Sağol canım benim, benimki kendinden çok başkasını düşünüyor. Şuan msn de çok büyük kavga ediyoruz. Nişanı atmak üzereyim
ay biz böyle konuşuyoruz da
bi de kaymak gibim yapıyomuş damadımız
ay biz böyle konuşuyoruz da
bi de kaymak gibim yapıyomuş damadımız
Sağol canım benim, benimki kendinden çok başkasını düşünüyor. Şuan msn de çok büyük kavga ediyoruz. Nişanı atmak üzereyim
ay kıskançlık konusunda azcık hödüktür ama hakkını yiyemem
şımartır beni aşkıımm
hatta bazen ayaklarımı sıkıp öper bile
ben de onun ayaklarına yaparım ayol nolcak aşkım o benim
biz geri kafalı bi çiftiz
Ayyy benim ki de ayaklarımı görmesinn, tamam ayaklarım minik bişi ama öpüp ısırılmaz ki ayak buuu, benim ki ilgi alaka konusunda beni böyle bunaltır, düşünsenize gıdıklanmasını geçtim ısırılıyooo
Sağolun kızlar, ama söylediklerini yalanlıyor, ben öyle demedim, sen uyduuryorsun felan diyor. Ona yollarımızı ayrılması gerektiğini söyledim. Bişey demedi. Msn kapatsam telim susmaz. Çok bunaltıyor beni
ah ahsenim işallah öle olur da söylediklerimden utanırım kız
Rozelinda msnde böyle şeyleri konuşmayın canım. İmkanın warsa yanında gidiip konuş çünkü gözlerinin içine bakarak ten temasında bulunarak yapılan konuşma herzaman daha etkilio luyo. Ama yinede senin istediğin gibi olmasada nişanı atmaya değmez. Kına geceni dilediğin gibi yap ona erkek ewi karışmasın. Onlar da ordaki düğünü dilediği gibi yapsınlar tatlım.. En güzel çözüm işte. Pire için yorgan yakma lütfen
Ya sorma ısırma konusundan bende muzdaripim. Bide bi keskinki o dişler. Sewdiğinden yapıyo tamam ama diyorum bazen sanki çaktırmadan bana ceza weriyosun sewme bahanesiyle öcünü alıyosun heraldeAllah razı olsun ilgi konusunda bi eksiğim yok yaa
keşke bu ılgı alakanın çeyreğini görsem bizimki ketun sevgisi içinde aşkı içinde kendi kendine yasıyor bana hissettirmez . BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOGU ZAMAN AĞLIYRUM SEVDİĞİN İNSAN SANA KARŞI İLGİSİZ düşünsenize eylülde düğünümüz var ama ilgi çok çok az oluyor azıcık ilgi görsem devamını istiyorum çölde susuz kalmış gibiyim kızlar
Ailesinin etkisinde çok kalıyor, haklısınız. Ben orda ne yapacam onların içindekorkmaya başladım. Soruyorum benimkisi herşeyden habersiz, yalan söylüyor, işine gelmeyenleri ben bilmiyorum felan diyor. Sonrada aile bana karışmaz, sen nasıl istersen felan dedi diyor. Bilmiyorum hangisi doğru:44:
Ah tatlım benim üzme kendini. Kötü dawranmıyosa, kalbini kırmıyosa tamamdır. Bazı insanlar öyle soğuk oluyolar,belli edemiyolar sewgisini. Ewlenince düzelir belki. Şimdi nişanlı olduğunuz için bi sınır koyuyodur ne bileyim. Sen yakınlaş, sırnaş her fırsatta mesela. İkidebir sarılıwer, yatıwer omzuna tepkisiz kalmaz bence
Ailesinin etkisinde çok kalıyor, haklısınız. Ben orda ne yapacam onların içindekorkmaya başladım. Soruyorum benimkisi herşeyden habersiz, yalan söylüyor, işine gelmeyenleri ben bilmiyorum felan diyor. Sonrada aile bana karışmaz, sen nasıl istersen felan dedi diyor. Bilmiyorum hangisi doğru:44:
Bütün su sorunlar uzaklıktan kaynaklanıyo. Ewlenince herşey daha güzel olur. Düğün işini çok büyütme nolur. Aşkınıza yazık olur. Düğün öncesi gerginlik yaratmayın. Aşk kolay bulunumuyoki. Hepimiz ne sorunlar atlatıyoruz ohoo sen beni bi dinlesen. Aşılmıycak şeyler değil. Erkeklerin öyle tutarsızlıkları oluyo. Benimkide yapar. SÖyler söyler sonra ben öyle demedim der. Sinirliyken konuştularını hatırlamaz. Bende ,derim hep seninle konuşurken ses kaydı yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?