keşke alışsa da pascalı geri alsak hem birbirimize de az olsa da alıştık
bak sana pascalı gösteriyim yakışıklı oğlumuz bizim
Eki Görüntüle 225033 Eki Görüntüle 225034 Eki Görüntüle 225035
keşke alışsa da pascalı geri alsak hem birbirimize de az olsa da alıştık
bak sana pascalı gösteriyim yakışıklı oğlumuz bizim
Eki Görüntüle 225033 Eki Görüntüle 225034 Eki Görüntüle 225035
amanınndün atm den para çektim arkamı bir döndüm aynı bundan bir köpek inme iniyordu neredeyse bana bu yer insanı valaa
pascal senin köpişin miydi bebem?
şuan kim ilgileniyo?
amanınndün atm den para çektim arkamı bir döndüm aynı bundan bir köpek inme iniyordu neredeyse bana bu yer insanı valaa
ben de azcıkın ürktüm ama köpek sahipleri köpeklerinden korkulmasından hiç hoşlanmıyo nedense
ondan bişey demedim
herkese merhaba güzeller sabahtan beri okuyorum ama yazmıyorum klavyem bozuldu düzeleceğide yok bende size başka bir bilgisayardan sevgilerimi yolluyorumm sohbet pek bir koyu gidiyordu ben geçmişe çok yanıt veremicem bilg. sahibi heran damlayabilir.
ben kendimden özet geçeyim fotocuyu hala ayarlamamıştım 500 tl lik arka bahçeside olan yere karar kıldık çünkü benim çok yakın bir arkadaşım bugün aradı,kendisi 3 yıldır amtör fotoğrafçı ve profesyonel makinası var,dediki sen stüdyoya git çektir sonrada ben sizi mogan gölüne götüreyim orda dış çekimini yapayım kına fotolarınızda benden ve kuaförede gelirim arkek alırlarsa dedi çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaahem nazım geçer ona hemde kendine sonuna kadar güvenirimm
bu arad nişanlım beni hem çıldırtıyor hemde onunla evlenerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi kanıtlıyor,nişanlım tek tek çeyizlerimim yıkıyor kızlar ve tabiki aşkım bu böle yıkanır aşkım bunu makinayamı atayım elimdemi yıkayım,soruları ile beni çıldırtıyor ama onun bu kadar özve,yle birşeyler yapmasına bayılıyorum gece 11 de işten geldiği oluyor ve evi viledalayıp lavaboları sürtüyor canım yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada gelinlik provam ayın 3 kaldı ramazanda çok işimiz yok rahat rahat dikecem dedi ama ben yinede korkuyorum
nişanlın çeyizlerinimi yıkıyorbence pvc ile kaplat nişanlını caponum yıpranmasın ne sanslısın benim nişanlım viledayı görse bilardo sopası zanneder kesin
ay capon bence de ya sen onu özel korumaya al
anam bu kadın milletine yaranılmaz
çocuk çeyiz yıkıyo, capon da gelmiş burda çok soru soruyo diyo
demet aklıma gtirttiğin iyi oldu
son zamanlarda hiç çiçek almadım ya
bu akşam biraz dürteyim onu:44:
:44:kına da babanızla dans edebilirsiniz benim o ağlarken resimlerim dans ederken mesela :2: :2:
ay benim babam hayatta dayanamaz
benimkine de süpriz oldu haberi yoktu ama dayanamayan ben oldum omzuma koydum kafamı hıçkıra hıçkıra apladım ve ağlattım :2::2:
Rabbbim kötü günler göstermesin canım
gözyaşlarımız hep mutluluktan aksın :97:
kızlar hepimiz aynı şehirde olsakda evlendikten sonrada görüşsek ne güzel olur.. Eki Görüntüle 225098
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?