selam ben geldim arkadaşlar bugün gelemedim hiç off çok yoğundum.
akşam da evde tekim eşimin iş yemeği var bu demek oluyor ki rahat rahat temizlik yapabilieceğim
heragirl ahsenciğimin zewkine katılıyorum. Benimde perdelerimin fonu koyu kahve olucak. Koltuklarımı yemek odamı ekledim zaten görmüşsündür. Açık krem. Halılarımı da kremli kahveli alıcam. Bence salon için en uygun renkler. Sen bundan şaşma derim canım. Beni de oturma odası düşündürüyo bana da o konuda yardımcı olsanız
Şimdi oturma odama köşe takımı aldık siyeh. Minderleri bitane büyük grili siyahlı desenli köşeye önüne de 3 tane kırmızı küçük minder alıcam. Şimciiiik buraya nasıl bi perde olur??? Ben salon perdelerimi istanbulda yaptırıyorum geçen hafta gittiğimde beğenmiştim modeli kumaşı ama o zaman daha oturma odamın nasıl olacağı belli değildi,aklımda hiç siyah bi koltuk olmadığı için de salon tülleriyle aynı olsun demiştim. Beyaz sakallı ipten desenleri war. Ama şimdi böle bi koltuğa öle tül olmazki. Napsam bilemedim :18: :44:
gelinliğime bakan varmı?daha başlanmadı dikime,taşlarını azalttırayımmı?
İnsan arada yanlız da kalmak ister dimi ya. Şööyle ayaklarını uzatıp yatmak istediğin gibi temizlik yapmak,istediğin kanalı izlemek filan...
düğün salonunda damadın yanında kendi kendine oynayan tek gelin sadece sen değilsin bu konu hakkında cok vga ettik cok atrtştık. ben ağladım zırladım. yok yok yok artık uğramıyorum banane yaaa kafasına göre takılsın birsey ıstemıyorum artık yordu beni
selam ben geldim arkadaşlar bugün gelemedim hiç off çok yoğundum.
akşam da evde tekim eşimin iş yemeği var bu demek oluyor ki rahat rahat temizlik yapabilieceğim
hoşgeldin bebem
evde yalnız kalmaktan korkmuyosun sanırım?
ben akşamları evde duramıyorum yalnız
bu beni çok düşündürüyo
çok hoş ve zarif canım bence taşları kalsın dokunma gayet güzel üstü benim beğendiğim bi modele benziyo
Ahsen ve Elifff teşekkürler kızlarrrrr yardımlarınız için... Elifff canım sen de eğer sade bir görüntü olsun istiyorsan fonu da tülü de beyaz yaptır oturma odasına ...
hayır canım korkmuyorum ama eski evimiz çok komikti en üst kat ve dubleks annemin evi
böyle kışın özellikle sabah çok uyanırdım arka balkondan vuuuuuu diye sesler geliyordurüzgardan artık
hiç bişeyden korkmaz oldum o sese alıştım..
ya ben bu korku meselesini aşmam lazım
mesela gündüz evde yalnızken elektrik süpürgesini çalıştırmaya da korkuyorum çok ses çıkardığı için
ne bileyim bi garip oluyorum
akşamları da yalnızken kaçacak bi yer arıyorum
en sonunda daire kapsından çıkıp komşuyu alıyorum eve
sanki birileri dolaşıyomuş gibi oluyo
ahsenim simsiyah olmasın kırmızı renk wersin istiyorum biraz. Eklediğim halıyı kullanmayı düşünüyorum orda. Salona fon yaptırdım oturma odasına yaptırmak istemiyorum artık. Desenli perde alsam bilemedim nasıl bişey seçicemi. Amaaann bunaldım. Ama şöle yapabilirm. Yine alta güneşli üste beyaz tül. O dediğim kenardaki küçük pencerenin üstünde tutmak için fon gibi tek kanat desenli bi perde alabilirm. Grili filan öle nasıl olur?
ayy evet iyi bi fikir olabilir ama ikiniz de çalışıyosunuz ya
hayvancağız için de zor olur sizin için de
sen eşinle köpeğin sayesinde tanışmıştın dimi
Kızlar yaaa yemek molasında eve gittim foto mk. Getiriyim resimleri atıyım diye
gelinlikçide aşkım gizlice foto çekmişti yasak falan dediler çektirtmediler
çok güzel görünüyo makinede sanki poz vermişim gibi
ama hiçbir ayrıntı görünmüyo yaaaaaaaa
gıcık oldum gıcık işlemeleri eteği falan öööyyle dümdüz görünüyor
dedim accık size gösterimde fikir verin ama sadece krem bir gelinlik görünüyor
evet canım önceden de tanışıyorduk ama köpeği bana saldırınca daha iyi kaynaştık
zaten o köpekten vazgeçmek bana o kadar koymuştu ki şimdi eşimin aklına giriyorum. hahahaha
evde olmaz zaten yani biz yokken olmaz ama nasıl bakarız bilmiyorum.alt kat olduğu için kapımızın önüne koyabiliriz aslında
ama bu kez de fatura okumak için gelenler giremez
evet canım önceden de tanışıyorduk ama köpeği bana saldırınca daha iyi kaynaştık
Zaten o köpekten vazgeçmek bana o kadar koymuştu ki şimdi eşimin aklına giriyorum. Hahahaha
evde olmaz zaten yani biz yokken olmaz ama nasıl bakarız bilmiyorum.Alt kat olduğu için kapımızın önüne koyabiliriz aslında
ama bu kez de fatura okumak için gelenler giremez
ne güzel işte hiç fatura gelmez fenamı
Benimde giriş kat öle mi yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?