roza,
belli ki onun da kafası karşık
sanki seni de kaybetmekten, kırmaktan korkuyomuş gibi geldi bana
geri adım atmış gibi...
ahh bir an önce evlensek de şu sıkıntılardan kurtulsak ya
ya kızlarr konuya direk dalıcam ama bugün çok kararsız kaldım. haftasonu halılarımıza bakıcaz.. yatak odası mutfak ve diğer yerler okey de salon içim çok kararsızım.... şimdi baştan anltayım salonda yani her gün oturacağımız odamızda yemek odası ve tw ünitesi lake beyaz ve ceviz renklerinde. perdelerim ise fonlar kahverengi ve tül beyaz desenli. koltuğumuz büyük köşe koltuk ama onun krem rengini çok beğenmeme rağmen kullanımı zor olacağı için tercih etmedim diğer renk seçenekleri de çok alakasız olduğundan kahverengi de karar kıldık. şimdi perdeler kahve koltuk kahve çok kahve odayı boğmasından korkuyorum. rengi biraz açmak lazım... ama perdelerde bunu yapamayacağım için artık tek seçeneğim halı ve aksesuarlar olucak. perdeler kahve olmasına rağmen turuncu tonlarında halılar ile turuncu aksesuarlar mı kullansam yoksa turkuaz mı? yoksa zıt renklerden vazgeçip açık renk bir halı alarak krem beyaz kasesuarlar mı kullansam? fikirlerinizi alabilir miyimmm ??
Bazen gözümü açıp, kapattığım süre kadar olsada bitse herşey diyorum. Kendimden korkuyorum, ondan korkuyorum. Daha önceden birnişanlılık yaşamış zaten. Muhtemelen o bana göre daha soğuk kanlı, bu yüzden. Ben çabucak parlıyorum artık, sabırısızım:14 :
canım inan hepimiz zaman zaman aynı şeyleri hissediyoruz
inan hepimizin farklı farklı sıkıntıları var, hiçbirimiz herşeyi dört dörtlük istediğimz gibi yaşayamıyoruz
sadec 2 ayımız kaldı, biraz daha sıkıcaz dişimizi
ani parlamalarını ve tartışmaları bi kenara atın
ben de en ufak bişeye sinirlenen, hemen car car eden, tatsızlık çıkartan biriydim ama
yaşadıklarımın bana öğrettiği o kadar çok şey oldu ki
bunlardan en önemlisi sakin davranmak...
bu ani parlamalar karşıdakini çok yıpratıyo çok yoruyo haberin olsun
birbirinizi anlamaya çalışın sakince düşünün
tartışma kızıştığında azcık nefes alın, bi durulun
daha sonra beraber düşünün
ailelere ulaşmasın bu problem
hiç tavsiye etmem
heroş,
canım şincik şöyle
eger odanın havasını ferahlatmak istiyosan kahverengi ve turkuaz uyumunu tavsiye edemem
çok şık durmasına ragmen biraz karanlık görünümü veriyo
ben salona en çok kahverengi ve krem renklerini yakıştırıyorum, turuncu bunların yanında biraz basit kaçabilir
bence sen krem ve kahve uyumundan vazgeçme
hem çok şık, zarif ve ferah bir görüntü yakalayabilirsin
Haklısın canım, herbirimizin ayrı bir derdi var. Kiminin maddi, kiminin manevi, ailevi felan. Zor biri, bu yola başkoyarken de biliyordum bunu, ama bazen çekilmez oluyor işte. Bugün olduğu gibi. Ben kestirip atsamda, o görmezden geldi yazdıklarımı. Yaşadı çünkü o dönemleri. Amacım onuda yıpratmak yada gözünü korkutmak değil ama bişeyleri yalnız karar almamasını bilmeli. Dans edemezmiş, komik olurmuş dediği bir düğüne, başka gelenlerde dans edip oyun oynarmı Allahaşkına. Salona gidip soracakmış, müzik varmı vs.. diye..ama halen dans ederim demiyor:44:
evet galiba haklısınız macera aramaya bohem olmaya çalışmaya gerek yok bence de... ama koltuk ve perde seçiminde aynı rengi yapmam biraz canımı sıktı işte... koltuğumu krem alabilseydim güzel olurdu ama titiz olduğumdan üzerine oturtmazdım kimseyi diye annem aldırmadı :)
yapısı öyle demek ki roza
benim de nişanlım dans etmem diyo
ben de "etmezsen etme ben de kendi kendime deli gibi oynarım" ddiyorum
şuan bence hassas olduğun için böyle kötü geliyo sana ama inan o kadar da önemli değil
tabi herkese göre değişir onu bilemem, mesela kimisine göre düğün dansı olmazsa olmaz bir durumdur
ama benim için nişanlımdan önemli değildir açıkcası
ya düğün en fazla 2 hafta konuşulucak roza, kimse hatırlamayacak bile
sadece sizin mutluluğunuz önemli
yıpratmayın sevginizi bunlarla
ortayolu bulacaağınıza inanıyorum
nişanlın da bakmaya gitmiş
fevri davranma lütfen
çok mutlu ol inşaAllah...
Orası öyle canım ama işte bu inadı sinir ediyor beni. Düğün salonunda dans etmeyen ilk, gelinle damat olabilirizŞimdi pek yanıt vermiyorum ona beyimize. Suskun kalmak işe yarar bazen Çok teşekkür ederim canım desteğine
heragirl ahsenciğimin zewkine katılıyorum. Benimde perdelerimin fonu koyu kahve olucak. Koltuklarımı yemek odamı ekledim zaten görmüşsündür. Açık krem. Halılarımı da kremli kahveli alıcam. Bence salon için en uygun renkler. Sen bundan şaşma derim canım. Beni de oturma odası düşündürüyo bana da o konuda yardımcı olsanız
Şimdi oturma odama köşe takımı aldık siyeh. Minderleri bitane büyük grili siyahlı desenli köşeye önüne de 3 tane kırmızı küçük minder alıcam. Şimciiiik buraya nasıl bi perde olur??? Ben salon perdelerimi istanbulda yaptırıyorum geçen hafta gittiğimde beğenmiştim modeli kumaşı ama o zaman daha oturma odamın nasıl olacağı belli değildi,aklımda hiç siyah bi koltuk olmadığı için de salon tülleriyle aynı olsun demiştim. Beyaz sakallı ipten desenleri war. Ama şimdi böle bi koltuğa öle tül olmazki. Napsam bilemedim :18: :44:
kızlar vatanda kodak 12 mp foto makinesi 89 liraya düşmüş.Biz aldık. İhtiyacınız varsa kaçırmayın...
ben de düğün salonunda damadın yanında kendi kendine oynayan tek gelin olucam canım
boşver
ayy benim nişanlım bazı konularda had safhada incelebilirken bazen nasıl bu kadar odunlaşabiliyo hayret ediyorum
seviyorum onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?