2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

amanınn dün atm den para çektim arkamı bir döndüm aynı bundan bir köpek inme iniyordu neredeyse bana bu yer insanı valaa

rottweiler canım beni de yiyordu işte sonra eşimle tanıştık ama yemedi yaladı sadece

pascal senin köpişin miydi bebem?
şuan kim ilgileniyo?

yok eşimindi canım 3 yıl baktı sonra evlenince verme dedim gerekirse odamın tekini kapatır yine bakarım.
çünkü ona 3 yıl emek vermişti ama dinlemedi sağolsun kızkardeşine verdi şimdi ora da

amanınn dün atm den para çektim arkamı bir döndüm aynı bundan bir köpek inme iniyordu neredeyse bana bu yer insanı valaa

ben de azcıkın ürktüm ama köpek sahipleri köpeklerinden korkulmasından hiç hoşlanmıyo nedense
ondan bişey demedim

ben de azcıkın ürktüm ama köpek sahipleri köpeklerinden korkulmasından hiç hoşlanmıyo nedense
ondan bişey demedim

hayır canım aslında öyle bişey yoktur biliyor musun ? köpeğin sahibi yanında ise tüm mesuliyet ona aittir.
ama mesela pascala herkez seviyim mi diyordu eşim hayır diyordu çünkü köpek o senin korktuğunu hisseder bişey yapacağı olmasa bile yapar
yoksa pascal sakin bi köpek olmadı hiç bi zaman ama kimseye de zarar vermedi çok şükür :82:
yani bi köpeğe yaklaşacaksan sahibine güven köpeğine değil :)

Son düzenleme:
herkese merhaba güzeller sabahtan beri okuyorum ama yazmıyorum klavyem bozuldu düzeleceğide yok bende size başka bir bilgisayardan sevgilerimi yolluyorumm sohbet pek bir koyu gidiyordu ben geçmişe çok yanıt veremicem bilg. sahibi heran damlayabilir.
ben kendimden özet geçeyim fotocuyu hala ayarlamamıştım 500 tl lik arka bahçeside olan yere karar kıldık çünkü benim çok yakın bir arkadaşım bugün aradı,kendisi 3 yıldır amtör fotoğrafçı ve profesyonel makinası var,dediki sen stüdyoya git çektir sonrada ben sizi mogan gölüne götüreyim orda dış çekimini yapayım kına fotolarınızda benden ve kuaförede gelirim arkek alırlarsa dedi çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaahem nazım geçer ona hemde kendine sonuna kadar güvenirimm
bu arad nişanlım beni hem çıldırtıyor hemde onunla evlenerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi kanıtlıyor,nişanlım tek tek çeyizlerimim yıkıyor kızlar ve tabiki aşkım bu böle yıkanır aşkım bunu makinayamı atayım elimdemi yıkayım,soruları ile beni çıldırtıyor ama onun bu kadar özve,yle birşeyler yapmasına bayılıyorum gece 11 de işten geldiği oluyor ve evi viledalayıp lavaboları sürtüyor canım yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada gelinlik provam ayın 3 kaldı ramazanda çok işimiz yok rahat rahat dikecem dedi ama ben yinede korkuyorum

kızlar bugünlerde nişanlım sık sık çiçek gönderir oldu önceki akşam beni kızdırmıştı biraz şimdi özür notu ile birlikte cam vazo içinde kırmızı kurdeleli 21 kırmızı gül geldi çok güzel geçen haftada kırmızı beyaz karışık güller olan bi vazo göndermişti onlar solmuştu artık ama bir sürü vazo doldu şimdi de kalabalık yapıolar eve götüreyim bazılarını en iyisi...

nişanlın çeyizlerinimi yıkıyor bence pvc ile kaplat nişanlını caponum yıpranmasın ne sanslısın benim nişanlım viledayı görse bilardo sopası zanneder kesin

ay capon bence de ya sen onu özel korumaya al
anam bu kadın milletine yaranılmaz
çocuk çeyiz yıkıyo, capon da gelmiş burda çok soru soruyo diyo

demet aklıma gtirttiğin iyi oldu
son zamanlarda hiç çiçek almadım ya
bu akşam biraz dürteyim onu:44:

nişanlın çeyizlerinimi yıkıyor bence pvc ile kaplat nişanlını caponum yıpranmasın ne sanslısın benim nişanlım viledayı görse bilardo sopası zanneder kesin

ay valla kızlar çok seviyorum canım benim ya ben size demiştim çok hamarttır o diye asıl ben gelin aldım bence,dünde diyorki bu düdüklü nasıl çalışıyor canım mercimek çorbası istedi diyor benimkide kilipsolu bende bilmiyorum dedim kutusunu oku banada öğret dedim bilen varmı ya nasıl olduğunu garibim bir mercimek çorbası içsin

benim babam daha şimdiden Ferhat Göçer'in Kızım şarkısını radyoda falan duyunca değiştiriyor... bunalımda şimdiden. ben böyle bişeye teşebbüs edemem çok ağlarız ikimiz de...

selam cici gelin adayları ben normalde ekimde evleneceğim ama bizim başlığımız ölmüş kimsecikler uğramıyor yalnız kaldım benide aranıza alırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…