2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sağol canım benim, benimki kendinden çok başkasını düşünüyor. Şuan msn de çok büyük kavga ediyoruz. Nişanı atmak üzereyim

rozelinde lütfen sakin ol, sabah ki konuya bağlı ise kavga, olumlu bakmaya çalış, onların örf ve adetleri öle.
Düğün için evlenmiyoruz ki nişanlılarımızla, üzmeyin birbirlerinizi...

ay biz böyle konuşuyoruz da
bi de kaymak gibim yapıyomuş damadımız

valla ozaman iş değişir . elinden her iş geliyor damadımızın deriz helal olsun der plaketini veririz. ayakta alkışlarız. bizi utandırsın bakalım.

cok zor gerçketen yaaa bizde tadilat falan uğraısyoruz fayanlar falan mutfak dolabı kartonpiyer parke falan . bende fazla masraf cıkmasın dıe duvar kağıdı yaptırıyorum. butun ev duvar kağıdı olucak. boya kadar masrfalı değil uygun olanlarından yaptırırsak tabi.

Rozelinda Kurduğunuz hayalleri, evlenince yapmak isteklerinizi falan düşün canım...
Düğünün nasıl oldugunun pek bi önemi yok canım ya , işin özü gösterişten başka bişi olmuyo düğün zaten...
Sakin ol, rahatla, öle konus lütfen...

Sağolun kızlar, ama söylediklerini yalanlıyor, ben öyle demedim, sen uyduuryorsun felan diyor. Ona yollarımızı ayrılması gerektiğini söyledim. Bişey demedi. Msn kapatsam telim susmaz. Çok bunaltıyor beni

ay biz böyle konuşuyoruz da
bi de kaymak gibim yapıyomuş damadımız

ah ahsenim işallah öle olur da söylediklerimden utanırım kız

Sağol canım benim, benimki kendinden çok başkasını düşünüyor. Şuan msn de çok büyük kavga ediyoruz. Nişanı atmak üzereyim

Rozelinda msnde böyle şeyleri konuşmayın canım. İmkanın warsa yanında gidiip konuş çünkü gözlerinin içine bakarak ten temasında bulunarak yapılan konuşma herzaman daha etkilio luyo. Ama yinede senin istediğin gibi olmasada nişanı atmaya değmez. Kına geceni dilediğin gibi yap ona erkek ewi karışmasın. Onlar da ordaki düğünü dilediği gibi yapsınlar tatlım.. En güzel çözüm işte. Pire için yorgan yakma lütfen

Selam kızlar, geçmişi okudum boynu bükük şekilde, sebebine gelince boynum tutuldu hemide daha ev bulamadıkk,
Elifçiğim eşyalarına daha bişi demiyorum güzelimm,
Sofistike canım şanslıymışsın valla ev sahibi konusunda Allahım bize de içimize sinen ev ve uysal bi ev sahibi nasip eder inş.
Rozelinda canını sıkma dicem, sıkacaksın biliyorum nişanlının fikri değişmez ise, tadını çıkar be güzelim boşver kınanı düğüne çevirirsin sende

Ayyy benim ki de ayaklarımı görmesinn, tamam ayaklarım minik bişi ama öpüp ısırılmaz ki ayak buuu, benim ki ilgi alaka konusunda beni böyle bunaltır, düşünsenize gıdıklanmasını geçtim ısırılıyooo

Ya sorma ısırma konusundan bende muzdaripim. Bide bi keskinki o dişler. Sewdiğinden yapıyo tamam ama diyorum bazen sanki çaktırmadan bana ceza weriyosun sewme bahanesiyle öcünü alıyosun heralde Allah razı olsun ilgi konusunda bi eksiğim yok yaa

Sağolun kızlar, ama söylediklerini yalanlıyor, ben öyle demedim, sen uyduuryorsun felan diyor. Ona yollarımızı ayrılması gerektiğini söyledim. Bişey demedi. Msn kapatsam telim susmaz. Çok bunaltıyor beni

Ailesinden dolayı yalanlıyor olabilir canım.Onu anlamaya çalış. Düşün ki senin ailenle öyle, ve hiç taviz verme olasılıkları yok, o zaman ne yaparsın:S
Bi yalan uydurup msnden öle cık bence canım. Sessiz bir ortamda yatıp düşün... Sakinleşince daha doğru kararlar alıcaksın eminim.

rozelinda biz orta yolu bulduk, iki aile de karışmadan kendi aramızda çözdük
siz de yapabilrisnz hayatım
bak o ailesine bu konuda söz geçiremiyo olabilir
onu da arada bıraakma

ya lütfen msn de konuşmayın bunları ya off

Kendisi başka şehirde yaşıyor canım, o yüzden msnden konuşuyoruz. Kapatacam fırsat vermiyorki. Devamlı yazıyor. Bu kez ben sana müziksizmi dedim, ben dans yapamam bilmem felan kıvırtıyor

keşke bu ılgı alakanın çeyreğini görsem bizimki ketun sevgisi içinde aşkı içinde kendi kendine yasıyor bana hissettirmez . BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOGU ZAMAN AĞLIYRUM SEVDİĞİN İNSAN SANA KARŞI İLGİSİZ düşünsenize eylülde düğünümüz var ama ilgi çok çok az oluyor azıcık ilgi görsem devamını istiyorum çölde susuz kalmış gibiyim kızlar

Ailesinin etkisinde çok kalıyor, haklısınız. Ben orda ne yapacam onların içinde korkmaya başladım. Soruyorum benimkisi herşeyden habersiz, yalan söylüyor, işine gelmeyenleri ben bilmiyorum felan diyor. Sonrada aile bana karışmaz, sen nasıl istersen felan dedi diyor. Bilmiyorum hangisi doğru:44:

Ah tatlım benim üzme kendini. Kötü dawranmıyosa, kalbini kırmıyosa tamamdır. Bazı insanlar öyle soğuk oluyolar,belli edemiyolar sewgisini. Ewlenince düzelir belki. Şimdi nişanlı olduğunuz için bi sınır koyuyodur ne bileyim. Sen yakınlaş, sırnaş her fırsatta mesela. İkidebir sarılıwer, yatıwer omzuna tepkisiz kalmaz bence

Bütün su sorunlar uzaklıktan kaynaklanıyo. Ewlenince herşey daha güzel olur. Düğün işini çok büyütme nolur. Aşkınıza yazık olur. Düğün öncesi gerginlik yaratmayın. Aşk kolay bulunumuyoki. Hepimiz ne sorunlar atlatıyoruz ohoo sen beni bi dinlesen. Aşılmıycak şeyler değil. Erkeklerin öyle tutarsızlıkları oluyo. Benimkide yapar. SÖyler söyler sonra ben öyle demedim der. Sinirliyken konuştularını hatırlamaz. Bende ,derim hep seninle konuşurken ses kaydı yapmam lazım

Son düzenleme:

NEDEN BOLE YAPIYORSUN DEYİP NEDENİNİ SORDUĞUMDA BANA CVP VERMYOR KAVGA EDIYORUZ NE ISTIYORSUN SEVDİĞİMİ SOLUYORUM HAYATIM CNM DIYORUM FALAN DIYOR. hergun aynı sey bana normal gelıyor artık 3 senedir birlikteyiz. 1 yıldır nişnalıyız bir kere çiçek gondermedi özel gunler hariç hiç birsey görmedim özel gunler olmasaydı napardım acaba merak edıyorum. ya sözcükler kelimer kelime oyunları sevgisini ifade edecek başka seyler yapabılır sadece hayatım canım cicimle olmuyor . bir insan konuşmlarıyla ıle ılgısnı sevgisini aşkını bellı eder nişanlı oldugumuz için sınır koyduğunu düşünmüyorum. tarzı bu cok şükür kalbimi kırıp kötü davranmaz yediğim önümde yemediğim arkamda. ben ne dersem oo

Son düzenleme:

roza,
belli ki onun da kafası karşık
sanki seni de kaybetmekten, kırmaktan korkuyomuş gibi geldi bana
geri adım atmış gibi...

ahh bir an önce evlensek de şu sıkıntılardan kurtulsak ya

Ben gözümü karartmıştım, ama o yazdıklarımı görmezden geldi. Halen dansın, müziğin derdinde. Aradı, işyerim kalabalık konuşamam dedim. Pek cevap vermiyorum artık yazdıklarına. Bakalım zamana bırakacağız herşeyi. Sağolun destekleriniz için

ooo kızlar herkes burdaymış neredeyse kalabalığız bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…