdadır. Diyorum aşkım zaten tombişler daha da sarkıtıcan

Sağol canım benim, benimki kendinden çok başkasını düşünüyor. Şuan msn de çok büyük kavga ediyoruz. Nişanı atmak üzereyim

Sağol canım benim, benimki kendinden çok başkasını düşünüyor. Şuan msn de çok büyük kavga ediyoruz. Nişanı atmak üzereyim

hemen o msn i kapat ve daha sakin bi zamanda konuşmayı teklif et lütfen
msn, sms bunlar asla duyguları tam anlamıyola ifade ettiremiyor
lütfen dediğimi yap
sakinleşip konuşun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…